Tamam canım hemen bakıyorum nettenYouTube da vardır tahminimce, oraya bir bakarım. Çok teşekkürler canım.
Bu arada biz takımca jumping jack hareketini çok seviyoruz, sende canın sıkıldıkça yap, çok etkili :)
Hoşgeldinnn :))
Sura cım ne zaman hangi takımda yarıştığını sormuştum görmedin sanırım birde ilk sayfadaki formumuzu doldururmusun?
Tamam canım hemen bakıyorum netten
Hosbulduk teşekkür ederim ☺
Güzel olmuş canım.Bugunku menum
08.00- 1 yumurta bi lokma peynir 2 zeytin
Ara -1 elma
17.00- 1 porsiyon doner- cok az lavas ekmek yedim yani ortasini bi kac lokmaydi-ayran
Aksam 3 erik-1 yenidunya 2 kayisi yarim muz 2 diyet biskuvi
2.5 lt su
30 duz mekik 20ser yan mekik
2-3 saat yavas tempo yuruyus
Yorumlari yarin pc den yapicam telefonum surekli sayfayi kapatiyor :-(
Güle güle giy canımBu gün bir elbise aldım, uzun zaman sonra ilk kez 38 beden
Ama 1 kilo bile alırsam elbiseye sığamam herhalde
O yüzden yarından yapılacak olannnnn....
Eki Görüntüle 1533415
Yalnız 7 kere tekrarını yapacaksın anladığım kadarıyla, 420 jj yapıyor1000 kalori diyor, haftaya mı kii acabaEki Görüntüle 1533417
Süper gözüküyor, bunu kim istemez
Bu da evrim geçirenlerden... Kadının içinden resmen bir insan çıkmış
Güzel olmuş chocomelimBugunku menum
Ara -1 elma
17.00- 1 porsiyon doner- cok az lavas ekmek yedim yani ortasini bi kac lokmaydi-ayran
2.5 lt su
Hayirlisiyla ne zaman evleniyorsun insallah?İsim (İsteğe Bağlı ):Şura
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :Evlenecek inşallah
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: izmir
Boyunuz : 168
Kilonuz:79.1 ile başladım şuan 78.6
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :tiroid pcos ve insulin direncim var. Kısır döngü yani. Yedim yedim aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz öncelik sagligim sonra içine girmek istediğim gelinligim
Seneye inşallah canım daha sözümüz olmadi oda nasip olursa bu yaz ☺Hayirlisiyla ne zaman evleniyorsun insallah?
Gelinlik heyecani da bir baska oluyor :)))
Hayirlisi olsun canimSeneye inşallah canım daha sözümüz olmadi oda nasip olursa bu yaz ☺
Evet aynen öyle giydigim gelinlikte vursakta top gibi yuvarlansa olmak istemiyorum
Güzel olmuş canımBugunku menum
Ara -1 elma
2.5 lt su
İyi yapmışsın kankim ben bir ara versem spora tekrar toparlayamam :/Ben biraz hareket olsun diye 100 jj 20 squat yaptım kızlar. Şeytanın bacağını kırmak lazım dimi ama
Cuma ya kadar şişkinliğin iner ne güzel, benim ellerim ve ayaklarım şiş bekliyorum bende gözlerim yollarda :)Günaydın herkeseregl ile uyanmak ne gıcık birşey
Güle güle giy canım
Baya bir azimli gördüm seni
Yalnız 7 kere tekrarını yapacaksın anladığım kadarıyla, 420 jj yapıyor
Süper gözüküyor, bunu kim istemez
Bu da evrim geçirenlerden... Kadının içinden resmen bir insan çıkmış
Güzel olmuş chocomelim
Cok gecmis olsun canim ya neleri var kuzularin?Günaydın Kızlar
Bugün 2 çocukta hasta dr da ayrı ayrı randevu aldık bugün önce birini öğleden sonrada diğerini götürcem dr a
Gelmemesini tercih ederdim yinede :)Cuma ya kadar şişkinliğin iner ne güzel, benim ellerim ve ayaklarım şiş bekliyorum bende gözlerim yollarda :)
Versinler versinler kim var bakalim gelinlerden çıtı pıtı gelin olacağız bizHayirlisi olsun canimAllah gönlüne göre versin...
Söyle söyle bizim burada ki gelinler de duysunda kendilerine ceki düzen versinler
Gelin adaylarimiz P pembe_dizi veVersinler versinler kim var bakalim gelinlerden çıtı pıtı gelin olacağız biz
Ya o 21 days workout nasıl birseydir her yerim ağrıyor hala. İnşallah bu akşam yapınca giderse hamligim iyi olacak.
Boğaz enfeksiyonu kızımın, ateşi fln da vardı akşam. Oğlumun da dil üstünde kabarcık yara olmuş baya büyük. Grip çok yaygın yine okuldan kreşten bulaşıo işteCok gecmis olsun canim ya neleri var kuzularin?
Gelmemesini tercih ederdim yinede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?