Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim kalp krizi geçirdi. Zor günleri atlattık çok şükür evdeyiz şimdi. =)
Geçmiş olsun canım.

Gerçekten çok merak ediyorum her kes 34 beden olabilir mi
Ben mesela, iri kemikliyim, çok değil ama biraz, bir gün 34 beden olursam mutluluktan uçarım herhalde
ama o zamanda iskelet gibi dolaşırım gibi geliyor
Bende iri kemikli çıktım testte. Ama 52 kiloya düştğümde 2.ci doğumdan önce, 34 bedeni rahat giyiyordum. Kemikler küçük olsa kayboluruz heralde

Bakın kızlar böyle anlıyorsunuz iri kemiklimi normal veya ince kemikli mi olduğunuzu :) Benimki iri kemikli çıktı ama mediuma da yakın

Günaydınnn Fıstıklarr
Yarın bilindiği üzere tartı günüü
Bugün dikkatli beslenelim
Bir gün bile fark yapıyor tartıda
Coook dikkat etmemiz lazim, yarin ki sonuclar merak ediyorum, bu hafta kimseden artidayim eksideyim gibi mesajlar görmedim

Eki Görüntüle 1534782
Bakın kızlar böyle anlıyorsunuz iri kemiklimi normal veya ince kemikli mi olduğunuzu :) Benimki iri kemikli çıktı ama mediuma da yakın
Ben orta halliceymisim
Ay birde önce bas parmagimla orta parmagimi kullandim bunu yapmaya, kendi kendime ay ben ne kadar minyonum dedim meger isaret parmagiyla ölcülüyormus

Eki Görüntüle 1534782
Benimki 1.yle 2 . arasında ama medium sayılır
BiricikS in tartisini verdinmi geri

aynen bende zorla yapıyorum maaaleseffff
10 kiloo maşallahh canımaa
kız zaten zayıftı parfym bi göbeği kalmıiş onuda cehreyle metabolizmasını düzenlemiş hemde isal olunca rahatlamış bide diyo ki bütün karnınızda ne varsa bosaltıyo yaglarınızı bile görüyosunuz tabiri caizse dedi

Benimde hedef kilom 63 ve 64.9 olursam mezun olabiliyorum yarına umudum yok sabit çıkıcam diye düşünüyorum ama haftaya yada öbür haftaya dusebiliim inşallah. Burayı çok seviyorum iyi kötü gunlerim oldu yoruldugum zamanlar oldu bırakmak ayrılmak istediğim zamanlar oldu ama her seferinde bu kadar uğraştım mezun olmak istiyorum dedim kendime. Inşallah bu defa basaririm.

Merhabalar..
Kusura bakmayın kızlar gelemedim bikaç gündür. Çok yoğundum. Annem rahatsız.
Çocukta olunca hiç elime tlf alamadım

Tabii diyette kalmadı..
Bugün yoğurt ve meyve günü yapıyım diyorum, becerebilirsem

Sagol balim
Nasil birsey su aci cehre simdi daha cok merak ettim?

Goncam mezun olunca gitme planlari kurmuyorsun degil mi

Hosgeldin gülüm, cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin, insallah cok kötü birsey degildir.

Sagol balim

Hosgeldin gülüm, cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin, insallah cok kötü birsey degildir.
bende cok merak ettim babama diycem alsın ben simdi cakmasını alırım kandırılırım felan

Geçmiş olsun canım. Bakalım senide listeye yazabilecekmiyim.
Sagol balim

Yok canım tamamen gidemem ama en azından hergün menü paylaşmak zorunda olmadan sürekli kontrol etmeden girmek iyi olacak hem zeynepe sözüm var hemen bırakıp gitmiycem diye. Ama mezun olmak mutlu edecek beni başarmış olmanın mutluluğu paha bicilemez

bende cok merak ettim babama diycem alsın ben simdi cakmasını alırım kandırılırım felan
Aman sen bulasma

Gitmeni istemiyoruz zaten goncam
Ay menü paylasmamak hayali bile güzel, darisi bize diyelim artik
Su kilonun 80%'i nasil hesaplaniyor canim bana bir ögretebilirmisin?

Ben eksideyimmm balımm
Ay çok güldüm ilk ölçümüne :)

Benimki 1.yle 2 . arasında ama medium sayılır

BiricikS in tartisini verdinmi geri
Güzelmiş seninkide. Kilo alış verişi bakımından daha şanslı oluyor insan small veya medium olunca kemik yapısı.

Geçmiş olsun anneciğine, Allah tez zamanda şifasını versin.
Yoğurt yap canım, ben sabah kahvaltı yaptım akşama kadar kefir ve ev yapımı meyveli yoğurtlarımla devam edicem. Cacık ta iyi olur aslında.

Ben iri iri kemikliyim.. Aradaki boşluk 1,5 parmak
Hmm iriymiş demekki kemiklerin. Benimki parmaklar kavuşmuyor ama sınırda iri benimkide. Sol bileği ölçüyoruz bu arada :)

Aman sen bulasma

Gitmeni istemiyoruz zaten goncam
Ay menü paylasmamak hayali bile güzel, darisi bize diyelim artik
Su kilonun 80%'i nasil hesaplaniyor canim bana bir ögretebilirmisin?
ben ne zaman aktarlık işim olsun hemen babama derim gecen hürrem otu yagı almak istedim anneme dedim annem söyledi o neymiş ne işe yarıyomuş demesin mi telefonda babam aktarcıya abi bayanlar kılları için kullanıyo agdadan sonra dedi demesini bitirmeden tamam abi tamam sen ver ordan 1 tane dedii annemle biz kırılıyoruz telefonu kapatınca ama nasıl utandım benn ya
aktarcı güvendiği tanıdıgı var ondan ben bulaşmadım hiç aktar işlerineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…