Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet yaa yrn tatilmiş, ben unutmuşum habire salı hastaneye gidecem diyip duruyordum

Benimde aklıma geldi geçen evdekilere normal yapıyım kendime öyle yapıyım diye
Yaaa ne güzel evdesiniz demek ki yarin
Bakalim güzel lavas bulursam bir daha ki sefere bende lavas ile denemek istiyorum. Burada ki satilan lavaslar tatlimsi oluyor, midem almiyor onlari.

Dünkü menüm
sabah 7.30
iki tane yumurta
birtane domates
iki esmer ekmek kücük
kk beyaz peynir

9.00
100 gramm yogurt

19.00
iki kasik pilav
salata
et sote

1.5 litre su
spor yok Dügünde oynadimm. .
Güzel olmuş canm
Güzel olmş pembem
Tamm canım al beni de yanına :-*

Rendenin ince tarafıyla rendeliyorum ben çiğ olduğu çok anlaşılmıyor salatalık gibi oluyor, bir dene çok sevemezsen rendelediğini biraz suyla haşlayıver, öylede iyi oluyor
Burada yapılıyor ama uyuşmazlıkta da evleniyorsun yani :)) asıl önemli olan hamilelikte, onu ya dr hatırlatıyor yada sen hatırlatırsın:)
Azıcık karbonhidrat fazla olmuş ama davetteymişsin
Güzel olmuş canım

Dun sahilde yuruyen bir hatun gordum gozlerimi alamadim yaa harikaydi. Spor kiyafetlerini giymisti ve dusundum kesin squat falan yapiodur dedim bacaklar kalcalar karin kollar o kadar iyiydi ki sporla ilgilrndigi her halinden belliydi massallah keske ben de oyle olsam walla kas yapmak ici can attim tekrar

Ekmekle pilav aynı anda olmamış sanki
Güzel olmş canım
Yine iyi kurtarmışsın gogom
Çok güzel parfümüm

Sabah 10:30
1haslanmis yumurta, tost, peynir, domates
Ara ogun
1dilim kek
Aksam 18:45
Sutlu nescafe, 2kucuk kuruvasan
Vasat bi menu. Disardaydim bugun o yuzden boyle oldu.
40dk yürüyüş + 30dk eliptik
Suyu 2lt yapmaya calisicam.
Dışarı da zor oluyor canım yaa. Bugün telafi edersin sen
Menücuğüm
1100 2 dlm peynir 5 zeytin 1 has yumurta domates salatalık 1 dlm buğday ekmeği
1500 2 biber dolması 2 sarma
1800 salata
2 buçuk şu
1 saat yürüyüş
Güzel menün

Bugunku menum
9.00- 1 yumurta peynir zeytin yesillik
14.00- izgara tavuk,et 1 porsiyon-ayran
19.30- 2 ev yapimi lahmacun bol ayran
Bugun piknikte yuruyus yaptim biraz
Güzel tatlım

Ne kadar fark etmişsinn. :0
İnsan fotoğrafla daha iyi anlıyor maşallah
Hı hıı çok belli yrnda bende belli olacak sanırım

Menünü beğendim güzel olmuş canım.
Maşallah gonca çok farketmişsin, çok güzel olmuşsun
Teşekkürler canım :)
Güzel su menü.
Güzel beğendim.

Tamam cok sagol canim, mutlaka deneyecegim kabakli cacigi.
Ya burda ben hic kimseden duymadim hamile olup kan uyusmazligini kontrol ettirdiklerini
Halbuki cocugun sagligi acisindan cok önemli.

Sen bir bayan olarak icine düsecekmissin gibi bakiyorsan erkek milleti nasil bakmasin?
Bu demek oluyor ki kendimize ceki düzen veriyoruz, tas gibi oluyoruz kizlar

Ay suya hic dikkat edemedim ama 1 lt ayran ictim kesin

Goncacim supersin seni tebrik ediyorum♥
Ebruuu bi resim de senden bekliyorummmm
Masallah, kiz 1 lt ayrani ben icsem yuvarlanirim herhalde siskinlikten
Ne o sekerim cok mu merak ettin

Dışarıda olunca öyle oluyor. Hem doyasıya yemiyorsun, hem de yediğin küçücük şeyleri n kalorisi yüksek oluyor
O dışarda yediğimiz bir lokma tartıya yansıyor kolay kolay da gitmiyor

Süpersin kanki bize de motivasyon oldu

Yinede iyi atlatmışsın, bugün daha hafif beslenmeye bak :)

Ben beğendim:)

Sultani ney kıss ? Su güzel olmuş.

