- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
Lavaş Okey de Halley olmamışBugunku menum pek ic acici deil malum
08.00- 1 kasik yulaf ezmesi+ 1 bardak sut3 kuru kayisi
14.00- 1 ince lavasa sarili tavuk izgara-cay
19.00- 2 tavada yumurta domates biber
Arada bi tane halley yedim gozum donmusty
Su 2.5 lt
Spor bugun yok
Güneşim dün de yazmıştım sana:)) benim belime kramp girdi eğilip doğrulamıyorum. Yürüyüş te pek zorlanmıyorum. Ondan egzersz yapamadım bugünde. Bu bile fazla geldi. Normalde 4 km hızla yapıyorum o yüzden bugün düşürdüm hızı. Ter içinde kaldım. Bugün dünden iyiyim ama birden yüklenmek istemedim:) Yarın inşallahMenü çok güzel ama spor temposu düşük olduğu için az gibi mi sanki.
Börek miiii oyyyyMenum
Sabah 10:00
Kk peynir, 1dilim kaşar, domates, salatalik, 3yesil zeytin,1dilim tam.b ekmek
Oglen 13:00
1bardak sutlu nescafe, 7hurma, 1isirik kadayif
Aksam 15:30
1peynirli borek (konya usulu ekmek hamuruna peynir koyuluyo. 2dilim ekmege peynir surulmus denilebilir)
Birazdan yogurt kürü yapicam. (Tarcin,zerdecal,zencefil uclusu)
3lt su
1fincan aclik otu cayi
2fincan yesil cay
35dk eliptik bisiklet,
15dk kol, bacak, karin egzersizleri,
50jj
Boregin pismanligi adli spor calismam
Ay evet pardon unutuyorum ya. E iyi o zaman kendine göre ayarlamışsın. İnş. en kısa zamanda tamamen iyileşirsin de 18 e kadar çıkarsın :)Lavaş Okey de Halley olmamış
Güneşim dün de yazmıştım sana:)) benim belime kramp girdi eğilip doğrulamıyorum. Yürüyüş te pek zorlanmıyorum. Ondan egzersz yapamadım bugünde. Bu bile fazla geldi. Normalde 4 km hızla yapıyorum o yüzden bugün düşürdüm hızı. Ter içinde kaldım. Bugün dünden iyiyim ama birden yüklenmek istemedim:) Yarın inşallah
Börek miiii oyyyy
Sen bu hurma diyetini yazabilirmisin bi zahmet balım. Arada böreği olmayan
Ve kaç gün uygulanıyor? Pek dayanamam tek çeşit beslenmeye
TamamdirGuzel olmus menun kankicim. Ama kurabiye olmasin bak saat gec oldu. Yogurt, sut yada nescafe falan olsun.
Bence guzel menun lavaslarin bitanesi 1dilim ekmek oluyo. Halley icin de 50jj + 50mekik verdim gitti kankim
Böreği zaten çok erken yemişsin, üzerine eliptik falan yakmışsındır merak etme rakibeciğim. Çaylar da güzelmişMenum
1peynirli borek (konya usulu ekmek hamuruna peynir koyuluyo. 2dilim ekmege peynir surulmus denilebilir)
3lt su
1fincan aclik otu cayi
2fincan yesil cay
35dk eliptik bisiklet,
50jj
18 miiiiAy evet pardon unutuyorum ya. E iyi o zaman kendine göre ayarlamışsın. İnş. en kısa zamanda tamamen iyileşirsin de 18 e kadar çıkarsın :)
İşte şansıma düşen rakip, Çokkk şanslıyım çoookkkk...Pembisim bu hafta da sen dereceye gireceksin o zaman ♡
Benim spor salonunda 18 liklerde var bir kere denemek için bastım ama uçmadan zar zor indirdim yaaa :) ben de en fazla 9da yapıyorum zaten.18 miiii
Benim bandim en yüksek km hızı 12 canım. Yağ yakmada 4-5-6 en ideali ama nabzım fazla hızlanıyor, ve nefesim kesilio. Yaşım boyum ve kiloma göre nabız 120-140 olacak. Bende ona göre yapıyorum:) Hatta arada yükselirse hızı indiriyorum, düşerse hızlanıyorum.
