Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasıl birşeymiş o bende merak ettim şimdi bak :)

Tatlılar yenmiş bugün :) spor da yok benim gibi :)

Bugünkü menümm..
14.00
bi top dondurma
17.30
iki yumurta
iki esmer ekmek
salatalik
bi dilim beyazpeynir

18.00
karpuz 5 6 dilim . .

0.5 su icicem daaha
Spor yok
Kahvaltıyı dondurmayla mı yaptın :)
Akşam yemeği de yok, acıkırsın kız :)

Tamam gülüm fırsat bulursam deneyeceğim, belki beğenirim :)

Iki ay sonra gelinliğini alacaksın hala bakışıyormusun? Kalk çabuk :)

Ah şu regl yok mu, onun yüzünden olan oluyor

He ya cümleten denk getirdik yine :)
Kuzum birde o hareketin ne olduğunu anlatabilirmisin bana?

Sabah
Bir kumru ekmeği
2 dilim peynir
biber
domates

Öğlen
1 kase ezogelin çorba
1,5 dilim ekmek

ara
1 bardak az coffe mate ile yapılmış kahve

akşam
4 inegöl köfte her biri serçe parmağı kadar
4 yk yoğurt
1 dilim ekmek

ara
1 armut

su
3lt

spor
yokuş yukarı yürüdüm azıcık ucundan

21 days workout yapıyordum ama bel fıtığımdan ve her yerım ağrıdığından bugun mola

Geçmiş olsun canım, güzel olmuş.

evet gök gürültüsü avrat bi git istersen tuvalete demiş gece 3 de

neskahve degil hayatım türk kahvesii yaparım nolcak beni 30 mekikle mi korkutucan
bende de var regl den dolayı ama
benimde baya yakınnn
ben deniycem nasipse yazarım buraya patroniçem

yapıcaz bugün sporrrr akşam pilates yap benim gibi oyna

Dikkat et canım spor yapacağım diye belini iyice sakatlama. Menün güzel.

Dikkat et canım spor yapacağım diye belini iyice sakatlama. Menün güzel.

yok işte bugünlük ara vereyimde yarın bir güzel yürüyüşümü yaparım eve gelince de 4. günümü yaparım. Sabah uyuyakalmasaydım kumru yerine daha mantıklı olan 1 dilim ekmek olurdu ama o da toparlanacak inşallah. Artık iu diyet bitsin sağlıklı beslenmeye dönsün evleneyim kurtulayım sıkıntıdan işten güçten. Bu arada arkadaşlar ben hiçbirinizi tanımıyorum kısaca bahsetseniz çok mu şey istemiş olurum

Egzersiz uzmaninin söylediklerini yazayım size kızlar.
Jj için güzel bi spor dedi squat doğru yapıldığı takdirde kalcalari güzel sekillendirirmis.ama mekik karin yağlarını eritmiyomus sadece karin kaslarının toparlanmasini saglayip göbeği küçük gosteriyomus.
Yağları yakmak için açık havada yürüyüş en az 45 dk ve hızlı nabzı artıracak kadar yani yada yüzme hafif koşu yani büyük kasları çalıştırmak gerekiyor ve protein tüketmek gerekiyor. Spordan sonra süt yoğurt yada kefir tüketilmelidir ve mutlaka ara öğün yapılmalı dedi. Meyvenin yanında illaki ayran yoğurt süt kefir olmalıymış. Uzun açlık suresnde vücut kıtlık alarmi verip şekeri yani enerjiyi yaglarda depoluyomus.
Bi arkadasimla beraber gittik o bu ara hafta içi günlerde oruç tutuyo aynı sürede oda 2300 gr vermiş ama 1700 kastan vermiş oruç tuttuğu ve uzun süre aç kaldığı için böyle olmuş. Orucu birak demiyorum dedi ama iftarda 1 bardak su ve 2-3 hurmayla orucunu aç biraz bekle çorba iç biraz bekle ana yemek ye suyu mutlaka çok iç ve sahura kadar protein tüketmeye çalış dedi. Meyve ve yanında yine aynı yoğurt vs.ama uzun süre aç kaldığında kas kaybı kaçınılmaz oluyormuş.

