Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok gecmis olsun tekrar, Allahtan acil sifalar dilerim kuzucuklara.
Teşekkür ederim tatlım inşallah çabucak atlatırız, ilaç yazdı dr.

Çok geçmiş olsun. Keçiboynuzu pekmezi verin sabah akşam birer tatlı kaşığı. Bakın birseyleri kalıyor mu. Allah acil şifalar versin insallah
Teşekkür ederim canım evde yok ama alırım alışverişe çıkınca

Teşekkürler canım evett havalar aldatıcı dün yağmur vardı sonbahar havasıydı burda dr da sıra yoktu nerdeyse

Ayy süper senin menülerin yaaa sporuna diyecek bişey yok zaten.

Hic somon yemedim cok merak ediyorum ama cesaret edemiyorum
Menün güzel olmus canim.
Somonu 1 kere tattım sevmedim gülüm ya, damak zevki. Çok faydalı halbuki.

Kızlar egzersiz uzmanına kontrole gittim bir ay oldu gideli 2300 gr vermişim 1700 yağdan gitmiş çok iyi dedi
Maşallah kankim

Çok teşekkür ederim kankimm

Bir dahaki elbisemi 36 almayı planlıyorumm

7 kere çok fazla ama
34 beden olursun kıs sen boşver 36 yı

Süpersinn canım, boylusunda sen galiba, bacakların baya uzun. Kilo vermene gerek yok daha da

Bilmiyorum hepsini alıntı yapabildim mi, teşekkür ederim canlar, dr ilaç yazdı ikisine de , işten izin almak zorunda kaldım bir kaç gün evde olacaklar çünkü. Sağlık ocakları hasta çocuk, bebek kaynıyo salgın var yine. Benimde regl başladı süper bir baş ağrısı var şuan

Bugünkü menüm

Sabah 08:00
Yoğurt, tarçın, keten tohumu, 5 badem
1 fincan limonlu zencefilli çay

Ara 10:00
1 elma
1 muz

Öğlen 11:30
4 yk patates püresi

Akşam 17:00
3 yk pilav
3 yk mantarlı et sote (tavuk)

2 lt su
Spor: karnım ağırıyor reglden dolayı, o yüzden spor yok.

Denesem mi denemesem mi kararsız kaldım. Yapılışına da bağlıdır kesin kuzum.

menümü paylaşıyım artık unutmadan

sabah 8.00
1 dilim tahıllı ekmeğe acılı biraz tahinli sos
3 bardak cay
4 ceri domates

12.00
orta sekerli kahve
2 minik lokum

14.00
1 tane tam bugdaylı tahıllı kek

15.00
sekersiz kahve
1 avuc badem fındık karısımı

akşam 18.00
2 kasık pilav
1 kasık patates yemeği
2 kasık yogurt
1 dilim tahıllı ekmek

2 litre su içtim şimdiye kadar bundan sonra caya devam en az 5 bardak içerim

gece mesaisi 21.00
1 orta dilim maraş dondurma
zaten benim uyumam nerden baksanız 1 i geçiyo dün gece 3 te uyumuşum eritirim onu ben
ve pilates topumu buldum caydan sonra şişiricemm akşam yatmadan 15-20 dakika oynarım ben
bugun bi arkadas geldi zaten ben onu tanıdıgımdan beri zayıftı hep dikkat ederdi cocugu oldu göbeği cıkmıs ben acı cehre yedim 3 tane haftada bir gün dedi öyle gitti benim göbek dedi bilgisi olan var mı ?
benim tuvalete pek cıkamama sorunum var metabolizmanı düzenler hızlandırır dedi ama onu kullanınca evden cıkmaman lazım hatta en iyisi evde kimse olmasın karımın gurultusundan eşim korkuyodu gök gürültüsü gibi diyodu dedi

Bugünkü menümm..
14.00
bi top dondurma
17.30
iki yumurta
iki esmer ekmek
salatalik
bi dilim beyazpeynir

18.00
karpuz 5 6 dilim . .

0.5 su icicem daaha
Spor yok

Denesem mi denemesem mi kararsız kaldım. Yapılışına da bağlıdır kesin kuzum.
Denemekten zarar gelmez canım, belki seversin. Ben ıspanak ve kremalı sosta fırınlanmış yemiştim işyerimde.

Patates pilav beraberliğine karşıyım Mutlu olamazlar Acı çehreyi duydum ama bilmiyorum ki, gökgürültüsü etkisi veriyorsa etkiliymiş demekki sindirime:))

Bugünkü menümm..
14.00
bi top dondurma
17.30
iki yumurta
iki esmer ekmek
salatalik
bi dilim beyazpeynir

18.00
karpuz 5 6 dilim . .

