Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızçeler nasılsınız bakalım. Dün telefondan menümü yazarken uyuyakalmışım nasıl yorulduysam artık
Dünkü menüm Sabah 10:00
Peynirli yumurta, Domates salatalık yeşillik, Şekersiz çay, 4 adet zeytin, az peynir
Ara; 13 00 Ceviz+ fıstık
İkindi 16:30 ,3 adet köfte, Çoban salata, 5 adet yaprak sarma
Akşam 19:00 1 adet elma
Su:2 Lt
Spor: Sadece Tibet yogası, dün dinlenme günümdü

Güzel olmus auram
Ay varya bazen menüleriniz okumak istemiyorum, her gödügümü canim cekiyor ahanda simdi sarma cekti

Nasılsın Kankim

Evet tatlim bizim takima gelecek
E esradrr kiz hepimiz seni bekliyoruz gel hadi de zayiflayalim
Hoşgelişler ola E esradrr

Güzel olmus auram
Ay varya bazen menüleriniz okumak istemiyorum, her gödügümü canim cekiyor ahanda simdi sarma cekti
Canım bende senin gibi canım çeker öyle çok sağolsun dün annem memleketten getirmiş. pişirdik. çocuklar falanda yedi. Ben öyle pek becerikli olmadığım ve sarmaya üşendiğim için baya uzun zamandır yememiştim. okulda piknikte birilleri yaparsa ancak nasiplenebiliyordum. Darısı başınıza

dün ki menüm

sabah 11.00
1 krep
1 kasık incir reçeli
1 cavdar ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
3 minnak domates
5 bardak cay

öğlen 14:00
1 elma
1 şekersiz kahve
2 sultani

akşam 19.00
1 tane diyet pizza (kepekli ekmek yada tahıllı ekmeğin üzerine cok azıcık salcayı sulandırıp istedigim baharatları ekliyorumm dere otu ve kekikli taptım bu sefer sonra üzerine az yaglı peynir ve istegiğim sebzeleri ekliyorum belki cok azıcık incecik salam olabilir vs..)
3 kasık sebze yemeği
4 kasık yogurt
2 yudumcuk light kola (anneminkini kaçırdım sinir etmeye bayılıyorumm )

egzersiz yapamadım bol bol mutfakta pizza pasta yaptım misafirlere hizmet ettim
3 litre su

İyiyim kankim
Menün baya bir çeşitli olmuş güzel ben beğendim

Birde gelebileydi

Afiyet bal seker olsun canim Bende ayni senin gibiyim, sarma bana cok mesakkatli geliyor. Hem calisip hemde saatlerce mutfakta ugrasmakta zor, birde sizin ilgilenmeniz gereken evlatlariniz var. Vallaha takdir ediyorum

Hep duymadigim abur cubur isimlerine netten bakmayacagim diyorum ama hic daha sözümü tutamadim. Ne gerek vardi sultani ye bakip canimi cektirmeye degil mi

Kuzum gecen baska takimda olan bir arkadasimizin paylasimi vardi, pizzayi lavas ile yapiyormus. Diyete uygun güzel bir alternatif, öyle de deneyebilirsin.

kuzum lavas, şebit, yufka nları mide eritmekte zorlanır diye düşündüm o yüzden her zaman yediğim tahıllı ekmeğe yaptım ama ödül günümde yaparım onudaaa
sırf senin canın cekmesin diye yemiycem bak görr

Dünkü Menüm

8:00
Zencefilli yeşilçay

12:00
1/2 simit
1,5 dilm peynir
Domates, salatalık, yeşil biber
1 tk tahin
1 dlm sucuk
5zeytin

Ara yeşilçay

19:30
3yk pilav
Haşlanmış et
Bol salata
2yk cacık

Ara
1 top dondurma

Su: 3lt
Spor: 2 saat yürüyüş (eğimli yolda)

Yine normal pizza hamuruna güzel bir alternatif bence ama tabi senin yaptigin gibi ekmekte güzel.
Ekmegin üstüne kiymali harc hazirlayip firina sürünce de güzel oluyor Acikiyorum ben yine cok belli mi

Süper olmus

Sabahtan beri oturmadım daha şimdi kahve içiyorum neyseki yarın tatil pazartesi sendromunu hafifletiyo biraz.
Evet yaa yrn tatilmiş, ben unutmuşum habire salı hastaneye gidecem diyip duruyordum
kız ben bu eve gelince sizin kursu geçtim dün tam 3 kez pizza yapmaya girdim mutfaga 2 kezde pasta yapmak için girdim bi sabah bi akşam nasıl iyi mi
aman dikkat gözünü seveyimm
Hay maşallah tadına bakmadan nasıl duruyorsun?
Güzel olmş menün canım
Güzel olmuş menün
Benimde aklıma geldi geçen evdekilere normal yapıyım kendime öyle yapıyım diye

Evet evet adı oydu. Ya çok dikkatli olacağız ki bu herzaman mümkün değil yada test yaptıracağız
Güzel olmş
Güzel olmş
YAni ikiside olabilir pazartesi doktora gidicem tekrardan

Lens kullanmayı beceremedim ya
Gittin mi doktara?
Menü
11:00 dlmpeynir 7zeytin 1 has yumurta domates salatalık
15:00 1 lahmacun salata
16:00 1 profiterol 1 Şehzade lokumu
2 litre su
1 saat yürüyüş
Kalori olarak çok ama tok tutucu olarak olmamış
Bu arada yeni telefonundan yazıyorum
Hayırlı olsn güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…