Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En doğrusu ve sağlıklısı yavaş kalıcı kilo vermek elbette. İşte ben biraz sıkılganım bu tarz listeler hem uygulama hem motivasyon açısından bana daha cazip geliyor. başka bir gruba dahil olmam daha uygun olacak sanırım. İyi günler ve kolaylıkla kilo vermeler diliyorum

Bu tür seyler sagligini etkilemiyorsa bir süreligine yapilabilir elbet. Benim kaptanimizin mesajindan cikardigim da "vücudunu soklamak icin yapabilirsin 1-2 günlügüne" idi ama demek ki bu senin icin yeter li degil
Yolun acik olsun canim, umarim umdugun kiloya en kisa sürede saglikli bir sekilde erisirsin

Kaptanımızın msjına göre 1-2 gün yapılabilir fakat ben haftanın 3-4 günü bu şekilde 3-4 günü sağlıklı beslenerek hedefime ulaşmayı planlıyorum.Ruh halime göre ard arda başka listelerde uygulayabilirim bilmiyorum. Kurala göre gruptan çıkarılma olacağını algıladığım için kimseye haksızlık yapmadan başka takıma geçeyim dedim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

Estgfurullah canim, ben kötü niyetle yazmadim sana onlari, sende yanlis anlama lütfen. Sonucta beden senin, saglik senin, kimse kimseye karisamaz ve ne yapmak istedigine sen karar vereceksin yalniz kendinde belirtmissin su cümlende "ben haftanın 3-4 günü bu şekilde 3-4 günü sağlıklı beslenerek" sagliksiz oldugunu. Dikkat et emi kendine, zayiflik ugruna sagligindan olma.

Ay öyle olsun ben sultan lokumu fln sandım

öncelikle hoşgeldin arkadasım :)
bende seyda coskunu seviyorum arada baskanlarımızın izniyle arada böyle bi kaç gün detoks gibi seyler yapıyoruz zaten o zaman seyda coskun yapabiliriz canım :)

Nisanimda 83 84 varimdir bu sene birinci ayda ..
kisa etekli gecen sene yaz 80 81 kiloyum
pantolonlu 2 3 hafta once cekildim ebru ablam cekti:)
bide nisanimda güyaaaaa korsa giydiydim bakiyorumda pek bi ise yaramamis haha

ne kadar çok farketmiş yaa süpersin

evet Goncam güzel bir yer hatta foto paylaşayım hemen

çok sağol canım aslında sene sonunda sünnet oldu ama hayrını yeni yapabildik çok çok sağol

amin canımm çok sağol

Ebrum yaa incecik olmuşsun maşallah 41 kere maşallah

çok sağol Goncam bilgi için

Merhaba
85.1 kiloyum. zaten kiloluydum Son zamanlarda hayatım daha da düzensizleşince kilom fark etmeden artmış.
65 kilo olana kadar zayıflamak ve hayalimde ki bedene ulaşmak istiyorum.

hoşgeldin
ben de dün karabuğday çilek günü yaptım aslında şeyda coşkunun listeleri sağlıksız değil ben de çok seviyorum.. posta gazetesinde ki 10 günlük serisi yarın tamamlanacak ama 10 gün yapamam aradan seçerim uygun olan menüyü anca öyle.. listelere tamamen ve her gün uyanlara imreniyorum açıkçası

gece giremedim sabahta giremedim benim tlfn hata verip duruyor yaa sinir oldum
dün kü menüm
sabah
3 yk haşlanmış karabuğday ve 5 çilek
öğlen
3 yk haşlanmış karabuğday ve yoğurt
ara
15 tane çilek
akşam
2 yk karabuğday
3 çatal taze fasulye

2,5 lt su içtim
2 saat yürüdüm

Günaydin Kizlarr :))
maglum gececi calistim yeni uyandim..
kendimi iki gündür cok ince hiss ediyorum ama tartilcak tartim yok malesefe ebru eltime verdim:))) kaldim ortada vallsh merakta ediyorum
Hahaha hakkatten almış helal olsun :)
Inşallah faydalı olur canım.
benim kankam niye yok hiç göremiyorum bilgisi olan var mı? kankam W wemba nerdesin
Bu ara katılım sorunu yaşıyoruz hadi hayırlısı bakalım.

Hahaha hakkatten almış helal olsun :)

Inşallah faydalı olur canım.

Bu ara katılım sorunu yaşıyoruz hadi hayırlısı bakalım.
Aynenn haha :) meraktan ölüyorum goncaa hic sorma bi eksiklik var hayatimda megersem nekadar alismisim tartima sabah eve gellnce isden sonra gözüm onu ariyor :))

Leylam gülüm çok sağol, çok teşekkür ederim. Beni şımartıyorsunuz :))

Oğlunun Sünnet'i hayırlı olsun gülüm, Rabbim mürüvvetini de göstersin inşallah.

Günaydin Kizlarr :))
maglum gececi calistim yeni uyandim..
kendimi iki gündür cok ince hiss ediyorum ama tartilcak tartim yok malesefe ebru eltime verdim:))) kaldim ortada vallsh merakta ediyorum
Azıcık daha sabredeceksin :) haftaya da ben sana benimkini vereyim :)))

güzel olmuş canım. Tartı nasıl tepki verdi karabuğday gününe?

Aynenn haha :) meraktan ölüyorum goncaa hic sorma bi eksiklik var hayatimda megersem nekadar alismisim tartima sabah eve gellnce isden sonra gözüm onu ariyor :))
Evet yaa baya bi alışkanlık haline geldi ben günde 2 ye indirmeye çalışıyorum ama zor sabah akşamüstü gece yatmadan önce alışkanlık oldu.

den venim gibi piskopata baglamiOsun ebru abla haha vermek istiyossn alirim ama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…