Ben de boyle yapiyorum hatta zeytin yagi kullaniyorum ama ceza almistim boreklerimden dolayi :'(Ben geldim bütün gün yatarak geçti yine neyseki daha iyiyim. Yine saçma sapan oldu ama menümü yazayım ben.
Sabah 9.00 1 küçük börek tarcinli zencefilli ıhlamur la
11.00 yarım muz 1 kivi 1 portakal
Sonra ilaç alıp 12 de yattım.
17.00 yarım muz az yer fıstığı
Akşam 19.00 2 kase çorba bol limon karabiberli 1 küçük börek.
Su 1,5 oldu daha içiyorum
Spor 30 + 20 dakika yürüyüş
Böreği rahatça yiyorum 2 gündür. Ekmekte maya ve şeker var diye tuketemiyorum böreği kendime göre yaptım. Yufka mayasız olduğu için sorun olmuyomus.
Tarifi yazayım yapmak isterseniz.
Ispanak yeşil soğan karabiber pul biber lor peyniri 2 kaşık sıvı yağ
Yufkalari 6 ya boluyorum geniş kısmına ic malzemesi koyup gul böreği yapıyorum. Ustunede yoğurt sürüyorum yağlı kağıt serili tepsiye dizip. Aslinda içine kabak havuç patates pırasa ıspanak karisimda yaptığım oluyoda bu defa ıspanak oldu sade ve az yağlı olduğu icin ekmek yerine tüketilebilir.
Tabi at regl'in üstüne :)))ammaaa ben reglim haha :) bitane hakkim olmalii( .. aksam yogurt meyve yerim acikirsam yada salata .. gerci regl olunca cikolatadan haric baska bisey istemiyor canim
Ya birde ters teperse gülüm?Evet evet yapıyım inşallah hatta prş olabilirse daha ii olur. Bende sorun yok canım, bu hafta çok yoğun olunca ben hep çok geç yazdım
Olmuş artık napalım
Rica ederim canım. Goncam bu konuda söylemek istediğim birşey var, kimse yanlış anlamasın. Elif haftalardır pc sorunum var diyor ama sonuçta sana özelden cevap yazabiliyor ben bunu anlamıyorum. En azından girip akşamları menüsünü paylaşabilir. Zeynebinde pc sorunu var mesela... Ben Elif'i yargılamak istemiyorum, diskalifiye olsun demeye de getirmiyorum, hele ki zayıflama konusunda şevkini kırmayı hiç istemem ama diğer arkadaşlara karşı haksızlık oluyorEline sağlık ebrum. Hepiniz saolun kızlar. Eliflider e özel msj yazmıştım dün cvp yazdi evde pc sorunu varmış işte cok yogunmus diskalifiye olmak istemiyorum birkac gune evdeki sorun duzelicek dedi önümüzdeki hafta gelir sanırım.
Noldu gülüm yanlış birşey mi dedim?
Daha iyi olmana sevindim goncam, toparlarsın inşallah bir kaç güne. Menün bence kötü olmamış, sabah ki böreği beğenmedim sadece.Ben geldim bütün gün yatarak geçti yine neyseki daha iyiyim. Yine saçma sapan oldu ama menümü yazayım ben.
Böreği rahatça yiyorum 2 gündür. Ekmekte maya ve şeker var diye tuketemiyorum böreği kendime göre yaptım. Yufka mayasız olduğu için sorun olmuyomus.
Yufkalari 6 ya boluyorum geniş kısmına ic malzemesi koyup gul böreği yapıyorum. Ustunede yoğurt sürüyorum yağlı kağıt serili tepsiye dizip. Aslinda içine kabak havuç patates pırasa ıspanak karisimda yaptığım oluyoda bu defa ıspanak oldu sade ve az yağlı olduğu icin ekmek yerine tüketilebilir.
Toparlanmamız şart, yine birincilik görelim önümüzde ki hafta :)Ödül kazananlar
Choco
Pembe_dizi
Aura
AKovser
Gogo
Afiyet olsun kızlar. Kalan arkadaslarda cezalarını seçip belirtirseniz hafta boyu yaparsanız sevinirim.
Katılım konusunda herkes biraz daha dikkatli olursa iyi olur arkadaşlar. Bir hafta 1.olduk 2 haftadır dokuluyoruz resmen takımda bi kopukluk ve dağılma var.
