Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iki gündür nöbette dahil buna yatıyorum şimdi uykum yok iyimi neyse uyumayı deniyim biraz.iyi geceler tatlı rüyalar.

İyi geceler kızlar; Herkesten özür diliyorum. Geçtiğimiz hafta katılımım çok az oldu. Hafta sonu sınav olunca koptum toparlayamadım. Sabahları forumda pek kimse olmuyor. Akşamları da eşim gelene kadar foruma girdim girdim yoksa daha giremiyorum. Ben sabahları erken kalkıyorum 6 00 gibi akşam o yüzden erkenden uykum geliyor. İşten gelince de çocukları yedir yemek ye derken vakit geçiyor.

kızlar nasılsınızz

2 gündür bomba gibiydim işte bakın menülerime
önceki gün
1 porsiyon corba
1 tabak (5 kasık kadar) bezelye yemeği
5 kasık salata
3 kasık cacık
1 tahıllı poğaca (ekmek yerine)

2 litre su 5 bardak cay 1 fincan form cayı
1 saat yürüyüş

sahur gece 1
1 tabak yogurt
2-3 kasık salata
1 kasık hosmerim

dünki menüm
iftar 20.00
1 porsiyon çorba
4 kasık bol semizotlu tursulu karısık salata
2 küçük şiş adana köfte
2 kasık fırınlanmış sebze (minik soganlar domatesler)
1 dilim kepekli ekmek

2 bucuk litre su
gün içinde artık cok aktifim zaten
yatana kadar 8 bardak cay sekersiz turk kahvesi bitki cayı içip 1 elma yedim

sahur 12.00
1 tane kepekli iiçinde hiç beyaz un olmayan bol tahıllı peynirli poğaca

bugünki menüm
yarım tabak sebze yemeği adını bilmiyorum yöresel sebzeli bi yemekti (adanaya ait acılı bişey)
1 tane parmak köfte
1 tane acılı salçalı ekmek
1 tane hurmalı kurabiye
1 dilim meyveli irmik tatlısı 1 top üzerinde dondurmayla (büyük degildi ama dondurması)

biliyorum bugün rezalettt ama inanın davetteydik ve iftar olunca yemek zorunda kaldım eve geldim neden bilmiyorum birden tansiyonum düştü kanepeye yıgıldım buz gibi oldum birden ter attım falan derken bide öyle bişeyler yedirdiler içirdiler şimdi iyiyim 100 defa ip atlıycam sabah misafir gelecekmiş 1 kurabiye 1 kek yapıp yatıcam şimdi

Güzel görünüyor güle güle kullan.

Bugün hep mantardan gitmissin ve seninde cezadan başka sporun yok

Perşembe vermeyi unutma kızın tartisini hee
Şu üstümde ki yorgunluğu bir atabilsem ne oluyor bana anlamadım ki, ben bu kadar uyuşuk değildim

ALLAH kabul etsin canım, son menü biraz kaçamaklı olmuş. Su miktarını unutmuşsun

Geçmiş olsun, dikkat et kendine, oruçlu halde çok yorma kendini kuzum.

Günaydın kızlar.ebrum burada da hava 1 haftadır ilk defa güneşli..ama benim eşya toplamam lazim..bu arada tartı benim ayni yerinde sayıyor o yüzden birşey bildirmeme gerek yok

3 litre içtim kuzum davul gibi uyudum
Hava missss kuşlar cıvıl cıvıl sadece beni dışarıya çıkmaya ikna edecek biri lazım

Eki Görüntüle 1528882
oyy ne güzelll hadi cık gez dolaş birde öyle resimler cek bizee

Günaydın kızlar.ebrum burada da hava 1 haftadır ilk defa güneşli..ama benim eşya toplamam lazim..bu arada tartı benim ayni yerinde sayıyor o yüzden birşey bildirmeme gerek yok
Güzel havanın tadını çıkar gülüm, toparlamayı yarım saatlik bir yürüyüşten sonra yaparsın. Bak çok iyi gelecek, daha enerji dolu girişeceksin işlere bu arada boynun nasıl oldu?

3 litre içtim kuzum davul gibi uyudum

oyy ne güzelll hadi cık gez dolaş birde öyle resimler cek bizee
Maşallah :))) davul değil damacana kuzum :)))

Ay evet çıktım yarım saat yürüdüm, çok iyi geldi :) resim çekecek yer aradım da hiç gözüme hoş gelen bir şey olmadı, hatta kendi kendime ne biçim bir yerde oturuyorsun dedim :))))

Benim menümün az olduğu günler, bana göre yemek çıkmayan günler Çok acıkmıştım eve gelince:/

Hmm yogaya benzıyor sankı. Bi nevi vucudu rahatlatıyor. Damar yumuşatıyor, kan dolaşımını hızlandırıyor. Çok yararlı bir egzersize benziyor. Yağ yakımına etkili oldumu sende?

Benim menümün az olduğu günler, bana göre yemek çıkmayan günler Çok acıkmıştım eve gelince:/
Ben az yediğim günün ertesi genellikle saldırıyor gibi oluyorum, kendine hakim olabiliyorsan çok güzel canım ben olamayabiliyorum

Ben az yediğim günün ertesi genellikle saldırıyor gibi oluyorum, kendine hakim olabiliyorsan çok güzel canım ben olamayabiliyorum
Ben de kendime hakim olabilseydim burda olmazdim Bakalim gune cok istahsz basladim dunku makarna tokluk verdi galiba inanirmisin bayagi oldu yememistim özlemisiz birbirimizi

Ben de kendime hakim olabilseydim burda olmazdim Bakalim gune cok istahsz basladim dunku makarna tokluk verdi galiba inanirmisin bayagi oldu yememistim özlemisiz birbirimizi
Doğru sende haklısın,
niye burdayız
Makarna candır sizde ne güzel hasret giderdiniz

demi ama insan resim cekmek için yer arayınca öyle diyo fark ediyo cevresini

Allah razı olsun.

Allah razı olsun.

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim, ve inş. haftaya diyelimmm. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…