- 30 Ağustos 2013
- 929
- 924
- 63
Teşekkür ederim tatlım inşallah çabucak atlatırız, ilaç yazdı dr.Cok gecmis olsun tekrar, Allahtan acil sifalar dilerim kuzucuklara.
Teşekkür ederim canım evde yok ama alırım alışverişe çıkıncaÇok geçmiş olsun. Keçiboynuzu pekmezi verin sabah akşam birer tatlı kaşığı. Bakın birseyleri kalıyor mu. Allah acil şifalar versin insallah
Teşekkürler canım evett havalar aldatıcı dün yağmur vardı sonbahar havasıydı burda dr da sıra yoktu nerdeyseamin Ebrum cok sağolben geçen cumadan beri tartılmadım sabah tartılıcam diyorum kalkınca suyumu içiyom aa şimdi su içtim olmaz diyom öyle kalıyor...
hoşgeldin
vala çokom yaptım karabuğday gününü de tartılmadımkarabuğday yediğim gün hiç mi hiç acıkmadım ama diyorum ya tek düze beslenmek benim aklımı yemeklerle dolduruyor çok çok sağol canım amin inşallah
ben de pek iyi değilim bu hafta.. hiç spor yapasım yok açıkçası.. o yüzden dışarıya çıkıp yürüyorum sadece
elmalı pasta ne kadardıki? az olmuş akşam acıkmadın mı?
ben hariç
Allah kabul etsin canım
ooo harika ben de böyle olmak istiyorumkızzz çok fena azimli gördüm seni
canım çok geçmiş olsun.. havalarda ısındı artık zor oluyor böyle havalarda hastalık
Ayy süper senin menülerin yaaa sporuna diyecek bişey yok zaten.slm kızlar..
dün kü menüm
sabah 08:45
1 yumurta ve 2 dilim tambugday ekmeğinden tost. roka,maydanoz,domates,salatalık
öğlen 13:00
100 gr kadar ızgara somon
domates,marul ve maydanoz salatası(yağsız)
akşam 18:00
2 servis kaşığı taze fasulye
2 yk yoğurt
gece 22:00
1 tatlı kaşığı limonlu 1 tatlı kaşığı vişneli dondurma... nefsimi köreltecek kadar azdı..
spor
2,5 saat yürüyüş
2,5 lt su içildi..
Somonu 1 kere tattım sevmedim gülüm ya, damak zevki. Çok faydalı halbuki.Hic somon yemedim cok merak ediyorum ama cesaret edemiyorum
Menün güzel olmus canim.
Maşallah kankimKızlar egzersiz uzmanına kontrole gittim bir ay oldu gideli 2300 gr vermişim 1700 yağdan gitmiş çok iyi dedi
34 beden olursun kıs sen boşver 36 yıÇok teşekkür ederim kankimm
Bir dahaki elbisemi 36 almayı planlıyorumm
7 kere çok fazla ama
Süpersinn canım, boylusunda sen galiba, bacakların baya uzun. Kilo vermene gerek yok daha daEki Görüntüle 1533865 kasım 2014 76 kilo civarındayım bu resmi görünce bu ben olamam diyorumm :/
Eki Görüntüle 1533866 3 hafta önce çekildi
Eki Görüntüle 1533867 bugün çekildi gördüğünüz gibi göbüşüm var biraz kaslanmam lazım :)
resimleri akşama silmem mümkün müdür
Bilmiyorum hepsini alıntı yapabildim mi, teşekkür ederim canlar, dr ilaç yazdı ikisine de , işten izin almak zorunda kaldım bir kaç gün evde olacaklar çünkü. Sağlık ocakları hasta çocuk, bebek kaynıyo salgın var yine. Benimde regl başladı süper bir baş ağrısı var şuan