o olur işteAnladim canim o zaman iyi seyirler dilerimbari kim ne giymis, kim rüküs, kim oynayamiyor onlara bakta bize de anlatirsin eglence cikar
Güzel olmuş canım, akşam yemeğinin yanında yoğurt yiyebilirdin tok tutardı seni bütün akşam.Bugünkü menüm
12.00
bitane esmer ekmek
2 tane ince dilim beyaz peynir
salatalik
Ara 5 tane findik
18.00
3 kasik makarna
1 tane firinda derisiz tavuk
1 litre su icicem daha .
Spor yok dsha degise bilir ..
Yogurdu sonra yerim belki yesil elmayla düsünemedim:))Güzel olmuş canım, akşam yemeğinin yanında yoğurt yiyebilirdin tok tutardı seni bütün akşam.
Çalışacakmısın bugün?Yogurdu sonra yerim belki yesil elmayla düsünemedim:))
Teşekkürler canım.O dışarda yediğimiz bir lokma tartıya yansıyor kolay kolay da gitmiyor
Süpersin kanki bize de motivasyon oldu
Yinede iyi atlatmışsın, bugün daha hafif beslenmeye bak :)
Ben beğendim:)
Sultani ney kıss ? Su güzel olmuş.
Güzel olmuş :)
Yarın tatilmi Türkiyede? Katılıyorum canım şekerli sanki tadı. Türkiyenin saç ekmeğide satılıyor burda almıyorum korkudan:/
O hatun gibi olabilmeye az kaldı, sık dişiniYolda yürürken bir bakan bir daha dönüp bakacak ayy bu hatun nasıl da fit diye:)) Squat gerçektende popoda çok işe yarayan bir egzersiz, gel gör ki yaptığımın ertesi günü her yanım tutuluyor
Çandarlı çok güzelmiş arkadaşlar gidiyolar abileri orda yasiyo.slm kızlar.. sabah tlfnumdan girip dün kü menümü yazdım sonra internet durdu diye hata verdi giremedim tekrar.. pc başına anca oturuyorum..
bugün oğlumun sünnetinden dolayı ve ölmüşlerimizin hayrına lokma döktürdük ona koşturdum.. gelemeyen eş dostumuza arabayla dağıttımsonra meyve haline gittim 1 kasa çilek aldım bol bol çilek yicem
dün Çandarlıya gittik evde değildim sadece kahvaltımı evde yapabildim..
dün kü menüm
sabah 09:00
2 dilim tam bugday ekmeği ve 1 yumurtalı omletten tost,roka
öğlen 13:30
2 tane minik yağsız lorlu gül böreği
akşam 18:30
4 yk tavuklu patatesli yemek
2 yk pilav
çoban salata
yarım dilim tam buğday ekmeği
aralarda bahçedeki ağaçtan erik koparıp yedim :)
bir de tenha ve sahil kenarını bulmuşken 1 saat yürüdüm.. normalde burada 1,5 saatte 10000 adıma ulaşabilirken orada 1 saatte 10000 adımı tamamladım.. tabi burada anca cadde içinde yürüyebiliyorum kalabalıkla mücadele ede ede... tenhada yürümek çok rahatmış.. sporuma ek olarak 1,5 saat Çandarlıya gidiş 1,5 saat dönüş araba kullanmakta var
bugün karabuğday günü yapıyorum lokmada 1 lokma bile almadım tabiki
bugün yürüyüşümü erken yapmam lazım çünkü akşama bi arkadaşımın düğünü var
Güzel olmuş canım.Bugünkü menüm
12.00
bitane esmer ekmek
salatalik
Ara 5 tane findik
18.00
3 kasik makarna
1 litre su icicem daha .
Beğendim canım.Bu da benim menüm
06:00
artık her sabah 500 ml su içiyorum
08:30 - 11:00 Kahvaltı ile öğlen yemeğim bir oldu, yavaş yavaş yedim.
2 dilim tam tahıllı ekmek
KK peynir
1 haşlanmış yumurta
2 minik domates
Roka
Ara 13:00
Meyveli yoğurt
Akşam 18:00
2 yk pilav
2 küçük mantarlı, peynirli çıtır paneli börek. Aslında börek denmez ama daha farklı tercüme edemedim
Salata ve Yoğurt
Toplam 2,5 lt su
Spor: yarım saat yürüyüş, 100 jj.
