Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ince demekki kemiklerin:)

yaa benim diğer rakibem görünmüyor @Aurablue

E-brulim inşallah yarın daha güzel sonuç alırım ben fırsat bulmuşken yürüyeyim bandımda biraz.
Insallah canim, iyi eglenceler

Gülüm senin ki yine iyimis
Alt tarafi yag, o kadar utandigina degmez, burda millet babasina affedersin ped aldiriyorda zerre utanmiyor

Insallah canim, iyi eglenceler

Gülüm senin ki yine iyimis
Alt tarafi yag, o kadar utandigina degmez, burda millet babasina affedersin ped aldiriyorda zerre utanmiyor
almanyanın rahatlıgını gelmiş gibi cok iyi biliyorum Ebrum
insanın ar perdesini Rabbim yırtmasın demişler büyükler valla cok dogru
benim arkadaslarımda cok rahat
mesela gecen düğün vardı arkadasımın ablasının kınası vardı gittik beni karşıladılar babası beni cok sever seni kızımdan daha cok seviyorum kızım der bana neyse arkadasım ve babasıyla asansördeyiz 9. kat bide cık cık bitmiyo arkadasım eteğini actı bacagını kaldırdı agda zamanım gelmiş ayy bi ara birlikte yapalım demez miii ben ölücektim utanctan bunu dürtüyorum kapat su bacagını baban var sus diyorum nolcakk ayyy babam o diyoo

Benimki 1.yle 2 . arasında ama medium sayılır

BiricikS in tartisini verdinmi geri
Hayirr ( ama bugun almam lazimm calisicam gece eve gelince sabah tartilip bildirmem lazim yoksa gec kalirim .. bide büyük ihtimal ebru ablam dediki benim tarti 400 gramm fazla gösteriyormuss haaaiinnn tartii yada ben bozdum haha gramlarla savasirkennn 400 gram nasil fazla göstere billiyorrr pisss tartiii cöpeee atacam o olacakkk

Büyükler ne demislerse dogru demisler... Almanlar böyle seyleri normal olarak karsiliyor, kimse yadirgami yani. Utanma diye birsey yok ki, eve rahatca erkek getiren onu da yapar
Yetistirmeye bagli birsey canim, baba kiz iliskisinin arkadas gibi olmasi bence cok güzel birsey ama belli bir siniri olmali. Demek ki babasina da normal geliyor kizinin öyle demesi

Bugün sadece 100 gr fazla gösterdi, koydugun yere bagli herhalde :)

Ben artıdayım sanırım gerçi tartılmaya fırsatım olmadı hiç ama..
Sagol balim
Nasil birsey su aci cehre simdi daha cok merak ettim?

Goncam mezun olunca gitme planlari kurmuyorsun degil mi

Hosgeldin gülüm, cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin, insallah cok kötü birsey degildir.
Sağol canım. İnşallah bugün alıcak sonuçları. Migreni var onun ilaçlarıda yan etki yapıyor , annem dayanıklıdır yani başının ağrıdığını bile dile getirmez gözlerinden anlarız, ama dayanılmayacak şekilde ağrı oluyorki dayanamadım dedi
Sağol canım.. Benm hiç umudum yok goncam yaa.. Ama inşallah..

Gözün aydın zafere bir kala
Amin canım sağol.
Pulbiber, limon yoğurt yapıp yedim öğle yemeği yerine :)
Ben sol bileği yapmıştım:)
En iyisi o zaten yoksa insanlara güvenilmiyor gerçekten..

ben arkadasımı dürtünce babası dedi boşver kızım bu böyle rahat iştee Allah içine versin sen ne dersen boş bi sana bakıyorum bi kızıma bakıyorum ben nerde hata yaptım diyorum der garibim cok üzülüyor ama napıcaksın
evet birbirlerinin yanında üstlerini değiştirirler kızlı erkekli kızların ne halde oldugunu söylemiyorum bile sen içindesin ordasın çünkü benden daha iyi bilirsin
benim ölen bi arkadasım ordaydı uzun yıllar kaldı oradayken konusurduk başına gelenleri anlatırdı artık alışmıştık edebsizliklerine malesef
En iyisi o zaten yoksa insanlara güvenilmiyor gerçekten..
aynen canım
ne anlarlar bilmem çakmasını çıkarınca noluyor insanların saglıklarıyla oynuyorlar

Dur bakalim gülüm ya asma yüzünü, yarin ola hayir ola. Hem tartilmadan arti mi eksi mi nerden bileceksin.
Eksidir o eksi

Kiyamam ya Allah yardimcisi olsun, sonuclari da iyi cikar insallah. Bir bas agrisi bile bizi zaman zaman mahvediyor migreni düsünmek bile istemiyorum. Annecigin en kisa zamanda atlatir insallah canim.

