- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Nasıl birşeymiş o bende merak ettim şimdi bak :)menümü paylaşıyım artık unutmadan
sabah 8.00
1 dilim tahıllı ekmeğe acılı biraz tahinli sos
3 bardak cay
4 ceri domates
12.00
orta sekerli kahve
2 minik lokum
14.00
1 tane tam bugdaylı tahıllı kek
15.00
sekersiz kahve
1 avuc badem fındık karısımı
akşam 18.00
2 kasık pilav
1 kasık patates yemeği
2 kasık yogurt
1 dilim tahıllı ekmek
2 litre su içtim şimdiye kadar bundan sonra caya devam en az 5 bardak içerim
gece mesaisi 21.00
1 orta dilim maraş dondurma
zaten benim uyumam nerden baksanız 1 i geçiyo dün gece 3 te uyumuşum eritirim onu ben
ve pilates topumu buldum caydan sonra şişiricemm akşam yatmadan 15-20 dakika oynarım ben
bugun bi arkadas geldi zaten ben onu tanıdıgımdan beri zayıftı hep dikkat ederdi cocugu oldu göbeği cıkmıs ben acı cehre yedim 3 tane haftada bir gün dedi öyle gitti benim göbek dedi bilgisi olan var mı ?
benim tuvalete pek cıkamama sorunum var metabolizmanı düzenler hızlandırır dedi ama onu kullanınca evden cıkmaman lazım hatta en iyisi evde kimse olmasın karımın gurultusundan eşim korkuyodu gök gürültüsü gibi diyodu dedi
Tatlılar yenmiş bugün :) spor da yok benim gibi :)
Kahvaltıyı dondurmayla mı yaptın :)Bugünkü menümm..
14.00
bi top dondurma
17.30
iki yumurta
iki esmer ekmek
salatalik
bi dilim beyazpeynir
18.00
karpuz 5 6 dilim . .
0.5 su icicem daaha
Spor yok
Akşam yemeği de yok, acıkırsın kız :)
Tamam gülüm fırsat bulursam deneyeceğim, belki beğenirim :)Denemekten zarar gelmez canım, belki seversin. Ben ıspanak ve kremalı sosta fırınlanmış yemiştim işyerimde.
Patates pilav beraberliğine karşıyımMutlu olamazlar Acı çehreyi duydum ama bilmiyorum ki, gökgürültüsü etkisi veriyorsa etkiliymiş demekki sindirime:))
Bir kase yoğurt yeseydin yada biraz peynir karpuzun yanında acıkmamak için. Tam bir karpuz delisiyimm yememek için zor tutuyorum kendimii
Iki ay sonra gelinliğini alacaksın hala bakışıyormusun? Kalk çabuk :)Suan eliptik bisiklet bana bakiyor ben onaa o bana ben onaaa .. Bildiginiz bakisiyoruzz o gel gel diyor ben icimden kim yapcak simdi diyorumm haha ... ama yapsam fena olmaz su aralar sporu biraz salladimm.. Biri bana motivasyon versinnn ihtiyacim varrr hahah
Ah şu regl yok mu, onun yüzünden olan oluyormenüm
güne 1 kayısı 2 bardak su ile başladım baya faydasını gördüm
9.00 1 yumurta beyazı biraz peynir 2-3 adet zeytin 1 domates
ara- 1 muz 1 kayısı 2 erik 2-3 tane çiğ badem
16.30- 1 kase tarhana corbası- bi tabak etli patlıcan yemeği - 2-3 kaşık domatesli bulgur pilavı ve yoğurt
çayla birlikte yarım halley yedim bugün regl ben geliyorum dedi aklımdan geçmeyen tatlı kalmadızor dayanıyorum. çikolatalar pastalar kurabiyeler başımın etrafında dönüyor sanki
2.5 lt su sabahtan bu saate kadar gecen gün dikkat ettim 24 saat içinde ortalama 3 veya 4 lt su içiyormuşum ben hep sabahtan bildirim saatine kadar sayıyordum
misafirim vardı yine yürüyüşe çıkacaktım ama hiçbir şey yapamadım spor namına akşam çaresine bakmayı planlıyorum veya yarın daha fazla
He ya cümleten denk getirdik yine :)yine aynı haftada regl olmayı grupca başardık wallaapilav ve patates püresi olmamış kuzu sana 50 şer tane ayakta bel ezme hareketi cezası vereyim de spor için ısınma turu olsun
plav patates ekmek nescafe üçü bir arada gibi olmuşpiav varsa ekmeğe hayırrrrr!!! sana da 30 ar yan mekik verdim
sana yarın için 3 lt su içme cezası verdim onun dışında güzel dondurmaya karşı olmadığımı daha önce belirtmiştim ama 6. dilim karpuza 5 dk eliptik veriyorum
Kuzum birde o hareketin ne olduğunu anlatabilirmisin bana?