Cok gecmis olsun tekrar, Allahtan acil sifalar dilerim kuzucuklara.Boğaz enfeksiyonu kızımın, ateşi fln da vardı akşam. Oğlumun da dil üstünde kabarcık yara olmuş baya büyük. Grip çok yaygın yine okuldan kreşten bulaşıo işteŞimdi kızımla sıramızı bekliyoruz.
Boğaz enfeksiyonu kızımın, ateşi fln da vardı akşam. Oğlumun da dil üstünde kabarcık yara olmuş baya büyük. Grip çok yaygın yine okuldan kreşten bulaşıo işteŞimdi kızımla sıramızı bekliyoruz.
Leylam gülüm çok sağol, çok teşekkür ederim. Beni şımartıyorsunuz :))
Oğlunun Sünnet'i hayırlı olsun gülüm, Rabbim mürüvvetini de göstersin inşallah.
Azıcık daha sabredeceksin :) haftaya da ben sana benimkini vereyim :)))
güzel olmuş canım. Tartı nasıl tepki verdi karabuğday gününe?
Gogo geldim takımına merhaba arkadaşlar ☺
Benim de oyle walla okuyamiyorum bile yazilari sureklu sayfa kapaniyor sinirim bozuldu artik ... benim evde de karabugday var yaa oyle cekmecede duruyor ne ise yariyor bu karabugday gunu faydasini gorsun mu leylacim. Bu arada oglusun sunneti hayirli olsun Allah dugununu de gostersin ins.
Niye biz böyle olduk bir türlü anlam veremiyorum. Bu üstümde ki yorgunluktan bir kurtulabilsem...
Bu haftayı da böyle geçireyim de haftasonuna kadar düzelmezse zorlayacağım artık.
Slm kızlar. Ben birkaç gündür evde degildim bugün de piknik vardı hiç ugrayamadim o yüzden. Menumu yazayım.
10:30 1haslanmis yumurta 2 dilim peynir7zeytin domates salatalık Ekmek
12:30 Az çekirdek.
15:30 Izgara tavuk salata lavas ekmek
17:00 1 elmalı pasta
2 litre su
Yürüyüş
YouTube da vardır tahminimce, oraya bir bakarım. Çok teşekkürler canım.
Bu arada biz takımca jumping jack hareketini çok seviyoruz, sende canın sıkıldıkça yap, çok etkili :)
Bu günkü menüm
Sahurda sadece su (gece iyi uyuyamadım uyukalmışım sabah, suyu ancak içebildim)
İftarda
Bozbaş (1 porsiyon)
2 dilim ekmek
1 küçük kase çoban salata
1fincan çay
su 1 litre olmuştur belki, şişemle beraberim içiyorum daha :)
Günaydın Kızlar
Bugün 2 çocukta hasta dr da ayrı ayrı randevu aldık bugün önce birini öğleden sonrada diğerini götürcem dr a
Güzel olmuş canım
Boğaz enfeksiyonu kızımın, ateşi fln da vardı akşam. Oğlumun da dil üstünde kabarcık yara olmuş baya büyük. Grip çok yaygın yine okuldan kreşten bulaşıo işteŞimdi kızımla sıramızı bekliyoruz.
Ay ne güzel, bende cumadan sonra bir hafta tartilmadan denemek istiyorum, dayanabilirsemamin Ebrum cok sağolben geçen cumadan beri tartılmadım sabah tartılıcam diyorum kalkınca suyumu içiyom aa şimdi su içtim olmaz diyom öyle kalıyor...
ben de pek iyi değilim bu hafta.. hiç spor yapasım yok açıkçası.. o yüzden dışarıya çıkıp yürüyorum sadece
ben hariç
Hic somon yemedim cok merak ediyorum ama cesaret edemiyorumslm kızlar..
dün kü menüm
sabah 08:45
1 yumurta ve 2 dilim tambugday ekmeğinden tost. roka,maydanoz,domates,salatalık
öğlen 13:00
100 gr kadar ızgara somon
domates,marul ve maydanoz salatası(yağsız)
akşam 18:00
2 servis kaşığı taze fasulye
2 yk yoğurt
gece 22:00
1 tatlı kaşığı limonlu 1 tatlı kaşığı vişneli dondurma... nefsimi köreltecek kadar azdı..
spor
2,5 saat yürüyüş
2,5 lt su içildi..
Ay ne güzel, bende cumadan sonra bir hafta tartilmadan denemek istiyorum, dayanabilirsem
Tek kötü tarafi karabugdayin etkisini görememen olmus.
Aaa yok yok kesinlikle toparlanmamiz lazim, su karnimin agrisi gecsin ben basliyorum kararliyim
Sen yeterince spor yapiyorsun jj'e ihtiyacin yok
Hic somon yemedim cok merak ediyorum ama cesaret edemiyorum
Menün güzel olmus canim.