Rahat insanlar canim... Bir kere benim de basima geldi, komsuya gittim (sabah bana gel demisti) zile bastim kadin bir kapiyi acti ciril ciplak aaa sen mi geldin diyor birde bana. Ben tabi sok ne yapacagimi sasirdim kadin zerre kizarmadi, ben onun yerine utandim resmen

ayyyy valla cok fena olmuşşş
utanmak iyidir imandandır insan oldugunun örnegidir..
bizim bi komsumuz var MS hastası Msten dolayı sag kısmını fazla kullanıyo benide kahveye cagırdı sabah evden cıkmadan gel birlikte hem konusuruz dedi bi konu vardı neyse gitti o kahveleri yaparken kapısı çaldı bitanem sen bakar mısın ben gidene kadarrrr baya zaman geçer dedi neyse ben basımda eşarbım var sanıyorum megerse boynum bogazım acıkmış sacları tepede topuz yap mışım kapıyı bi actım ablam diye hiiiiii bi adam karsımda duruyo hemde komşumz
hemen girdim kapanın arkasına saklandım bagırıyorum halaaa cabuk gel diye ms hastası olan kadına ben hala diyorum
ayy nasıl utandım var yaa Allah affetsin gülsem mi şaşkınlıgıma ağlasam mı boynum bogazım sacım göründü diye siz karar verin artıkk
@AKovser gör rezilliğimiii görrrr
ay ben korktum valla bide benim şimdiki ögretmenim rus bi kadın ister misin oda rahat olsun

Iste kimi insan sacim göründü diye utanir kimi de ... aklimdan geceni tamamlamayacagim

Aman sen bulasma

Gitmeni istemiyoruz zaten goncam
Ay menü paylasmamak hayali bile güzel, darisi bize diyelim artik
Su kilonun 80%'i nasil hesaplaniyor canim bana bir ögretebilirmisin?
Tabiki ogretirim çok basit aslında.
Önce vermen gereken kiloyu buluyosun.
Yarışmaya baslama kilon 70 diyelim hedef kilon 60 vermen gereken 10 kilo.
10×80 =800
800÷100=8
70-8=62 olursan mezun olabilirsin.

Vallah billmiorum ebru abla :)

Tabiki ogretirim çok basit aslında.
Önce vermen gereken kiloyu buluyosun.
Yarışmaya baslama kilon 70 diyelim hedef kilon 60 vermen gereken 10 kilo.
10×80 =800
800÷100=8
70-8=62 olursan mezun olabilirsin.
Sağol goncam teşekkür ederim, öğretmeseydin 100 kere sorardım kaç olmam gerekiyor mezun olmak için diye :)

Benimde mezunluğuma 3,1 kg kalmış geçen cuma itibariyle :)

Vallah billmiorum ebru abla :)
Aman tartını unutma ablam :)

Ebrucum agirlik olunca daha etkili sanki simiz ezme hareketi ben o anda elime agir ne gecerse onu kullaniyorum su sisesi ise yariyor mesela hatta yanlarim azaldi sanki etkisini gordum ben bi de 100er kez yapiyorum buraya da yazmayi unutuyorum . Mesela gecenlerde parkta ayaklarinla kendini iterek kullanilan bir alet var bacak calistiriyor bi kac kere ondan yaptim unutup gittim sonra

Tamam canım çok sağol bende elime şişeleri alıp yapayım, inşallah bana da faydası olur :-*

Tamam canım çok sağol bende elime şişeleri alıp yapayım, inşallah bana da faydası olur :-*
Kesin olur ya neden olmasin.bak hatta sana bi egzersiz daha soyleyim o da cok etkili. Yuzustu yere uzanip ellerini alninin altina koyuyorsun belden yukari kalkiyorsun biraz bi saga bi sola donuyorsun. Boyle anlatinca biraz sacma gibi oldu bi resmine bakiyim belki bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…