Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalar. Kızlar bir sorum vardı tecrubelerinize guvenerekten soruyorum. 63 tüm 61 e geldim yani zayıglıyorum yine spor du az yemekti. Ama çabuk hastalanıyorum zayıflarken vitaminsiz mi kalıyorum acaba. Benim ney ney yemem lazım zayıflasamda guçlu sağlıklı olmam için ?

Hosgeldin Leylam, daha iyisindir insallah gülüm...
Insallah síkíntilarindan biran önce kurtulursun

Aaaa kibe bumbarı bilmiyor musunuz, yani hiç yemediniz. Büyük eksiklik:)
Kastettiğin mumbarsa biliyorum. Ama eksiklik hissetmiyorum :)) damak tadı sonuçta
Evet canım anca oldu

Netten izmir olarak arattır olmadı burada konu aç izmirliler bi bakin diye )

Yorum yapmak istemiyorum!!

Hosgeldin canim ayy özlettin kendini Menulerin hep guzel zaten sporuna ba yi li yo rumm

Tropikal meyveleri blendirdan gecirip icebilirsin arada dogal vitamin deposu. Birde zencefil cayi ic gribi önluyo. Yemeklerinde bol bol limon kullan. Eczanelerdeki vitamin takviye haplari istah aciyor:))

O zaman ben ogle ogunumu yiyim nam nam
Eki Görüntüle 1526146
O degil de ben bardaga bittimm, ne tatli o öylee. Afiyet olsun ben bununla doyarmiyim bilemiyorum. Kefir mi bardaktaki?

Hayırdır inşallah kötü bişey yoktur canım. Menün güzel olmuş
Meyve ceviz badem fındık tuket canım.

Canim sen basladinmi o bahsettigin tohuma? Nasil gidiyo?
Pazartesi aksam yemistim gülüm, dün bagirsaklarim tikir tikir di ayiptir söylemesi
Onu iki cesit yeme sekli var, ya oldugu gibi yogurda, yemege, iceceklere vs. karistirip tüketiyorsun yada su yada herhangi sivi birseyde bekletiyorsun. Jöle gibi bir kivami oluyor (bu aksam o sekilde tatli yapmayi düsünüyorum). Kuru hali bagirsaklarimi ertesi gün calistirdi, jöle hali hemen etki etti ama her insanda farkli olabilir

sağol mis parfümüm ben de sizleri özledim

Hayırdır inşallah kötü bişey yoktur canım. Menün güzel olmuş

Meyve ceviz badem fındık tuket canım.

gogom kötü bişey değil sadece biraz üzüldüm,üzüntü yaşıyorum dış etmenlerden dolayı.. bi hayata adım atıyorsun,hevesleniyorsun ama elde var toz duman.. pembe gözlükleri attım gözümden

O degil de ben bardaga bittimm, ne tatli o öylee. Afiyet olsun ben bununla doyarmiyim bilemiyorum. Kefir mi bardaktaki?
Evet canim doyarsin cunku gercekten fazlasiyla doyurucu oluyo.
Bende bardaga bittim, cok seker Bence süt ve tarcin

Bilemediniz ikiniz de sut ve 1cay kasigi kadar nescafe. :) bardagimi ben de cok sevdim :)

Merhabaa

ben son zamanlarda pek giremiyorum, özledimm bayaa :)
Çok yoğun günler geçirdim, gece gelebiliyordum ancak o kadar yorgundum ki, saatlerce uykum olmasına rağmen uyuyamayan benn yatağıma yattığımı hatırlıyorum sadece gerisi yok anında uyuyorum nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…