İyiyim tatlim aynen devam pasta borek kurslari falanteşekkürler aşke sen nasılsın epeydir sanada yazamadım
inşallah aşk fafataram
buraya mı gelicekti kuzennin bizim gruba
kız ben bu eve gelince sizin kursu geçtim dün tam 3 kez pizza yapmaya girdim mutfaga 2 kezde pasta yapmak için girdim bi sabah bi akşam nasıl iyi miİyiyim tatlim aynen devam pasta borek kurslari falan
Maşallah gonca çok farketmişsin, çok güzel olmuşsunEki Görüntüle 1530734 Nerden nereye :)
Güzel olmus auramGünaydın kızçeler nasılsınız bakalım. Dün telefondan menümü yazarken uyuyakalmışım nasıl yorulduysam artık
Dünkü menüm Sabah 10:00
Peynirli yumurta, Domates salatalık yeşillik, Şekersiz çay, 4 adet zeytin, az peynir
Ara; 13 00 Ceviz+ fıstık
İkindi 16:30 ,3 adet köfte, Çoban salata, 5 adet yaprak sarma
Akşam 19:00 1 adet elma
Su:2 Lt
Spor: Sadece Tibet yogası, dün dinlenme günümdü
Nasılsın Kankimbende konyayı sevmiyodum ya resim çekerken bakıyorum uleeyn diyorum buranın gökyüzü ne güzelmiş gökyüzüne ben aşığım zaten
resim herseyin baslangıcı fafataram
süper gözüküyo şekerim
büyük ihtimalle haklısın gogom
orucken cok rahat ama insan yeme yok içme yok
teşekkürler hayatım
Hoşgelişler ola E esradrr
Canım bende senin gibi canım çeker öyle çok sağolsun dün annem memleketten getirmiş. pişirdik. çocuklar falanda yedi. Ben öyle pek becerikli olmadığım ve sarmaya üşendiğim için baya uzun zamandır yememiştim. okulda piknikte birilleri yaparsa ancak nasiplenebiliyordum. Darısı başınızaGüzel olmus auram
Ay varya bazen menüleriniz okumak istemiyorum, her gödügümü canim cekiyorahanda simdi sarma cekti
iyiyim kankim sen nasılsınn
İyiyim kankimdün ki menüm
sabah 11.00
1 krep
1 kasık incir reçeli
1 cavdar ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
3 minnak domates
5 bardak cay
öğlen 14:00
1 elma
1 şekersiz kahve
2 sultani
akşam 19.00
1 tane diyet pizza (kepekli ekmek yada tahıllı ekmeğin üzerine cok azıcık salcayı sulandırıp istedigim baharatları ekliyorumm dere otu ve kekikli taptım bu sefer sonra üzerine az yaglı peynir ve istegiğim sebzeleri ekliyorum belki cok azıcık incecik salam olabilir vs..)
3 kasık sebze yemeği
4 kasık yogurt
2 yudumcuk light kola (anneminkini kaçırdım sinir etmeye bayılıyorumm)
egzersiz yapamadım bol bol mutfakta pizza pasta yaptım misafirlere hizmet ettim
3 litre su
teşekkür ederim kankim canım farklı bişeyler isterse artık bu diyet pizza tarifi favorim olduuİyiyim kankim
Menün baya bir çeşitli olmuş güzel ben beğendim
Birde gelebileydi
Afiyet bal seker olsun canimCanım bende senin gibi canım çeker öyle çok sağolsun dün annem memleketten getirmiş. pişirdik. çocuklar falanda yedi. Ben öyle pek becerikli olmadığım ve sarmaya üşendiğim için baya uzun zamandır yememiştim. okulda piknikte birilleri yaparsa ancak nasiplenebiliyordum. Darısı başınıza
Hep duymadigim abur cubur isimlerine netten bakmayacagim diyorum ama hic daha sözümü tutamadim. Ne gerek vardi sultani ye bakip canimi cektirmeye degil midün ki menüm
sabah 11.00
1 krep
1 kasık incir reçeli
1 cavdar ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
3 minnak domates
5 bardak cay
1 elma
1 şekersiz kahve
2 sultani
akşam 19.00
1 tane diyet pizza (kepekli ekmek yada tahıllı ekmeğin üzerine cok azıcık salcayı sulandırıp istedigim baharatları ekliyorumm dere otu ve kekikli taptım bu sefer sonra üzerine az yaglı peynir ve istegiğim sebzeleri ekliyorum belki cok azıcık incecik salam olabilir vs..)
3 kasık sebze yemeği
4 kasık yogurt
3 litre su
kuzum lavas, şebit, yufka nları mide eritmekte zorlanır diye düşündüm o yüzden her zaman yediğim tahıllı ekmeğe yaptım ama ödül günümde yaparım onudaaaBirde gelebileydi
Afiyet bal seker olsun canimBende ayni senin gibiyim, sarma bana cok mesakkatli geliyor. Hem calisip hemde saatlerce mutfakta ugrasmakta zor, birde sizin ilgilenmeniz gereken evlatlariniz var. Vallaha takdir ediyorum
Hep duymadigim abur cubur isimlerine netten bakmayacagim diyorum ama hic daha sözümü tutamadim. Ne gerek vardi sultani ye bakip canimi cektirmeye degil mi
Kuzum gecen baska takimda olan bir arkadasimizin paylasimi vardi, pizzayi lavas ile yapiyormus. Diyete uygun güzel bir alternatif, öyle de deneyebilirsin.
