Hosgeldin Leylam, daha iyisindir insallah gülüm...slm kızlar.. biraz can sıkıntısı yaşadım özel sebeplerden dolayı bikaç gün yazamadım kusura bakmayın.. dün kü menümü paylaşmakla başlayayım..
dün
sabah 09:00
1 dilim light ekmek üstüne lor sürdüm ve 1 tane de haşlanmış yumurta yedim
öğlen 13:30
yeşil muz,zencefil,zerdecal,tarcın,süt,1 yk yulaf kepeğini blendırla karıstırıp içtim
akşam 17:30
4 yk yulaf ezmesini süt ve su karışımı ile haşlayıp üzerine yarım muz doğrayıp yedim.
spor
1 saat 40 dk yürüyüş ( 10 km olmuş)
2 lt su içtim
akşam(21:30) 1 kase çilek yedim. bikaç tane de erik..
Kastettiğin mumbarsa biliyorum. Ama eksiklik hissetmiyorum :)) damak tadı sonuçtaAaaa kibe bumbarı bilmiyor musunuz, yani hiç yemediniz. Büyük eksiklik:)
Evet canım anca olduYaa ne guzel tevafuk resmen :) biz de ablasi hacca gidicek mecburen ertelenecek iste. Kasim falan olur muhtemelen.
Kesinlikle canim. Bide pastane margarini kullaniyoruz. Onunla alinan kilolar cok zor veriliyo ve sivilce yapiyo. O yuzden de yemiyorum. Bizim eve margarin asla girmez.
Olsun kuzum o belle cok iyi yinede. Menun de guzel olmus.
Aksam yemegi biraz gec mi olmus canim? Menun guzel buarada.
Evet canim cok etkili bi diyetmis. Gorcez artik
Istanbul bencede daha güzel olurdu ama izmiri de kücümsememek lazim, orda da cok güzel seyler var. Belki leyla bu konuda fikir verebilir.
Mumbar degil mi o canim?
Yok goncam hakan degil... Serkanama aile icinde ömer...
Güzel olmus canim
Ilk beyaz cok hos duruyor ama onu giymek icinde ona göre fizik lazim
Tarik Edizin burada bir magazasi var, türkiyede 200 tl ye aldigini burada 200€ dan asagiya alamiyorsun ama elbiseleri gercekten harika.
Vücudunu tanimak da cok güzel birsey
Haklisin Pembem tesadüf degil tevafuk
Sen giyersin, simdiye kadar hep güzel gitti diyetin bundan sonrada degisecegini sanmiyorum. Kisa kadar tas gibi olursun kiz senCanli yayinlanacak derken dügün TV de mi? Seyrederim bak
Bilmem ablam az mi olmus? Sanki okuyunca bana da öyle geldi gibi ama tarti öyle demiyor
Gülüm herseyde bir hayir vardir, kasim olsun varsin. Ben evlendigimde heryer günlük güneslikti
Hurma diyetinin sonucunu merak ettim?
Netten izmir olarak arattır olmadı burada konu aç izmirliler bi bakin diyeAydinda biyer var tugcular diye orada cok guzell seyler varmiss diye duydum en kotu ihtimal kemer altına gide biliriz . Ama oraya gittik biz bu sene abiyeler guzeldi evet ama bindalli falan boyle begendigim bisey yoktuu ..
Haha vallah beyaz giymek cesaret ister helleki darsa :) gercekten bence hic bi cikintin olmamali . Yani ben biraz zor giyerim oyle uzun lafin kisasi:))) haha
Baya az yemissin vallah iyi dayanmissin ben tuvalet sorunu yasiyorum yine 500 artidayim allah kahretsinnn(
Böyle bir özgüven görmedim ben arkadas
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/95143/2369/1/courtney-mina
Bardaktaki ne ? :)
Korkuyoruuummmmm :)Evet kuzum saka degil. 1gunde hemde mucize gibi :) ama listedeki kiloma dustum simdi 2gun var onumde cok iyi degerlendirirsem daha da verebilirm :)
Çok güzel görünüyor.
iyi olmaya çalışıyorum Ebrum çok sağol :) inşallah canım Allah kimseye sıkıntı üzüntü vermesin...Hosgeldin Leylam, daha iyisindir insallah gülüm...
