Yasasinn mis gibi evlerrrr
Leylacim hosgeldin. Uzme kendini hayat uzulecek kadar uzun deil malesef
slm kızlar.. biraz can sıkıntısı yaşadım özel sebeplerden dolayı bikaç gün yazamadım kusura bakmayın.. dün kü menümü paylaşmakla başlayayım..
dün
sabah 09:00
1 dilim light ekmek üstüne lor sürdüm ve 1 tane de haşlanmış yumurta yedim
öğlen 13:30
yeşil muz,zencefil,zerdecal,tarcın,süt,1 yk yulaf kepeğini blendırla karıstırıp içtim
akşam 17:30
4 yk yulaf ezmesini süt ve su karışımı ile haşlayıp üzerine yarım muz doğrayıp yedim.
spor
1 saat 40 dk yürüyüş ( 10 km olmuş)
2 lt su içtim
akşam(21:30) 1 kase çilek yedim. bikaç tane de erik..
Bahar temizligi yapildi bugun evim mis gibi oldu♥Temizlik mi yaptınnn
Cok guzel menun sekerim ;-)Menüm
8:30
2 dilim kepek ekmeği, peynir,marul,domates,çay
11:00 1 elma 5-6 ceviz içi 1 kahve
14:00 1 tabak tavuklu yoğurt çorbası
17:00 1 tabak tavuklu yoğurt çorbası, 1 küçük şeftali
Su 2,5 lt (500 ml daha içerim) ve 2 fincan yeşil çay.
Spor 35 dk bantta yürüyüş 3,8 hızında
Mucize gibi birşey desene kabızlık sorunu olanlara. Dikkatli kullan canımPazartesi aksam yemistim gülüm, dün bagirsaklarim tikir tikir di ayiptir söylemesi
Onu iki cesit yeme sekli var, ya oldugu gibi yogurda, yemege, iceceklere vs. karistirip tüketiyorsun yada su yada herhangi sivi birseyde bekletiyorsun. Jöle gibi bir kivami oluyor (bu aksam o sekilde tatli yapmayi düsünüyorum). Kuru hali bagirsaklarimi ertesi gün calistirdi, jöle hali hemen etki etti ama her insanda farkli olabilir
Evde hurmam yok, kesinlikle denerdim yoksa. Alışverişte unutmasam alıp denerimEvet canim doyarsin cunku gercekten fazlasiyla doyurucu oluyo.
Bilemediniz ikiniz de sut ve 1cay kasigi kadar nescafe. :) bardagimi ben de cok sevdim :)
Oruçlu olunca bitkin halsiz kaldığındandır. Uyayan prensesMerhabaa
ben son zamanlarda pek giremiyorum, özledimm bayaa :)
Çok yoğun günler geçirdim, gece gelebiliyordum ancak o kadar yorgundum ki, saatlerce uykum olmasına rağmen uyuyamayan benn yatağıma yattığımı hatırlıyorum sadece gerisi yokanında uyuyorum nerdeyse
Temizliğin bittimi, miss gibi pırıl pırıl olmuş evin havasıda bi başka oluyor.Yasasinn mis gibi evlerrrr
Leylacim hosgeldin. Uzme kendini hayat uzulecek kadar uzun deil malesef
Dinleme :)
sürekli dinliyorum
Ben süt doğruydu en azından :)))Evet canim doyarsin cunku gercekten fazlasiyla doyurucu oluyo.
Bilemediniz ikiniz de sut ve 1cay kasigi kadar nescafe. :) bardagimi ben de cok sevdim :)
Kankicim yollarını gözledim :)Merhabaa
ben son zamanlarda pek giremiyorum, özledimm bayaa :)
Çok yoğun günler geçirdim, gece gelebiliyordum ancak o kadar yorgundum ki, saatlerce uykum olmasına rağmen uyuyamayan benn yatağıma yattığımı hatırlıyorum sadece gerisi yokanında uyuyorum nerdeyse
Su çoğalmış, süpersin :) ALLAH kabul etsin... Tartı ne alemde?Menüleri de çift çift yazıyorum artık
Geçen günkü menüm
Sahurda
4 parmak kadar börek
1 fincan çay
su
Akşam
Bozbaş ( 1 köfte, 1 patates)
2 dilim ekmek
(az değil çünkü normal porsiyon yedim yemeği)
1 litreden çok su
1 fincan çay
Dünkü menüm
Sahurda
1 parça börek (çok yağlı değil, içinde de pek bişey yok, kimyon, rezeneli falan karışık bişey oluyor içinde)
1 fincan çay
yarım litre su
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
kıymalı dolma (1 biber, 1 domates)
2 dilim ekmek
2 litre su
2 fincan çay
Yoğurt çorbasını hiç tavuklu yemedim, bir dahaki sefere bende öyle yapayım :) güzel olmuş canım, spor da beline dikkat et daha tam geçmeden daha da kötüleşmesin.Menüm
Ellerine sağlık, evde o mis kokusuna bayılıyorum. Yeni bir temizlik ürünü aldım 2 gün kokuyor yerleri sildikten sonra :)Bahar temizligi yapildi bugun evim mis gibi oldu♥
Uyarın kulağımda küpe parfymüm, abartmadan tüketeceğim. Günde 1-2 yk'nın zararı yokmuş diye okudum ki ben günlük değil belki haftada 1 kullanırım.Mucize gibi birşey desene kabızlık sorunu olanlara. Dikkatli kullan canım
Evde hurmam yok, kesinlikle denerdim yoksa. Alışverişte unutmasam alıp denerim
Oruçlu olunca bitkin halsiz kaldığındandır. Uyayan prensesDahlia_
Temizliğin bittimi, miss gibi pırıl pırıl olmuş evin havasıda bi başka oluyor.
