Güzel düzenli olmuş sporda güzel olmuş.Bugünkü Menüm
9:00 2 tane labneli wasa 1 kahve
12:30 1 bardak kefir 1 armut
14:30 2 kepek ekmeği 2 dilim salam ve marul
17:00 6 kaşık yoğurtlu makarna
Su 2,5 lt
Spor 40 dk tempolu yürüyüş 100 mekik
Aslında kötü olmamış menü ama spor yok cezalar kendi sporumuza ek olarak yapılacak.10:30
2 dlm peynir
Domates salatalık
2 zeytin
1 dlm ekmek
Ara
Yeşilçay
13:30
1 dlm ince pasta
1 çay bardağı şekersiz vişne hoşafı
Ara
Salatalık domates
3 çiğköfte marullu
20:00
1 kepçe çorba
2 yk pilav
1 tavuk but fırında
Salata
1/2 kase yoğurt
Ara
Zencefilli yeşilçay
Su: 2,5lt
Spor: -
Çok iyi bi menü olmadı.
Kazananları tebrik ederim, afiyet olsun
Benim cezam 50jj
Allah kabul etsin güzel bir güne güzel menü.Menüm
Sahur: 2dilim buğday ekmeği, 5kaşık fırın güveç, 1parça fırın tavuk, cacık
İftar: 2içli köfte, 1kase mercimek çorbası, 2parça yoğurt sarımsak soslu ekmek
2litre su
Maydanoz kanı sulandiriyor adet sokturucu deyince bazen gecikiyo yada mevsimsel sorunlar olabiliyo o yüzden kanı durulttugu icin daha kolay regl oluyosun.bilmem aciklayabildimmi aspirin gibi yani.Ya ben bu maydanoz suyuna bakarken internette hep adet söktürücü bişey falan yazıyorlarr
adet söktürmek ne demek onu da bilmiyorum kiii
adet olmama az kaldı içsem mi içmesem mi diye tereddütteyim açıkcası, söktürmenin ne olduğunu anlamadığım içinn
türkçe bilmediğim söz varmış demek ki onu iyice anladımm
Bugünkü Menüm
Su 2,5 lt
Birde öyle dene bakalımÖlçüleri aldırmıştım,fark var ama çok az. Aslında genel yakıcı hareketker yapıyorum ama sanırım platese ağırlık vermeliyim
Bir yerde bi yanlış yapıyorsun belkide..Regl dönemi mi diye sormuşsun, malesef değil. Demek bide o olsa vay halime:)
Güzel olmuş menünMenüm
2litre su
Bi çaresine bakalım da.. Napacaksak artık bilemiyorumAtak evresi bir hafta, et ve süt ürünleri sevenler için gayet güzel. Kitabı almaya çıkıcam pazartesi günü. Sebze suyu çok popüler üstelik vitaminsz kalmıyorsun. Enerji verio. Kiloya ne kadar etkili bilmiyorum. 1-2 günlük detoxlar vucudu şaşırtmak için birebir. Hurma da mantıklı geldi ama doyamam hurma ve yogurtla 2 gün diye düşünğyorum , bakalım artık:)
Menüm
2litre su
Güzel düzenli olmuş sporda güzel olmuş.
Aslında kötü olmamış menü ama spor yok cezalar kendi sporumuza ek olarak yapılacak.
Allah kabul etsin güzel bir güne güzel menü.
Maydanoz kanı sulandiriyor adet sokturucu deyince bazen gecikiyo yada mevsimsel sorunlar olabiliyo o yüzden kanı durulttugu icin daha kolay regl oluyosun.bilmem aciklayabildimmi aspirin gibi yani.
Adetin gelmesini sağlıyor.Ya ben bu maydanoz suyuna bakarken internette hep adet söktürücü bişey falan yazıyorlarr
adet söktürmek ne demek onu da bilmiyorum kiii
adet olmama az kaldı içsem mi içmesem mi diye tereddütteyim açıkcası, söktürmenin ne olduğunu anlamadığım içinn
türkçe bilmediğim söz varmış demek ki onu iyice anladımm
Güzel düzenli olmuş sporda güzel olmuş.
Aslında kötü olmamış menü ama spor yok cezalar kendi sporumuza ek olarak yapılacak.
Allah kabul etsin güzel bir güne güzel menü.
Maydanoz kanı sulandiriyor adet sokturucu deyince bazen gecikiyo yada mevsimsel sorunlar olabiliyo o yüzden kanı durulttugu icin daha kolay regl oluyosun.bilmem aciklayabildimmi aspirin gibi yani.
Adetin gelmesini sağlıyor.
Hamilelik yada şüphesi olanlara tüketme-mesi tavsiye ediliyor sadece.
