Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ara öğün olarak 1 topkek+çay
iş çıkışı 40 dakika yürüyüş yapıcam.
akşamda ekmeksiz sebze yicem.

herkese iyi akşamlar

kızlar iyi tatiller....

orticim ikimizinde hafta sonu içindeki canavar azıyor....
azar azar yiyelim nefsimizi köreltelim dimi canım....
ve ayrıca bol bol hareket.....

hepinizi öptüm a.s.

Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesini okuyan var mı aranızda?

şebnemcim ben okumuştum canım ben ama pek hoşuma gitmemişti kitap... herkes çok övmüştü ama ben okurken sıkılmıştım ve hayal kırıklığı yaşamıştım olayları çok uzatmış...
belki 100 sayfaya sığdırsaydı yazdıklarını okurken baunalmazdım...

kiatap alacaksan bin muhteşem güneş ya da uçurtma avcısını tavsiye edebilirim .. çok önceden okumuştum ve arkadaşımda bayramda bitirdi o da çok beğendiğini söledi kitapları... onları tavsiye edebilirim şekerim..

bu gün sabah bir dilim börek öğlen 1 sokak simidi yedim az sonrada sadeece sebze yemeği yiycem 40 dk da yürüyüş yaptım...

Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesini okuyan var mı aranızda?

şebom ben okudum ama banu gibi bende sıkıldım bitirene kadar canım çıktı zaten pek de sevmem orhan pamuk un tarzını açıkcası bana hitap etmiyor
canım kuralları acale bi r şekilde okudum annemler bende bugün annem hastaneden çıktı 1 hafta kadar bendeler o yüzden akşamları da olsa girmeye çalışacam ama onlar burdayken ne kadar olur bilmiyorum ama bir disipline girmemiz şart haklısın bu arada kilolarımızı görünce doğru söze ne denir dedim ben biliyom hatamı neyse kızlar çok yorgunum ama elimden geleni yapacam
ortimm bi ara tellerimizi falan alalım sıkı bir dayanışma içinde olmamız gerekyor
şimdilik iyi gecelerr

selamlar.
dün akşam 30 dakika yürüdüm
yemekte fırın poşetinde yağsız köfteli sebze yedim+2 kaşık yoğurt
daha sonra çayla birlikte ince dilim kek.

bu sabah:1 dilim kek(az yağlı,az şekerli)limonata
birazdan 1 saat yürüyüşe çıkıcam.bugün dışardayım hep.kardeşimle gezicez.bol bol yürümüş olucam.

şebnemcim ekim sonu hedefim 76 inş. emeğine sağlık birebir takip edicez birbirimizi dileekkk nerelerdesinnnn...

herkaşlereeee günayydııınnnn
burdayım canım dün evlülük yıldönümümüzdü giremedim o yüzden
yemeğe çıktık cokacimcoook1 börek, ızgara et, salata yedim,finali kadayıfla yaptım artıkın yiyemiycem yaa:sinifsinif:
üfffff bu arada hala regl olmadım 19unda olmama gerekirdi doğumdan sonra 2. regl olcak birz düzensiz o yüzden

canım allah nice huzurlu mutlu ince zarif huzurlu yıllar nasip eder inş...ortağım hadi gayret vericez kiloları..bolca su içiyorum yemeyide baya kastim hergün yürüyüş ..

günaydin kizlar,dün cok isim vardi giremedim aksamda arkadasa gittik ve bu bana sabah 300 gr olarak döndü ama bugünden itibaren kacamaksiz devam edicem ,bugün spor yapamiycam alisverise cikmam lazim esimde yok cocuklarla iyi spor olur bana zaten kahvaltimi etmedim ama hazirladim simdi yicem

60 gr beyaz peynir
bir domates
bir ince dilim kizarmis tost ekmegi
yesil cay

masallah dün döktürmüssünnüz ins böyle devam eder,sebnemcim demek 6 ay önce 79,5 kiloydum bu halimede sükür ama devam etseydim hedefimie ulasmistim bile neyse moral bozmak yok tam gaz ileri

canım allah nice huzurlu mutlu ince zarif huzurlu yıllar nasip eder inş...ortağım hadi gayret vericez kiloları..bolca su içiyorum yemeyide baya kastim hergün yürüyüş ..

sağolasın canımmm... yav karnım davul gibi akşama da düğün var elbisenin altından pörtleyecek yineeee....
sabah 2 dilim kepek ekmeği dom-saltlık peynir (bol bol ) yedim heralde bugün artık doğrudürüst bişey yiyemem.kuafördü düğündü derken unuturum yiiimmmeeeğğğiii
yarından itibaren de koşu bandına çıkıyorum nasipseee
banucum ekim sonu hedefin ne ? benim 72 yani 3,5 kilo vermeliyim

nice mutlu senelere canim,Allah mutlulugunuzu huzurunuzu daim etsin ins

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 123. ETAP

(18-25 Eylül 2009)

1- 2. TAKIM 0.0%
1- 3. TAKIM 0.0%

2- 14.TAKIM -0.17%

3- 6.TAKIM -0.54%

BıREYSEL SIRALAMA

1- Deryaboran (2.40%) - 4.TAKIM
2- Destinam (2.26%) 4.TAKIM

3- Dağçileği (1.90%) 8.TAKIM

deryacim ve destinam tebrik ederim canimlarim adinizi görünce cok mutlu oldum :lepi:

günaydın kızlar ... geçen günlerin acısını çıkarırcasına bir uyumuşum 45 dakika önce uyandım inanın :)))

derya ve destina şekerim sizleri tebrik ediyorum vallahi helal olsun darısı hepimizin başına ...

yaseminnn şekerim ne yedin bugün bakalım dün ne yedin bide o da önemli :jeyyar: bişeler yerken beni hatırladınmı kötükedihüso

ben dün akşam bişe yemedim sabah 2 kepek ekmekli tot ve tek şekerli çay öğlen çorba ve daha sonra meyve yedim hep

spor yapamadım sadece mekik çektim toplamda 40 tane çünkü sonunda rengli oldum zemuszemus her tarafım şiş ama çok rahatladım 15 gün gecikti hatta daha fazla şimdi iyiyim

sen ne yaptın şekerim nası gidiyor durumlar

canim dün ne yedigimi ne sen sor ne ben söyliyim :)

arkadasa saolsun döktürmüs bide doldurdu tabaklati ama bitiremedim tabagimi aslinda hic sevmem birakmayi ama ne yapyim biraz daha yesem kuscaktim bide diye hic bisey yemedim anam ne yiycem daha dedim mahvettin zaten beni :) sonuc 300 gr fazla ciktim bu sabah ama takmiyorum bugün basladim gene diyetime sabah yediklerimiy azdim yukarda spor yapamiycam bugün alisverise cikacam birazdan cocukalrla bundan ala spormu olur ama su icemiyom ya daha 1 bardak ictim onuda yanima aldim yudum yudum zorla ictim püff ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…