Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu aksam memleketten ailem gelecegi icin sabahtan beri bebisle kosturuyorum kizlar
Hala da yetistiremedim bir seyleri :-(
Menumu yazayim
10.00 kahvalti yumurta peynir zeytin vs
16.00- 1 kase etli sebze yemegi yarim kase yogurt
Arada fistik atistirdim aciktikca
2 lt su
Aksam sofra kurucamm ama cok yemem heralde cacik yapabilirsem ondan yerim

Ben de boyle yapiyorum hatta zeytin yagi kullaniyorum ama ceza almistim boreklerimden dolayi :'(

ammaaa ben reglim haha :) bitane hakkim olmalii( .. aksam yogurt meyve yerim acikirsam yada salata .. gerci regl olunca cikolatadan haric baska bisey istemiyor canim
Tabi at regl'in üstüne :)))

Evet evet yapıyım inşallah hatta prş olabilirse daha ii olur. Bende sorun yok canım, bu hafta çok yoğun olunca ben hep çok geç yazdım

Olmuş artık napalım
Ya birde ters teperse gülüm?

Rica ederim canım. Goncam bu konuda söylemek istediğim birşey var, kimse yanlış anlamasın. Elif haftalardır pc sorunum var diyor ama sonuçta sana özelden cevap yazabiliyor ben bunu anlamıyorum. En azından girip akşamları menüsünü paylaşabilir. Zeynebinde pc sorunu var mesela... Ben Elif'i yargılamak istemiyorum, diskalifiye olsun demeye de getirmiyorum, hele ki zayıflama konusunda şevkini kırmayı hiç istemem ama diğer arkadaşlara karşı haksızlık oluyor

Noldu gülüm yanlış birşey mi dedim?

Daha iyi olmana sevindim goncam, toparlarsın inşallah bir kaç güne. Menün bence kötü olmamış, sabah ki böreği beğenmedim sadece.

Toparlanmamız şart, yine birincilik görelim önümüzde ki hafta :)

Kolay gelsin chocomelim. Güzel olmuş, akşam çok kaçırmamaya çalış.

Gözün aydın canım. Az yemişsin gün içinde aksam çok geç olmaz inşallah.
Ben de boyle yapiyorum hatta zeytin yagi kullaniyorum ama ceza almistim boreklerimden dolayi :'(
Zeytinyağlı oldu benimkide aslında ceza lık değil bana değişiklik oldu iki gündür canım yemek istemeyince muzla borekle gecistirdim.
Benim kazanmam biraz adaletsiz oldu bence rakibim gelmedi zaten :-(
Olsun 1 dilim kaçamak yapican ama istemezsen yapma.bende buzlukta kekim vardı çıkardım bi dilim kaçamak için ama canım istemedi.

Börek hazırda olunca kolay geldi aslında yumurta yemem gerekiyodu bikaç gündür yemedim neyseki sesim dışında daha iyiyim.
Elife aynı şeyleri özelden yazmıştım dün cevap yazdı kilo bildirecekmisinde yazmıştım aama cevap gelmedi.
Katılım konusunda hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz cevap yazip rica etmeseydi katılım yetersizliğinden diskalifiye yazacaktım bakalım geldiğinde ne yazacak. Wemba da mezun olsammi dedi amâ istiyorum demedigi icin yazmadım bu hafta aynı şekilde ondanda cevap beliycem.
Ve yine söylüyorum herkes katılım konusunda önce kendisini sonra takım arkadaşlarına karşı sorumlu.
Dilwin hem listeden ceza seçsin hemde kilo bildirmedigi iin ikinci bi ceza daha seçsin diye düşünüyorum sen ne dersin Ebrucum.

