21:30 olmamis sekerDunku menum
9.00- 1 kk peynir 2 zeytin salatalik domates1 dilim kaymakli balli ekmek
15.30- tavada yumurta
20.00- izgara cipura salata
21.30- 1 top dondurma- 2 lokma peybirli yagsiz borek
50 squat - yarim saat bebek arabasiyla yuruyus
2 lt su
ben kıyma yiyemiyorum pek et sevmem aslındaYine normal pizza hamuruna güzel bir alternatif bence ama tabi senin yaptigin gibi ekmekte güzel.
Ekmegin üstüne kiymali harc hazirlayip firina sürünce de güzel oluyorAcikiyorum ben yine cok belli mi
valla her gün yaptıgım seylerin tadına baksam ben davul gibi olmustumEvet yaa yrn tatilmiş, ben unutmuşum habire salı hastaneye gidecem diyip duruyordum
Hay maşallahtadına bakmadan nasıl duruyorsun?
Güzel olmş menün canım
Güzel olmuş menün
Benimde aklıma geldi geçen evdekilere normal yapıyım kendime öyle yapıyım diye
teşekkür ederim gogom resmin muhtesem fıstık gibi olmussunnMenünü beğendim güzel olmuş canım.
Teşekkürler canım :)
Güzel su menü.
Güzel beğendim.
sultani üzümlü tahıllı bisküviO dışarda yediğimiz bir lokma tartıya yansıyor kolay kolay da gitmiyor
Süpersin kanki bize de motivasyon oldu
Yinede iyi atlatmışsın, bugün daha hafif beslenmeye bak :)
Ben beğendim:)
Sultani ney kıss ? Su güzel olmuş.
Güzel olmuş :)
Yarın tatilmi Türkiyede? Katılıyorum canım şekerli sanki tadı. Türkiyenin saç ekmeğide satılıyor burda almıyorum korkudan:/
O hatun gibi olabilmeye az kaldı, sık dişiniYolda yürürken bir bakan bir daha dönüp bakacak ayy bu hatun nasıl da fit diye:)) Squat gerçektende popoda çok işe yarayan bir egzersiz, gel gör ki yaptığımın ertesi günü her yanım tutuluyor
ayyy kolay gelsin valla cok zor senin bu dönemin ben bile okurken ter attımİyi Akşamlar
Hımm bende bakim şu tarife, Ya ben bu dönemi nasıl toparlayacağımı düşünüyorum. Bir taraftan diyet + spor, Evişleri, çocuklar, hafta sonu sınavlar, hazırlanması gereken sınavlar, okunacak sınavlar, yapılacak sınavlar, e okula girilmesi gereken notlar, projeler, okulda konular yetişcek mi yeytişmicek mi acaba kaygısı, Birde ekstradan yaptığım quiz sınavları var. Hiç bu kadar çok sınav yapmamıştım ben ya..
Velhasılı yapmam gereken çok iş var, içimi sıkıntı baastı, inşallah toparlayabilirim.
ohhhh maşalahhhhKızlar pek fazla resim aramaya vaktim olmadı, laptoptan çektim bir kaç tane, kaliteleri pek düzgün değil fotoların idare edin şimdilik.
Mavi abiyeyi arkadaşımın kına gecesinde giymiştim, resimi görünce şok oldum. Bu resim 2,5 sene önce çekildi ve ben burda kesin 75 kilonun üstündeyim. Allahım o göbek ne öyle :/
Eki Görüntüle 1532023
Sırada ki resim 75 kiloluk halim
Eki Görüntüle 1532024
Ve bu da bugün yeni çıktı taze taze :)))
Eki Görüntüle 1532025
Eki Görüntüle 1532026
Son resimlerde gördüğünüz üzere eritmem gereken minik bir göbeğim ve yanlarda ki can kurtaran simitim var :)
ben kıyma yiyemiyorum pek et sevmem aslında
ohhhh maşalahhhhfıstıksın fıstıkk
biz aynayız tatlım yansırtırız sadeceIlla kiyma olmak zorunda degil canim, peynirli, sucuklu, maydonozlu, bir sürü karisim var. Googledan firinda ekmek diye arattir bak 1001 cesit resim var :)
Tesekkürler o sizin güzel görüsünüz
Ay öyle olsun ben sultan lokumu fln sandımben kıyma yiyemiyorum pek et sevmem aslında
valla her gün yaptıgım seylerin tadına baksam ben davul gibi olmustum
teşekkür ederim gogom resmin muhtesem fıstık gibi olmussunn
sultani üzümlü tahıllı bisküvi
teşekkür ederim :))
ayyy kolay gelsin valla cok zor senin bu dönemin ben bile okurken ter attım
neyse içinii ferah tut elbet sona ericek bu sıkıntılarda balım
ohhhh maşalahhhhfıstıksın fıstıkk
biz aynayız tatlım yansırtırız sadece
tamam balım sagol aklmda bulunsunn
Biliyorum canim haklisin dondurma konusunda. Bu arada super olmussun azminden dolayi tebrik ederim sonuc mukemmel. Bakiyim bi pc deki resimlere ben de ;-)21:30 olmamis seker
Resimleriniz de beklenmekte, haberiniz ola
Tesekkür ederim tatlimBiliyorum canim haklisin dondurma konusunda. Bu arada super olmussun azminden dolayi tebrik ederim sonuc mukemmel. Bakiyim bi pc deki resimlere ben de ;-)
Aramiza hosgeldin canimMerhaba
85.1 kiloyum. zaten kiloluydum Son zamanlarda hayatım daha da düzensizleşince kilom fark etmeden artmış.