Fazla yüksek tempoda yaparsan bol bol kas yaparsın:)) Bu da ağır çıkmak demek tartıda. Önemli olan sıkılaşma ve ter atma yağ yakımı için.
Tavuklu deneyeceğım canım teşekkür ederim :) nohutlu güzel oluyor da eşim sevmiyor.Menün güzel canım
Benimde bitti sayılır bi vestiyer kaldı ama evim genel olarak temizledim akşam misafir var
Tavuklu güzel oluyor tavsiye ederim, ben birazda haşlanmış nohut ekliyorum
Haklısın perdelerde de aynı etki oluyor ama farkettim her yumuşatıcının kokusu uzun kalmıyor. Tabiki kendin yapmaman en iyisi :)))bitti canim sadece bir iki dolap kaldi vitrinde. Onlar da 10 dk surer. Aynen temiz kokan eve bayiliyorumm
Ozellikle tuller yikanip camlar silinip koltuklar halilar temizlenince degmeyin keyfime;-) tabi bunlari ben yapmicam
Az olmuş pembem, akşamda yeseydin keşke. Misafirin de gelecekmiş inşallah bir kaçamağa kurban gitmezsin :)Nasılsınız kızlar??
Akşama misafirim var gelemem muhtemelen
Gogom kuzu nasıl oldu?
Hemşireler haftasıymış bu hafta kutlu mutlu olsun, iyiki varsınız
10:00
2dilim ekmek
1 dlm peynir
Yeşilçay
14:00
1 kase yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
Ara
Yeşilçay
1/2 avuç leblebi
3 kuru üzüm
8-9 fıstık
Akşam yemedim.
Belki kurabiye
Su: 2,5 oldu daha da içirim
Spor tüm ev temizlendi, 1 halı, 2 koltuk takımı silindi
Halleyin cezasını kesmişler galiba?Bugunku menum pek ic acici deil malum
Su 2.5 lt
Spor bugun yok
Inşallah reklam yapıyorum diye banlanmam, senin için göze alıyorum parfymüm :))) yerleri silmek için ersağ markasının genel temizlik ürününü kullanıyorum, suya 1 kapaktan daha az koyman yeterli oluyor. Bu ersağ Türkiye'den gelme, avon/Amway gibi müşteri temsilcileri tarafından satılıyormuş. Yurtdışına da dağılmaya başlamış. Yerler için bir önerim daha var, yer silme suyuna biraz yumuşatıcı katabilirsin :)Yerleri silmek için aldığın paspas ilacının adı ne? Ben Ajax kullanıyorum hepsinin kokusu güzel 24 saat sürüyo yalnız:/
Dene tavuklu sarımsaklı ımmm çok doyurucu oluyor.
Ben prinçli yaptım bugün, buğdayla yaptığımda birer avuç önceden haşlayıp buzluğa attığım k.fasulye ve nohutu da katıyorum çok lezzetli öylede.
Tülleri ve yatak örtümü makinadan çıkarıp direk takıyorum. Ertesi gün bütün salon oda yumuşatıcı kokuyorKoltuklarım deri ayda bir cilasını sürüyorum, halılar şu iplikli olandan çırpıp havalandırıyorum dışarda.
gogo2405 hemşiremisin kankiim sen? Ben hemşirenin asistanıyım Bilmiyorum Türkiyede adı ne mesleğimin. Hemşire haftanz kutlu olsun canım:))
Maşallah Pembem sporun süper olmuş, kesin yaktın bugün bayağı. Misafir geliosa dikkat et gülüm kaçamak flnn :)))
Kadayıf az o sorun olmaz da börek olmasaymış daha iyi olurmuş balım.Menum
3lt su
1fincan aclik otu cayi
2fincan yesil cay
35dk eliptik bisiklet,
50jj
Benim spor salonunda 18 liklerde var bir kere denemek için bastım ama uçmadan zar zor indirdim yaaa :) ben de en fazla 9da yapıyorum zaten.