Bugünkü Menüm
9:00 2 tane labneli wasa 1 kahve
12:30 1 bardak kefir 1 armut
14:30 2 kepek ekmeği 2 dilim salam ve marul
17:00 6 kaşık yoğurtlu makarna
Su 2,5 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş 100 mekik

10:30
2 dlm peynir
Domates salatalık
2 zeytin
1 dlm ekmek

Ara
Yeşilçay

13:30
1 dlm ince pasta
1 çay bardağı şekersiz vişne hoşafı

Ara
Salatalık domates
3 çiğköfte marullu

20:00
1 kepçe çorba
2 yk pilav
1 tavuk but fırında
Salata
1/2 kase yoğurt

Ara
Zencefilli yeşilçay

Su: 2,5lt
Spor: -

Çok iyi bi menü olmadı.
Kazananları tebrik ederim, afiyet olsun

Benim cezam 50jj

Ölçüleri aldırmıştım,fark var ama çok az. Aslında genel yakıcı hareketker yapıyorum ama sanırım platese ağırlık vermeliyim

Regl dönemi mi diye sormuşsun, malesef değil. Demek bide o olsa vay halime:)

Bu durumda gogocuğumu tebrik etmek lazım. Yoksa ortalama eksilere doğru giderdi.

Menüm
Sahur: 2dilim buğday ekmeği, 5kaşık fırın güveç, 1parça fırın tavuk, cacık
İftar: 2içli köfte, 1kase mercimek çorbası, 2parça yoğurt sarımsak soslu ekmek
2litre su

Atak evresi bir hafta, et ve süt ürünleri sevenler için gayet güzel. Kitabı almaya çıkıcam pazartesi günü. Sebze suyu çok popüler üstelik vitaminsz kalmıyorsun. Enerji verio. Kiloya ne kadar etkili bilmiyorum. 1-2 günlük detoxlar vucudu şaşırtmak için birebir. Hurma da mantıklı geldi ama doyamam hurma ve yogurtla 2 gün diye düşünğyorum , bakalım artık:)

ammaaa ben reglim haha :) bitane hakkim olmalii( .. aksam yogurt meyve yerim acikirsam yada salata .. gerci regl olunca cikolatadan haric baska bisey istemiyor canim
Menünü beğendim canım, bayağı da kalori yakmışsın
Luppo hiç görmedim burda, iyikide yok

Çok az olmuş gogom. Vitaminsiz kalma. Hazır yufka elde açılan börek kadar ağır olmaz zaten

Akşam dikkat et canım, menün güzel. Spor yokmu ?

Ben beğendim menünü:)

Menüm
Sahur: 2dilim buğday ekmeği, 5kaşık fırın güveç, 1parça fırın tavuk, cacık
İftar: 2içli köfte, 1kase mercimek çorbası, 2parça yoğurt sarımsak soslu ekmek
2litre su
Allah kabul etsin canım, çok güzel böyle bir günde oruç tutmak. Menün güzel.

İnşallah canım kocamaan bir bardak içtim :)
Önceden hep tükettiğim birşey aslında acayip iltahap söktürüyor ben daha çok onun için içiyordum.

Ya ben bu maydanoz suyuna bakarken internette hep adet söktürücü bişey falan yazıyorlarr
adet söktürmek ne demek onu da bilmiyorum kiii
adet olmama az kaldı içsem mi içmesem mi diye tereddütteyim açıkcası, söktürmenin ne olduğunu anlamadığım içinn
türkçe bilmediğim söz varmış demek ki onu iyice anladımm

Canım çok geçmiş olsun, bir an önce toparlanırsın umarımm..

Kötü olmamış ya menün, hele bu halinle..

Çok sağol canım, sana da :)

Az olmuş menün ama hastalıkla normal..

Gözün aydın canım, koşturmaktan yiyemezsin yine:)
Bugünkü Menüm
9:00 2 tane labneli wasa 1 kahve
12:30 1 bardak kefir 1 armut
14:30 2 kepek ekmeği 2 dilim salam ve marul
17:00 6 kaşık yoğurtlu makarna
Su 2,5 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş 100 mekik
Menünde sporunda güzel olmuş canım

Akşam fazla olmazsa akşama kadar ki iyi bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…