Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Duydukk duydukkk
Kısmetse önümüzdeki senenin gelinlerinden biri de benim o yüzden istediğim gibi olmak için 1 senem var diyorum hatta daha fazla
Senin daha vaktin var kuzum, bu sene evlenecek olanlar düsünsün

pal fm de Emel Yalçın var 18:00-20:00 arasında program yapıyor çok gırgır bi bayan onu dinliyorum slow dinlersem hepten giderim ama balığın yağlı olanı sağlıklıdır biliyorsun
Aynen canim ondan zaten slow dinlememen en iyisi
Biliyorum da kilo yapmiyor mu

Günaydın Kızlar
Bugün 2 çocukta hasta dr da ayrı ayrı randevu aldık bugün önce birini öğleden sonrada diğerini götürcem dr a

Güzel olmuş canım
çok geçmiş olsun tatlım umarım hemen iyileşirlerr

bence güzel olmuş en sağlıklı besin balık bence her çeşidine bayılıyorummmm :)

Kızlar egzersiz uzmanına kontrole gittim bir ay oldu gideli 2300 gr vermişim 1700 yağdan gitmiş çok iyi dedi
gogocummm çok mutlu oldum senin adınaaa

çubuk kraker o bacaklar nasıl gitmiş öyle yaa benim niye gitmiyor çok çalışmam gerek çok

Senin daha vaktin var kuzum, bu sene evlenecek olanlar düsünsün

Aynen canim ondan zaten slow dinlememen en iyisi
Biliyorum da kilo yapmiyor mu

kızartma kilo yapar ızgara olduktan sonra bi zararı yok.. balığın kendi yağı kilo vermeye faydalıdır

Tamamdir sen öyle diyorsan deneyecegim

Geçmiş olsun canım.
Güzel olmuş canım menün sporun
Temiz hava insana cok iyi geliyor canim, firsat buldukca yürü. Dinledigin radyo kanali da slow olmasin

cok mu yagli, hic denemeyeyim ben o zaman o baligi
Somon kışın iyi gidiyor canım yazın yenmiyo.
Silinmiyor canım fıstık gibi olmuşsun maşallah.

Ciddimisin kuzum sen ya, nasil mutlu oldum coook tesekkür ederim

Insallah bizede birgün sizleri görüp yorum yapmak nasip olur (megafon ile bagiran smiley)
İnsallah kuzum yaa insallah :)
Seneye inşallah canım daha sözümüz olmadi oda nasip olursa bu yaz ☺
Evet aynen öyle giydigim gelinlikte vursakta top gibi yuvarlansa olmak istemiyorum
Hosgeldin canim :) ben de yazmistim tombik gelin olmak istemiyorum die bakalim artik fit olmak icin duse kalka ilerliyorum :)

Hayirlisi olsun canim Allah gönlüne göre versin...

Söyle söyle bizim burada ki gelinler de duysunda kendilerine ceki düzen versinler
Kulaklarim cinladi ebrum haklisin artik kendime gelmek istiyorum. Dun tam diyodum ablama insanlar nasi zayifladin diyince yemedim diyorum sadece falan die ablamda diyo ki soylesene "sabah namazlarindan sonra uyumadim, yürüyüş yaptim spor yaptim, kahvaltida kara kuru etimekler yedim sadece diye ' o an dedim ki ebrum kendime evet yaa ben bunu yaptim 9kg verdim simdi noldu bana insallah silkinip kendime gelicem ve artik canla basla son kilolarimi vericem :)

Yeminle kankin olmaktan gurur duydum kuzum harikasin supersin cansin balsin cin ayse gibi olmuşsun :)))

Haklısın pembem hepimiz saldık kendimizi, nerde spor yapan 4. takım? Birşeylerin değişmesi gerektiğini anlamamız da bir başlangıç. Herşey bizim elimizde, istersek yapabileceğimizi gördük :)

Aha ha cok iyi yaa cin aysee saol kankim ben de senin kankin olmaktan gururluyumm ♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…