- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
ilahi kız çok güldüm o nasıl bir tabir öylekiz 10 kilo vermissinn nnasill merak etmem. Sen paylas arkandan da ben1 lt gun icerisinde farkli zamanlarda ictim canim havalar da sicak iyi oldu. Sen bi d benim bebisi gorsen ayrana deliriyordu resmen cok tatliydi♥
Walla popo deil sanki arkay takilmis aparat gibiydi yaa hahahhacok yuvarlak ve iyi gorunuyordu kadinsi yani benim popo da yumostu resmen neyseki pilatesle toparlandi baya
Oğluşunun sünneti hayırlı olsun canım Allah mürüvetinide göstersin. Menünde sporunda çok iyi olmuşslm kızlar.. sabah tlfnumdan girip dün kü menümü yazdım sonra internet durdu diye hata verdi giremedim tekrar.. pc başına anca oturuyorum..
bugün oğlumun sünnetinden dolayı ve ölmüşlerimizin hayrına lokma döktürdük ona koşturdum.. gelemeyen eş dostumuza arabayla dağıttımsonra meyve haline gittim 1 kasa çilek aldım bol bol çilek yicem
dün Çandarlıya gittik evde değildim sadece kahvaltımı evde yapabildim..
dün kü menüm
sabah 09:00
2 dilim tam bugday ekmeği ve 1 yumurtalı omletten tost,roka
öğlen 13:30
2 tane minik yağsız lorlu gül böreği
akşam 18:30
4 yk tavuklu patatesli yemek
2 yk pilav
çoban salata
yarım dilim tam buğday ekmeği
aralarda bahçedeki ağaçtan erik koparıp yedim :)
bir de tenha ve sahil kenarını bulmuşken 1 saat yürüdüm.. normalde burada 1,5 saatte 10000 adıma ulaşabilirken orada 1 saatte 10000 adımı tamamladım.. tabi burada anca cadde içinde yürüyebiliyorum kalabalıkla mücadele ede ede... tenhada yürümek çok rahatmış.. sporuma ek olarak 1,5 saat Çandarlıya gidiş 1,5 saat dönüş araba kullanmakta var
bugün karabuğday günü yapıyorum lokmada 1 lokma bile almadım tabiki
bugün yürüyüşümü erken yapmam lazım çünkü akşama bi arkadaşımın düğünü var
Akşam bir şey daha yiyebilirmişsin. Salata gibi. ama menün güzel gene deBugünkü menüm
12.00
bitane esmer ekmek
2 tane ince dilim beyaz peynir
salatalik
Ara 5 tane findik
18.00
3 kasik makarna
1 tane firinda derisiz tavuk
1 litre su icicem daha .
Spor yok dsha degise bilir ..
Menün güzel canımBu da benim menüm
06:00
artık her sabah 500 ml su içiyorum
08:30 - 11:00 Kahvaltı ile öğlen yemeğim bir oldu, yavaş yavaş yedim.
2 dilim tam tahıllı ekmek
KK peynir
1 haşlanmış yumurta
2 minik domates
Roka
Ara 13:00
Meyveli yoğurt
Akşam 18:00
2 yk pilav
2 küçük mantarlı, peynirli çıtır paneli börek. Aslında börek denmez ama daha farklı tercüme edemedim
Salata ve Yoğurt
Toplam 2,5 lt su
Spor: yarım saat yürüyüş, 100 jj.
İyi dayanmışsın canım, menün de iyi olmuş. Aslında böyle yerlerde sağlıklı salata vs. olsa çok iyi olur.Menümü yazayım bende.
Sabah 8.30 yulaf ezmesi sütle
Öğle 12.30 yarım kepçe çorba 4 kaşık türlü 3 kaşık erişte 1 baget fırında
Ara 14.00 6 / 7 erik
Akşam 17.00 4 kaşık makarna salatası yarım ıspanaklı börek küçük kuru patlıcan dolması
Arkadaşa ev görmeye gittik of yaa yoruldum irade irade nerwye kadar pogacalar kurabiyeler Çilekli pastâ tramisu gözümün önünde. Ama bu kadar yol aldım geri dönüş yok. Ama yediklerim fazla oldu biraz. Çünkü ben bu duygular içindeyken başka bi arkadaş geldi yeni diyete başlamış hiç bişey almadı çay içti sadece.
Su 2 lt oldu
Spor 25+45 dk yürüyüş tekrar hoplayip ziplamaya başlasam iyi olacak
Az yemişsin canımKizlar menum
Bugun yine disardaydim ama yemedim bisey
Sabah 10:30
1yumurtadan domatesli omlet, peynir, iki dilim tam b. Ekmek, 1tatli k. Recel
Ara ogun 15:30
1bardak taze skilmis ananas-cilek suyu, 1bardak taze skilmis portakal suyu
Aksam 21:30
1kase yogurda 1elma rendeleyip tarcin atip yedim.
