Senin daha vaktin var kuzum, bu sene evlenecek olanlar düsünsünDuydukk duydukkk
Kısmetse önümüzdeki senenin gelinlerinden biri de benimo yüzden istediğim gibi olmak için 1 senem var diyorum hatta daha fazla
Aynen canim ondan zaten slow dinlememen en iyisipal fm de Emel Yalçın var 18:00-20:00 arasında program yapıyor çok gırgır bi bayan onu dinliyorumslow dinlersem hepten giderim ama balığın yağlı olanı sağlıklıdır biliyorsun
Kiiiz harika olmussunEki Görüntüle 1533865 kasım 2014 76 kilo civarındayım bu resmi görünce bu ben olamam diyorumm :/
Eki Görüntüle 1533866 3 hafta önce çekildi
Eki Görüntüle 1533867 bugün çekildi gördüğünüz gibi göbüşüm var biraz kaslanmam lazım :)
resimleri akşama silmem mümkün müdür
çok geçmiş olsun tatlım umarım hemen iyileşirlerrGünaydın Kızlar
Bugün 2 çocukta hasta dr da ayrı ayrı randevu aldık bugün önce birini öğleden sonrada diğerini götürcem dr a
Güzel olmuş canım
bence güzel olmuş en sağlıklı besin balık bence her çeşidine bayılıyorummmm :)slm kızlar..
dün kü menüm
sabah 08:45
1 yumurta ve 2 dilim tambugday ekmeğinden tost. roka,maydanoz,domates,salatalık
öğlen 13:00
100 gr kadar ızgara somon
domates,marul ve maydanoz salatası(yağsız)
akşam 18:00
2 servis kaşığı taze fasulye
2 yk yoğurt
gece 22:00
1 tatlı kaşığı limonlu 1 tatlı kaşığı vişneli dondurma... nefsimi köreltecek kadar azdı..
spor
2,5 saat yürüyüş
2,5 lt su içildi..
gogocummm çok mutlu oldum senin adınaaaKızlar egzersiz uzmanına kontrole gittim bir ay oldu gideli 2300 gr vermişim 1700 yağdan gitmiş çok iyi dedi
Eki Görüntüle 1533865 kasım 2014 76 kilo civarındayım bu resmi görünce bu ben olamam diyorumm :/
Eki Görüntüle 1533867 bugün çekildi gördüğünüz gibi göbüşüm var biraz kaslanmam lazım :)
Senin daha vaktin var kuzum, bu sene evlenecek olanlar düsünsün
Aynen canim ondan zaten slow dinlememen en iyisi
Biliyorum da kilo yapmiyor mu
Tamamdir sen öyle diyorsan deneyecegimçubuk krakero bacaklar nasıl gitmiş öyle yaa benim niye gitmiyor çok çalışmam gerek çok
kızartma kilo yapar ızgara olduktan sonra bi zararı yok.. balığın kendi yağı kilo vermeye faydalıdır
pilatesin gücü olsa gerekKiiiz harika olmussun
BA YIL DIM bacaklar falan hic kalmamis
Bence kilon da gayet iyi, hic kilo vermeye ihtiyacin yok.
Seni gördükten sonra platese baslamam gerektigini bir kez daha anladimpilatesin gücü olsa gerek
hımm bu kötü olduu. keşke bir yolu olsaydıı :/yüklenen resimler geri silinmiyor diye biliyorum
Geçmiş olsun canım.Boğaz enfeksiyonu kızımın, ateşi fln da vardı akşam. Oğlumun da dil üstünde kabarcık yara olmuş baya büyük. Grip çok yaygın yine okuldan kreşten bulaşıo işteŞimdi kızımla sıramızı bekliyoruz.
Güzel olmuş canım menün sporunslm kızlar..
dün kü menüm
sabah 08:45
1 yumurta ve 2 dilim tambugday ekmeğinden tost. roka,maydanoz,domates,salatalık
öğlen 13:00
100 gr kadar ızgara somon
domates,marul ve maydanoz salatası(yağsız)
akşam 18:00
2 servis kaşığı taze fasulye
2 yk yoğurt
gece 22:00
1 tatlı kaşığı limonlu 1 tatlı kaşığı vişneli dondurma... nefsimi köreltecek kadar azdı..
spor
2,5 saat yürüyüş
2,5 lt su içildi..