65 kilo olana kadar zayıflamak ve hayalimde ki bedene ulaşmak istiyorum.
Kolay gelsin balimTünaydınn..
Bugün çok yoğun geçicek benim için dışarıda olacağım.. Geldikçe yazarım.
Fena olmamış beğendim.Dünkü menüm
Sahurda
2 parmak kadar kek ve su
İftarda
1 kase çorba
çok küçük 1 parça balık
2 dilim ekmek
suyu hatırlamıyorum
2 fincan çay
Bugünkü menüm
Sahurda
sadece 1 bardak su, yemeğe fırsat olmadı
İftarda
Kıymalı 1 biber, 1 domates dolması
3 dilim salam (küçük olanından)
2 dilim ekmek
su 1 litreyi geçti, sayamadım sonra
1 fincan çay
Akşam fazla kaçmış canım.Dunku menum
9.00- 1 kk peynir 2 zeytin salatalik domates1 dilim kaymakli balli ekmek
15.30- tavada yumurta
20.00- izgara cipura salata
21.30- 1 top dondurma- 2 lokma peybirli yagsiz borek
50 squat - yarim saat bebek arabasiyla yuruyus
2 lt su
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seviniriz seni tanımış oluruz. 2 hafta deneme süresi var listeye girmek için. Hergün menumuzu su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz.Merhaba
85.1 kiloyum. zaten kiloluydum Son zamanlarda hayatım daha da düzensizleşince kilom fark etmeden artmış.
Aramiza hosgeldin canim
Kameraya gülümse ve kilolarina veda et
Kolay gelsin balim
Fena olmamış beğendim.
Akşam fazla kaçmış canım.
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seviniriz seni tanımış oluruz. 2 hafta deneme süresi var listeye girmek için. Hergün menumuzu su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz.
Kuzum tibet yogasini nerden yapiyosun? Daha once link atmistin sanirim ama bakamamistim o sirada. Ben cok seviyorum yogayi cok rahatlatiyo :)Günaydın kızçeler nasılsınız bakalım. Dün telefondan menümü yazarken uyuyakalmışım nasıl yorulduysam artık
Dünkü menüm Sabah 10:00
Peynirli yumurta, Domates salatalık yeşillik, Şekersiz çay, 4 adet zeytin, az peynir
Ara; 13 00 Ceviz+ fıstık
İkindi 16:30 ,3 adet köfte, Çoban salata, 5 adet yaprak sarma
Akşam 19:00 1 adet elma
Su:2 Lt
Spor: Sadece Tibet yogası, dün dinlenme günümdü
Hosgeldin canim umarim hedefine ulasirsin :)Merhaba
Hoş geldin cnm :)Merhaba
Ciddimisin kuzum sen ya, nasil mutlu oldumE-brulim super bisi olmuşsun sen yav tebrik ederim kuzum zayiflamakla kalmayip cok atletik bi yapiya sahip olmuşsun. Maşallah tatlim :*
Güzel bi konuya deyinmissin diğer takımların hepsi aynimi bilemiyorum bizde ara sira 3 günlük detoks yada 2 gün hurma diyeti vs. Yapıyoruz tecrubelerimizi paylaşıyoruz. Bu kural var çünkü bazı arkadaşlar sırf cabuk kilo verebilmek için 5 gunde 5 kilo 3 gunde 3 kilo gibi başlıkları olan diyetleri arkaarkaya uygulayarak kilo verip yaza fit girip yaz bitiminde hızla kilo alıp kışı kilolu geciriyorlar öbür yaza yine sil baştan. Ama bu sağlıksız bir durum ve bunun önüne geçebilmek için bu kural var. Önemli olan sağlıklı beslenmek kalıcı kilo vermek. Eğer bizimle devam edersen yada geçmiş sayfalara bakarsan cezaları spor olarak veriyoruz ödüller öğün değil tek bi besin olarak. Karar senin.Tüm kuralları memnuniyetle kabul ediyorum. Yalnız bazı açıklamalar yapmam gerek.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
Bu kurala göre aranıza katılamayacağım sanırım. Çünkü ben Şeyda Coşkunun listelerini seviyorum ve uygulamakta zorlanmıyorum. Birde yoğurt hurma diyeti de ilgimi çekiyor denemeyi planlıyordum. Bu kural tüm takımlar için geçerli mi sadece 4. takıma özel bir durum mu?
Aranızda olup motive olmaya çok ihtiyacım var. Fakat kuralların bu şekilde olduğunu fark etmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?