Sıkma canını gülüm belki yarına durumlar değişir hiç belli olmaz, tartının mucizevi gücünü ilk sende görmüştükBenim hic umudum yok canlarSabit olsamda yeter ama korkarim ki artidayim Morelim bozuldu Niye böyle oldugunu da anlamis degilim
@gogo2405 @PembePuantiyeli gecmis olsun kizlar insallah cabucak atlatrsiniz.
Benim de ayni sekilde sabit ciksam dua edicem. Gobusum de sisiyo surekli nedense. Evde halilar yok yikamada cogu. Ondan mi yoksa ayaklarim usuyorBenim hic umudum yok canlarSabit olsamda yeter ama korkarim ki artidayim Morelim bozuldu Niye böyle oldugunu da anlamis degilim
@gogo2405 @PembePuantiyeli gecmis olsun kizlar insallah cabucak atlatrsiniz.
Aman dikkat hasta olma gülümBenim de ayni sekilde sabit ciksam dua edicem. Gobusum de sisiyo surekli nedense. Evde halilar yok yikamada cogu. Ondan mi yoksa ayaklarim usuyor
Bebisimin benim de burnumuz akiyor zaten. Randevu almadi ama uyaninca doktora goturucem bakmazsa yarina randevu alirim.Aman dikkat hasta olma gülüm
Git mutlaka canım, çok geçmiş olsun. Atlatamadınız hastalığıBebisimin benim de burnumuz akiyor zaten. Randevu almadi ama uyaninca doktora goturucem bakmazsa yarina randevu alirim.
Mucize gibi birşey desene kabızlık sorunu olanlara. Dikkatli kullan canım
Evde hurmam yok, kesinlikle denerdim yoksa. Alışverişte unutmasam alıp denerim
Oruçlu olunca bitkin halsiz kaldığındandır. Uyayan prensesDahlia_
Hiç sorma yaa yapışıyorum resmen yatağa
Temizliğin bittimi, miss gibi pırıl pırıl olmuş evin havasıda bi başka oluyor.
Dinleme :)
Ben süt doğruydu en azından :)))
Kankicim yollarını gözledim :)
Su çoğalmış, süpersin :) ALLAH kabul etsin... Tartı ne alemde?
Yoğurt çorbasını hiç tavuklu yemedim, bir dahaki sefere bende öyle yapayım :) güzel olmuş canım, spor da beline dikkat et daha tam geçmeden daha da kötüleşmesin.
Ellerine sağlık, evde o mis kokusuna bayılıyorum. Yeni bir temizlik ürünü aldım 2 gün kokuyor yerleri sildikten sonra :)
Uyarın kulağımda küpe parfymüm, abartmadan tüketeceğim. Günde 1-2 yk'nın zararı yokmuş diye okudum ki ben günlük değil belki haftada 1 kullanırım.
Demek ki regl sonrası bomba gibi sonuçlar alacaksın :) hem yarına ne olacağı belli mi olur.Çok sağol canımm..
Tartı güzeldi hatta çok güzeldi bu hafta.. 1-2 gün önce 600 gram gitmişti yine regl öncesi yine ödem yine artı
maydonoz suyu içtim sabah belki biraz yararı olur..
Menün güzel sporda..
Bazen hayat yoruyor insanı leylam. Ama dimdik durup yenilmemek gerek..
Toparla kendini canım sen oğluna lazımsınherşeyi hisseder kuzucuk
Bence önce bi kan tahlili yaptır ki neyin eksik öğren canım. Ona göre hareket edersin
Su güzel olmuş, tabii sahura kalkmanda
Menulerin iyi canım çok ozletme kendini.
Güzel beğendim kankim
Iyi canım çok şükür. Saol canım evet hemşireler günüydü dün ve haftası bu hafta :)
Neyyy halleymiı sporda yok 100 jj yap bakiim sen.
Evet hemsireyim canım yurt dışı nasıl oluyo bilmiyorum ki biz sağlık meslek lisesi bitince ataniyoduk hemsire olarak artik üniversite bitirmek gerekiyo ben 97 de başlamıştım işe sonradan açıköğretim okudum lisansı. Burda hemşire yardımcısı yok ama ebe var hemşire var sonrası uzman hemşire doçent falanda olunuyomus ama hiç gözüm yok emekli olabilmeyi bekliyorum dört gözle.
Bayaa iyi bence.
Bende amway kullanıyorum ersağ da var satan arkadaş ama iyimi bilmiyorum amway loc var suyu işim bitince ciceklere dokebiliyorum bitkisel bi ürün.
Demek ki regl sonrası bomba gibi sonuçlar alacaksın :) hem yarına ne olacağı belli mi olur.
evet ya evden bakınca günlük güneşlik bi çıkıyorum rüzgar esiyor üşütüyor. sıcak giysen terletiyor. ne yapacağımı şaşırdım. ben hasta olsam önemli değil ama bebiş olmasın o zaman üzücü oluyorGit mutlaka canım, çok geçmiş olsun. Atlatamadınız hastalığı
havalar masum gözüksede tehlikeli, güneş kendini gösterince sıcak sanıyoruz hemen.
Inşallah canım :)Öyle mi dersinnn
hiç değilse 100 gram da olsa eksi göstersinn başka bişey beklemiyorum şu an
Haklısın canım insanın kafası karışır, ortayı bulamıyorsun. Annelik böyle birşey işte, sana ne olursa olsun önemli değil ama evladının kılına zarar gelmesin. Inşallah en kısa zamanda iyileşir ufaklık.evet ya evden bakınca günlük güneşlik bi çıkıyorum rüzgar esiyor üşütüyor. sıcak giysen terletiyor. ne yapacağımı şaşırdım. ben hasta olsam önemli değil ama bebiş olmasın o zaman üzücü oluyor
Demek ki regl sonrası bomba gibi sonuçlar alacaksın :) hem yarına ne olacağı belli mi olur.
evet ya evden bakınca günlük güneşlik bi çıkıyorum rüzgar esiyor üşütüyor. sıcak giysen terletiyor. ne yapacağımı şaşırdım. ben hasta olsam önemli değil ama bebiş olmasın o zaman üzücü oluyor
ben az önce çok acıktım 2 bardak su içtim kesmedi. baktım saçma sapan yiyeceklere gözüm takılıyor ben de yoğurt kürü yaptım yedim napıımm. bugün perşembe önemli gün
evet garip bir duyguInşallah canım :)
Haklısın canım insanın kafası karışır, ortayı bulamıyorsun. Annelik böyle birşey işte, sana ne olursa olsun önemli değil ama evladının kılına zarar gelmesin. Inşallah en kısa zamanda iyileşir ufaklık.
Daha geçmişe bakmamıştım ben de diyorum bu kız niye bana kanki diyor
Kankim sensen ben yandım desenee
Ya hurma diyeti yapan kimdi ? sonucunu merak ediyorumm.. güzel olursa regl olunca ben de yaparım
melisAllah korusun hastalanmasınn..
ismi ne ?
Maşallahevet garip bir duyguşimdi bir de gelip gelip bacağımdan tutmaya başladı beni al diye çok hoşuma gidiyor
Erkek değilmiydi kız senin bebişmelisbenim mis kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?