0.5 su icicem daaha
Spor yok
Bir kase yoğurt yeseydin yada biraz peynir karpuzun yanında acıkmamak için. Tam bir karpuz delisiyimm yememek için zor tutuyorum kendimii

Aynen bide karnimi doyuruyor ama yedikce yiyesim geliyor bide sogukl oluncaaa ohhh missss :)))
cok gec yemek yedim ya yumurta falan yedim karnim dolu suan :)

Suan eliptik bisiklet bana bakiyor ben onaa o bana ben onaaa .. Bildiginiz bakisiyoruzz o gel gel diyor ben icimden kim yapcak simdi diyorumm haha ... ama yapsam fena olmaz su aralar sporu biraz salladimm.. Biri bana motivasyon versinnn ihtiyacim varrr hahah

Dugun fotograflarini dusun ;-)

Cuma günü tartıda çıktığın eksileri düşün etrafındakilerin ayyy ne kadar sikilasmissin dediğini düşün. Haydi kalk. Bahaneler kalori yaktirmiyor malesef hadiiiii

Dugun fotograflarini dusun ;-)
Bu çok ağır oldu canım yaaa kendimi hayal ettim de düğüne kadar spor yapasım geldi

menüm
güne 1 kayısı 2 bardak su ile başladım baya faydasını gördüm
9.00 1 yumurta beyazı biraz peynir 2-3 adet zeytin 1 domates
ara- 1 muz 1 kayısı 2 erik 2-3 tane çiğ badem
16.30- 1 kase tarhana corbası- bi tabak etli patlıcan yemeği - 2-3 kaşık domatesli bulgur pilavı ve yoğurt
çayla birlikte yarım halley yedim bugün regl ben geliyorum dedi aklımdan geçmeyen tatlı kalmadı zor dayanıyorum. çikolatalar pastalar kurabiyeler başımın etrafında dönüyor sanki
2.5 lt su sabahtan bu saate kadar gecen gün dikkat ettim 24 saat içinde ortalama 3 veya 4 lt su içiyormuşum ben hep sabahtan bildirim saatine kadar sayıyordum
misafirim vardı yine yürüyüşe çıkacaktım ama hiçbir şey yapamadım spor namına akşam çaresine bakmayı planlıyorum veya yarın daha fazla

yine aynı haftada regl olmayı grupca başardık wallaa pilav ve patates püresi olmamış kuzu sana 50 şer tane ayakta bel ezme hareketi cezası vereyim de spor için ısınma turu olsun

plav patates ekmek nescafe üçü bir arada gibi olmuş piav varsa ekmeğe hayırrrrr!!! sana da 30 ar yan mekik verdim

Bugünkü menümm..
14.00
bi top dondurma
17.30
iki yumurta
iki esmer ekmek
salatalik
bi dilim beyazpeynir

18.00
karpuz 5 6 dilim . .

0.5 su icicem daaha
Spor yok
sana yarın için 3 lt su içme cezası verdim onun dışında güzel dondurmaya karşı olmadığımı daha önce belirtmiştim ama 6. dilim karpuza 5 dk eliptik veriyorum

Haklısın pembem hepimiz saldık kendimizi, nerde spor yapan 4. takım? Birşeylerin değişmesi gerektiğini anlamamız da bir başlangıç. Herşey bizim elimizde, istersek yapabileceğimizi gördük :)
Evet doğru birden saldik kendimizi artık toparlanma zamanı nerde bakiim cezaci başı ebru
Hmm güzelmiş
Spor yokmu neyse karnin agriyo bugünlük gormezden geleyim menü güzel.
Menünü beğendim güzel. Acı cehre denemedim ben hiç fikrim yok.
Bugünkü menümm..
14.00
bi top dondurma
17.30
iki yumurta
iki esmer ekmek
salatalik
bi dilim beyazpeynir

18.00
karpuz 5 6 dilim . .

0.5 su icicem daaha
Spor yok
Su içme cezası almışsın zaten menün güzel. Sporunu yap yoksa fena ceza veririm hee ona göre
Menü güzel sporda yaparsan daha süper olur.

Bugünkü Menüm
10:30 2 yumurtalı lorlu omlet
14:00 2 derisiz tavuk but , yeşil çay
19:00 1 bardak şekersiz meyveli yoğurt 2 yk yulaf kepeğiyle .
Su 1,5 lt ve zencefil/limon karışımı 1 lt
Spor sabah 30 jj + şimdide zorla 30 dk tempolu yürüyüş yaptım isteksizce:/ tembelliğim tuttu, başım da ağrıyo.
1 de kahve içerim yarım yağlı sütle sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…