Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim hic umudum yok canlar Sabit olsamda yeter ama korkarim ki artidayim Morelim bozuldu Niye böyle oldugunu da anlamis degilim
@gogo2405 @PembePuantiyeli gecmis olsun kizlar insallah cabucak atlatrsiniz.
Sıkma canını gülüm belki yarına durumlar değişir hiç belli olmaz, tartının mucizevi gücünü ilk sende görmüştük

Benim hic umudum yok canlar Sabit olsamda yeter ama korkarim ki artidayim Morelim bozuldu Niye böyle oldugunu da anlamis degilim
@gogo2405 @PembePuantiyeli gecmis olsun kizlar insallah cabucak atlatrsiniz.
Benim de ayni sekilde sabit ciksam dua edicem. Gobusum de sisiyo surekli nedense. Evde halilar yok yikamada cogu. Ondan mi yoksa ayaklarim usuyor

Bebisimin benim de burnumuz akiyor zaten. Randevu almadi ama uyaninca doktora goturucem bakmazsa yarina randevu alirim.
Git mutlaka canım, çok geçmiş olsun. Atlatamadınız hastalığı
havalar masum gözüksede tehlikeli, güneş kendini gösterince sıcak sanıyoruz hemen.

Çok sağol canımm..
Tartı güzeldi hatta çok güzeldi bu hafta.. 1-2 gün önce 300 gram gitmişti yine regl öncesi yine ödem yine artı
maydonoz suyu içtim sabah belki biraz yararı olur..

Son düzenleme:
Çok sağol canımm..
Tartı güzeldi hatta çok güzeldi bu hafta.. 1-2 gün önce 600 gram gitmişti yine regl öncesi yine ödem yine artı
maydonoz suyu içtim sabah belki biraz yararı olur..
Demek ki regl sonrası bomba gibi sonuçlar alacaksın :) hem yarına ne olacağı belli mi olur.

3 gündür kalkıyorum artık gözlerim kapalı olsa daa MaşaAllah deyim yarın uyuyakalmayayım

Hafifledi artık iş, buralardayım kısmetse :)

Git mutlaka canım, çok geçmiş olsun. Atlatamadınız hastalığı
havalar masum gözüksede tehlikeli, güneş kendini gösterince sıcak sanıyoruz hemen.
evet ya evden bakınca günlük güneşlik bi çıkıyorum rüzgar esiyor üşütüyor. sıcak giysen terletiyor. ne yapacağımı şaşırdım. ben hasta olsam önemli değil ama bebiş olmasın o zaman üzücü oluyor

Öyle mi dersinnn
hiç değilse 100 gram da olsa eksi göstersinn başka bişey beklemiyorum şu an
Inşallah canım :)

Haklısın canım insanın kafası karışır, ortayı bulamıyorsun. Annelik böyle birşey işte, sana ne olursa olsun önemli değil ama evladının kılına zarar gelmesin. Inşallah en kısa zamanda iyileşir ufaklık.

Demek ki regl sonrası bomba gibi sonuçlar alacaksın :) hem yarına ne olacağı belli mi olur.

Daha geçmişe bakmamıştım ben de diyorum bu kız niye bana kanki diyor
Kankim sensen ben yandım desenee
Ya hurma diyeti yapan kimdi ? sonucunu merak ediyorumm.. güzel olursa regl olunca ben de yaparım

Allah korusun hastalanmasınn..
ismi ne ?

evet garip bir duygu şimdi bir de gelip gelip bacağımdan tutmaya başladı beni al diye çok hoşuma gidiyor

Daha geçmişe bakmamıştım ben de diyorum bu kız niye bana kanki diyor
Kankim sensen ben yandım desenee
Ya hurma diyeti yapan kimdi ? sonucunu merak ediyorumm.. güzel olursa regl olunca ben de yaparım
Yok kuzum korkma benden, öcü değilim

Bu hafta kilo veremeyenlerin cezası belli o yüzden rahatım

Hurma diyetini P pembe_dizi 'm yaptı, sonuç -1 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…