Kolay gelsin chocomelim. Güzel olmuş, akşam çok kaçırmamaya çalış.Bu aksam memleketten ailem gelecegi icin sabahtan beri bebisle kosturuyorum kizlar
Hala da yetistiremedim bir seyleri :-(
Menumu yazayim
10.00 kahvalti yumurta peynir zeytin vs
16.00- 1 kase etli sebze yemegi yarim kase yogurt
Arada fistik atistirdim aciktikca
2 lt su
Aksam sofra kurucamm ama cok yemem heralde cacik yapabilirsem ondan yerim
Gözün aydın canım. Az yemişsin gün içinde aksam çok geç olmaz inşallah.Bu aksam memleketten ailem gelecegi icin sabahtan beri bebisle kosturuyorum kizlar
Menumu yazayim
2 lt su
Zeytinyağlı oldu benimkide aslında ceza lık değil bana değişiklik oldu iki gündür canım yemek istemeyince muzla borekle gecistirdim.Ben de boyle yapiyorum hatta zeytin yagi kullaniyorum ama ceza almistim boreklerimden dolayi :'(
Olsun 1 dilim kaçamak yapican ama istemezsen yapma.bende buzlukta kekim vardı çıkardım bi dilim kaçamak için ama canım istemedi.Benim kazanmam biraz adaletsiz oldu bence rakibim gelmedi zaten :-(
Börek hazırda olunca kolay geldi aslında yumurta yemem gerekiyodu bikaç gündür yemedim neyseki sesim dışında daha iyiyim.Tabi at regl'in üstüne :)))
Ya birde ters teperse gülüm?
Rica ederim canım. Goncam bu konuda söylemek istediğim birşey var, kimse yanlış anlamasın. Elif haftalardır pc sorunum var diyor ama sonuçta sana özelden cevap yazabiliyor ben bunu anlamıyorum. En azından girip akşamları menüsünü paylaşabilir. Zeynebinde pc sorunu var mesela... Ben Elif'i yargılamak istemiyorum, diskalifiye olsun demeye de getirmiyorum, hele ki zayıflama konusunda şevkini kırmayı hiç istemem ama diğer arkadaşlara karşı haksızlık oluyor
Daha iyi olmana sevindim goncam, toparlarsın inşallah bir kaç güne. Menün bence kötü olmamış, sabah ki böreği beğenmedim sadece.
Toparlanmamız şart, yine birincilik görelim önümüzde ki hafta :)
Kolay gelsin chocomelim. Güzel olmuş, akşam çok kaçırmamaya çalış.
Ölçüleri aldırmıştım,fark var ama çok az. Aslında genel yakıcı hareketker yapıyorum ama sanırım platese ağırlık vermeliyimAma zaten bariz bi incelme olmazki.
Ölçülerini almış mıydın?
Birde genel yapılan spor her yerden yağ yakar, incelmek için bölgesel hareketler daha faydalıdıro zaman sıkılaşırsın.
Şimdiden afiyet olsun
Regl dönemi mi diye sormuşsun, malesef değil. Demek bide o olsa vay halime:)Tabi at regl'in üstüne :)))
Ya birde ters teperse gülüm?
Rica ederim canım. Goncam bu konuda söylemek istediğim birşey var, kimse yanlış anlamasın. Elif haftalardır pc sorunum var diyor ama sonuçta sana özelden cevap yazabiliyor ben bunu anlamıyorum. En azından girip akşamları menüsünü paylaşabilir. Zeynebinde pc sorunu var mesela... Ben Elif'i yargılamak istemiyorum, diskalifiye olsun demeye de getirmiyorum, hele ki zayıflama konusunda şevkini kırmayı hiç istemem ama diğer arkadaşlara karşı haksızlık oluyor
Daha iyi olmana sevindim goncam, toparlarsın inşallah bir kaç güne. Menün bence kötü olmamış, sabah ki böreği beğenmedim sadece.
Toparlanmamız şart, yine birincilik görelim önümüzde ki hafta :)
Kolay gelsin chocomelim. Güzel olmuş, akşam çok kaçırmamaya çalış.
Bu durumda gogocuğumu tebrik etmek lazım. Yoksa ortalama eksilere doğru giderdi.Rakip eşleşmesi
Choco _ elif
Güneş_pembe dizi
Aura _BiricikS_parfym_pembepuantiyeli
AKovser_ dilviin _ LeyL35
Ebrulim_ wemba_ gogo
Kanki eşleşmesi
Choco ve pembe_dizi_ PembePuantiyeli
Elif ve güneş ve BiricikS
Aura ve dilviin
Parfym ve gogo
LeyL35 ve wemba
Ebru vé akovser
Ödüller cuma 1. Olan istediği bir öğünde yiycek
1 . magnum
2.1 kase puding
3.1 dilim cheesecake
4.1 dilim pasta
5 . 1 kase meyve salatası
6. Enerji içeceği
7. 2 dilim baklava yada yarım künefe
8. 1 dilim kek yada ıslak kek
9. 2 kurabiye
10. Çikolata
Cezalar 1.olamayanlar cezalardan birini sonraki cumaya kadar kendi sporuna ek olarak yapacak
1. 30 squat
2. 30 mekik
3. 50 jamping jack
4. 30 dk yürüyüş
5. 50 dizleri çekerek koşma
6. 15 dk eliptik bisiklet
7. 100 ip atlama
8. 15 dk koşu
9. 15 dk mezdeke
10. 30 dizleri karna çekerek mekik
***4 . TAKIM 413. ETAP***
LeyL35 (/57.0/57.7 /+0.7 /%-1.23)
E-brulim(/ 65.0 /64.4 / 0.6/% 0.92)
dilviin (/ 51.4/ / /% )bildirimde bulunmadı
Pembe_dizi (/69.4/69.0 /0.4 / %0.58 )
wemba (/66.1 /65.6 / 0.5/%0.76)
gogo2405 (66.8/ 65.9/ 0.9/ %1.35 )
BiricikS (/73.6/ 74.1/ +0.5/%-0.68 )
Parfym (/75.8/ 76.5/+0.7 / %-0.92 )
AKovser ( / 55.1 / 55.0/0.1 / %0.18 )
Eliflider ( / 67.0 / / / % )bildirimde bulunmadı
_choco _ ( /67.0/ 66.6/0.4 / %0.60 )
gunes-86 (/69.7/ 69.9/ +0.2/% -0.29)
Aurablue(/72.1 /71.9 / 0.2/%0.28 )
4.takım ortalaması % 0.12
Atak evresi bir hafta, et ve süt ürünleri sevenler için gayet güzel. Kitabı almaya çıkıcam pazartesi günü. Sebze suyu çok popüler üstelik vitaminsz kalmıyorsun. Enerji verio. Kiloya ne kadar etkili bilmiyorum. 1-2 günlük detoxlar vucudu şaşırtmak için birebir. Hurma da mantıklı geldi ama doyamam hurma ve yogurtla 2 gün diye düşünğyorum , bakalım artık:)az olmuş sanki tatlım
bende düşünüyorum onu yaa ama ben 1 hafta devam ettiremem işte.
