- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
Benim kan grubum 0 + ama et sevmiyorum yaa tam bi otculum ben :)ALLAH kabul etsin kuzum
Yürü be yürü be... Korkmadan yürü,
biz arkandayız
Afiyet bal şeker olsunbenimde ilgimi çekti gogomun mesajı ama kan grubumu bilmiyorum
Avatarın da çok iç açıcı olmuş balım
Benim kan grubum 0 + ama et sevmiyorum yaa tam bi otculum ben :)
Evet yaa bahar yorgunlugu mu bu ne baharmis arkadas dagitti hepimiziBen kendi adıma şu sıralar çok miskin olduğumu söyleyebilirim. Ceza almış olmasam onu bile yapmayacağım. Herkesin üstünde bir yorgunluk var sanki
Tartı da +200 ile öyle dedi
Takımımın akibetini düşünerek toparlanıyorum kankim
Yeter yattığımız
Ama arada ette lazım :)Benim kan grubum 0 + ama et sevmiyorum yaa tam bi otculum ben :)
Bir yola baş koyduk bakalım inşallah bende faydasını görürüm. Nefes aaalll, nefes veeeerrr :)Pilates de nefes cok onemli kizlar faydasini gormek icin dogru anda
Benim kan grubum da A ve meyve sebze hastasiyimmm ♥
Sabah denedim yazamadim arada benim telefonum elden gidiyor. Pilates de nefes cok onemli kizlar dogru anda nefes almak veya vermekle etkisini gosteriyor. Ben o al verleri pur dikkat dinleyip uyguluyorum meselave faydasini da gordum tabiki
Kamyon çarpmış gibiyim, sebebi baharmış demek :)))Evet yaa bahar yorgunlugu mu bu ne baharmis arkadas dagitti hepimizi
ALLAH kabul etsin kuzum
Yürü be yürü be... Korkmadan yürü,
biz arkandayız
Afiyet bal şeker olsunbenimde ilgimi çekti gogomun mesajı ama kan grubumu bilmiyorum
Avatarın da çok iç açıcı olmuş balım
Oy oyy o benim canevim nedense onsuz kandil eksik geliyobu bide kendimi tutmus halim
Pilates de nefes cok onemli kizlar faydasini gormek icin dogru anda
Benim kan grubum da A ve meyve sebze hastasiyimmm ♥
Sabah denedim yazamadim arada benim telefonum elden gidiyor. Pilates de nefes cok onemli kizlar dogru anda nefes almak veya vermekle etkisini gosteriyor. Ben o al verleri pur dikkat dinleyip uyguluyorum meselave faydasini da gordum tabiki
Evet yaa bahar yorgunlugu mu bu ne baharmis arkadas dagitti hepimizi
Herzaman gülümben daha önce karatayı dinlediğim için meyveden uzak kalmıştım ondan diyorum :)) arkamda olduğunuzu biliyorumçok teşekkür ederim Ebrum içimiz açılsın buna ihtiyacımız var
Takımca şu depresif hallerimizi bir kenara bırakmanın yollarını bulsak. Şöyle şen şakrak olsak ne güzel olurben de annem de öyleyiz... bahar yorgunluğu,bahar depresyonu
Güzel olmuş canım menün sporunmrb kızlar.. dün kü menümü yazamadım akşam misafir geldi giremedim sabahta erkenden düğün çekimine gittim..
dün kü menüm
sabah 08:30
3 yk yulaf ezmesini pişirip 5 çilek doğrayıp yedim.
öğlen 12:30
5 yk yoğurda yarım mu z ve 5 çilek ekleyip blendırla karıstırıp yedim
akşam 17:30
3 yk bulgurlu ıspanak yemeği ve 1 wasa
1 saat 40 dk yürüyüş yaptım
yatarak çeşitli bacak hareketleri ve mekik
bir de ceza listesinden bacakları karna ceke çeke koşmayı seçiyorum.. bugün onu da yapıcam
2,5 lt su içtim
saat 21:30 gibi 1 kase erik yedim
Saol canım bugün baya bi iyiyim. Meyvenin şekerli olanlarina dikkat et yinede muz elma armut üzüm vs.evet malesef öyle pembiş.. daha destekleyeceklerine köstek oluyorlar.. ki biliyorlar benim obez zamanlarımıda...
gogom ben hasta olduğunu bilmiyordum çok geçmiş olsun canım.. tarif için sağol ellerine sağlık
aaa bak bu bilgi çok işime yarayacak eminim.. ben de a grubuyum.. demek ki sebze ve meyve yemek bana iyi gelecek.. dün öyle bi beslenme tarzı uyguladım tartıya iyi yansıdımeyveden kaçtım 2 sene kadar ama artık kaçmıcam ki ben obez hallerimden bu kiloya gelene kadar meyvemi hep yedim...
