hahaa tamamTencereleri boşver tartıyı unuttuk :) yarın kesin alıyorum. Tartışma sakın, yasak sana :)
Şu üstümde ki yorgunluğu bir atabilsemGüzel görünüyor güle güle kullan.
Bugün hep mantardan gitmissin ve seninde cezadan başka sporun yok
Perşembe vermeyi unutma kızın tartisini hee
ALLAH kabul etsin canım, son menü biraz kaçamaklı olmuş. Su miktarını unutmuşsunkızlar nasılsınızz
2 gündür bomba gibiydim işte bakın menülerime
önceki gün
1 porsiyon corba
1 tabak (5 kasık kadar) bezelye yemeği
5 kasık salata
3 kasık cacık
1 tahıllı poğaca (ekmek yerine)
2 litre su 5 bardak cay 1 fincan form cayı
1 saat yürüyüş
sahur gece 1
1 tabak yogurt
2-3 kasık salata
1 kasık hosmerim
dünki menüm
iftar 20.00
1 porsiyon çorba
4 kasık bol semizotlu tursulu karısık salata
2 küçük şiş adana köfte
2 kasık fırınlanmış sebze (minik soganlar domatesler)
1 dilim kepekli ekmek
2 bucuk litre su
gün içinde artık cok aktifim zaten
yatana kadar 8 bardak cay sekersiz turk kahvesi bitki cayı içip 1 elma yedim
sahur 12.00
1 tane kepekli iiçinde hiç beyaz un olmayan bol tahıllı peynirli poğaca
bugünki menüm
yarım tabak sebze yemeği adını bilmiyorum yöresel sebzeli bi yemekti (adanaya ait acılı bişey)
1 tane parmak köfte
1 tane acılı salçalı ekmek
1 tane hurmalı kurabiye
1 dilim meyveli irmik tatlısı 1 top üzerinde dondurmayla (büyük degildi ama dondurması)
biliyorum bugün rezalettt ama inanın davetteydik ve iftar olunca yemek zorunda kaldım eve geldim neden bilmiyorum birden tansiyonum düştü kanepeye yıgıldım buz gibi oldum birden ter attım falan derken bide öyle bişeyler yedirdiler içirdiler şimdi iyiyim 100 defa ip atlıycam sabah misafir gelecekmiş 1 kurabiye 1 kek yapıp yatıcam şimdi
3 litre içtim kuzum davul gibi uyudumŞu üstümde ki yorgunluğu bir atabilsemne oluyor bana anlamadım ki, ben bu kadar uyuşuk değildim
ALLAH kabul etsin canım, son menü biraz kaçamaklı olmuş. Su miktarını unutmuşsun
Geçmiş olsun, dikkat et kendine, oruçlu halde çok yorma kendini kuzum.
oyy ne güzelll hadi cık gez dolaş birde öyle resimler cek bizeeHava missss kuşlar cıvıl cıvılsadece beni dışarıya çıkmaya ikna edecek biri lazım
Eki Görüntüle 1528882
Güzel havanın tadını çıkar gülüm, toparlamayı yarım saatlik bir yürüyüşten sonra yaparsın. Bak çok iyi gelecek, daha enerji dolu girişeceksin işlereGünaydın kızlar.ebrum burada da hava 1 haftadır ilk defa güneşli..ama benim eşya toplamam lazim..bu arada tartı benim ayni yerinde sayıyor o yüzden birşey bildirmeme gerek yok
Maşallah :))) davul değil damacana kuzum :)))3 litre içtim kuzum davul gibi uyudum
oyy ne güzelll hadi cık gez dolaş birde öyle resimler cek bizee
Benim menümün az olduğu günler, bana göre yemek çıkmayan günlerYazdıklarının hepsine katılıyorum canım. Wembanın katılımı bu aralar az olabilir ama gelip en azından kilo bildiriminde bulunduğu için birşey diyemem. Dilvinin dalgınlığına geldi, çeksin cezasını :)))
Az gibi geldi bana sanki canım?
Pasta olmamış canım
Sıkma canını tatlım haftaya daha güzel sonuç alırsın inşallah. Moralini yüksek tut :)
ALLAH kabul etsin, güzel olmuş.