Evet caliscam o yüzden sonraya sakladimm :))Çalışacakmısın bugün?
Güzel olmus beyi anlatmaya calistin cok merak ediyorum:))Bu da benim menüm
KK peynir
1 haşlanmış yumurta
2 minik domates
Roka
Meyveli yoğurt
2 yk pilav
2 küçük mantarlı, peynirli çıtır paneli börek. Aslında börek denmez ama daha farklı tercüme edemedim
Salata ve Yoğurt
Toplam 2,5 lt su
Maşallah canım sendede baya fark var çok güzel.Nisanimda 83 84 varimdir bu sene birinci ayda ..
kisa etekli gecen sene yaz 80 81 kiloyum
pantolonlu 2 3 hafta once cekildim ebru ablam cekti:)
bide nisanimda güyaaaaa korsa giydiydim bakiyorumda pek bi ise yaramamis haha
Evet amas en cok yüzümden belli zayiföadigim kabak gibi yüzüm vardi.:)Maşallah canım sendede baya fark var çok güzel.
O zaman gül yüzünü de gorelim bigun inşallah :)Evet amas en cok yüzümden belli zayiföadigim kabak gibi yüzüm vardi.:)
Oda olur bir gün:))O zaman gül yüzünü de gorelim bigun inşallah :)
Anladım gülüm :)Evet caliscam o yüzden sonraya sakladimm :))
Resmini atayım sana :)Güzel olmus beyi anlatmaya calistin cok merak ediyorum:))
Gülyüz yaz 3180'e gönder biriciks'in gül cemali cebine gelsinO zaman gül yüzünü de gorelim bigun inşallah :)
Bence nefsine gayet güzel hakim olmuşsun canımcım.Menümü yazayım bende.
Sabah 8.30 yulaf ezmesi sütle
Öğle 12.30 yarım kepçe çorba 4 kaşık türlü 3 kaşık erişte 1 baget fırında
Ara 14.00 6 / 7 erik
Akşam 17.00 4 kaşık makarna salatası yarım ıspanaklı börek küçük kuru patlıcan dolması
Arkadaşa ev görmeye gittik of yaa yoruldum irade irade nerwye kadar pogacalar kurabiyeler Çilekli pastâ tramisu gözümün önünde. Ama bu kadar yol aldım geri dönüş yok. Ama yediklerim fazla oldu biraz. Çünkü ben bu duygular içindeyken başka bi arkadaş geldi yeni diyete başlamış hiç bişey almadı çay içti sadece.
Su 2 lt oldu
Spor 25+45 dk yürüyüş tekrar hoplayip ziplamaya başlasam iyi olacak
Neresi kapalidir? Ben tamamen unutmusum dogru ya bayram yarin tr de. Saç ekmeğii bana yarıyorrr :/Yarin genclik ve spor bayrami ya gülüm belki kapalidir?
Öyle sekerli lavas hic güzel olmuyor. Bak ama o sac ekmegi güzel olabilir bence.
Kolay gelsin canim
Demek sünnet oldu oğluşun, Allah damatlığını da göstersin inşallah. Beğendim canım iyi yapmışsın sporunu ordaslm kızlar.. sabah tlfnumdan girip dün kü menümü yazdım sonra internet durdu diye hata verdi giremedim tekrar.. pc başına anca oturuyorum..
bugün oğlumun sünnetinden dolayı ve ölmüşlerimizin hayrına lokma döktürdük ona koşturdum.. gelemeyen eş dostumuza arabayla dağıttımsonra meyve haline gittim 1 kasa çilek aldım bol bol çilek yicem
dün Çandarlıya gittik evde değildim sadece kahvaltımı evde yapabildim..