Temiz hava insana cok iyi geliyor canim, firsat buldukca yürü. Dinledigin radyo kanali da slow olmasinevet Ebrum ben de ona üzüldüm zaten tartılmayı unuttum die :) o kadar dayandım bütün gün karabuğday günü yaptımbu aralar bana en iyi gelen egzersiz yürüyüş... radyo programı dinleyerek yürüyorum kafamda dağılıyor
benim de 2. deneyişim.. ilk yediğimde beğenmemiştim ama annem kızartmıştı onu.. şimdi Şeyda Coşkun hep somon önerince aldım deneyim diye ızgara yaptım çok lezzettli oldu çok çok hemdeçoook yağlı bir balık
amin Ebrum cok sağolben geçen cumadan beri tartılmadım sabah tartılıcam diyorum kalkınca suyumu içiyom aa şimdi su içtim olmaz diyom öyle kalıyor...
hoşgeldin
vala çokom yaptım karabuğday gününü de tartılmadımkarabuğday yediğim gün hiç mi hiç acıkmadım ama diyorum ya tek düze beslenmek benim aklımı yemeklerle dolduruyor çok çok sağol canım amin inşallah
ben de pek iyi değilim bu hafta.. hiç spor yapasım yok açıkçası.. o yüzden dışarıya çıkıp yürüyorum sadece
elmalı pasta ne kadardıki? az olmuş akşam acıkmadın mı?
ben hariç
Allah kabul etsin canım
ooo harika ben de böyle olmak istiyorumkızzz çok fena azimli gördüm seni
canım çok geçmiş olsun.. havalarda ısındı artık zor oluyor böyle havalarda hastalık
Günaydın herkeseregl ile uyanmak ne gıcık birşey
Güle güle giy canım
Baya bir azimli gördüm seni
Yalnız 7 kere tekrarını yapacaksın anladığım kadarıyla, 420 jj yapıyor
Süper gözüküyor, bunu kim istemez
Bu da evrim geçirenlerden... Kadının içinden resmen bir insan çıkmış
Güzel olmuş chocomelim
Tebrik ederim canim cok iyiKızlar egzersiz uzmanına kontrole gittim bir ay oldu gideli 2300 gr vermişim 1700 yağdan gitmiş çok iyi dedi
Kızlar egzersiz uzmanına kontrole gittim bir ay oldu gideli 2300 gr vermişim 1700 yağdan gitmiş çok iyi dedi
Hayirlisi olsun canimAllah gönlüne göre versin...
Söyle söyle bizim burada ki gelinler de duysunda kendilerine ceki düzen versinler
Temiz hava insana cok iyi geliyor canim, firsat buldukca yürü. Dinledigin radyo kanali da slow olmasin
cok mu yagli, hic denemeyeyim ben o zaman o baligi
Çok sağol canım :)
Evet ben böyle resimlere bakınca çok pis gaza geliyorum
Kızlar egzersiz uzmanına kontrole gittim bir ay oldu gideli 2300 gr vermişim 1700 yağdan gitmiş çok iyi dedi
pal fm de Emel Yalçın var 18:00-20:00 arasında program yapıyor çok gırgır bi bayan onu dinliyorumslow dinlersem hepten giderim ama balığın yağlı olanı sağlıklıdır biliyorsun
niyeyse böyle fotolar beni gaza getirmiyorduyduklarım daha çok etkiliyor beni.. aa sen kilo mu verdin denilince daha çok veresim geliyor
Goncacım süperçook iyi bi sonuç maşallah
Günaydın Kızlar
Bugün 2 çocukta hasta dr da ayrı ayrı randevu aldık bugün önce birini öğleden sonrada diğerini götürcem dr a
Güzel olmuş canım
Eki Görüntüle 1533865 kasım 2014 76 kilo civarındayım bu resmi görünce bu ben olamam diyorumm :/
Eki Görüntüle 1533866 3 hafta önce çekildi
Eki Görüntüle 1533867 bugün çekildi gördüğünüz gibi göbüşüm var biraz kaslanmam lazım :)
resimleri akşama silmem mümkün müdür
slm kızlar..
dün kü menüm
sabah 08:45
1 yumurta ve 2 dilim tambugday ekmeğinden tost. roka,maydanoz,domates,salatalık
öğlen 13:00
100 gr kadar ızgara somon
domates,marul ve maydanoz salatası(yağsız)
akşam 18:00
2 servis kaşığı taze fasulye
2 yk yoğurt
gece 22:00
1 tatlı kaşığı limonlu 1 tatlı kaşığı vişneli dondurma... nefsimi köreltecek kadar azdı..
spor
2,5 saat yürüyüş
2,5 lt su içildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?