Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugunku menum
08.00- 1 yumurta bi lokma peynir 2 zeytin
Ara -1 elma
17.00- 1 porsiyon doner- cok az lavas ekmek yedim yani ortasini bi kac lokmaydi-ayran
Aksam 3 erik-1 yenidunya 2 kayisi yarim muz 2 diyet biskuvi
2.5 lt su
30 duz mekik 20ser yan mekik
2-3 saat yavas tempo yuruyus
Yorumlari yarin pc den yapicam telefonum surekli sayfayi kapatiyor :-(

Tamam canım hemen bakıyorum netten

Hosbulduk teşekkür ederim ☺
Sura cım ne zaman hangi takımda yarıştığını sormuştum görmedin sanırım birde ilk sayfadaki formumuzu doldururmusun?
Güzel olmuş canım.

Günaydın herkese regl ile uyanmak ne gıcık birşey

Bu gün bir elbise aldım, uzun zaman sonra ilk kez 38 beden
Ama 1 kilo bile alırsam elbiseye sığamam herhalde
O yüzden yarından yapılacak olannnnn....
Eki Görüntüle 1533415
Güle güle giy canım
Baya bir azimli gördüm seni

1000 kalori diyor, haftaya mı kii acaba Eki Görüntüle 1533417
Yalnız 7 kere tekrarını yapacaksın anladığım kadarıyla, 420 jj yapıyor

Tam istediğim gibiii
Böyle olmak için en az 1 senem varr

Eki Görüntüle 1533418
Süper gözüküyor, bunu kim istemez

Bu da evrim geçirenlerden... Kadının içinden resmen bir insan çıkmış

Güzel olmuş chocomelim

Günaydın canım baya oluyor tarihi hatırlamıyorum 13. Takımdaydım canım ben. Formu da dolduruyorum hemen

İsim (İsteğe Bağlı ):Şura
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :Evlenecek inşallah
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz : 168
Kilonuz:79.1 ile başladım şuan 78.6
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :tiroid pcos ve insulin direncim var. Kısır döngü yani. Yedim yedim aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz öncelik sagligim sonra içine girmek istediğim gelinligim

Hayirlisiyla ne zaman evleniyorsun insallah?
Gelinlik heyecani da bir baska oluyor :)))

Seneye inşallah canım daha sözümüz olmadi oda nasip olursa bu yaz ☺
Evet aynen öyle giydigim gelinlikte vursakta top gibi yuvarlansa olmak istemiyorum
Hayirlisi olsun canim Allah gönlüne göre versin...

Söyle söyle bizim burada ki gelinler de duysunda kendilerine ceki düzen versinler

Günaydın Kızlar
Bugün 2 çocukta hasta dr da ayrı ayrı randevu aldık bugün önce birini öğleden sonrada diğerini götürcem dr a
Güzel olmuş canım

Ben biraz hareket olsun diye 100 jj 20 squat yaptım kızlar. Şeytanın bacağını kırmak lazım dimi ama
İyi yapmışsın kankim ben bir ara versem spora tekrar toparlayamam :/
Cuma ya kadar şişkinliğin iner ne güzel, benim ellerim ve ayaklarım şiş bekliyorum bende gözlerim yollarda :)

Günaydın Kızlar
Bugün 2 çocukta hasta dr da ayrı ayrı randevu aldık bugün önce birini öğleden sonrada diğerini götürcem dr a
Cok gecmis olsun canim ya neleri var kuzularin?

Cuma ya kadar şişkinliğin iner ne güzel, benim ellerim ve ayaklarım şiş bekliyorum bende gözlerim yollarda :)
Gelmemesini tercih ederdim yinede :)

Hayirlisi olsun canim Allah gönlüne göre versin...

Söyle söyle bizim burada ki gelinler de duysunda kendilerine ceki düzen versinler
Versinler versinler kim var bakalim gelinlerden çıtı pıtı gelin olacağız biz
Ya o 21 days workout nasıl birseydir her yerim ağrıyor hala. İnşallah bu akşam yapınca giderse hamligim iyi olacak.

Versinler versinler kim var bakalim gelinlerden çıtı pıtı gelin olacağız biz
Ya o 21 days workout nasıl birseydir her yerim ağrıyor hala. İnşallah bu akşam yapınca giderse hamligim iyi olacak.
Gelin adaylarimiz P pembe_dizi ve BiricikS ikiside Allah'in izniyle bu sene evlenecekler insallah :)

Spora yeni baslayinca ilk üc gün zorlaniyorsun sonra vücut alisiyor, sík disini :)
Hem bak hamlamanin sebebi hic calistirmadigin kaslari calistiriyor olman. 21 days workout senin üzerinde etki ediyor, her agirin yerin icin ayrica sevin bu durumda :)))

Cok gecmis olsun canim ya neleri var kuzularin?

Gelmemesini tercih ederdim yinede :)
Boğaz enfeksiyonu kızımın, ateşi fln da vardı akşam. Oğlumun da dil üstünde kabarcık yara olmuş baya büyük. Grip çok yaygın yine okuldan kreşten bulaşıo işte Şimdi kızımla sıramızı bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…