Gogom sana menun guzel demekten yorumdum toptan guzel desem sonra begensem olma miBende yazayım menümü pazardan ıspanak aldım istek üzerine börek yapıcam ama yorgunum yarinda nöbete gidicem usengeclik yaparsam sabah yaparım böreği de.
Sabah 7.30 zencefil limonlu ılık su
8.30 yulaf ezmesi sütle muzla
Öğlen 12.00 1 kepçe çorba 4 kaşık yeşil fasulye 3 kaşık pilav
Ara 15.00 8 erik 8 badem
Akşam 19.00 chikinli salatadışarda yemek istedi kuzu onlar pizza yirkene ben tavuklu salata yedim sosda yok 2 tek de patates yedim birde ayran
ara 21.00 6-7 çilek azcık yer fıstığı
Su 2.5 lt oldu daha içiyorum
Spor 30 + 30 dakika yürüyüş pek canım istemiyo ama belki jj falan yaparım biraz ama şimdi yapmiycam gibi hissediyorum.
Şimdiden benim menüm gelsin
06:00
500 ml limonlu su
Sabah 08:00
Kirazlı yoğurt
Ara 10:00
Yarım elma
Öğle 11:30
1 tane susamlı çiçek ekmek gibi ekmek üstüne labne sürdüm ve 2 dilim tavuk salamı koydum
1 havuç
Salatalık
Edit: ara 14:00
Yarım elma :) unutmuşum
Akşam 19:50
Tavada az yağlı 2 yumurta
1 dilim kepekli çavdar ekmeği
Yoğurt
2 lt su - 2,5 olur + 1 fincan çay (henüz ne içeceğime karar veremedim)
Spor: 4,5 km yürüyüş
Çok yorgunum, hiç spor yapasım yok
Çöreğin pişmanlığı baya bi tuttu :) çok aç değilim ya çok şükür. Artık sabahı bekleyeceğiz.Minik bi corekten bisey olmaz bence de. Kesin aciktin simdi deil mi
Cok az yemissin o yuzden o coregi hic kafana takma kankicim sprunda cok guzel olmusMenüm;
10:30 2 dilim peynir 5 zeytin 1 yumurta domates salatalık marul 2 dilim buğday ekmeği
14:30 1 bardak süt
17:30 1 küçük haşhaşlı çörek
1 kahve
1 yeşil çay
3 litre su
40 dk koşu
20 dk eliptik bisiklet
Bence senin hucrelerin su an suuuu suuuu diye agliyorlarrdirBugünkü menüm
sabah 8.30
100 gram yoghurt
iki kurdanda tavuk yagsizz ..
uzun bi uykudan snra cok gec oldu bide bi isim vardi o yuzden gec kaldim aksam yemegime
20.00
Bi kaşık taze fasulye
iki kasik makarna
200 gramm yoghurt
1.5 litre su
spor 15 dakka eliptik 50 jj
Yarin dogum gunum oldugu icin .. bu gece pasta kesicez cok ince bi dilim yiye bilirim
Türkiye'de genç yaşta emekli olma avantajı var, burda öyle değil kaç sene çalıştığın farketmiyor.Menulerin iyi canım çok ozletme kendini.
Güzel beğendim kankim
Iyi canım çok şükür. Saol canım evet hemşireler günüydü dün ve haftası bu hafta :)
Neyyy halleymiı sporda yok 100 jj yap bakiim sen.
Evet hemsireyim canım yurt dışı nasıl oluyo bilmiyorum ki biz sağlık meslek lisesi bitince ataniyoduk hemsire olarak artik üniversite bitirmek gerekiyo ben 97 de başlamıştım işe sonradan açıköğretim okudum lisansı. Burda hemşire yardımcısı yok ama ebe var hemşire var sonrası uzman hemşire doçent falanda olunuyomus ama hiç gözüm yok emekli olabilmeyi bekliyorum dört gözle.
Bayaa iyi bence.
Bende amway kullanıyorum ersağ da var satan arkadaş ama iyimi bilmiyorum amway loc var suyu işim bitince ciceklere dokebiliyorum bitkisel bi ürün.
Gülüm yeni yeni yayılmaya başlıyor, yakında DK'ya da gelir. Amway'in ürünleri de güzel ama fırın ilacı olarak sidol markasının üstüne tanımam :) şampuanla cam silme hee, ilginç :)))Duydum ben Ersağ markasını, burda yok ama. Amway ın fırın ilacını çok meth ediyorlar oda yok :) Yumuşatıcıyı katıyorum aradaCam larımı da bir iki damla kremsz şampuan ve suyla siliyorum durulayıp kurutmadan, internetten öğrenmiştim bunuda
Menünü beğendim gülüm, sporu zaten yapmışsın 4,5 km az değil. Su da süper. Ben sıvı ile şiştim bugün patlamak üzereyim, gözüm bir fincan yeşil çayda, bilemiyorum:) iyice alışkanlık yaptı.