Insallah síkíntilarindan biran önce kurtulursun
Iyi ol insallah, yüregin ferahlasin... Amin gülüm amin :-*iyi olmaya çalışıyorum Ebrum çok sağol :) inşallah canım Allah kimseye sıkıntı üzüntü vermesin...
tarçınlı süt galibaBardaktaki ne ? :)
Iyi ol insallah, yüregin ferahlasin... Amin gülüm amin :-*
Hosgeldin canim ayy özlettin kendinislm kızlar.. biraz can sıkıntısı yaşadım özel sebeplerden dolayı bikaç gün yazamadım kusura bakmayın.. dün kü menümü paylaşmakla başlayayım..
dün
yeşil muz,zencefil,zerdecal,tarcın,süt,1 yk yulaf kepeğini blendırla karıstırıp içtim
4 yk yulaf ezmesini süt ve su karışımı ile haşlayıp üzerine yarım muz doğrayıp yedim.
spor
2 lt su içtim
Tropikal meyveleri blendirdan gecirip icebilirsin arada dogal vitamin deposu. Birde zencefil cayi ic gribi önluyo. Yemeklerinde bol bol limon kullan. Eczanelerdeki vitamin takviye haplari istah aciyor:))Merhabalar. Kızlar bir sorum vardı tecrubelerinize guvenerekten soruyorum. 63 tüm 61 e geldim yani zayıglıyorum yine spor du az yemekti. Ama çabuk hastalanıyorum zayıflarken vitaminsiz mi kalıyorum acaba. Benim ney ney yemem lazım zayıflasamda guçlu sağlıklı olmam için ?
O degil de ben bardaga bittimm, ne tatli o öylee. Afiyet olsun ben bununla doyarmiyim bilemiyorum. Kefir mi bardaktaki?
Bende bardaga bittim, cok sekerO degil de ben bardaga bittimm, ne tatli o öylee. Afiyet olsun ben bununla doyarmiyim bilemiyorum. Kefir mi bardaktaki?
Hayırdır inşallah kötü bişey yoktur canım. Menün güzel olmuşslm kızlar.. biraz can sıkıntısı yaşadım özel sebeplerden dolayı bikaç gün yazamadım kusura bakmayın.. dün kü menümü paylaşmakla başlayayım..
dün
spor
2 lt su içtim
Meyve ceviz badem fındık tuket canım.Merhabalar. Kızlar bir sorum vardı tecrubelerinize guvenerekten soruyorum. 63 tüm 61 e geldim yani zayıglıyorum yine spor du az yemekti. Ama çabuk hastalanıyorum zayıflarken vitaminsiz mi kalıyorum acaba. Benim ney ney yemem lazım zayıflasamda guçlu sağlıklı olmam için ?
Canim sen basladinmi o bahsettigin tohuma? Nasil gidiyo?Bende bardaga bittim, cok sekerBence süt ve tarcin
Pazartesi aksam yemistim gülüm, dün bagirsaklarim tikir tikir di ayiptir söylemesiCanim sen basladinmi o bahsettigin tohuma? Nasil gidiyo?
sağol mis parfümüm ben de sizleri özledimHosgeldin canim ayy özlettin kendiniMenulerin hep guzel zaten sporuna ba yi li yo rumm
Tropikal meyveleri blendirdan gecirip icebilirsin arada dogal vitamin deposu. Birde zencefil cayi ic gribi önluyo. Yemeklerinde bol bol limon kullan. Eczanelerdeki vitamin takviye haplari istah aciyor:))
O degil de ben bardaga bittimm, ne tatli o öylee. Afiyet olsun ben bununla doyarmiyim bilemiyorum. Kefir mi bardaktaki?
Hayırdır inşallah kötü bişey yoktur canım. Menün güzel olmuş
Meyve ceviz badem fındık tuket canım.
Evet canim doyarsin cunku gercekten fazlasiyla doyurucu oluyo.O degil de ben bardaga bittimm, ne tatli o öylee. Afiyet olsun ben bununla doyarmiyim bilemiyorum. Kefir mi bardaktaki?
Bende bardaga bittim, cok sekerBence süt ve tarcin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?