Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gogom sana menun guzel demekten yorumdum toptan guzel desem sonra begensem olma mi

Bugünkü menüm
sabah 8.30
100 gram yoghurt
iki kurdanda tavuk yagsizz ..

uzun bi uykudan snra cok gec oldu bide bi isim vardi o yuzden gec kaldim aksam yemegime

20.00
Bi kaşık taze fasulye
iki kasik makarna
200 gramm yoghurt

1.5 litre su

spor 15 dakka eliptik 50 jj

Yarin dogum gunum oldugu icin .. bu gece pasta kesicez cok ince bi dilim yiye bilirim

Sen de aksam tavada yumurta mi yedin benim gibi ben coj seviyorum kendisini ★★★ guzel menu tatlim

Minik bi corekten bisey olmaz bence de. Kesin aciktin simdi deil mi
Çöreğin pişmanlığı baya bi tuttu :) çok aç değilim ya çok şükür. Artık sabahı bekleyeceğiz.
Bir de yarın spor salonunda bir ayım doluyor ordaki tartıya göre nasıl oldu çok merak ediyorum. sabah öğreneceğim yazarım inş, iyiyse tabi :)

Cok az yemissin o yuzden o coregi hic kafana takma kankicim sprunda cok guzel olmus

Bence senin hucrelerin su an suuuu suuuu diye agliyorlarrdir

Türkiye'de genç yaşta emekli olma avantajı var, burda öyle değil kaç sene çalıştığın farketmiyor.

Ersağ çok güzel goncam, yani ben memnunum. Ev iki gün mis gibi kokuyor yerleri silince ve dediğim gibi suya bir kapaktan daha az ekliyorum.

Gülüm yeni yeni yayılmaya başlıyor, yakında DK'ya da gelir. Amway'in ürünleri de güzel ama fırın ilacı olarak sidol markasının üstüne tanımam :) şampuanla cam silme hee, ilginç :)))

Limonlu zencefilli çay yaptım kendime belki biraz rahatlatır ümidiyle çünkü bende şuan su bidonu gibi hissediyorum :)))

Çıkın çıkın ama azıcıkta inın inın :)))
Güzel olmuş canım, parfymün dediği gibi yarın ki böreğe dikkat fazla kaçmasın :)

Çörek bence sorun olmaz çünkü başka birşey yememişsin akşam. Gerisi de güzel :)

Şimdiden kutlu olsun, mutlu olsun canım :)

Evet kuzu cezalarim kesildi 50 jj 50 mekik 100 jj.
Ben de domestosun yuzey temizleyicisini seviyorum ama bi gun denk gelirse ersag da denerim nasilmis.
Domestos her eve lazım :) ama kötü kokuyor

Sen de aksam tavada yumurta mi yedin benim gibi ben coj seviyorum kendisini ★★★ guzel menu tatlim
Yumurtanın hastasıyım chocomelim, çok seviyorum bende. Hele bu aralar yedikçe yiyesim geliyor :)

Gogom sana menun guzel demekten yorumdum toptan guzel desem sonra begensem olma mi
Olur bence baya alıştım düzene kaçamak yapmak istesemde yapamıyorum şu intolerans şeysi yüzünden :)
Mutlu yıllar canım sevdiklerinle sağlıklı mutlu bir ömür yaşa inşallah. Suyuda biraz artir
Maalesef yaş olayı bizide etkiledi yeni başlayan kadınlar 60 yaş ama ben çalışıyordum yasa çıktığında 53 yaşında emekli olcam para istemezsem 20.yilda olabiliyorum ama 53 e kadar para yok.
Ersağ deniyim bende onunda suyu ciceklere dokuluyomu acaba amway çok iyi geliyoda. Evi geçtim çiçekleri dusunuyom delimiyim nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…