Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok gecmis olsun tekrar, Allahtan acil sifalar dilerim kuzucuklara.

Çok geçmiş olsun. Keçiboynuzu pekmezi verin sabah akşam birer tatlı kaşığı. Bakın birseyleri kalıyor mu. Allah acil şifalar versin insallah

amin Ebrum cok sağol ben geçen cumadan beri tartılmadım sabah tartılıcam diyorum kalkınca suyumu içiyom aa şimdi su içtim olmaz diyom öyle kalıyor...

Gogo geldim takımına merhaba arkadaşlar ☺

hoşgeldin

vala çokom yaptım karabuğday gününü de tartılmadım karabuğday yediğim gün hiç mi hiç acıkmadım ama diyorum ya tek düze beslenmek benim aklımı yemeklerle dolduruyor çok çok sağol canım amin inşallah

Niye biz böyle olduk bir türlü anlam veremiyorum. Bu üstümde ki yorgunluktan bir kurtulabilsem...
Bu haftayı da böyle geçireyim de haftasonuna kadar düzelmezse zorlayacağım artık.

ben de pek iyi değilim bu hafta.. hiç spor yapasım yok açıkçası.. o yüzden dışarıya çıkıp yürüyorum sadece

elmalı pasta ne kadardıki? az olmuş akşam acıkmadın mı?

YouTube da vardır tahminimce, oraya bir bakarım. Çok teşekkürler canım.

Bu arada biz takımca jumping jack hareketini çok seviyoruz, sende canın sıkıldıkça yap, çok etkili :)

ben hariç

Allah kabul etsin canım
Tam istediğim gibiii
Böyle olmak için en az 1 senem varr

Eki Görüntüle 1533418

ooo harika ben de böyle olmak istiyorum kızzz çok fena azimli gördüm seni

Günaydın Kızlar
Bugün 2 çocukta hasta dr da ayrı ayrı randevu aldık bugün önce birini öğleden sonrada diğerini götürcem dr a

Güzel olmuş canım

canım çok geçmiş olsun.. havalarda ısındı artık zor oluyor böyle havalarda hastalık

slm kızlar..

dün kü menüm
sabah 08:45
1 yumurta ve 2 dilim tambugday ekmeğinden tost. roka,maydanoz,domates,salatalık
öğlen 13:00
100 gr kadar ızgara somon
domates,marul ve maydanoz salatası(yağsız)
akşam 18:00
2 servis kaşığı taze fasulye
2 yk yoğurt

gece 22:00
1 tatlı kaşığı limonlu 1 tatlı kaşığı vişneli dondurma... nefsimi köreltecek kadar azdı..

spor
2,5 saat yürüyüş

2,5 lt su içildi..

Ay ne güzel, bende cumadan sonra bir hafta tartilmadan denemek istiyorum, dayanabilirsem
Tek kötü tarafi karabugdayin etkisini görememen olmus.

Aaa yok yok kesinlikle toparlanmamiz lazim, su karnimin agrisi gecsin ben basliyorum kararliyim

Sen yeterince spor yapiyorsun jj'e ihtiyacin yok

Hic somon yemedim cok merak ediyorum ama cesaret edemiyorum
Menün güzel olmus canim.

evet Ebrum ben de ona üzüldüm zaten tartılmayı unuttum die :) o kadar dayandım bütün gün karabuğday günü yaptım bu aralar bana en iyi gelen egzersiz yürüyüş... radyo programı dinleyerek yürüyorum kafamda dağılıyor

Hic somon yemedim cok merak ediyorum ama cesaret edemiyorum
Menün güzel olmus canim.

benim de 2. deneyişim.. ilk yediğimde beğenmemiştim ama annem kızartmıştı onu.. şimdi Şeyda Coşkun hep somon önerince aldım deneyim diye ızgara yaptım çok lezzettli oldu çok çok hemde çoook yağlı bir balık

Temiz hava insana cok iyi geliyor canim, firsat buldukca yürü. Dinledigin radyo kanali da slow olmasin

cok mu yagli, hic denemeyeyim ben o zaman o baligi

Çok sağol canım :)
Evet ben böyle resimlere bakınca çok pis gaza geliyorum

Çok teşekkür ederim kankimm

Bir dahaki elbisemi 36 almayı planlıyorumm

7 kere çok fazla ama

Hayirlisi olsun canim Allah gönlüne göre versin...

Söyle söyle bizim burada ki gelinler de duysunda kendilerine ceki düzen versinler

Duydukk duydukkk
Kısmetse önümüzdeki senenin gelinlerinden biri de benim o yüzden istediğim gibi olmak için 1 senem var diyorum hatta daha fazla

Temiz hava insana cok iyi geliyor canim, firsat buldukca yürü. Dinledigin radyo kanali da slow olmasin

cok mu yagli, hic denemeyeyim ben o zaman o baligi

pal fm de Emel Yalçın var 18:00-20:00 arasında program yapıyor çok gırgır bi bayan onu dinliyorum slow dinlersem hepten giderim ama balığın yağlı olanı sağlıklıdır biliyorsun

Çok sağol canım :)
Evet ben böyle resimlere bakınca çok pis gaza geliyorum

niyeyse böyle fotolar beni gaza getirmiyor duyduklarım daha çok etkiliyor beni.. aa sen kilo mu verdin denilince daha çok veresim geliyor

Kızlar egzersiz uzmanına kontrole gittim bir ay oldu gideli 2300 gr vermişim 1700 yağdan gitmiş çok iyi dedi

Goncacım süper çook iyi bi sonuç maşallah

Duyduklarım bana da iyi geliyor ama görünce ben niye böyle olmayayım diyorumm

kasım 2014 76 kilo civarındayım bu resmi görünce bu ben olamam diyorumm :/
3 hafta önce çekildi
bugün çekildi gördüğünüz gibi göbüşüm var biraz kaslanmam lazım :)
resimleri akşama silmem mümkün müdür

Her zamanki gibi güzel olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…