- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Aynı ben yaa
Geçmiş olsun canım, çok ciddi bir rahatsızlığı yoktur inşallah babanın.Merhaba iyi akşamlar çok yoğun bir gündü siteye girdim ara ara ama buraya yazma fırsatı bulamadım.
Geçmişteki tüm msjları okuyamıyorum. Babam biraz rahatsız onunla ilgileniyorum. 21 day dediğiniz program 21 day fix mi?
Bende yarın jillian 30 day e başlayacağım. 21 days daha etkili gözüküyor. Her gün farklı bölgeye yoğunlaşması kasları dinlendirdiği için daha verimli olur düşüncesi verdi.
Şeyda coşkun listelerini uygulayacağım demiştim ama motive olamadım o konuda henüz.
9:00 - Yarım tost (Dışarda hazır tost ne yazık ki)
14:00 - 1 porsiyon yoğurt , 1 elma
19:00 - 1 kase tarhana, 4 yemek kaşığı kıymalı makarna, Salata
Su: 2 litre
Spor: 1.5 saat yürüyüş
Biran beni oraya koymuşlar sandım :)))
Yürüyüş gibisi yok, ne selülit kalıyor ne birşey :)Evet 21 days fix workout. Çalışmayan yerim kalmadı.ama diyetisyene giderken bana dediği yağ yakmak için yürüyüşe sıkılaştırmak için digerlerine ihtiyacın var dedi. O yüzden bende yürüyüşe geri dönüyorum yarın itibariyle ☺
Yürüyüş + 21 day fix harika olur o zaman. İkisi de olacak şekilde vaktin var mı beraber başlayalım=)Evet 21 days fix workout. Çalışmayan yerim kalmadı.ama diyetisyene giderken bana dediği yağ yakmak için yürüyüşe sıkılaştırmak için digerlerine ihtiyacın var dedi. O yüzden bende yürüyüşe geri dönüyorum yarın itibariyle ☺
Teşekkür ederim kalp krizi geçirdi. Zor günleri atlattık çok şükür evdeyiz şimdi. =)Geçmiş olsun canım, çok ciddi bir rahatsızlığı yoktur inşallah babanın.
Jillian çok etkili eğer başlarsan mutlaka öncesinde ölçülerini al.
Biran beni oraya koymuşlar sandım :)))
Yürüyüş gibisi yok, ne selülit kalıyor ne birşey :)
Tekrar çok geçmiş olsun ALLAH şifasını versin inşallah canım. Daha iyi günlere en kısa zamanda erişirsiniz inşallah.Teşekkür ederim kalp krizi geçirdi. Zor günleri atlattık çok şükür evdeyiz şimdi. =)
Teşekkür ederim tatlım inşallah çabucak atlatırız, ilaç yazdı dr.
Teşekkür ederim canım evde yok ama alırım alışverişe çıkınca
Teşekkürler canım evett havalar aldatıcı dün yağmur vardı sonbahar havasıydı burda dr da sıra yoktu nerdeyse
Ayy süper senin menülerin yaaa sporuna diyecek bişey yok zaten.
Somonu 1 kere tattım sevmedim gülüm ya, damak zevki. Çok faydalı halbuki.
Maşallah kankim
34 beden olursun kıs sen boşver 36 yı
Süpersinn canım, boylusunda sen galiba, bacakların baya uzun. Kilo vermene gerek yok daha da
Bilmiyorum hepsini alıntı yapabildim mi, teşekkür ederim canlar, dr ilaç yazdı ikisine de , işten izin almak zorunda kaldım bir kaç gün evde olacaklar çünkü. Sağlık ocakları hasta çocuk, bebek kaynıyo salgın var yine. Benimde regl başladı süper bir baş ağrısı var şuan
Bugünkü menüm
Sabah 08:00
Yoğurt, tarçın, keten tohumu, 5 badem
1 fincan limonlu zencefilli çay
Ara 10:00
1 elma
1 muz
Öğlen 11:30
4 yk patates püresi
Akşam 17:00
3 yk pilav
3 yk mantarlı et sote (tavuk)
2 lt su
Spor: karnım ağırıyor reglden dolayı, o yüzden spor yok.