Güzel olmuş :)

Bakalim güzel lavas bulursam bir daha ki sefere bende lavas ile denemek istiyorum. Burada ki satilan lavaslar tatlimsi oluyor, midem almiyor onlari.
Yarın tatilmi Türkiyede? Katılıyorum canım şekerli sanki tadı. Türkiyenin saç ekmeğide satılıyor burda almıyorum korkudan:/

O hatun gibi olabilmeye az kaldı, sık dişini Yolda yürürken bir bakan bir daha dönüp bakacak ayy bu hatun nasıl da fit diye:)) Squat gerçektende popoda çok işe yarayan bir egzersiz, gel gör ki yaptığımın ertesi günü her yanım tutuluyor

Kahvemi içtim sporumuda yapıcam evi toplayıp, alışverişe çıkıcam mutfak alışverişi yapmalıyım. Akşama doğru uğrarım yine kendinize cici bakın

Yarın tatilmi Türkiyede? Katılıyorum canım şekerli sanki tadı. Türkiyenin saç ekmeğide satılıyor burda almıyorum korkudan:/
Yarin genclik ve spor bayrami ya gülüm belki kapalidir?
Öyle sekerli lavas hic güzel olmuyor. Bak ama o sac ekmegi güzel olabilir bence.

Kahvemi içtim sporumuda yapıcam evi toplayıp, alışverişe çıkıcam mutfak alışverişi yapmalıyım. Akşama doğru uğrarım yine kendinize cici bakın
Kolay gelsin canim

kiz 10 kilo vermissinn nnasill merak etmem. Sen paylas arkandan da ben 1 lt gun icerisinde farkli zamanlarda ictim canim havalar da sicak iyi oldu. Sen bi d benim bebisi gorsen ayrana deliriyordu resmen cok tatliydi♥
Walla popo deil sanki arkay takilmis aparat gibiydi yaa hahahha cok yuvarlak ve iyi gorunuyordu kadinsi yani benim popo da yumostu resmen neyseki pilatesle toparlandi baya

Teşekkür ederim :)
O tatil bize de uğramıyor malesef

Afiyet olsun
İlk çocukta sorun olmuyormuş genelde ama diğerlerinde olabilir deniliyor.
Allah a emanet

Kiz zaten ne zamandir paylasacaktim ama dogru düzgün bir resim bulamadim eski halimden
Aksama tekrar bakayim paylasirim.

Buz gibi ayran iyi geliyor tabi sicak havalarda, iyi yapmissin hem tokta tutar. Yerim ben o prensesi

Teşekkür ederim :)

O tatil bize de uğramıyor malesef

Afiyet olsun
İlk çocukta sorun olmuyormuş genelde ama diğerlerinde olabilir deniliyor.
Allah a emanet
Siz tatilden bahsedince bende evdesiniz sanmistim

Rabbim saglikli evlatlar nasip etsin.

slm kızlar.. sabah tlfnumdan girip dün kü menümü yazdım sonra internet durdu diye hata verdi giremedim tekrar.. pc başına anca oturuyorum..
bugün oğlumun sünnetinden dolayı ve ölmüşlerimizin hayrına lokma döktürdük ona koşturdum.. gelemeyen eş dostumuza arabayla dağıttım sonra meyve haline gittim 1 kasa çilek aldım bol bol çilek yicem

dün Çandarlıya gittik evde değildim sadece kahvaltımı evde yapabildim..

dün kü menüm
sabah 09:00
2 dilim tam bugday ekmeği ve 1 yumurtalı omletten tost,roka

öğlen 13:30
2 tane minik yağsız lorlu gül böreği

akşam 18:30
4 yk tavuklu patatesli yemek
2 yk pilav
çoban salata
yarım dilim tam buğday ekmeği

aralarda bahçedeki ağaçtan erik koparıp yedim :)

bir de tenha ve sahil kenarını bulmuşken 1 saat yürüdüm.. normalde burada 1,5 saatte 10000 adıma ulaşabilirken orada 1 saatte 10000 adımı tamamladım.. tabi burada anca cadde içinde yürüyebiliyorum kalabalıkla mücadele ede ede... tenhada yürümek çok rahatmış.. sporuma ek olarak 1,5 saat Çandarlıya gidiş 1,5 saat dönüş araba kullanmakta var

bugün karabuğday günü yapıyorum lokmada 1 lokma bile almadım tabiki

bugün yürüyüşümü erken yapmam lazım çünkü akşama bi arkadaşımın düğünü var

Allah kabul etsin canim. Menün güzel olmus, sporun da ayni sekilde. Sana simdiden bu aksam icin iyi eglenceler dilerim, kurtlarini iyice dök

Allah kabul etsin canim. Menün güzel olmus, sporun da ayni sekilde. Sana simdiden bu aksam icin iyi eglenceler dilerim, kurtlarini iyice dök
amin canım çok sağol ben pek oynamayı sevmem sadece gidip oturucam,görünücem öyle hep düğünlere kamera çekimine falan gidiyorum ya oynayanları seyret seyret bıkmışım ben çok mecbur kalmadıkça gitmiyorum düğünlere

Anladim canim o zaman iyi seyirler dilerim bari kim ne giymis, kim rüküs, kim oynayamiyor onlara bakta bize de anlatirsin eglence cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…