slm kızlar.. biraz can sıkıntısı yaşadım özel sebeplerden dolayı bikaç gün yazamadım kusura bakmayın.. dün kü menümü paylaşmakla başlayayım..
dün
sabah 09:00
1 dilim light ekmek üstüne lor sürdüm ve 1 tane de haşlanmış yumurta yedim
öğlen 13:30
yeşil muz,zencefil,zerdecal,tarcın,süt,1 yk yulaf kepeğini blendırla karıstırıp içtim
akşam 17:30
4 yk yulaf ezmesini süt ve su karışımı ile haşlayıp üzerine yarım muz doğrayıp yedim.
spor
1 saat 40 dk yürüyüş ( 10 km olmuş)
2 lt su içtim
akşam(21:30) 1 kase çilek yedim. bikaç tane de erik..
Bence önce bi kan tahlili yaptır ki neyin eksik öğren canım. Ona göre hareket edersinMerhabalar. Kızlar bir sorum vardı tecrubelerinize guvenerekten soruyorum. 63 tüm 61 e geldim yani zayıglıyorum yine spor du az yemekti. Ama çabuk hastalanıyorum zayıflarken vitaminsiz mi kalıyorum acaba. Benim ney ney yemem lazım zayıflasamda guçlu sağlıklı olmam için ?
Su güzel olmuş, tabii sahura kalkmandaMenüleri de çift çift yazıyorum artık
Geçen günkü menüm
Sahurda
4 parmak kadar börek
1 fincan çay
su
Akşam
Bozbaş ( 1 köfte, 1 patates)
2 dilim ekmek
(az değil çünkü normal porsiyon yedim yemeği)
1 litreden çok su
1 fincan çay
Dünkü menüm
Sahurda
1 parça börek (çok yağlı değil, içinde de pek bişey yok, kimyon, rezeneli falan karışık bişey oluyor içinde)
1 fincan çay
yarım litre su
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
kıymalı dolma (1 biber, 1 domates)
2 dilim ekmek
2 litre su
2 fincan çay
Menün güzel canımMenüm
Benimde bitti sayılır bi vestiyer kaldı ama evim genel olarak temizledim akşam misafir varBahar temizligi yapildi bugun evim mis gibi oldu♥
Tavuklu güzel oluyor tavsiye ederim, ben birazda haşlanmış nohut ekliyorumDinleme :)
Ben süt doğruydu en azından :)))
Kankicim yollarını gözledim :)
Su çoğalmış, süpersin :) ALLAH kabul etsin... Tartı ne alemde?
Yoğurt çorbasını hiç tavuklu yemedim, bir dahaki sefere bende öyle yapayım :) güzel olmuş canım, spor da beline dikkat et daha tam geçmeden daha da kötüleşmesin.
Ellerine sağlık, evde o mis kokusuna bayılıyorum. Yeni bir temizlik ürünü aldım 2 gün kokuyor yerleri sildikten sonra :)
Uyarın kulağımda küpe parfymüm, abartmadan tüketeceğim. Günde 1-2 yk'nın zararı yokmuş diye okudum ki ben günlük değil belki haftada 1 kullanırım.
bitti canim sadece bir iki dolap kaldi vitrinde. Onlar da 10 dk surer. Aynen temiz kokan eve bayiliyorummMucize gibi birşey desene kabızlık sorunu olanlara. Dikkatli kullan canım
Evde hurmam yok, kesinlikle denerdim yoksa. Alışverişte unutmasam alıp denerim
Oruçlu olunca bitkin halsiz kaldığındandır. Uyayan prensesDahlia_
Temizliğin bittimi, miss gibi pırıl pırıl olmuş evin havasıda bi başka oluyor.
