Perşembeye yakışır şekilde olmuş gülümAlemsinnn senn
Tartinin yerini sık sık değiştirip tartılırsan da farklı gösterir, ve dümdüz zemin olmalı tartını koyduğun yer.
Parfümün menüsü
8:30 1 yumurta, peynir, domates,salatalık yeşil çay
11:00 1 şekersiz kahve 1 çilek
14:00 1 tabak yoğurt 2 yk yulaf kepeğiyle
18:00 1 tabak kefir 1 şeftali
19:30 1 salatalık
Su 1,5 lt yakın ve limonlu zencefilli karışım 1 lt
Spor 40 dk koşu bandı - çocuklar uyuynca 100 de mekik çekerim inşallah.
Ayıptır söylemesi pek iyi gitti balık, sende ye yarın canın çekmesin kıyamam. Evet nektarin oluyor tüysüz şeftaliGüzel olmuş kanki wasa perşembe için güzel seçim
Off ne iştah açıcı bir menü, tam sevdiğim şekilde sandviç, ve balık sticks güzel olmuş hafif. Yalnız tüysüz şeftali nektarin mi oluyor?
sebasstiiiiaaaaann yaktinnn bizii sebastiaaannnnn haha :))))
sebasstiiiiaaaaann yaktinnn bizii sebastiaaannnnn haha :))))
Çok güzel bir haber her ikiniz içinde hayırlı olacağını düşünüyorum :))Duyuru:
Öncelikle geç kalınmış bir duyuru olduğunu belirtmek istiyorum.
Sevgili Sweetdimple arkadaşımız, beni kırmamış ve yardımcım olmayı kabul etmiştir.
Bu sıfatıyla da, zaman zaman sizlere bildirim listelerinizdeki hatalara yönelik olarak uyarı ve önerilerde bulunmaktadır.
Yardımcım olmasını istememdeki en önemli gerekçem, insan ilişkilerinde gösterdiği tutumdur.
Yaptığı uyarıları bu bilgilendirme ışığında değerlendirmenizi önemle rica ederim.
Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.
Aynenn bende kendi dügünüme gitmem dermisimm haha :) insallah veririm ozaman kadar zaman daraliyor ben hala 7lerdeyimmm . !haha kız ne güldümmm Sebastiyann bari şu düğün dernek geçene kadar
Yaa benim çıta gibi olmam lazım kuzenimin düğününe sebastiyan
Gitmem yoksa
Günaydın kızlar
Kaç gün yapmayı planlıyorsun canım? Şuan kilo veriyorsan bence beslenmene olduğu gibi devam et, İsveç diyetini içinde kalmasın diye kilon durma evresindeyken uygulayabilirsin, metabolizmanı şaşırtmak için. Karar yine senin, bir iki gün denemek istiyorsan dene ama bu süreçte verdiğin arkadaşların dediği gibi yağdan olmayacaktır. Amaçta kas kaybı değil ki ve tatlım
Myfitnesspal çok güzel bir uygulama applikasyon, bende onu kullandım bir müddet sonra lifesum uygulamasına geçtim ama Myfitnesspal'ı silmeye de kıyamadım
Kaç gün yapmayı düşündün? Aslında benim kilom da durdu bende bir günlük birşeyler yapsam fena olmayacak
Canım menün az olmuş ama herkesin seni oruçlu bilip yemek yemen olmazdı tabi. Bence halsizliğin bundan dolayı da kaynaklanıyor. Bugün toparlarsın artık
Kurtuldun o 69'lerden sonunda
Geçmiş olsun canım.
Bende iri kemikli çıktım testte. Ama 52 kiloya düştğümde 2.ci doğumdan önce, 34 bedeni rahat giyiyordum. Kemikler küçük olsa kayboluruz heralde
Menünü ve sporunu beğendim canımMenum
Sabah 1 gun kurusu kayisi ve su
12.00- 1 yumurta biraz peynir zeytin domates
Ara-yarim muz-5 badem- 1 dilim balli tam bugday
20.00- 1 kase yogury corbasi -2-3 kasik sebze yemegi- 2 kasik eriste- 2 dolim kavun esim gec geldi butun gun karnim ac onu bekledim yemek icin
Su 2 lt
30jj
30squat
30 yarim mekik
30ar yan mekik
Evet bi garip olmuş bakalım yarın tartı ne diycekBen de menümü yazayım, tabi menü denilebilirsee
Sabah
3 hurma
2 fincan çay
ara
1 topkek
Öglen
4-5 yaprak sarma
1 kaşık kadar patlıcan dolma
1 dilim ekmek
salatalık
Akşam
3-4 dilim salam
1 dilim kadar ekmek
1 litre kadar su içtim
Menü saçma, su az biliyorum..
Sabahtan öğlene kadar evde değildim, Öğleden sonra uyudum akşama kadar, bir kaç saattir uyandım ama gözlerim kapanıyor yine halsizlikten... su içecek vaktim de olmadı yani
resim aradim ama bulamadim canim malesef ebru salli yapiyor etkili bayaResim olsa çok şahane olur ama böyle de anladım galiba :))
Bugünkü menum:
Sabah 06:00
kahvalti :
Iki tam bugdayli esmer ekmek
Yarim domates
2 ince dilim beyaz peynir
Öglen 14.00
bi top dondurma
bi ısırık biskuitli bitter cikolata
18.30
4 kasik bulgur pilavi
tavuk gögsü derisiz
100 gramm joghurt
1.5 litre su icicem daha ..
spor yok daha .. ilerleyen zamanda olabilir ..
Menümü yazayım bende.
