Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi haftalar herkese.
ben birazdan dışarı çıkıcam.2-3 gün dışarda işlerim var.akşamları girmeye çalışcam.herkese azim dolu bir hafta diliyorum.

gunaydın ıyı haftalar herkese

cumartesı gunu ıyıydım ama pazar gunu raydan cıktım ve vücudum su toplamıs vazıyette sımdı bıtkı cayı ıctım bıraz suyu atmak ıcın bırazdan kepek ekmegı ve peynır yemeyı dusunuyorum öglene yıne sebze fundacım cumaya kadar hem aldıgımızı hemde bu haftayı ıyı atlatmamız gerekıyor...

selam kızlar nerdesiniz yaa hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor
kızlar elma diyeti yapanlar özellikle sabahleyin biraz mesajları falan okudum da
fundacım senin yapacağını okumuştum akrebim sen de sanırım yaptın nasıl kilo verme durumu zor mu?

evet canım bu sabah bir dilim kepekli ekmek biraz peynir ve bol söğüş yedim öğle için de çorbamı sebze yemeğimi getirdim iyi olacak inşallah zaten bir iki kilo verdim mi gaza gelirim ben:)))

şahnurcum yaptım ama pişman oldum bütün verdiğimi hemen geri aldım tavsiye etmiyorum canım

Günaydın....
Herkese hayırlı haftalar...
sabah küçük sandviçime üç zeytin, az peynir ve domtes kodum ve iki şekerli çayımla içtim....

GÜNAYDINLAR.

Derya, destina ve yasemini tebrik ediyorum.

Dilekcim evlilik yıldönümün kutlu olsun. Mutlulukla, huzurla nice yıllara.

Bende h. sonu çok sıkmamama rağmen bugün - deyim mutluyum. Sabah da diyete uygun kahvaltımı yaptım.

1 dlm. tahıllı ekmek, az peynir domates, 1 zeytin

Haftasonu oğlum hastaydı,evden çıkmadım gibi bişey onuda arabasına atıp 30 dk yürüyüş yaptım sadece, bu bile açılış için iyidir diye düşünüyorum.

Kızlar ben beğendim masumiyet müzesini, çok sıkıcı toplamda 60-70 sayfasını atladım ama detaylar hoşuma gitti.

Canancım kitavsiye ettiğin kitapları not aldım, gördüğümde alacağım mutlaka.

Hadi kızlar güzel bir hafta olsun hepimize.

Şahnurcum senin sınfta kalmanla ilgili açıklamanı hedef güncellemeni bekliyorum. Annenede geçmiş olsun canım.

Günaydın kızlar ,
Şebnemcim ölçüleri yazmayı bende unuttum, evde mezruda yok ama akşama eşim gelince aldırır ölçüp yazarım şekerim.

Hafta sonum iyi geçti sayılır. zorlayacak bir şeyler yemedim hiç. Yalnız ne yazıkki yürüyüşümü ve sporumu aksattım. Sadece mekiklerimi ihmal etmedim.
Bu sabahta domates salatalık kepek ekmekten oluşan peynirli zeytinli güzel bir kahvaltı yaptım , yanınada bir bardak tek şekerli çay içtim.

Yasemin canım eşim okuduğum kadarıyla sende hadta sonu kızartma yemişsin lmaz:
Şimdi o yediğin kızartmaları nasıl telafi edeceksin bakalım:1shok: Bir sürü kalori hoppa geldi bünyeye. Şekerim 55 kiloyu göremeyiz bu kızartmalar devam ederse umarım fazla yememişsindir. Unutma 55 kilo olup başytan yaratacaz kendimizi opuyorumnanaktan

Bu arada tartıda 500 gr gitmiş :jeyyar:

afıyet olsun canım..ıyı yapmıssın...
kaptanım gecmıs olsun bızdede var hastalık...
bende ölculerımı bılmıyorum aksam ölcer yazarım...

şebnemcim ben almıştım ölçülerimi bel 80, kalça 105 cm, başka bişey ölçüyor musunuz ben baştan beri takip ediyorum ölçülerimi belim 85 ti kalçam 113 ,kilom da 80 di baya imcelmişim pöööööhhhhhakannehir

bir de bişey paylaşmak istiyorum öğlenleri yemeklerinizin yanısıra 2 kaşık yoğurt yerseniz ,yemeyenlere göre beliniz daha çok incelir (bilimsel bir veri )kaydirigubbakcemile2

şahnurcum yaptım ama pişman oldum bütün verdiğimi hemen geri aldım tavsiye etmiyorum canım

canım benimde dikkatimi çekmişti acaba 3 gün yapsam mı demiştim de
sen kaç gün yaptın bakimm

şebom geçmiş olsun benim oğluş da hasta bütün gece öksürdü durdu

bu arada ben atlamışım hedef güncelleme derken ne yapmam lazım ekim sonu 64 demiştim başka ne olacak bilemedim
Kızlar ölçüleri unuttunuz sanırım. !!!

bi de ölçü meselseini de atladım sanırım bi yardımcı olursanız sevinirim ayda bir mi olacak bel basen göğüs bacak mı?

bu arada nerdesiniz derken döktürmüşsünüz
sabah 1 dilim ekmek 1 kk kadar peynir yedim ara olarak da 1 elma yedim öğlene bilmiyom ne yerim canım istemiyor bişey yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…