Yine normal pizza hamuruna güzel bir alternatif bence ama tabi senin yaptigin gibi ekmekte güzel.kuzum lavas, şebit, yufka nları mide eritmekte zorlanır diye düşündüm o yüzden her zaman yediğim tahıllı ekmeğe yaptım ama ödül günümde yaparım onudaaa
sırf senin canın cekmesin diye yemiycem bak görr
Süper olmusDünkü Menüm
8:00
Zencefilli yeşilçay
12:00
1/2 simit
1,5 dilm peynir
Domates, salatalık, yeşil biber
1 tk tahin
1 dlm sucuk
5zeytin
Ara yeşilçay
19:30
3yk pilav
Haşlanmış et
Bol salata
2yk cacık
Ara
1 top dondurma
Su: 3lt
Spor: 2 saat yürüyüş (eğimli yolda)
Evet yaa yrn tatilmiş, ben unutmuşum habire salı hastaneye gidecem diyip duruyordumSabahtan beri oturmadım daha şimdi kahve içiyorum neyseki yarın tatil pazartesi sendromunu hafifletiyo biraz.
Hay maşallahkız ben bu eve gelince sizin kursu geçtim dün tam 3 kez pizza yapmaya girdim mutfaga 2 kezde pasta yapmak için girdim bi sabah bi akşam nasıl iyi mi
aman dikkat gözünü seveyimm
Güzel olmş menün canımGünaydın kızçeler nasılsınız bakalım. Dün telefondan menümü yazarken uyuyakalmışım nasıl yorulduysam artık
Dünkü menüm Sabah 10:00
Peynirli yumurta, Domates salatalık yeşillik, Şekersiz çay, 4 adet zeytin, az peynir
Ara; 13 00 Ceviz+ fıstık
İkindi 16:30 ,3 adet köfte, Çoban salata, 5 adet yaprak sarma
Akşam 19:00 1 adet elma
Su:2 Lt
Spor: Sadece Tibet yogası, dün dinlenme günümdü
Güzel olmuş menündün ki menüm
sabah 11.00
1 krep
1 kasık incir reçeli
1 cavdar ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
3 minnak domates
5 bardak cay
1 elma
1 şekersiz kahve
2 sultani
akşam 19.00
3 kasık sebze yemeği
4 kasık yogurt
3 litre su
Benimde aklıma geldi geçen evdekilere normal yapıyım kendime öyle yapıyım diyeBirde gelebileydi
Afiyet bal seker olsun canimBende ayni senin gibiyim, sarma bana cok mesakkatli geliyor. Hem calisip hemde saatlerce mutfakta ugrasmakta zor, birde sizin ilgilenmeniz gereken evlatlariniz var. Vallaha takdir ediyorum
Hep duymadigim abur cubur isimlerine netten bakmayacagim diyorum ama hic daha sözümü tutamadim. Ne gerek vardi sultani ye bakip canimi cektirmeye degil mi
Kuzum gecen baska takimda olan bir arkadasimizin paylasimi vardi, pizzayi lavas ile yapiyormus. Diyete uygun güzel bir alternatif, öyle de deneyebilirsin.
Evet evet adı oydu. Ya çok dikkatli olacağız ki bu herzaman mümkün değil yada test yaptıracağızMenü ve spor güzel olmuş.
Türk yazarinki can bogazdan gelir gibi bi ismi vardı sanırım onuda eltimden alıp bakmistim orginal olanın kötü bi kopyası diye düşünmüştüm islamiyetle falan birlestirmeye çalışmış ama kendi bilgileriyle kitap yazsa daha iyi olurmuş aslında. Yinede konuyu özetliyor önemli olan kişinin kendinde nasıl hissettiği ben pinnertest yaptirmasam elmayı yada sarımsağı suclamazdim mesela bazen sevdiğimiz gıdalarda zarar verebiliyomus.
Numaralimi canım belki eczane yanlış ayarlamıştır caminin numarasını.
Güzel olmşBenim menüm de gelsin.
Sabah 11.00 1 haşlanmış yumurta domates salatalık lor 3 zeytin 1 son börek
Ara 13.00 nescafe eşliğinde 1 dilim kek ödülüm
Sonra uyku
Akşam 18.00 4 kaşık kısır 1 kivi
Su 2 lt
spor yok bugün
Güzel olmşIyi geceler
Bugünkü menüm
Sabah 10:00
2 yumurta birinin sadece beyazini kullanarak omlet
2 yk sotelenmis mantar
Domates salatalik
Oglen 14:00
3 yk bulgurlu ispanak yemegi
1 dilim light ekmek
Saat 16 da kardesim elinde dondurmayla geldi dükkana bana da almis bitane frigola yedim
Akşam 18:00
Çeyrekmuz
7 cilek
3 erik
1 kivi
Aslinda meyveler ikindide ara olacaktı ama dondurmayi yiyince aksam yemegim oldu
Gece gece midem kazinir gibi oldu 1 salatalık yedim
Spor
1,5 saat tempolu yürüyüş
100 pilates cemberi ile ic bacak sıkıstirma
50 mekik
Cesitli bacak egzersizleri
50 defa bacaklari karna cekerek kosma (ceza olarak seçtiğim)
Su 2 litre...
tekrar iyi geceler hatta tatli uykular
Gittin mi doktara?YAni ikiside olabilir pazartesi doktora gidicem tekrardan
Lens kullanmayı beceremedim ya
Kalori olarak çok ama tok tutucu olarak olmamışMenü
11:00 dlmpeynir 7zeytin 1 has yumurta domates salatalık
15:00 1 lahmacun salata
16:00 1 profiterol 1 Şehzade lokumu
2 litre su
1 saat yürüyüş
Hayırlı olsn güle güle kullanBu arada yeni telefonundan yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?