bana 1 gün en fazla 2 günlük lazım. sadece meyve sebze suyu mu tüketsem 1 gün acaba? ne dersiniz hatın kızlar
geçmiş olsun sanada canımbende bugün içiyorum maydonoz suyunu
iyi gezmeler
Menünü beğendim canım, bayağı da kalori yakmışsınammaaa ben reglim haha :) bitane hakkim olmalii( .. aksam yogurt meyve yerim acikirsam yada salata .. gerci regl olunca cikolatadan haric baska bisey istemiyor canim
Çok az olmuş gogom. Vitaminsiz kalma. Hazır yufka elde açılan börek kadar ağır olmaz zatenBen geldim bütün gün yatarak geçti yine neyseki daha iyiyim. Yine saçma sapan oldu ama menümü yazayım ben.
Akşam dikkat et canım, menün güzel. Spor yokmu ?Bu aksam memleketten ailem gelecegi icin sabahtan beri bebisle kosturuyorum kizlar
Menumu yazayim
2 lt su
Ben beğendim menünü:)10:30
2 dlm peynir
Domates salatalık
2 zeytin
1 dlm ekmek
Ara
Yeşilçay
13:30
1 dlm ince pasta
1 çay bardağı şekersiz vişne hoşafı
Ara
Salatalık domates
3 çiğköfte marullu
20:00
1 kepçe çorba
2 yk pilav
1 tavuk but fırında
Salata
1/2 kase yoğurt
Ara
Zencefilli yeşilçay
Su: 2,5lt
Spor: -
Çok iyi bi menü olmadı.
Kazananları tebrik ederim, afiyet olsun
Benim cezam 50jj
Allah kabul etsin canım, çok güzel böyle bir günde oruç tutmak. Menün güzel.Menüm
Sahur: 2dilim buğday ekmeği, 5kaşık fırın güveç, 1parça fırın tavuk, cacık
İftar: 2içli köfte, 1kase mercimek çorbası, 2parça yoğurt sarımsak soslu ekmek
2litre su
İnşallah canım kocamaan bir bardak içtim :)
Önceden hep tükettiğim birşey aslında acayip iltahap söktürüyor ben daha çok onun için içiyordum.
Ben geldim bütün gün yatarak geçti yine neyseki daha iyiyim. Yine saçma sapan oldu ama menümü yazayım ben.
Ödül kazananlar
Choco
Pembe_dizi
Aura
AKovser
Gogo
Afiyet olsun kızlar. Kalan arkadaslarda cezalarını seçip belirtirseniz hafta boyu yaparsanız sevinirim.
Katılım konusunda herkes biraz daha dikkatli olursa iyi olur arkadaşlar. Bir hafta 1.olduk 2 haftadır dokuluyoruz resmen takımda bi kopukluk ve dağılma var.
Az olmuş menün ama hastalıkla normal..Ben geldim bütün gün yatarak geçti yine neyseki daha iyiyim. Yine saçma sapan oldu ama menümü yazayım ben.
Gözün aydın canım, koşturmaktan yiyemezsin yine:)Bu aksam memleketten ailem gelecegi icin sabahtan beri bebisle kosturuyorum kizlar
Menumu yazayim
2 lt su
Menünde sporunda güzel olmuş canımBugünkü Menüm
9:00 2 tane labneli wasa 1 kahve
12:30 1 bardak kefir 1 armut
14:30 2 kepek ekmeği 2 dilim salam ve marul
17:00 6 kaşık yoğurtlu makarna
Su 2,5 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş 100 mekik
Bu aksam memleketten ailem gelecegi icin sabahtan beri bebisle kosturuyorum kizlar
Menumu yazayim
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?