dün kü menüm
sabah 09:00
2 dilim tam bugday ekmeği ve 1 yumurtalı omletten tost,roka
öğlen 13:30
2 tane minik yağsız lorlu gül böreği
akşam 18:30
4 yk tavuklu patatesli yemek
2 yk pilav
çoban salata
yarım dilim tam buğday ekmeği
aralarda bahçedeki ağaçtan erik koparıp yedim :)
bir de tenha ve sahil kenarını bulmuşken 1 saat yürüdüm.. normalde burada 1,5 saatte 10000 adıma ulaşabilirken orada 1 saatte 10000 adımı tamamladım.. tabi burada anca cadde içinde yürüyebiliyorum kalabalıkla mücadele ede ede... tenhada yürümek çok rahatmış.. sporuma ek olarak 1,5 saat Çandarlıya gidiş 1,5 saat dönüş araba kullanmakta var
bugün karabuğday günü yapıyorum lokmada 1 lokma bile almadım tabiki
bugün yürüyüşümü erken yapmam lazım çünkü akşama bi arkadaşımın düğünü var
Süper olmuşBugünkü menüm
12.00
bitane esmer ekmek
salatalik
Ara 5 tane findik
18.00
3 kasik makarna
1 litre su icicem daha .
İçi erimiş cheddar peynirli biberli acı olan tek lokmalıklar değildir inşallah :) Beğendim menünüBu da benim menüm
KK peynir
1 haşlanmış yumurta
2 minik domates
Roka
Meyveli yoğurt
2 yk pilav
Salata ve Yoğurt
Toplam 2,5 lt su
Oyyyy süpersin fıstık gibi olmuşsun erimişsin resmen maşallah devam et az kaldıNisanimda 83 84 varimdir bu sene birinci ayda ..
kisa etekli gecen sene yaz 80 81 kiloyum
pantolonlu 2 3 hafta once cekildim ebru ablam cekti:)
bide nisanimda güyaaaaa korsa giydiydim bakiyorumda pek bi ise yaramamis haha
Gözlemeyi yapardım diyetten önce, bide küçük saç ekmeği açardım tabii yardımla. elektrikli saçlarda. Ama bana yarıyo işte yufka :/Teşekkürler canım.
Aslında lavaş evde yapabilirsiniz un su tuz yufka hamuru gibi yogurup küçük bezeler yapıp yufka gibi kalinca açıp tabiki evde tavada pisecek tava büyüklüğünde. Gayet güzel olur. Bendemi yapsam.
Çandarlı çok güzelmiş arkadaşlar gidiyolar abileri orda yasiyo.
Allah kabul etsin canım.
Menün güzel olmuş lokma yemediğin için tebrikler.
Güzel olmuş canım.
Beğendim canım.
Kek pasta yememişsin ya, ne güzel. Tebrik ederim. İrade demişken bugün ev halkı pizzaları pastaları havada uçuşturdu. Ben lokma almadım. Eşim çok iradelisin dedi sonunda:)) Pişman olmaktan iyidirMenümü yazayım bende.
Sabah 8.30 yulaf ezmesi sütle
Öğle 12.30 yarım kepçe çorba 4 kaşık türlü 3 kaşık erişte 1 baget fırında
Ara 14.00 6 / 7 erik
Akşam 17.00 4 kaşık makarna salatası yarım ıspanaklı börek küçük kuru patlıcan dolması
Arkadaşa ev görmeye gittik of yaa yoruldum irade irade nerwye kadar pogacalar kurabiyeler Çilekli pastâ tramisu gözümün önünde. Ama bu kadar yol aldım geri dönüş yok. Ama yediklerim fazla oldu biraz. Çünkü ben bu duygular içindeyken başka bi arkadaş geldi yeni diyete başlamış hiç bişey almadı çay içti sadece.
Su 2 lt oldu
Spor 25+45 dk yürüyüş tekrar hoplayip ziplamaya başlasam iyi olacak
Kapalıdır derken Türkiye'de tatildir demek istedim :)Neresi kapalidir? Ben tamamen unutmusum dogru ya bayram yarin tr de. Saç ekmeğii bana yarıyorrr :/
Demek sünnet oldu oğluşun, Allah damatlığını da göstersin inşallah. Beğendim canım iyi yapmışsın sporunu orda
Süper olmuş
İçi erimiş cheddar peynirli biberli acı olan tek lokmalıklar değildir inşallah :) Beğendim menünü
Oyyyy süpersin fıstık gibi olmuşsun erimişsin resmen maşallah devam et az kaldı
Gözlemeyi yapardım diyetten önce, bide küçük saç ekmeği açardım tabii yardımla. elektrikli saçlarda. Ama bana yarıyo işte yufka :/
Kek pasta yememişsin ya, ne güzel. Tebrik ederim. İrade demişken bugün ev halkı pizzaları pastaları havada uçuşturdu. Ben lokma almadım. Eşim çok iradelisin dedi sonunda:)) Pişman olmaktan iyidir
Bugünkü Menüm
9:00 4 yk kadar lor 2 haşlanmış yumurta
11:00 1 fincan yoğurda tarçın koyup yedim kahveyle.