Menulerin iyi canım çok ozletme kendini.Menüleri de çift çift yazıyorum artık
Geçen günkü menüm
Sahurda
4 parmak kadar börek
1 fincan çay
su
Akşam
Bozbaş ( 1 köfte, 1 patates)
2 dilim ekmek
(az değil çünkü normal porsiyon yedim yemeği)
1 litreden çok su
1 fincan çay
Dünkü menüm
Sahurda
1 parça börek (çok yağlı değil, içinde de pek bişey yok, kimyon, rezeneli falan karışık bişey oluyor içinde)
1 fincan çay
yarım litre su
Akşam
1 kase yoğurt çorbası
kıymalı dolma (1 biber, 1 domates)
2 dilim ekmek
2 litre su
2 fincan çay
Güzel beğendim kankimMenüm
8:30
2 dilim kepek ekmeği, peynir,marul,domates,çay
11:00 1 elma 5-6 ceviz içi 1 kahve
14:00 1 tabak tavuklu yoğurt çorbası
17:00 1 tabak tavuklu yoğurt çorbası, 1 küçük şeftali
Su 2,5 lt (500 ml daha içerim) ve 2 fincan yeşil çay.
Spor 35 dk bantta yürüyüş 3,8 hızında
Iyi canım çok şükür. Saol canım evet hemşireler günüydü dün ve haftası bu hafta :)Nasılsınız kızlar??
Akşama misafirim var gelemem muhtemelen
Gogom kuzu nasıl oldu?
Hemşireler haftasıymış bu hafta kutlu mutlu olsun, iyiki varsınız
10:00
2dilim ekmek
1 dlm peynir
Yeşilçay
14:00
1 kase yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
Ara
Yeşilçay
1/2 avuç leblebi
3 kuru üzüm
8-9 fıstık
Akşam yemedim.
Belki kurabiye
Su: 2,5 oldu daha da içirim
Spor tüm ev temizlendi, 1 halı, 2 koltuk takımı silindi
Neyyy halleymiı sporda yok 100 jj yap bakiim sen.Bugunku menum pek ic acici deil malum
Su 2.5 lt
Spor bugun yok
Evet hemsireyim canım yurt dışı nasıl oluyo bilmiyorum ki biz sağlık meslek lisesi bitince ataniyoduk hemsire olarak artik üniversite bitirmek gerekiyo ben 97 de başlamıştım işe sonradan açıköğretim okudum lisansı. Burda hemşire yardımcısı yok ama ebe var hemşire var sonrası uzman hemşire doçent falanda olunuyomus ama hiç gözüm yok emekli olabilmeyi bekliyorum dört gözle.Yerleri silmek için aldığın paspas ilacının adı ne? Ben Ajax kullanıyorum hepsinin kokusu güzel 24 saat sürüyo yalnız:/
Dene tavuklu sarımsaklı ımmm çok doyurucu oluyor.
Ben prinçli yaptım bugün, buğdayla yaptığımda birer avuç önceden haşlayıp buzluğa attığım k.fasulye ve nohutu da katıyorum çok lezzetli öylede.
Tülleri ve yatak örtümü makinadan çıkarıp direk takıyorum. Ertesi gün bütün salon oda yumuşatıcı kokuyorKoltuklarım deri ayda bir cilasını sürüyorum, halılar şu iplikli olandan çırpıp havalandırıyorum dışarda.
gogo2405 hemşiremisin kankiim sen? Ben hemşirenin asistanıyım Bilmiyorum Türkiyede adı ne mesleğimin. Hemşire haftanz kutlu olsun canım:))
Maşallah Pembem sporun süper olmuş, kesin yaktın bugün bayağı. Misafir geliosa dikkat et gülüm kaçamak flnn :)))
Bayaa iyi bence.Menum
3lt su
1fincan aclik otu cayi
2fincan yesil cay
35dk eliptik bisiklet,
50jj
Bende amway kullanıyorum ersağ da var satan arkadaş ama iyimi bilmiyorum amway loc var suyu işim bitince ciceklere dokebiliyorum bitkisel bi ürün.Tavuklu deneyeceğım canım teşekkür ederim :) nohutlu güzel oluyor da eşim sevmiyor.
