canim dün ne yedigimi ne sen sor ne ben söyliyim :)
arkadasa saolsun döktürmüs bide doldurdu tabaklati ama bitiremedim tabagimi aslinda hic sevmem birakmayi ama ne yapyim biraz daha yesem kuscaktim bide diye hic bisey yemedim anam ne yiycem daha dedim mahvettin zaten beni :) sonuc 300 gr fazla ciktim bu sabah ama takmiyorum bugün basladim gene diyetime sabah yediklerimiy azdim yukarda spor yapamiycam bugün alisverise cikacam birazdan cocukalrla bundan ala spormu olur ama su icemiyom ya daha 1 bardak ictim onuda yanima aldim yudum yudum zorla ictim püff ya
olsun şekerim 300 gram olsun aldığın sorun değil verecez biz bu kilolaları zaten asıl bugün başlıyordu herşey zemuszemus
şekerim suyu iç mutlaka inan su içmemek insanı mafediyor hem cilt çabuk yaşlanıyor hem bağırsaklar böbreklerde sorun oluyor ... gerçi sen farkındasın ve elinden geleni yapıyorsun ben bguna inanıyorum .. 2 litreyi tamamlamaya bak canım ...
içerkende şunu söle kenine İÇELİM GÜZELLEŞELİM :) vucudumun nem ihtiyacı gelecek ildim güzelleşecek bağırsaklarım temizlenecek yağlarım gidecek diyip hopp yuvarla :))
sağolasın canımmm... yav karnım davul gibi akşama da düğün var elbisenin altından pörtleyecek yineeee....
sabah 2 dilim kepek ekmeği dom-saltlık peynir (bol bol ) yedim heralde bugün artık doğrudürüst bişey yiyemem.kuafördü düğündü derken unuturum yiiimmmeeeğğğiii
yarından itibaren de koşu bandına çıkıyorum nasipseee
banucum ekim sonu hedefin ne ? benim 72 yani 3,5 kilo vermeliyim
günaydıııınn
dün düğün vardı kahvaltıdan sonra hiçbirşey yiyemedimm
sabah 2 dilim ekmek peynir domates dereotu 1 kaşık kadar da çilek reçeli yedim (kayınvalidem yapmış getirmiş sağolsun mecburen biraz yedim ) haa bi de yımırta yidim
günaydıııınn
dün düğün vardı kahvaltıdan sonra hiçbirşey yiyemedimm
sabah 2 dilim ekmek peynir domates dereotu 1 kaşık kadar da çilek reçeli yedim (kayınvalidem yapmış getirmiş sağolsun mecburen biraz yedim ) haa bi de yımırta yidim
dilekcim olsun okadarda çocuğuun hakkı nasılsa gidecek bu kilolar ben bugün sabah 1 bardak light süt 1 dilim ekmekle kahvaltı saat 5 gibi dışardaydım yağsız iskender akşamda yağsız taze fasulye yiycem light kutu kola birde yarında aerobiğe başlıyorum sıkılaşmama yardım edecek haftada 2 gün gidicem yürüyerek gidip gelincede 2 saatim sporla geçmiş oluyor hrs kolay gelsinn..:lepi::lepi:
banu nerdesin yaa bak yalniz biraktin beni cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?