Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

olsun şekerim 300 gram olsun aldığın sorun değil verecez biz bu kilolaları zaten asıl bugün başlıyordu herşey zemuszemus
şekerim suyu iç mutlaka inan su içmemek insanı mafediyor hem cilt çabuk yaşlanıyor hem bağırsaklar böbreklerde sorun oluyor ... gerçi sen farkındasın ve elinden geleni yapıyorsun ben bguna inanıyorum .. 2 litreyi tamamlamaya bak canım ...

içerkende şunu söle kenine İÇELİM GÜZELLEŞELİM :) vucudumun nem ihtiyacı gelecek ildim güzelleşecek bağırsaklarım temizlenecek yağlarım gidecek diyip hopp yuvarla :))

a.s.a.s.

slm canlar alisverisimi yaptim geldim.
öglende bir porsiyon balik ( teflon tavada yagsiz) bir dilim kizarmis tost ekmegi ve salata yedim baligi salataya karistiripda yedim ve 1 litre su ictim simdiye kadar simdide 2 porsiyon meyve yiycem ben 1 ananas yiycem 2 porsiyon meyveye denk geliyodur ins

ee hani nerdesiniz ben aksam yemegimide yedim bir tabak yogurtlu brokoli ve salata olarak yatana kadarda 2 adet elma yiycem 2 litre suyada son 2 bardak kaldi :) aferin bana :)

76 diyorum şimdilik ama fazlasıda göz çıkarmaz hani, nasip bakalım 3 kiloya razıyım ben bugün sabah bir tost yağsız, 4 gibi 2 parça börek ,küçük 1 dilim kazandibi akşam ekmeksiz sebze yemeği gecede meyveyle kapatıcam bu günü inş. gezmeler başladı ya napalım az da olsa çaktırmadan yiycem değilse ısrar çok oluyo evde telefi edicem ayrıca orda yemedimmi evde başka şeyler yiyorum en azından gözüm kalmıyor evde salata veya sebzeyle telafi ediyorum bu gün yürüyüş yapamadım dizimi incittim koşu bandı bir süre yasak dışarda yürüsem yürürüm yürümezsem cd falan yapıcamm.. ha gayret ortağım dilek görsün herkes azmimizi a e olunnn...

kiz banu nerdesin,kaytariyonmu yoksa :) yok ya yapmassin sen kesin bi isin cikmistir:

ben aksam dedigim gibi yatana kadar 2 elma yedim ve 2 litre suyuda tamamladim ve bu sabah cok güzel bir sonucla uyandim ins böyle devam eder.

simdi kahvalti edicem 60 gr beyaz peynir 1 ince dilim ekmek salatalik domates ve yesil cayla

günaydıııınn
dün düğün vardı kahvaltıdan sonra hiçbirşey yiyemedimm
sabah 2 dilim ekmek peynir domates dereotu 1 kaşık kadar da çilek reçeli yedim (kayınvalidem yapmış getirmiş sağolsun mecburen biraz yedim ) haa bi de yımırta yidim

afiyet olsun canim,kasik dedigin seker kasigi heralde,öyleyse sorun yok :))

selamlar.dn geceden beri acayip bir iştahım var.herşey gözümün önünde dönüyo.dün yaklaşık 5saat yürüdüm.yavaş tempolu da olsa hareket sayılır.
dün öğlen tavuk burger menü yedim.
akşam:balık ızgara+salata
bu sabah:standart hahvaltı+3 dilim sucuk
öğlen 6 mercimek köftesi+çay.akşam sadece haşlanmış brokoli yicem.kaçamak yapmamak için başka yemek hazırlamıycam.

dilekcim olsun okadarda çocuğuun hakkı nasılsa gidecek bu kilolar ben bugün sabah 1 bardak light süt 1 dilim ekmekle kahvaltı saat 5 gibi dışardaydım yağsız iskender akşamda yağsız taze fasulye yiycem light kutu kola birde yarında aerobiğe başlıyorum sıkılaşmama yardım edecek haftada 2 gün gidicem yürüyerek gidip gelincede 2 saatim sporla geçmiş oluyor hrs kolay gelsinn..:lepi::lepi:

canim nerde yasiyodun sen diger yaziyoda yurt disindamisin bende fitnesse gidiyorum ben haftada 3 gün gitmek istiyom ptesi carsamba bide cuma ama bi denk getiremedim gecen hafta 2 kere gittim ins bu hfta üclerim

günaydınlarrr
kızlar nasıl olduğunu anlamadığım bir haftasonu geçt yememeye çalıştıkça yedim faranjiy oldum gözlerim burnum akıyor boğazım için ballı zencefilli ihlamur falan içip duruyom umarım bir an önce toparlanırım acaip bir şişlik var üzerimde anneme dr laar tuzsuz yiyeceksin 10 gün dediler bende onunla beraber yemekleri tussuz yemeye çalışıyom şimdilik bu kadar
yasmin tebrik ederim canım öpüldün

günaydııınnnnnn

şahnurum geçmiş olsun canım

yasenim derya ve destinamı çoook tebrik ediyorum darısı başımıza

hafta sonu ne bulduysam yedim diyebilirim dün saat 6 dan sonra yemedim artık
bugün diyetime başladım hayırlısıyla
inşallah yüzüm kara çıkmaz

dilek kutlarım canım nice yıllara inşallah

hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…