Haklısın perdelerde de aynı etki oluyor ama farkettim her yumuşatıcının kokusu uzun kalmıyor. Tabiki kendin yapmaman en iyisi :)))
Az olmuş pembem, akşamda yeseydin keşke. Misafirin de gelecekmiş inşallah bir kaçamağa kurban gitmezsin :)
Halleyin cezasını kesmişler galiba?
Inşallah reklam yapıyorum diye banlanmam, senin için göze alıyorum parfymüm :))) yerleri silmek için ersağ markasının genel temizlik ürününü kullanıyorum, suya 1 kapaktan daha az koyman yeterli oluyor. Bu ersağ Türkiye'den gelme, avon/Amway gibi müşteri temsilcileri tarafından satılıyormuş. Yurtdışına da dağılmaya başlamış. Yerler için bir önerim daha var, yer silme suyuna biraz yumuşatıcı katabilirsin :)
Kadayıf az o sorun olmaz da börek olmasaymış daha iyi olurmuş balım.
Duydum ben Ersağ markasını, burda yok ama. Amway ın fırın ilacını çok meth ediyorlar oda yok :) Yumuşatıcıyı katıyorum aradaTavuklu deneyeceğım canım teşekkür ederim :) nohutlu güzel oluyor da eşim sevmiyor.
Haklısın perdelerde de aynı etki oluyor ama farkettim her yumuşatıcının kokusu uzun kalmıyor. Tabiki kendin yapmaman en iyisi :)))
Az olmuş pembem, akşamda yeseydin keşke. Misafirin de gelecekmiş inşallah bir kaçamağa kurban gitmezsin :)
Inşallah reklam yapıyorum diye banlanmam, senin için göze alıyorum parfymüm :))) yerleri silmek için ersağ markasının genel temizlik ürününü kullanıyorum, suya 1 kapaktan daha az koyman yeterli oluyor. Bu ersağ Türkiye'den gelme, avon/Amway gibi müşteri temsilcileri tarafından satılıyormuş. Yurtdışına da dağılmaya başlamış. Yerler için bir önerim daha var, yer silme suyuna biraz yumuşatıcı katabilirsin :)
Menünü beğendim gülüm, sporu zaten yapmışsın 4,5 km az değil. Su da süper. Ben sıvı ile şiştim bugün patlamak üzereyim, gözüm bir fincan yeşil çayda, bilemiyorum:) iyice alışkanlık yaptı.Şimdiden benim menüm gelsin
06:00
500 ml limonlu su
Sabah 08:00
Kirazlı yoğurt
Ara 10:00
Yarım elma
Öğle 11:30
1 tane susamlı çiçek ekmek gibi ekmek üstüne labne sürdüm ve 2 dilim tavuk salamı koydum
1 havuç
Salatalık
Edit: ara 14:00
Yarım elma :) unutmuşum
Akşam 19:50
Tavada az yağlı 2 yumurta
1 dilim kepekli çavdar ekmeği
Yoğurt
2 lt su - 2,5 olur + 1 fincan çay (henüz ne içeceğime karar veremedim)
Spor: 4,5 km yürüyüş
Çok yorgunum, hiç spor yapasım yok
Ben liseden sonra açık öğretimden devam ettim burda, puanlarımı tamamladım hastahane personeli olarak. Tansiyon ölçme, kan testi, kalp şeridi çekme, hasta giriş çıkışı, hastaların kişisel bakımı hijyeni bunlar benim görevim. Sabahları dr la hastaları gezip not alma, ana hemşirenin verdiği ilaç serum gibi işlerde yapıyorum. Anlayacağın kuyruk gibi bi onla bi diğerıyle koşuşturuyorum. Ek iş olarak huzur evlerine de gidiyorum orası daha rahat yorulmuyorum sanki.. Diğer yerde stress koşuşturmaca daha fazla.Menulerin iyi canım çok ozletme kendini.
Güzel beğendim kankim
Iyi canım çok şükür. Saol canım evet hemşireler günüydü dün ve haftası bu hafta :)
Neyyy halleymiı sporda yok 100 jj yap bakiim sen.