Somon kışın iyi gidiyor canım yazın yenmiyo.Temiz hava insana cok iyi geliyor canim, firsat buldukca yürü. Dinledigin radyo kanali da slow olmasin
cok mu yagli, hic denemeyeyim ben o zaman o baligi
Silinmiyor canım fıstık gibi olmuşsun maşallah.Eki Görüntüle 1533865 kasım 2014 76 kilo civarındayım bu resmi görünce bu ben olamam diyorumm :/
maşallahhh maşallahhhh fıstık gibisin tüü tüü tüühımm bu kötü olduu. keşke bir yolu olsaydıı :/
51.4 olman yetiyor canım mezun olmak için.maşallahhh maşallahhhh fıstık gibisin tüü tüü tüü
kızlar benim son 1 bucuk kilom var ya ben mezun olamaz mıyım yada ara mı versem napsam iradesizlik basladı bende
tamam gogom cok teşekkür ederim inşallah bu hafta başarırım51.4 olman yetiyor canım mezun olmak için.
İnsallah kuzum yaa insallah :)Ciddimisin kuzum sen ya, nasil mutlu oldumcoook tesekkür ederim
Insallah bizede birgün sizleri görüp yorum yapmak nasip olur (megafon ile bagiran smiley)
Hosgeldin canim :) ben de yazmistim tombik gelin olmak istemiyorum dieSeneye inşallah canım daha sözümüz olmadi oda nasip olursa bu yaz ☺
Evet aynen öyle giydigim gelinlikte vursakta top gibi yuvarlansa olmak istemiyorum
Kulaklarim cinladi ebrumHayirlisi olsun canimAllah gönlüne göre versin...
Söyle söyle bizim burada ki gelinler de duysunda kendilerine ceki düzen versinler
Yeminle kankin olmaktan gurur duydum kuzum harikasin supersin cansin balsin cin ayse gibi olmuşsun :)))Eki Görüntüle 1533865 kasım 2014 76 kilo civarındayım bu resmi görünce bu ben olamam diyorumm :/
Haklısın pembem hepimiz saldık kendimizi, nerde spor yapan 4. takım? Birşeylerin değişmesi gerektiğini anlamamız da bir başlangıç. Herşey bizim elimizde, istersek yapabileceğimizi gördük :)İnsallah kuzum yaa insallah :)
Hosgeldin canim :) ben de yazmistim tombik gelin olmak istemiyorum diebakalim artik fit olmak icin duse kalka ilerliyorum :)
Kulaklarim cinladi ebrumhaklisin artik kendime gelmek istiyorum. Dun tam diyodum ablama insanlar nasi zayifladin diyince yemedim diyorum sadece falan die ablamda diyo ki soylesene "sabah namazlarindan sonra uyumadim, yürüyüş yaptim spor yaptim, kahvaltida kara kuru etimekler yedim sadece diye ' o an dedim ki ebrum kendime evet yaa ben bunu yaptim 9kg verdim simdi noldu bana insallah silkinip kendime gelicem ve artik canla basla son kilolarimi vericem :)
Yeminle kankin olmaktan gurur duydum kuzum harikasin supersin cansin balsin cin ayse gibi olmuşsun :)))
Aha ha cok iyi yaa cin ayseeİnsallah kuzum yaa insallah :)
Hosgeldin canim :) ben de yazmistim tombik gelin olmak istemiyorum diebakalim artik fit olmak icin duse kalka ilerliyorum :)
Kulaklarim cinladi ebrumhaklisin artik kendime gelmek istiyorum. Dun tam diyodum ablama insanlar nasi zayifladin diyince yemedim diyorum sadece falan die ablamda diyo ki soylesene "sabah namazlarindan sonra uyumadim, yürüyüş yaptim spor yaptim, kahvaltida kara kuru etimekler yedim sadece diye ' o an dedim ki ebrum kendime evet yaa ben bunu yaptim 9kg verdim simdi noldu bana insallah silkinip kendime gelicem ve artik canla basla son kilolarimi vericem :)
Yeminle kankin olmaktan gurur duydum kuzum harikasin supersin cansin balsin cin ayse gibi olmuşsun :)))
Senin daha vaktin var kuzum, bu sene evlenecek olanlar düsünsün
Aynen canim ondan zaten slow dinlememen en iyisi
Biliyorum da kilo yapmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?