Ozellikle tuller yikanip camlar silinip koltuklar halilar temizlenince degmeyin keyfime;-) tabi bunlari ben yapmicamDinleme :)
Yoğurt çorbasını hiç tavuklu yemedim, bir dahaki sefere bende öyle yapayım :) güzel olmuş canım, spor da beline dikkat et daha tam geçmeden daha da kötüleşmesin.
Ellerine sağlık, evde o mis kokusuna bayılıyorum. Yeni bir temizlik ürünü aldım 2 gün kokuyor yerleri sildikten sonra :)
Uyarın kulağımda küpe parfymüm, abartmadan tüketeceğim. Günde 1-2 yk'nın zararı yokmuş diye okudum ki ben günlük değil belki haftada 1 kullanırım.
Oh mis ya bizimkide gecen hafta bitti. Sonrasi cok guzel oluyo :)Bahar temizligi yapildi bugun evim mis gibi oldu♥
Tamam kuzum dene insallah motivasyon olurEvde hurmam yok, kesinlikle denerdim yoksa. Alışverişte unutmasam alıp denerim
Yerleri silmek için aldığın paspas ilacının adı ne? Ben Ajax kullanıyorum hepsinin kokusu güzel 24 saat sürüyo yalnız:/Dinleme :)
Ben prinçli yaptım bugün, buğdayla yaptığımda birer avuç önceden haşlayıp buzluğa attığım k.fasulye ve nohutu da katıyorum çok lezzetli öylede.Menün güzel canım
Benimde bitti sayılır bi vestiyer kaldı ama evim genel olarak temizledim akşam misafir var
Tavuklu güzel oluyor tavsiye ederim, ben birazda haşlanmış nohut ekliyorum
Tülleri ve yatak örtümü makinadan çıkarıp direk takıyorum. Ertesi gün bütün salon oda yumuşatıcı kokuyorbitti canim sadece bir iki dolap kaldi vitrinde. Onlar da 10 dk surer. Aynen temiz kokan eve bayiliyorumm
Ozellikle tuller yikanip camlar silinip koltuklar halilar temizlenince degmeyin keyfime;-) tabi bunlari ben yapmicam
Nasılsınız kızlar??
Akşama misafirim var gelemem muhtemelen
Gogom kuzu nasıl oldu?
Hemşireler haftasıymış bu hafta kutlu mutlu olsun, iyiki varsınız
10:00
2dilim ekmek
1 dlm peynir
Yeşilçay
14:00
1 kase yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
Ara
Yeşilçay
1/2 avuç leblebi
3 kuru üzüm
8-9 fıstık
Akşam yemedim.
Belki kurabiye
Su: 2,5 oldu daha da içirim
Spor tüm ev temizlendi, 1 halı, 2 koltuk takımı silindi
Menü çok güzel ama spor temposu düşük olduğu için az gibi mi sanki.Menüm
Guzel olmus menun kankicim. Ama kurabiye olmasin bak saat gec oldu. Yogurt, sut yada nescafe falan olsun.Nasılsınız kızlar??
Akşama misafirim var gelemem muhtemelen
Gogom kuzu nasıl oldu?
Hemşireler haftasıymış bu hafta kutlu mutlu olsun, iyiki varsınız
10:00
2dilim ekmek
1 dlm peynir
Yeşilçay
14:00
1 kase yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
Ara
Yeşilçay
1/2 avuç leblebi
3 kuru üzüm
8-9 fıstık
Akşam yemedim.
Belki kurabiye
Su: 2,5 oldu daha da içirim
Spor tüm ev temizlendi, 1 halı, 2 koltuk takımı silindi
Bence guzel menun lavaslarin bitanesi 1dilim ekmek oluyo. Halley icin de 50jj + 50mekik verdim gitti kankimBugunku menum pek ic acici deil malum
08.00- 1 kasik yulaf ezmesi+ 1 bardak sut3 kuru kayisi
14.00- 1 ince lavasa sarili tavuk izgara-cay
19.00- 2 tavada yumurta domates biber
Arada bi tane halley yedim gozum donmusty
Su 2.5 lt
Spor bugun yok
Tavuk yufkaya sarılı olmasa menü gayet güzel.Bugunku menum pek ic acici deil malum
08.00- 1 kasik yulaf ezmesi+ 1 bardak sut3 kuru kayisi
14.00- 1 ince lavasa sarili tavuk izgara-cay
19.00- 2 tavada yumurta domates biber
Arada bi tane halley yedim gozum donmusty
Su 2.5 lt
Spor bugun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?