Çıkın çıkın ama azıcıkta inın inın :)))Bende yazayım menümü pazardan ıspanak aldım istek üzerine börek yapıcam ama yorgunum yarinda nöbete gidicem usengeclik yaparsam sabah yaparım böreği de.
Sabah 7.30 zencefil limonlu ılık su
8.30 yulaf ezmesi sütle muzla
Öğlen 12.00 1 kepçe çorba 4 kaşık yeşil fasulye 3 kaşık pilav
Ara 15.00 8 erik 8 badem
Akşam 19.00 chikinli salatadışarda yemek istedi kuzu onlar pizza yirkene ben tavuklu salata yedim sosda yok 2 tek de patates yedim birde ayran
ara 21.00 6-7 çilek azcık yer fıstığı
Su 2.5 lt oldu daha içiyorum
Spor 30 + 30 dakika yürüyüş pek canım istemiyo ama belki jj falan yaparım biraz ama şimdi yapmiycam gibi hissediyorum.
Çörek bence sorun olmaz çünkü başka birşey yememişsin akşam. Gerisi de güzel :)Menüm;
10:30 2 dilim peynir 5 zeytin 1 yumurta domates salatalık marul 2 dilim buğday ekmeği
14:30 1 bardak süt
17:30 1 küçük haşhaşlı çörek
1 kahve
1 yeşil çay
3 litre su
40 dk koşu
20 dk eliptik bisiklet
Şimdiden kutlu olsun, mutlu olsun canım :)Bugünkü menüm
sabah 8.30
100 gram yoghurt
uzun bi uykudan snra cok gec oldu bide bi isim vardi o yuzden gec kaldim aksam yemegime
20.00
Bi kaşık taze fasulye
iki kasik makarna
200 gramm yoghurt
1.5 litre su
Yarin dogum gunum oldugu icin .. bu gece pasta kesicez cok ince bi dilim yiye bilirim
Teşekkürler.Cok az yemissin o yuzden o coregi hic kafana takma kankicim sprunda cok guzel olmus
Hahahah :) chocoo ben bugun piskolojik savas veriyorum 50 kere tartiya ciktim .. beynim yoruldu düşünmekten gitmiyor çünküBence senin hucrelerin su an suuuu suuuu diye agliyorlarrdir
Sagoll CanisiŞimdiden kutlu olsun, mutlu olsun canım :)
Domestos her eve lazım :) ama kötü kokuyorEvet kuzu cezalarim kesildi 50 jj 50 mekik 100 jj.
Ben de domestosun yuzey temizleyicisini seviyorum ama bi gun denk gelirse ersag da denerim nasilmis.
Yumurtanın hastasıyım chocomelim, çok seviyorum bende. Hele bu aralar yedikçe yiyesim geliyor :)Sen de aksam tavada yumurta mi yedin benim gibi ben coj seviyorum kendisini ★★★ guzel menu tatlim
Sanada iyi geceler tatlı rüyalar Lady Güneş :)iyi geceler babyler :).
Bu normal domestos Deil canim kokusu da cok guzel. Dur bakiim resmini bulayimDomestos her eve lazım :) ama kötü kokuyor
Yumurtanın hastasıyım chocomelim, çok seviyorum bende. Hele bu aralar yedikçe yiyesim geliyor :)
Olur bence baya alıştım düzene kaçamak yapmak istesemde yapamıyorum şu intolerans şeysi yüzünden :)Gogom sana menun guzel demekten yorumdum toptan guzel desem sonra begensem olma mi
Mutlu yıllar canım sevdiklerinle sağlıklı mutlu bir ömür yaşa inşallah. Suyuda biraz artirBugünkü menüm
sabah 8.30
100 gram yoghurt
20.00
Bi kaşık taze fasulye
iki kasik makarna
200 gramm yoghurt
1.5 litre su
Maalesef yaş olayı bizide etkiledi yeni başlayan kadınlar 60 yaş ama ben çalışıyordum yasa çıktığında 53 yaşında emekli olcam para istemezsem 20.yilda olabiliyorum ama 53 e kadar para yok.Türkiye'de genç yaşta emekli olma avantajı var, burda öyle değil kaç sene çalıştığın farketmiyor.
Ersağ çok güzel goncam, yani ben memnunum. Ev iki gün mis gibi kokuyor yerleri silince ve dediğim gibi suya bir kapaktan daha az ekliyorum.
Gülüm yeni yeni yayılmaya başlıyor, yakında DK'ya da gelir. Amway'in ürünleri de güzel ama fırın ilacı olarak sidol markasının üstüne tanımam :) şampuanla cam silme hee, ilginç :)))
Limonlu zencefilli çay yaptım kendime belki biraz rahatlatır ümidiyle çünkü bende şuan su bidonu gibi hissediyorum :)))
Çıkın çıkın ama azıcıkta inın inın :)))
Güzel olmuş canım, parfymün dediği gibi yarın ki böreğe dikkat fazla kaçmasın :)
Çörek bence sorun olmaz çünkü başka birşey yememişsin akşam. Gerisi de güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?