Allah kabul etsin güzel olmuş diycem kandil simiti fazla olmuş bende çok seviyorum içinde şeker var diye yiyemedim.Kizlar dun oructum.bide kandil olunca giremedim. Zaten sabah 4te uyudum o yuzden gec uyandim. Bugun de oruc tutyorum insallah Rabbim kabul eder. Hemen dunku iftarimi yaziyim:
5kasik kabak yemegi,3kucuk kofte, salata, yarim sac boregi
Yaklasik yarim saat sonra
3ucgen dilim karpuz, 1kucuk salkim uzum. 3tane de kandil simiti. Napim cok seviyorum tutamadim kendimi :)
2lt su
1saat yürüyüş (normal tempoda)
Maşallah bayıldım kızına, annesine ne güzel destek veriyor :) peki 1 ay sonra ne olacak canım? Hayatından çıkardıklarını belli miktarlarda yine hayatına sokmayı düşünüyormusun?Ben yine uyuya kalmışım yıllardır bu 3 gündür uyudugum kadar uyumadim sanırım. Uyandım benimkiler dışarı cikmislar arkadaşına hediye almaya. Yarın yine brunch var ve doğum günü kutlaması bu son galiba bitiyor en çok zorlandigim durumlar ama neyseki alistilar ısrar etmiyolar ye diye. Dünde kızım dondurma yiyo gelmiş sacimi oksuyo az kaldı annecim biray daha sabret tamamdır diye. Iyi geldi bu teselli.
Listede +1 olanları yani elma ve şeker pancarı arada denemem gerekiyor verdikleri rahatsızlık devam edecekmi diye ve sonrasinda yine dikkatli tuketicem yani 3 ay yemedim artık istediğim kadar yerim yok eğer rahatsızlık hissetmezsem haftada 2 yada 3 tuketebilcem.Maşallah bayıldım kızına, annesine ne güzel destek veriyor :) peki 1 ay sonra ne olacak canım? Hayatından çıkardıklarını belli miktarlarda yine hayatına sokmayı düşünüyormusun?
Anladım canım, inşallah bir sorun/rahatsızlık teşkil etmezde az da olsa yiyip nefsini köreltirsin. Özellikle elma konusunda, çünkü ne kadar çok sevdiğini biliyorum :)Listede +1 olanları yani elma ve şeker pancarı arada denemem gerekiyor verdikleri rahatsızlık devam edecekmi diye ve sonrasinda yine dikkatli tuketicem yani 3 ay yemedim artık istediğim kadar yerim yok eğer rahatsızlık hissetmezsem haftada 2 yada 3 tuketebilcem.
Evet canım elma ala gözümde tutuyo resmen şöyle kırmızı sulu bi tane olsa kütür kütür ne güzel giderdiAnladım canım, inşallah bir sorun/rahatsızlık teşkil etmezde az da olsa yiyip nefsini köreltirsin. Özellikle elma konusunda, çünkü ne kadar çok sevdiğini biliyorum :)
Çok çok güzel olmuş cnmMenüm
9:00
2 haşlanmış yumurta 1 kase yoğurt (keten tohumlu).
11:30
1 b ayran
14:00 1,5 tavuk göğsü ızgara
16:00 yarım krep (yulaf kepeğinden şekersz)
18:30 6 yk kıyma kavurması yağsız, 1 b ayran 1 çeri domates
Su 3 lt + 2 fincan yeşil çay
Spor 20 dk tempolu yürüyüş 50 +50 jj
Üstümde bir yorgunluk vardı bütün gün havada kapalı :/
Su çok içtim göbek şiş
Güle güle kullan tatlım:)Kizlar bugün tencerelerimi aldim ceyizime ama cok kararsiz Kaldim emin degildimm icime bi türlü sindiremedimm .. sizcee nasilll.. ??
Makarna ve pizza bir arada olmamış sankiYazdıklarının hepsine katılıyorum canım. Wembanın katılımı bu aralar az olabilir ama gelip en azından kilo bildiriminde bulunduğu için birşey diyemem. Dilvinin dalgınlığına geldi, çeksin cezasını :)))
Az gibi geldi bana sanki canım?