Birde fazlası tansiyonu düşürüyor
Hı hıı biliyorum canım
Evet doğru sulandirdigi için daha kolay ve çabuk oluyo agrida daha az tabiki. Vee fazlası zararlı.Valla süperrr
çok iyi anladım canım, çok teşekkür ederimmmmm
tam ihtiyacım olan şey ..
abartmadan ilaç gibi kullana bilirim aslında..
benim regl normal 7 gün, ama 7 günde bitmiyor tam 10 günü buluyor.. bayaa rahatsızım bu durumdaann..
hatırlıyorum da 1-2 sene önce zayıflamak için her gün içiyordum, 15 gün mü ne kadar artık hatırlamıyorum içilip ara veriliyor falann, belki de ilk defa reglim 5 günde bitti ve önemlisi ben sancıdan geberiyorum tabiri caizse regl olunca, o zaman tamamen ağrısız geçmiştii sanırım.. bayaa etkili o zaman bu maydanoz. tabi abartmadan, herşeyin çoğu zarar :))
Güzel olmuş menün suyu iç mutlaka.Bugünkü menüm
Sahurda
1 küçük parça kuru üzümlü poğaça
yarım fincan çay
su
İftarda
ızgara - 2 parça tavuk, 2 parça et (yağsız ikisi de)..
1.5 ta ne diyorsunuz ki ona bilemedim şimdiiızgara kıyma köfte gibi adı ne oluyorsa ondann
2 dilim buğday ekmeği
1 fincan çay
1 bardak bitki çayı
2-3 bardak su içtim yemekte, baktım bardakla olmuyor şişem yanımda onunla içiyorum, yarım l bitti nerdeyse. gidip yeniden doldurcamm..
Hoşgeldin canım hiç bilgim yok moni yapiyodu cezaları vardı ama ses yok hic.Gogo sonuc listesi neden yapilmadi bilgin varmi
Tatlim fazla giremiyom bende moni biliyorum da birsey degistimi diye merak ettimHoşgeldin canım hiç bilgim yok moni yapiyodu cezaları vardı ama ses yok hic.
Baktım şimdi karar defterine 8. Takım görünüyor haftayada sizde sanırım.Tatlim fazla giremiyom bende moni biliyorum da birsey degistimi diye merak ettim
Laf aramizda bizdemiydi diye korktum
Ay sükürBaktım şimdi karar defterine 8. Takım görünüyor haftayada sizde sanırım.
Wasa yulaflı kraker diye geçiyor Türkçe'de. İncecik kıtır kıtır , kurumuş ekmeğe benzio. Tanesi 45 kalori, 2 tanesi tokluk verio zatenwasa ne oluyor canım :)) diyetik bişey resimlerinden anladığım kadarıyla :))
karışık olmuş ta az olmuş gibi çözemedim
yoğurtla makarna olmamış onu deyim, az da yemiş olsan ikisi bir arada olmuyor maalesef
Yulaf kepeğinden krep yada kek yapma hakkın var 1,5 kaşık. Onun veya keten tohumunun günde mutlaka tüketilmesinin sebebi bağırsakları çalıştırmakmış. Et olunca malum. Atak evresinde kilo veripte, seyir evresinde duraklayan hatta alanlar var geri. Kitapta demişki diyeti o anda sakın bozmayın. Ki çoğu kişi bozuyor. Kitabı harfiyen okumak ve uygulamak gerekiyor. Kilona göre hesaplıyosun atak günlerini. Dediğin gibi kan grubuda önemli tabi. Ben ekmeksizliğe dayanabilirim et tokluk verir. Ama sebze ye bilemem. Önemlisi atak zaten. onu atlatınca seyirde 1+1 saf protein + sebze protein alıyosun. Yavaştan başlıcam ama kitap elime geçsin okuycam önce. İşyerimden yabancı bir bayan uygulamış 3 ayda 16 kg vermiş. Bilemiyorum.Dukan yapan arkadaşlarım vardı benim birisi almadı verdiği kiloyu ama digeri aldı. Kitaptan bkmk gerek vermek istediğin kiloya göre atak evresi 3 gün 5 yada 7 gün değişiyor. Yulaf kepeği hergün 1.5 yemek kaşığı hatta ben araa krep gibi yapıyorum ve su 2 lt yi geçmeli. Zor bi diyet hiç ekmk yok ve atakta meyve sebze yok. Bende 3 gün denedim tam uydum hiç işe yaramadı. Kan grubuna göre beslenme var ya orda a grubu vegeteryan yazıyo 0 grubu etçil. Geri kilo alan arkadaşım a gurubuydu kilo almayan ab grubu. Bende a grubuyum kırmızı et ağırlıklı beslendigimde kilom degismedi hiç hatta artida oldu sebze meyve fazla et az yedigimde daha iyi kilo verdim protein ihtiyacımı yesil mercimek kuru fasulye vs karşılamak iyi geliyo.