1,5lt su
1papatya cayi
Spor yapamadim kizlar
Bunlarin kalorisi kacKapalıdır derken Türkiye'de tatildir demek istedim :)
İçinde biber yoktu gülüm acı da değildi, en iyisi resim eklemek :)
Eki Görüntüle 1531943
Senin menün de çok güzel olmuş canım
Bugun guzel olmus menun :) Eger disardaysan yuruduysen spora gerek kalmaz zaten:)Kizlar menum
1,5lt su
1papatya cayi
Spor yapamadim kizlar
Menun guzel begendim canim rakibem:)Bende menümü yazayım
Sabah, 9 :00 sucuklu yumurta,
Yeşillik, domates salatalık,
Şekersiz çay, 1 avuç fıstık, 2 adet kuru kayısı
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara; 13:30 Fındık+ceviz
Ara 15 00 fıstıklı yoğurt+ 1 küçük dilim(serçe parmak kadar) sigara böreği
Akşam: 1 tabak Pırasa+ yoğurt + Elma
Su: 2 Lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş, Tibet yogası( Bugün 7 tekrara geçtim)
8 9 kilom kaldii :))Neresi kapalidir? Ben tamamen unutmusum dogru ya bayram yarin tr de. Saç ekmeğii bana yarıyorrr :/
Demek sünnet oldu oğluşun, Allah damatlığını da göstersin inşallah. Beğendim canım iyi yapmışsın sporunu orda
Süper olmuş
İçi erimiş cheddar peynirli biberli acı olan tek lokmalıklar değildir inşallah :) Beğendim menünü
Oyyyy süpersin fıstık gibi olmuşsun erimişsin resmen maşallah devam et az kaldı
Gözlemeyi yapardım diyetten önce, bide küçük saç ekmeği açardım tabii yardımla. elektrikli saçlarda. Ama bana yarıyo işte yufka :/
Kek pasta yememişsin ya, ne güzel. Tebrik ederim. İrade demişken bugün ev halkı pizzaları pastaları havada uçuşturdu. Ben lokma almadım. Eşim çok iradelisin dedi sonunda:)) Pişman olmaktan iyidir
Bugünkü Menüm
9:00 4 yk kadar lor 2 haşlanmış yumurta
11:00 1 fincan yoğurda tarçın koyup yedim kahveyle.
14:00 2 ince dilim tavuk göğsünden sote 1 bardak ayran
18:30 1 buçuk yumurta ve yarım domatesle menemen 3 yk yoğurtla.
Su 2 lt bitti 450 ml yeşil çay yaptım içicem şimdi.
Spor 20 dk koşu bandında yüksek tempoda yürüyüş 100 yarım mekik
Menün güzel olmuş kuzum da inşallah acıkmazsın.Kizlar menum
1,5lt su
1papatya cayi
Spor yapamadim kizlar
Beğendim canımBende menümü yazayım
Burda sadece mozarellalı toplar var, dediğin gibi kalori bombası :) Mc donalds da zaten ne yersen ye, hepsi öyle :)Bunlarin kalorisi kac
Benim kastettigim su mc donaldstaki peynirli toplarIste onlar tam bir kalori deposu cok ta lezzetlileerr :/
Menün güzel olmuş kankim. Tabii pizza demişken eşimde hazir pizza almış ben eve geç kalcam diye yaninada patates kizartti ikisi yediler neyseki toktumda canım cekmedi.Neresi kapalidir? Ben tamamen unutmusum dogru ya bayram yarin tr de. Saç ekmeğii bana yarıyorrr :/
Demek sünnet oldu oğluşun, Allah damatlığını da göstersin inşallah. Beğendim canım iyi yapmışsın sporunu orda
Süper olmuş
İçi erimiş cheddar peynirli biberli acı olan tek lokmalıklar değildir inşallah :) Beğendim menünü
Oyyyy süpersin fıstık gibi olmuşsun erimişsin resmen maşallah devam et az kaldı
Gözlemeyi yapardım diyetten önce, bide küçük saç ekmeği açardım tabii yardımla. elektrikli saçlarda. Ama bana yarıyo işte yufka :/
Kek pasta yememişsin ya, ne güzel. Tebrik ederim. İrade demişken bugün ev halkı pizzaları pastaları havada uçuşturdu. Ben lokma almadım. Eşim çok iradelisin dedi sonunda:)) Pişman olmaktan iyidir
Bugünkü Menüm
9:00 4 yk kadar lor 2 haşlanmış yumurta
11:00 1 fincan yoğurda tarçın koyup yedim kahveyle.
14:00 2 ince dilim tavuk göğsünden sote 1 bardak ayran
18:30 1 buçuk yumurta ve yarım domatesle menemen 3 yk yoğurtla.
Su 2 lt bitti 450 ml yeşil çay yaptım içicem şimdi.
