Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar ne zamandır platese başlamak istiyordum ama kendime uygun bir program seçememiştim. Ebru şallının nefes alıp verişleri beni resmen platesten itiyordu, beterin beteri varmış

işte cardio plates programım

Not: nefes olayını duymazdan gelin

Güzel olmuş canım. Şişe de iyi olmuş insan bardakka sıkılıyor bazen.. :)
biliyorum canım okumuştum bunları, adet söktürmeği anlamamıştım sağolun sayenizde onu da öğrendim :))

İşte herkes kendisini tanıyarak yapacak başka yolu yok.! Benmde teyzem yapmştı 20kiloya yakın verdi sonra geri aldı. Sen diyince fark ettim Oda a grubuydu.

Birde kan gruplarına göre beslenme varya, onunla ilgili bilginiz var mı kızlar?

Bende kitabı var. Bazı şeyler tamam da bazı yenilmemesi gerekenler tuhaf geliyor( benm kan grubuma göre-belkide ben sevince garip geliyodur)

:) ben uyumadan yedim. Uyuyup sahura uyansam bende yiyemiyorum.
Ben Ramazan ayında sahurumu yiyip üstüne uyuduğumda kabus fln görüyordum. Yada 2 saat yatakta yuvarlanıyordum bir baştan diğer başa. Kesinlikle yatamıyorum yemek yiyipte:/

Ebru Şallı haha Alll Veerrr Alll Verrr tvnin sesini kısıp sadece hareketleri takip etmek en güzeli Bu Alman bacı da üstten ince altı kalınca :) O yerinde sayarak koşmayı yapsam kafa üstü düşerim ben:/ Yinede Ebrudan Şaşma derim :) Kolay gelsinn cnm

Son güne kadar iyiymiş akşam kacamakli olmuş çok yiyince şekerin hızlı yükseldi hızlı düştü o yüzden fenalasmissindir tahminimce. Yemeyip birden yüklenince oluyo öyle.
Günaydın kızlar.ebrum burada da hava 1 haftadır ilk defa güneşli..ama benim eşya toplamam lazim..bu arada tartı benim ayni yerinde sayıyor o yüzden birşey bildirmeme gerek yok
Hayırdır canım ciktimi tayininiz. Sen nasılsın boynun iyimi.
Bendede var kitabı kırmızı et doğru bana ağır geliyo annemde a grubu oda rahatsız olur kırmızı et yiyince. Kızımda patlicani yemez mesela yediginde çıkartır agir geliyo rahatsız ediyo. Ama kitap yabancı yazardan oluncâ bazı gıdalar bize yabancı.

Kızlarrr dikkatimi çekti niye kimse normal sporunu yapmıyor? Cezaların dışında? Bütün hafta sporumuza ek olarak yapmıcakmıydık cezalardan birini

Adaşımdan kurtuluşum yok demek ki
Peki o zaman tekrar videolarına göz atayım, belki alman bacının tarzında enerjik bir video bulurum. Sağol tatlıcım

Sağol canım, hep görüyorum da bilmiyordum ne olduğunu :))

ağır olmuş tabii.. makarna üstüne bir de pizza midene oturması normal..

Kızlarrr dikkatimi çekti niye kimse normal sporunu yapmıyor? Cezaların dışında? Bütün hafta sporumuza ek olarak yapmıcakmıydık cezalardan birini
Ben kendi adıma şu sıralar çok miskin olduğumu söyleyebilirim. Ceza almış olmasam onu bile yapmayacağım. Herkesin üstünde bir yorgunluk var sanki

ağır olmuş tabii.. makarna üstüne bir de pizza midene oturması normal..
Tartı da +200 ile öyle dedi
Takımımın akibetini düşünerek toparlanıyorum kankim
Yeter yattığımız

Evet herkes toparlasin kendini kalkıp bi çeki düzen verin kendinize bu ne miskinlik böyle. Cezaları artirmakmi lazım acaba.

mrb kızlar.. dün kü menümü yazamadım akşam misafir geldi giremedim sabahta erkenden düğün çekimine gittim..

dün kü menüm
sabah 08:30
3 yk yulaf ezmesini pişirip 5 çilek doğrayıp yedim.
öğlen 12:30
5 yk yoğurda yarım mu z ve 5 çilek ekleyip blendırla karıstırıp yedim
akşam 17:30
3 yk bulgurlu ıspanak yemeği ve 1 wasa

1 saat 40 dk yürüyüş yaptım
yatarak çeşitli bacak hareketleri ve mekik
bir de ceza listesinden bacakları karna ceke çeke koşmayı seçiyorum.. bugün onu da yapıcam

2,5 lt su içtim

saat 21:30 gibi 1 kase erik yedim

evet malesef öyle pembiş.. daha destekleyeceklerine köstek oluyorlar.. ki biliyorlar benim obez zamanlarımıda...

gogom ben hasta olduğunu bilmiyordum çok geçmiş olsun canım.. tarif için sağol ellerine sağlık

aaa bak bu bilgi çok işime yarayacak eminim.. ben de a grubuyum.. demek ki sebze ve meyve yemek bana iyi gelecek.. dün öyle bi beslenme tarzı uyguladım tartıya iyi yansıdı meyveden kaçtım 2 sene kadar ama artık kaçmıcam ki ben obez hallerimden bu kiloya gelene kadar meyvemi hep yedim...

Hoşgeldin leylam
Menün tam bir meyve şenliği gibi olmuş. Beğendim

Kizlar dun oructum.bide kandil olunca giremedim. Zaten sabah 4te uyudum o yuzden gec uyandim. Bugun de oruc tutyorum insallah Rabbim kabul eder. Hemen dunku iftarimi yaziyim:

5kasik kabak yemegi,3kucuk kofte, salata, yarim sac boregi

Yaklasik yarim saat sonra
3ucgen dilim karpuz, 1kucuk salkim uzum. 3tane de kandil simiti. Napim cok seviyorum tutamadim kendimi :)

2lt su

1saat yürüyüş (normal tempoda)

Allah kabul etsin canım kandil simitleri olmasa iyimiş

ALLAH kabul etsin kuzum

hoşbuldum Ebrum evet canım meyve istedi Gogomun yazdığına bakarsak A kan grubuna meyve ve sebze iyi geliyormuş ben de meyveden korkmucam bundan sonra
Yürü be yürü be... Korkmadan yürü,
biz arkandayız
Afiyet bal şeker olsun benimde ilgimi çekti gogomun mesajı ama kan grubumu bilmiyorum
Avatarın da çok iç açıcı olmuş balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…