Yazdıklarının hepsine katılıyorum canım. Wembanın katılımı bu aralar az olabilir ama gelip en azından kilo bildiriminde bulunduğu için birşey diyemem. Dilvinin dalgınlığına geldi, çeksin cezasını :)))Börek hazırda olunca kolay geldi aslında yumurta yemem gerekiyodu bikaç gündür yemedim neyseki sesim dışında daha iyiyim.
Elife aynı şeyleri özelden yazmıştım dün cevap yazdı kilo bildirecekmisinde yazmıştım aama cevap gelmedi.
Katılım konusunda hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz cevap yazip rica etmeseydi katılım yetersizliğinden diskalifiye yazacaktım bakalım geldiğinde ne yazacak. Wemba da mezun olsammi dedi amâ istiyorum demedigi icin yazmadım bu hafta aynı şekilde ondanda cevap beliycem.
Ve yine söylüyorum herkes katılım konusunda önce kendisini sonra takım arkadaşlarına karşı sorumlu.
Dilwin hem listeden ceza seçsin hemde kilo bildirmedigi iin ikinci bi ceza daha seçsin diye düşünüyorum sen ne dersin Ebrucum.
Az gibi geldi bana sanki canım?Bugünkü Menüm
Su 2,5 lt
Pasta olmamış canım10:30
2 dlm peynir
Domates salatalık
2 zeytin
1 dlm ekmek
Ara
Yeşilçay
13:30
1 dlm ince pasta
1 çay bardağı şekersiz vişne hoşafı
Ara
Salatalık domates
3 çiğköfte marullu
20:00
1 kepçe çorba
2 yk pilav
1 tavuk but fırında
Salata
1/2 kase yoğurt
Ara
Zencefilli yeşilçay
Su: 2,5lt
Spor: -
Çok iyi bi menü olmadı.
Kazananları tebrik ederim, afiyet olsun
Benim cezam 50jj
Sıkma canını tatlım haftaya daha güzel sonuç alırsın inşallah. Moralini yüksek tut :)Regl dönemi mi diye sormuşsun, malesef değil. Demek bide o olsa vay halime:)
ALLAH kabul etsin, güzel olmuş.Menüm
2litre su
Çok güzel düşünmüşsün :)Ceza olarak 1,2,3 ve 5 numarayı karışık yapmak istiyorum. Her gün aynı olmasın maksat.
Kanki çok yorgunum ondan hiç anlamadım o köfte gibi şeyi :)))Bugünkü menüm
Sahurda
1 küçük parça kuru üzümlü poğaça
yarım fincan çay
su
İftarda
ızgara - 2 parça tavuk, 2 parça et (yağsız ikisi de)..
1.5 ta ne diyorsunuz ki ona bilemedim şimdiiızgara kıyma köfte gibi adı ne oluyorsa ondann
2 dilim buğday ekmeği
1 fincan çay
1 bardak bitki çayı
2-3 bardak su içtim yemekte, baktım bardakla olmuyor şişem yanımda onunla içiyorum, yarım l bitti nerdeyse. gidip yeniden doldurcamm..
Tencereleri boşver tartıyı unuttuk :) yarın kesin alıyorum. Tartışma sakın, yasak sana :)Kizlar bugün tencerelerimi aldim ceyizime ama cok kararsiz Kaldim emin degildimm icime bi türlü sindiremedimm .. sizcee nasilll.. ??
Güzel görünüyor güle güle kullan.Kizlar bugün tencerelerimi aldim ceyizime ama cok kararsiz Kaldim emin degildimm icime bi türlü sindiremedimm .. sizcee nasilll.. ??
Bugün hep mantardan gitmissin ve seninde cezadan başka sporun yokYazdıklarının hepsine katılıyorum canım. Wembanın katılımı bu aralar az olabilir ama gelip en azından kilo bildiriminde bulunduğu için birşey diyemem. Dilvinin dalgınlığına geldi, çeksin cezasını :)))
Az gibi geldi bana sanki canım?
Pasta olmamış canım
Sıkma canını tatlım haftaya daha güzel sonuç alırsın inşallah. Moralini yüksek tut :)
ALLAH kabul etsin, güzel olmuş.
Çok güzel düşünmüşsün :)
Kanki çok yorgunum ondan hiç anlamadım o köfte gibi şeyi :)))
Bugünkü menüm
Sabah 08:00
500 ml su
1 fincan kremalı tavuk çorbası
Ara 10:00
Meyveli yoğurt
Öğlen 11:30
4 yk mantarlı patates püresi
Ara 14:00
1 elma
Akşam 20:00
6 yk Mantarlı karidesli makarna
1 dilim pizza
2 lt su
Spor: 50 jj cezam
Bugün iyi bir menü çıkaramadım, akşam ki yemek mideme oturdu resmenyemez olaydım... Makarna deyince akan sular duruyor maalesef
Perşembe vermeyi unutma kızın tartisini heeTencereleri boşver tartıyı unuttuk :) yarın kesin alıyorum. Tartışma sakın, yasak sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?