Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım, çok ciddi bir rahatsızlığı yoktur inşallah babanın.
Jillian çok etkili eğer başlarsan mutlaka öncesinde ölçülerini al.

Biran beni oraya koymuşlar sandım :)))

Yürüyüş gibisi yok, ne selülit kalıyor ne birşey :)

Yürüyüş + 21 day fix harika olur o zaman. İkisi de olacak şekilde vaktin var mı beraber başlayalım=)

Teşekkür ederim kalp krizi geçirdi. Zor günleri atlattık çok şükür evdeyiz şimdi. =)

Gerçekten çok merak ediyorum her kes 34 beden olabilir mi
Ben mesela, iri kemikliyim, çok değil ama biraz, bir gün 34 beden olursam mutluluktan uçarım herhalde
ama o zamanda iskelet gibi dolaşırım gibi geliyor

Az olmuş gibi canım..

Yürüyüş + 21 day fix harika olur o zaman. İkisi de olacak şekilde vaktin var mı beraber başlayalım=)

Çok geçmiş olsun canım. Yürüyüş tamam da diğeriyle birlikte kaldırmaz belim ama biraz vücudum alışınca olur mesela haftaya olabilir. Ama gel biz yürüyüşü tutturalim ☺

Ben ne diyim surda kaldi 5 ayyy dügünüme iki ay sonra türkiyeye gidicem önümde 8 kilo var (( ..

Canım biraz daha azimm gerekk
Yoksa 5 ay hiç te az değil yanii
Ben olsam iştahtan düşerdim valla
Hem stres falan yapınca çok yesem bile kilo veriyorumm, böyle olunca hep stresli yaşamak geçiyor içimden

Nişanlın nasıl biri bilmiyorum ama onun yanında nasıl görüneceğini düşün meselaaa
Ben öyle yapıyorum, nişanlım çok zayıf hatta bayaa zayıf, yanında tombul olamam diyorumm

Tamam daha yapmadim ama yapicam sonra))

Hahah evet canim dondurma istedi yedlm haha henüz acikmadim dahaaa:))

Canım biraz daha azimm gerekk
Yoksa 5 ay hiç te az değil yanii
Ben olsam iştahtan düşerdim valla
Hem stres falan yapınca çok yesem bile kilo veriyorumm, böyle olunca hep stresli yaşamak geçiyor içimden
Hahah o degilde evet 5 ay var daha ama 2 ay sonra Gelinlik alincak haha :)) artik zayiflarsam daraltilcakk bakalim:))

Nişanlın nasıl biri bilmiyorum ama onun yanında nasıl görüneceğini düşün meselaaa
Ben öyle yapıyorum, nişanlım çok zayıf hatta bayaa zayıf, yanında tombul olamam diyorumm
Aksoverrr nedennn yaramaaaa tuz ileeee basiyorsunnn hahah bu cok kötü olduu istee ( o zayif bide herkesten cok o zayiflamami istiyor .. ama gerci dün dedi gizz senin göbegin gitmis diye haha cok nadir söyledigi icin .. haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…