14:00 2 ince dilim tavuk göğsünden sote 1 bardak ayran
18:30 1 buçuk yumurta ve yarım domatesle menemen 3 yk yoğurtla.
Su 2 lt bitti 450 ml yeşil çay yaptım içicem şimdi.
Spor 20 dk koşu bandında yüksek tempoda yürüyüş 100 yarım mekik
Hımm bende bakim şu tarife, Ya ben bu dönemi nasıl toparlayacağımı düşünüyorum. Bir taraftan diyet + spor, Evişleri, çocuklar, hafta sonu sınavlar, hazırlanması gereken sınavlar, okunacak sınavlar, yapılacak sınavlar, e okula girilmesi gereken notlar, projeler, okulda konular yetişcek mi yeytişmicek mi acaba kaygısı, Birde ekstradan yaptığım quiz sınavları var. Hiç bu kadar çok sınav yapmamıştım ben ya..teşekkür ederim kankim canım farklı bişeyler isterse artık bu diyet pizza tarifi favorim olduu
Allah iyilikelr versin kankicim neler yapıyorsun bakıyımm
Dünkü Menüm
8:00
Zencefilli yeşilçay
12:00
1/2 simit
1,5 dilm peynir
Domates, salatalık, yeşil biber
1 tk tahin
1 dlm sucuk
5zeytin
Ara yeşilçay
19:30
3yk pilav
Haşlanmış et
Bol salata
2yk cacık
Ara
1 top dondurma
Su: 3lt
Spor: 2 saat yürüyüş (eğimli yolda)
Menü çok güzel, Benim Rakibelerim baya dişli yaa işim zorGittin mi doktara?
Merak ettim şimdiDun sahilde yuruyen bir hatun gordum gozlerimi alamadim yaa harikaydi. Spor kiyafetlerini giymisti ve dusundum kesin squat falan yapiodur dedim bacaklar kalcalar karin kollar o kadar iyiydi ki sporla ilgilrndigi her halinden belliydi massallah keske ben de oyle olsam walla kas yapmak ici can attim tekrar
Bu menüyüde beğendim. ahanda bir dişli rakibe dahaNeresi kapalidir? Ben tamamen unutmusum dogru ya bayram yarin tr de. Saç ekmeğii bana yarıyorrr :/
Demek sünnet oldu oğluşun, Allah damatlığını da göstersin inşallah. Beğendim canım iyi yapmışsın sporunu orda
Süper olmuş
İçi erimiş cheddar peynirli biberli acı olan tek lokmalıklar değildir inşallah :) Beğendim menünü
Oyyyy süpersin fıstık gibi olmuşsun erimişsin resmen maşallah devam et az kaldı
Gözlemeyi yapardım diyetten önce, bide küçük saç ekmeği açardım tabii yardımla. elektrikli saçlarda. Ama bana yarıyo işte yufka :/
Kek pasta yememişsin ya, ne güzel. Tebrik ederim. İrade demişken bugün ev halkı pizzaları pastaları havada uçuşturdu. Ben lokma almadım. Eşim çok iradelisin dedi sonunda:)) Pişman olmaktan iyidir
Bugünkü Menüm
9:00 4 yk kadar lor 2 haşlanmış yumurta
11:00 1 fincan yoğurda tarçın koyup yedim kahveyle.
14:00 2 ince dilim tavuk göğsünden sote 1 bardak ayran
18:30 1 buçuk yumurta ve yarım domatesle menemen 3 yk yoğurtla.
Su 2 lt bitti 450 ml yeşil çay yaptım içicem şimdi.
Spor 20 dk koşu bandında yüksek tempoda yürüyüş 100 yarım mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?