Ah birde canım istese :)))

Sen baya azımlisin yapacağına eminim canım. Bu azimle herşeyi geride bırakırsın

Estağfurullah tabi ki tanıtalım kendimizi, ben Ebru yarışmaya almanyadan katılıyorum 27 yaşındayım ve 5 senelik evliyim :) halkla ilişkiler okudum, çalışıyorum ve kasımda buraya 74,5 kilo ile başladım şuan 64 kiloyum :) başka sorun varsa buyur sor :)

Bende menümü yazayım artık
Sabah 8.00 yulaf ezmesi sütle kuru üzümlü

Öğlen 12.00 1 kepçe çorba 2 çatal pilav 1 porsiyon et döner ayran

Akşam 20.00 yulaf ezmesi yarım muz ve sütle

Ara 21.00 4 çilek 4 erik

Su 2 lt
spor 30 + 30 dakika yürüyüş şimdilik.

O zaman önce göbeği eritip sonra mekiklere geçmeli? Çok güzel bilgiler bunlar canım. Yazmışsın hepsini teker teker ellerine sağlık. Bu arada oruç tutarken sadece kas kaybı olması kötü ama yapacak birşey yok tabi.

Menün de güzel olmuş.

Tabiki tanitalim haklısın dusunmemiz gerekirdi dimi
Ismim gonca 2 senedir buralardayım 77_78 kilodan 68 e inmistim ilk zamanlar 1 seneden fazladır 68 in altına inebilmek için mücadele ediyodum bu aralar indimde. Evliyim bi kizim var 11 yaşında hemsireyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Işte oruç tutarken gün içinde tuketilmesi gerekenleri iftardan shura kadar yaymak gerekiyormuş ama illaki kas kaybı olurmuş. Düzenli beslenince daha az olurmuş.

yok canım şimdilik bir sorum. olursa ilerde sorarım insallah :)

Bende başarılar diliyorum hepimize. Bende göreyim 6 lı rakamları da mutlu mesut sevdicekle yaşayalım. Bu sefer de ilk zamanımda ki gibi hırs yaptım.
Bu arada kızlar ben ibrahim saracoğlunun tilya kürüne başlamıştım adet olmadan önce olunca ara verdim kendi kafamca yarın tekrar başlayacağım. İlk kullandığım zaman da ödemi güzel söktürdü iki günde 1,5 kilo gitti. yarın tekrar başlayacağım :)

Işte oruç tutarken gün içinde tuketilmesi gerekenleri iftardan shura kadar yaymak gerekiyormuş ama illaki kas kaybı olurmuş. Düzenli beslenince daha az olurmuş.
Goncam iftar geç oluyor, ben mesela sabah 5 de kalkıyorum sahura kadar nasıl durayım ki? Erken kalktığım için ben sahur da yemek bile yemiyorum. Su içip uykuya devam ediyorum.

Bahset bakayım şu kürden biraz?

2 tutam ıhlamur
Bir tutam altın otu
10 tane kuşburnu
Kaynayan suya atıyoruz 7 dk daha kaynatiyoruz sonra altını kapatıp soğumaya bırakıyoruz soğuyunca süzüyoruz gün içinde içiyoruz ☺

Merhaba iyi akşamlar çok yoğun bir gündü siteye girdim ara ara ama buraya yazma fırsatı bulamadım.
Geçmişteki tüm msjları okuyamıyorum. Babam biraz rahatsız onunla ilgileniyorum. 21 day dediğiniz program 21 day fix mi?
Bende yarın jillian 30 day e başlayacağım. 21 days daha etkili gözüküyor. Her gün farklı bölgeye yoğunlaşması kasları dinlendirdiği için daha verimli olur düşüncesi verdi.
Şeyda coşkun listelerini uygulayacağım demiştim ama motive olamadım o konuda henüz.

9:00 - Yarım tost (Dışarda hazır tost ne yazık ki)

14:00 - 1 porsiyon yoğurt , 1 elma

19:00 - 1 kase tarhana, 4 yemek kaşığı kıymalı makarna, Salata

Su: 2 litre

Spor: 1.5 saat yürüyüş

Hahaha
Ben baktım biraz nette, müshil ilacı ondan yapılıyomuş Kalori yakmadan kilo gitmezki düşündürücü .

Paylaştığın için teşekkürler kanki. Demiştim ama squatla popom yukarıda duruo artık şekillendi diye:)) Tabii herzaman yapmak lazım. Yoğurdun yanında veya içinde meyve tüketiminede katılıyorum. Heleki kefir. Ben bu hafta protein ağırlıklı beslendim bakalım verimi ne olacak

Evet 21 days fix workout. Çalışmayan yerim kalmadı.ama diyetisyene giderken bana dediği yağ yakmak için yürüyüşe sıkılaştırmak için digerlerine ihtiyacın var dedi. O yüzden bende yürüyüşe geri dönüyorum yarın itibariyle ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…