Spor 20 dk koşu bandında yüksek tempoda yürüyüş 100 yarım mekik
Havalar isindikca işler zorlasiyo insanin ise gidesi bile gelmiyo ama tatile az kaldi bi gayret halledersin canım sen hepsini.İyi Akşamlar
Hımm bende bakim şu tarife, Ya ben bu dönemi nasıl toparlayacağımı düşünüyorum. Bir taraftan diyet + spor, Evişleri, çocuklar, hafta sonu sınavlar, hazırlanması gereken sınavlar, okunacak sınavlar, yapılacak sınavlar, e okula girilmesi gereken notlar, projeler, okulda konular yetişcek mi yeytişmicek mi acaba kaygısı, Birde ekstradan yaptığım quiz sınavları var. Hiç bu kadar çok sınav yapmamıştım ben ya..
Velhasılı yapmam gereken çok iş var, içimi sıkıntı baastı, inşallah toparlayabilirim.
Evet bugün gayet iyi olmuş.Kizlar menum
1,5lt su
1papatya cayi
Spor yapamadim kizlar
Güzel beğendim ben.Bende menümü yazayım
Gayet fıstık gibisin. Ah o gobekten bendede var tabi benimki daha büyük. Sendede bariz yani aradaki fark :)Kızlar pek fazla resim aramaya vaktim olmadı, laptoptan çektim bir kaç tane, kaliteleri pek düzgün değil fotoların idare edin şimdilik.
Mavi abiyeyi arkadaşımın kına gecesinde giymiştim, resimi görünce şok oldum. Bu resim 2,5 sene önce çekildi ve ben burda kesin 75 kilonun üstündeyim. Allahım o göbek ne öyle :/
Eki Görüntüle 1532023
Sırada ki resim 75 kiloluk halim
Eki Görüntüle 1532024
Ve bu da bugün yeni çıktı taze taze :)))
Eki Görüntüle 1532025
Eki Görüntüle 1532026
Son resimlerde gördüğünüz üzere eritmem gereken minik bir göbeğim ve yanlarda ki can kurtaran simitim var :)
Gayet fit olmuşsun maşşalalhKızlar pek fazla resim aramaya vaktim olmadı, laptoptan çektim bir kaç tane, kaliteleri pek düzgün değil fotoların idare edin şimdilik.
Mavi abiyeyi arkadaşımın kına gecesinde giymiştim, resimi görünce şok oldum. Bu resim 2,5 sene önce çekildi ve ben burda kesin 75 kilonun üstündeyim. Allahım o göbek ne öyle :/
Eki Görüntüle 1532023
Eki Görüntüle 1532024
Eki Görüntüle 1532025
Eki Görüntüle 1532026
Son resimlerde gördüğünüz üzere eritmem gereken minik bir göbeğim ve yanlarda ki can kurtaran simitim var :)
Çok teşekkür ederim goncam, son 4 kilomu da bir verebilsem :) o göbekler gidecek :)Gayet fıstık gibisin. Ah o gobekten bendede var tabi benimki daha büyük. Sendede bariz yani aradaki fark :)
Ne güzel bir bilgi. Güzel bir paylaşım :-*
Teşekkürler canım :)Gayet fit olmuşsun maşşalalh
Kızlar pek fazla resim aramaya vaktim olmadı, laptoptan çektim bir kaç tane, kaliteleri pek düzgün değil fotoların idare edin şimdilik.
Eki Görüntüle 1532023
Eki Görüntüle 1532024
Eki Görüntüle 1532025
Eki Görüntüle 1532026
Ayy maşallahhh süpersin, kilonuda hiç göstermiyorsun. Fıstık gibiKızlar pek fazla resim aramaya vaktim olmadı, laptoptan çektim bir kaç tane, kaliteleri pek düzgün değil fotoların idare edin şimdilik.
Eki Görüntüle 1532023
Eki Görüntüle 1532024
Eki Görüntüle 1532025
Eki Görüntüle 1532026
Kanki çok sağol teşekkür ederimKankiii maşaAllah çok güzel olmuşsun, hatta süpersinn eski resimlerden sonraa
ALLAH kabul etsin kuzum, güzel olmuşDünkü menüm
Sahurda
2 parmak kadar kek ve su
İftarda
1 kase çorba
çok küçük 1 parça balık
2 dilim ekmek
suyu hatırlamıyorum
2 fincan çay
Bugünkü menüm
Sahurda
sadece 1 bardak su, yemeğe fırsat olmadı
İftarda
Kıymalı 1 biber, 1 domates dolması
3 dilim salam (küçük olanından)
2 dilim ekmek
su 1 litreyi geçti, sayamadım sonra
1 fincan çay
Teşekkür ederim gülümAyy maşallahhh süpersin, kilonuda hiç göstermiyorsun. Fıstık gibiSenin 2.ci resmindeki gibiyim ben;/ 3. cü resmin gibi olsam yeterr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?