Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim kan grubum 0 + ama et sevmiyorum yaa tam bi otculum ben :)

Pilates de nefes cok onemli kizlar faydasini gormek icin dogru anda

Benim kan grubum da A ve meyve sebze hastasiyimmm ♥
Sabah denedim yazamadim arada benim telefonum elden gidiyor. Pilates de nefes cok onemli kizlar dogru anda nefes almak veya vermekle etkisini gosteriyor. Ben o al verleri pur dikkat dinleyip uyguluyorum mesela ve faydasini da gordum tabiki

Evet yaa bahar yorgunlugu mu bu ne baharmis arkadas dagitti hepimizi

Ama arada ette lazım :)

Bir yola baş koyduk bakalım inşallah bende faydasını görürüm. Nefes aaalll, nefes veeeerrr :)

Evet yaa bahar yorgunlugu mu bu ne baharmis arkadas dagitti hepimizi
Kamyon çarpmış gibiyim, sebebi baharmış demek :)))

ben daha önce karatayı dinlediğim için meyveden uzak kalmıştım ondan diyorum :)) arkamda olduğunuzu biliyorum çok teşekkür ederim Ebrum içimiz açılsın buna ihtiyacımız var

Oy oyy o benim canevim nedense onsuz kandil eksik geliyo bu bide kendimi tutmus halim

ben de susamlı beyaz şekerler var ya kandil şekeri diye satılıyor onlara bayılıyorum o yüzden bu sene hiç almadım

evet nefeslerle tamamlanıyor pilates Ebru şallı az bile ses çıkarıyo

ben daha önce karatayı dinlediğim için meyveden uzak kalmıştım ondan diyorum :)) arkamda olduğunuzu biliyorum çok teşekkür ederim Ebrum içimiz açılsın buna ihtiyacımız var
Herzaman gülüm

ben de annem de öyleyiz... bahar yorgunluğu,bahar depresyonu
Takımca şu depresif hallerimizi bir kenara bırakmanın yollarını bulsak. Şöyle şen şakrak olsak ne güzel olur

Güzel olmuş canım menün sporun
Saol canım bugün baya bi iyiyim. Meyvenin şekerli olanlarina dikkat et yinede muz elma armut üzüm vs.
Allah kabul etsin güzel olmuş diycem kandil simiti fazla olmuş bende çok seviyorum içinde şeker var diye yiyemedim.

Ben yine uyuya kalmışım yıllardır bu 3 gündür uyudugum kadar uyumadim sanırım. Uyandım benimkiler dışarı cikmislar arkadaşına hediye almaya. Yarın yine brunch var ve doğum günü kutlaması bu son galiba bitiyor en çok zorlandigim durumlar ama neyseki alistilar ısrar etmiyolar ye diye. Dünde kızım dondurma yiyo gelmiş sacimi oksuyo az kaldı annecim biray daha sabret tamamdır diye. Iyi geldi bu teselli.

Maşallah bayıldım kızına, annesine ne güzel destek veriyor :) peki 1 ay sonra ne olacak canım? Hayatından çıkardıklarını belli miktarlarda yine hayatına sokmayı düşünüyormusun?

Maşallah bayıldım kızına, annesine ne güzel destek veriyor :) peki 1 ay sonra ne olacak canım? Hayatından çıkardıklarını belli miktarlarda yine hayatına sokmayı düşünüyormusun?
Listede +1 olanları yani elma ve şeker pancarı arada denemem gerekiyor verdikleri rahatsızlık devam edecekmi diye ve sonrasinda yine dikkatli tuketicem yani 3 ay yemedim artık istediğim kadar yerim yok eğer rahatsızlık hissetmezsem haftada 2 yada 3 tuketebilcem.

Anladım canım, inşallah bir sorun/rahatsızlık teşkil etmezde az da olsa yiyip nefsini köreltirsin. Özellikle elma konusunda, çünkü ne kadar çok sevdiğini biliyorum :)

Anladım canım, inşallah bir sorun/rahatsızlık teşkil etmezde az da olsa yiyip nefsini köreltirsin. Özellikle elma konusunda, çünkü ne kadar çok sevdiğini biliyorum :)
Evet canım elma ala gözümde tutuyo resmen şöyle kırmızı sulu bi tane olsa kütür kütür ne güzel giderdi

Menüm
9:00
2 haşlanmış yumurta 1 kase yoğurt (keten tohumlu).
11:30
1 b ayran
14:00 1,5 tavuk göğsü ızgara
16:00 yarım krep (yulaf kepeğinden şekersz)
18:30 6 yk kıyma kavurması yağsız, 1 b ayran 1 çeri domates
Su 3 lt + 2 fincan yeşil çay
Spor 20 dk tempolu yürüyüş 50 +50 jj
Üstümde bir yorgunluk vardı bütün gün havada kapalı :/
Su çok içtim göbek şiş

Çok çok güzel olmuş cnm

Aldığım tüm alıntılar gitti
Şimdi başa döndüm baştan başladım
Kizlar bugün tencerelerimi aldim ceyizime ama cok kararsiz Kaldim emin degildimm icime bi türlü sindiremedimm .. sizcee nasilll.. ??
Güle güle kullan tatlım:)
Makarna ve pizza bir arada olmamış sanki
Bir sen değilsin canım Bende eşim gelene kadar giriyorum yada mutfağa filan giderken. Zor oluyor yaa bazen okuyorum cvp veremiyorum bazen de yazarken uyuyup kalıyorum
Geçmiş olsun canım.
Hava missss kuşlar cıvıl cıvıl sadece beni dışarıya çıkmaya ikna edecek biri lazım

Eki Görüntüle 1528882
Yakın oldaydık yürürdük beraber ;(

İyi akşamlar kızlar,
Hmm yogaya benzıyor sankı. Bi nevi vucudu rahatlatıyor. Damar yumuşatıyor, kan dolaşımını hızlandırıyor. Çok yararlı bir egzersize benziyor. Yağ yakımına etkili oldumu sende?
Yağ yakımına etkisini fazla anlayamadım. çünkü henüz 2 hafta oldu ve 5 tekrardayım. Ama benim enerjimi arttırıyor

Gayet iyi olmuş.
Eline sağlık güzel görünüyor.

Bugünkü menüm
Sabah, 9:30 2 adet yumurta, 2 adet domates 4 adet yeşil zeytin, bir buçuk dilim tam tahıllı ekmek
12.30 1 bardak ayran
16:00 Döner + Salata
17:00 3 kare bitter çikolata
18:30 Yoğurt + 8 Çilek
19:30 1 adet elma
Su: 2 lt
Spor 1,5 saat tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…