Evet hemsireyim canım yurt dışı nasıl oluyo bilmiyorum ki biz sağlık meslek lisesi bitince ataniyoduk hemsire olarak artik üniversite bitirmek gerekiyo ben 97 de başlamıştım işe sonradan açıköğretim okudum lisansı. Burda hemşire yardımcısı yok ama ebe var hemşire var sonrası uzman hemşire doçent falanda olunuyomus ama hiç gözüm yok emekli olabilmeyi bekliyorum dört gözle.
Bayaa iyi bence.
Bende amway kullanıyorum ersağ da var satan arkadaş ama iyimi bilmiyorum amway loc var suyu işim bitince ciceklere dokebiliyorum bitkisel bi ürün.
Menün sporun güzel olmuş kankim. Su da güzell. Nedense suya çok sardım benn, herkesin içtiği suya bakıyorumBende yazayım menümü pazardan ıspanak aldım istek üzerine börek yapıcam ama yorgunum yarinda nöbete gidicem usengeclik yaparsam sabah yaparım böreği de.
Sabah 7.30 zencefil limonlu ılık su
8.30 yulaf ezmesi sütle muzla
Öğlen 12.00 1 kepçe çorba 4 kaşık yeşil fasulye 3 kaşık pilav
Ara 15.00 8 erik 8 badem
Akşam 19.00 chikinli salatadışarda yemek istedi kuzu onlar pizza yirkene ben tavuklu salata yedim sosda yok 2 tek de patates yedim birde ayran
ara 21.00 6-7 çilek azcık yer fıstığı
Su 2.5 lt oldu daha içiyorum
Spor 30 + 30 dakika yürüyüş pek canım istemiyo ama belki jj falan yaparım biraz ama şimdi yapmiycam gibi hissediyorum.
Burda serviste dr yazıyor hemsireler yapiyo damaryolu acma ilaç uygulama tansiyon ekg vs.hastalar refakatciyle kaliyo yoğun bakimdaysa herseyi bakim temizlik hemşire ve temizlik personeli yapiyolar birlikte. Ben iki sene kadar dahiliye servisinde çalıştım hoslanmadim onun dışında hep ameliyathanedeydim. Bakalım Eskişehir'de nereye verecekler .Ben liseden sonra açık öğretimden devam ettim burda, puanlarımı tamamladım hastahane personeli olarak. Tansiyon ölçme, kan testi, kalp şeridi çekme, hasta giriş çıkışı, hastaların kişisel bakımı hijyeni bunlar benim görevim. Sabahları dr la hastaları gezip not alma, ana hemşirenin verdiği ilaç serum gibi işlerde yapıyorum. Anlayacağın kuyruk gibi bi onla bi diğerıyle koşuşturuyorum. Ek iş olarak huzur evlerine de gidiyorum orası daha rahat yorulmuyorum sanki.. Diğer yerde stress koşuşturmaca daha fazla.
Su konusunda haklısın ben 2 nin altına dusmemeye çalışıyorum. Sonra yerim artık pizzayi hedefime ulasayimda. Ben sanırım yarın ki tartiyi bildircem cuma sabah nöbetten çıkıp şehir merkezine gitmem lazım eve gelmeden. Ama böreği fazla yemem gerçi yağı az koyarım kendime gore yaparım yinede fazla yemem.Menün sporun güzel olmuş kankim. Su da güzell. Nedense suya çok sardım benn, herkesin içtiği suya bakıyorumSalatanın zararı olmaz Da pizza yı götürmüşler diğerlerii, hakszlık bu, ama Cuma günü yemediğine sevineceksn Bu arada böreğe yarın dikkat et --> Persembe:)
Tavuklu deneyeceğım canım teşekkür ederim :) nohutlu güzel oluyor da eşim sevmiyor.
Minik bi corekten bisey olmaz bence de. Kesin aciktin simdi deil miMenüm;
10:30 2 dilim peynir 5 zeytin 1 yumurta domates salatalık marul 2 dilim buğday ekmeği
14:30 1 bardak süt
17:30 1 küçük haşhaşlı çörek
1 kahve
1 yeşil çay
3 litre su
40 dk koşu
20 dk eliptik bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?