Yürüyüş + 21 day fix harika olur o zaman. İkisi de olacak şekilde vaktin var mı beraber başlayalım=)
Bende asla olamam :))Gerçekten çok merak ediyorum her kes 34 beden olabilir mi
Ben mesela, iri kemikliyim, çok değil ama biraz, bir gün 34 beden olursam mutluluktan uçarım herhalde
ama o zamanda iskelet gibi dolaşırım gibi geliyor
Yok kız çok o çok :)Az olmuş gibi canım..
Ben ne diyim surda kaldi 5 ayyy dügünüme iki ay sonra türkiyeye gidicem önümde 8 kilo var(( ..
Çok geçmiş olsun canım. Yürüyüş tamam da diğeriyle birlikte kaldırmaz belim ama biraz vücudum alışınca olur mesela haftaya olabilir. Ama gel biz yürüyüşü tutturalim ☺
Bende asla olamam :))
Yok kız çok o çok :)
Suan eliptik bisiklet bana bakiyor ben onaa o bana ben onaaa .. Bildiginiz bakisiyoruzz o gel gel diyor ben icimden kim yapcak simdi diyorumm haha ... ama yapsam fena olmaz su aralar sporu biraz salladimm.. Biri bana motivasyon versinnn ihtiyacim varrr hahah
Bende ciddi ciddi ben olamam diyorum :)))Valla canım ciddi ciddi merak ediyorumm acaba her kes olabilir mi diyee
Sen doyduysan sorun yok
Tamam daha yapmadim ama yapicam sonra))Evet doğru birden saldik kendimizi artık toparlanma zamanı nerde bakiim cezaci başı ebru
Hmm güzelmiş
Spor yokmu neyse karnin agriyo bugünlük gormezden geleyim menü güzel.
Menünü beğendim güzel. Acı cehre denemedim ben hiç fikrim yok.
Su içme cezası almışsın zaten menün güzel. Sporunu yap yoksa fena ceza veririm hee ona göre
Menü güzel sporda yaparsan daha süper olur.
Hahah evet canim dondurma istedi yedlm haha henüz acikmadim dahaaa:))Nasıl birşeymiş o bende merak ettim şimdi bak :)
Tatlılar yenmiş bugün :) spor da yok benim gibi :)
Kahvaltıyı dondurmayla mı yaptın :)
Akşam yemeği de yok, acıkırsın kız :)
Tamam gülüm fırsat bulursam deneyeceğim, belki beğenirim :)
Iki ay sonra gelinliğini alacaksın hala bakışıyormusun? Kalk çabuk :)
Ah şu regl yok mu, onun yüzünden olan oluyor
He ya cümleten denk getirdik yine :)
Kuzum birde o hareketin ne olduğunu anlatabilirmisin bana?
Haha yapiyoruda gececi calistigim icin gec kalkiyorum kenfime geldim ettim diyene kadarr iste ancaa :)) benim düzenim biraazz bozuukkCanım kahvaltı yapmıyor musun sen
Hahah o degilde evet 5 ay var daha ama 2 ay sonra Gelinlik alincak haha :)) artik zayiflarsam daraltilcakk bakalim:))Canım biraz daha azimm gerekk
Yoksa 5 ay hiç te az değil yanii
Ben olsam iştahtan düşerdim valla
Hem stres falan yapınca çok yesem bile kilo veriyorumm, böyle olunca hep stresli yaşamak geçiyor içimden
Aksoverrr nedennn yaramaaaa tuz ileeee basiyorsunnn hahah bu cok kötü olduu isteeNişanlın nasıl biri bilmiyorum ama onun yanında nasıl görüneceğini düşün meselaaa
Ben öyle yapıyorum, nişanlım çok zayıf hatta bayaa zayıf, yanında tombul olamam diyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?