Pasta olmamış canım
Sıkma canını tatlım haftaya daha güzel sonuç alırsın inşallah. Moralini yüksek tut :)
ALLAH kabul etsin, güzel olmuş.
Çok güzel düşünmüşsün :)
Kanki çok yorgunum ondan hiç anlamadım o köfte gibi şeyi :)))
Bugünkü menüm
Sabah 08:00
500 ml su
1 fincan kremalı tavuk çorbası
Ara 10:00
Meyveli yoğurt
Öğlen 11:30
4 yk mantarlı patates püresi
Ara 14:00
1 elma
Akşam 20:00
6 yk Mantarlı karidesli makarna
1 dilim pizza
2 lt su
Spor: 50 jj cezam
Bugün iyi bir menü çıkaramadım, akşam ki yemek mideme oturdu resmenyemez olaydım... Makarna deyince akan sular duruyor maalesef
Bir sen değilsin canımİyi geceler kızlar; Herkesten özür diliyorum. Geçtiğimiz hafta katılımım çok az oldu. Hafta sonu sınav olunca koptum toparlayamadım. Sabahları forumda pek kimse olmuyor. Akşamları da eşim gelene kadar foruma girdim girdim yoksa daha giremiyorum. Ben sabahları erken kalkıyorum 6 00 gibi akşam o yüzden erkenden uykum geliyor. İşten gelince de çocukları yedir yemek ye derken vakit geçiyor.
Geçmiş olsun canım.kızlar nasılsınızz
2 gündür bomba gibiydim işte bakın menülerime
önceki gün
1 porsiyon corba
1 tabak (5 kasık kadar) bezelye yemeği
5 kasık salata
3 kasık cacık
1 tahıllı poğaca (ekmek yerine)
2 litre su 5 bardak cay 1 fincan form cayı
1 saat yürüyüş
sahur gece 1
1 tabak yogurt
2-3 kasık salata
1 kasık hosmerim
dünki menüm
iftar 20.00
1 porsiyon çorba
4 kasık bol semizotlu tursulu karısık salata
2 küçük şiş adana köfte
2 kasık fırınlanmış sebze (minik soganlar domatesler)
1 dilim kepekli ekmek
2 bucuk litre su
gün içinde artık cok aktifim zaten
yatana kadar 8 bardak cay sekersiz turk kahvesi bitki cayı içip 1 elma yedim
sahur 12.00
1 tane kepekli iiçinde hiç beyaz un olmayan bol tahıllı peynirli poğaca
bugünki menüm
yarım tabak sebze yemeği adını bilmiyorum yöresel sebzeli bi yemekti (adanaya ait acılı bişey)
1 tane parmak köfte
1 tane acılı salçalı ekmek
1 tane hurmalı kurabiye
1 dilim meyveli irmik tatlısı 1 top üzerinde dondurmayla (büyük degildi ama dondurması)
biliyorum bugün rezalettt ama inanın davetteydik ve iftar olunca yemek zorunda kaldım eve geldim neden bilmiyorum birden tansiyonum düştü kanepeye yıgıldım buz gibi oldum birden ter attım falan derken bide öyle bişeyler yedirdiler içirdiler şimdi iyiyim 100 defa ip atlıycam sabah misafir gelecekmiş 1 kurabiye 1 kek yapıp yatıcam şimdi
Yakın oldaydık yürürdük beraber ;(Hava missss kuşlar cıvıl cıvılsadece beni dışarıya çıkmaya ikna edecek biri lazım
Eki Görüntüle 1528882
Yağ yakımına etkisini fazla anlayamadım. çünkü henüz 2 hafta oldu ve 5 tekrardayım. Ama benim enerjimi arttırıyorHmm yogaya benzıyor sankı. Bi nevi vucudu rahatlatıyor. Damar yumuşatıyor, kan dolaşımını hızlandırıyor. Çok yararlı bir egzersize benziyor. Yağ yakımına etkili oldumu sende?
Gayet iyi olmuş.Menüm
9:00
2 haşlanmış yumurta 1 kase yoğurt (keten tohumlu).
11:30
1 b ayran
14:00 1,5 tavuk göğsü ızgara
16:00 yarım krep (yulaf kepeğinden şekersz)
18:30 6 yk kıyma kavurması yağsız, 1 b ayran 1 çeri domates
Su 3 lt + 2 fincan yeşil çay
Spor 20 dk tempolu yürüyüş 50 +50 jj
Üstümde bir yorgunluk vardı bütün gün havada kapalı :/
Su çok içtim göbek şiş
Eline sağlık güzel görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?