Çok güzel düşünmüşsün :)
Kanki çok yorgunum ondan hiç anlamadım o köfte gibi şeyi :)))
Bugünkü menüm
Sabah 08:00
500 ml su
1 fincan kremalı tavuk çorbası
Ara 10:00
Meyveli yoğurt
Öğlen 11:30
4 yk mantarlı patates püresi
Ara 14:00
1 elma
Akşam 20:00
6 yk Mantarlı karidesli makarna
1 dilim pizza
2 lt su
Spor: 50 jj cezam
Bugün iyi bir menü çıkaramadım, akşam ki yemek mideme oturdu resmenyemez olaydım... Makarna deyince akan sular duruyor maalesef
Hmm yogaya benzıyor sankı. Bi nevi vucudu rahatlatıyor. Damar yumuşatıyor, kan dolaşımını hızlandırıyor. Çok yararlı bir egzersize benziyor. Yağ yakımına etkili oldumu sende?Geçen hafta kaçamaklarım oldu. Ama spormu yaptım her zaman, Sabahları 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum. Geçen Hafta cezalarım vardı ekstradan 100 JJ + 50 squat onları yaptım.
Tibet yogasını 2 haftadır yapıyorum. Bana iyi geldiğini hissediyorum. Merak edenler için
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tibetin-genclik-pinari-5-hareket.169075/
Ben az yediğim günün ertesi genellikle saldırıyor gibi oluyorum, kendine hakim olabiliyorsan çok güzel canımBenim menümün az olduğu günler, bana göre yemek çıkmayan günlerÇok acıkmıştım eve gelince:/
Ben de kendime hakim olabilseydim burda olmazdimBen az yediğim günün ertesi genellikle saldırıyor gibi oluyorum, kendine hakim olabiliyorsan çok güzel canımben olamayabiliyorum
Doğru sende haklısın,Ben de kendime hakim olabilseydim burda olmazdimBakalim gune cok istahsz basladim dunku makarna tokluk verdi galiba inanirmisin bayagi oldu yememistim özlemisiz birbirimizi
demi ama insan resim cekmek için yer arayınca öyle diyo fark ediyo cevresiniGüzel havanın tadını çıkar gülüm, toparlamayı yarım saatlik bir yürüyüşten sonra yaparsın. Bak çok iyi gelecek, daha enerji dolu girişeceksin işlerebu arada boynun nasıl oldu?
Maşallah :))) davul değil damacana kuzum :)))
Ay evet çıktım yarım saat yürüdüm, çok iyi geldi :) resim çekecek yer aradım da hiç gözüme hoş gelen bir şey olmadı, hatta kendi kendime ne biçim bir yerde oturuyorsun dedim :))))
27 sene sonra burayı sevmediğimi anladımdemi ama insan resim cekmek için yer arayınca öyle diyo fark ediyo cevresini
Allah razı olsun.Menünü beğendim canım, bayağı da kalori yakmışsın
Luppo hiç görmedim burda, iyikide yok
Çok az olmuş gogom. Vitaminsiz kalma. Hazır yufka elde açılan börek kadar ağır olmaz zaten
Akşam dikkat et canım, menün güzel. Spor yokmu ?
Ben beğendim menünü:)
Allah kabul etsin canım, çok güzel böyle bir günde oruç tutmak. Menün güzel.
Allah razı olsun.Güzel düzenli olmuş sporda güzel olmuş.
Aslında kötü olmamış menü ama spor yok cezalar kendi sporumuza ek olarak yapılacak.
Allah kabul etsin güzel bir güne güzel menü.
Maydanoz kanı sulandiriyor adet sokturucu deyince bazen gecikiyo yada mevsimsel sorunlar olabiliyo o yüzden kanı durulttugu icin daha kolay regl oluyosun.bilmem aciklayabildimmi aspirin gibi yani.
:) ben uyumadan yedim. Uyuyup sahura uyansam bende yiyemiyorum.Allah kabul etsin canımm..
Senin sahuru görünce utandım desem yeri yanii, ben zorla tıkıyorum ağzıma
Senin maşaAllahın var..
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim, ve inş. haftaya diyelimmm. :)Yazdıklarının hepsine katılıyorum canım. Wembanın katılımı bu aralar az olabilir ama gelip en azından kilo bildiriminde bulunduğu için birşey diyemem. Dilvinin dalgınlığına geldi, çeksin cezasını :)))
Az gibi geldi bana sanki canım?
Pasta olmamış canım
Sıkma canını tatlım haftaya daha güzel sonuç alırsın inşallah. Moralini yüksek tut :)
ALLAH kabul etsin, güzel olmuş.
Çok güzel düşünmüşsün :)
Kanki çok yorgunum ondan hiç anlamadım o köfte gibi şeyi :)))
Bugünkü menüm
Sabah 08:00
500 ml su
1 fincan kremalı tavuk çorbası
Ara 10:00
Meyveli yoğurt
Öğlen 11:30
4 yk mantarlı patates püresi
Ara 14:00
1 elma
Akşam 20:00
6 yk Mantarlı karidesli makarna
1 dilim pizza
2 lt su
Spor: 50 jj cezam
Bugün iyi bir menü çıkaramadım, akşam ki yemek mideme oturdu resmenyemez olaydım... Makarna deyince akan sular duruyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?