Sabah 8.00 lor peyniri 2 wasa domates salatalık
Ara 10.00 1 wasa nescafe
Öğlen 12.00 1 kepçe çorba 4 köfte salata 2 dilim patates
Ara 16.00 1 wasa 1 bardak süt
Akşam 2 tavuk baget derisiz 2 çatal pilav
Ara 21.00 az yer fıstığı
Su 2.5 lt olacak
spor 30 + 30 dakika yürüyüş
Alemsinnn senn
Tartinin yerini sık sık değiştirip tartılırsan da farklı gösterir, ve dümdüz zemin olmalı tartını koyduğun yer.
Parfümün menüsü
8:30 1 yumurta, peynir, domates,salatalık yeşil çay
11:00 1 şekersiz kahve 1 çilek
14:00 1 tabak yoğurt 2 yk yulaf kepeğiyle
18:00 1 tabak kefir 1 şeftali
19:30 1 salatalık
Su 1,5 lt yakın ve limonlu zencefilli karışım 1 lt
Spor 40 dk koşu bandı - çocuklar uyuynca 100 de mekik çekerim inşallah.
Menuleriniz guzel kizlarBu da benim menüm
Sabah 08:30
1 dilim tam tahıllı ekmek
Üzerine labne, 1 dilim tavuk salam, kırmızı biber ve marul
Ara 10:00
Meyveli yoğurt
Öğlen 12:00
Bknz: sabah :)))
Ara 14:00
1 kivi
1 tüysüz şeftali :)))
Akşam 19:00
Yarım dilim tam buğday ekmeği
2 balık sticks
1 balık fileto
(Ikiside fırında yağsız pişti)
1 kepçe haşlanmış sebze (havuç, bezelye, karnabahar)
2 lt su + 1 fincan limonlu zencefilli çay
Spor: yarım saat yürüyüş
Ceza: 50 jj, yan yağları ezme yapacağım birazdan sayısına bakmam lazım :)
haha kendi düğününe gelmeyen gelin skandalll !Aynenn bende kendi dügünüme gitmem dermisimm haha :) insallah veririm ozaman kadar zaman daraliyor ben hala 7lerdeyimmm . !(*(
Keşke sen yeseydin erken akşam yemeğini. Vucut uzun süre aç kalınca emdiği vitaminleri yağ olarak depoluyo vucuda, geç yenmesi de cabası. Metobolizma yavaşladığı için kalıyo öyle vucutta.Menum
20.00- 1 kase yogury corbasi -2-3 kasik sebze yemegi- 2 kasik eriste- 2 dolim kavun esim gec geldi butun gun karnim ac onu bekledim yemek icin
Su 2 lt
30jj
30squat
30 yarim mekik
30ar yan mekik
Menün saçma değil ki topkek dışında. 2 fincanda yeşil çay içseydin suyunu da tamamlamış olurdun.Ben de menümü yazayım, tabi menü denilebilirsee
Sabah
3 hurma
2 fincan çay
ara
1 topkek
Öglen
4-5 yaprak sarma
1 dilim ekmek
salatalık
Akşam
3-4 dilim salam
1 dilim kadar ekmek
1 litre kadar su içtim
Sabahtan öğlene kadar evde değildim, Öğleden sonra uyudum akşama kadar, bir kaç saattir uyandım ama gözlerim kapanıyor yine halsizlikten... su içecek vaktim de olmadı yani
Benim yediğim klasik tüylü şeftaliydiMenuleriniz guzel kizlar
Ps; tuysuz seftali nektarin olmasin
Haklisin ama istee..resim aradim ama bulamadim canim malesef ebru salli yapiyor etkili baya
biricik
Canim senin herkesten daha cok dikkatt etmen lazim hatta sifir kacamak olmali bak 5 ayin kalmis yakinda gelinlik alicam diosun. Ama bi gun kaynanadan bi gun dogumgununden bi gun nisablina yemekten falan hep biseyler bozuluyor. Mesela suyu bol bol icmen lazim zayiflamaya cok faydali firsatini buldugunda bol bol ic. Dondurma biskuvi bunlari bi sure gormezdeN gelmelisin , küsmelisin hatta ;-)
hedefim 65 ama suanki hedefim 69.9 :)) ve cok az kaldii 6 i görsem devami gelecek vi göremedim 3 aydir .. ama gerci 2 bucuk ayda 10 kilo verdim tamm bence iyii yani kötü degil :)haha kendi düğününe gelmeyen gelin skandalll !
Sık biraz dişini canım_choco_ nun dediği gibi reddet sana sunulan ikramlıkları, yemiycem de. Yoksa sporun çok güzel. Kaçamaksız hafif öğünler yersen bide sporunu şimdiki gibi yaparsan vucudun illaki cvp verir. Mesela benim hedefim bu ay 7 lerden kurtulmaktı ama baksana çok ağır ilerledim, ama şimdi inat ettim hırs yaptım her hafta eksi görmeliyim kışa kadar 64-65 olsam da yeter. Benimle başlayan kuzenlerim inceldi bile ben takmadım pek diyeti başta ve geri kaldım Şimdiii inşallahh vericem.
Keşke sen yeseydin erken akşam yemeğini. Vucut uzun süre aç kalınca emdiği vitaminleri yağ olarak depoluyo vucuda, geç yenmesi de cabası. Metobolizma yavaşladığı için kalıyo öyle vucutta.
Menün saçma değil ki topkek dışında. 2 fincanda yeşil çay içseydin suyunu da tamamlamış olurdun.
Benim yediğim klasik tüylü şeftaliydiEbrunun şeftalisi ağda yapmış kendine nektarin olmuş
Bu menünün güzelligi tartina da yansir insallahMenum
Su 2 lt
30jj
30squat
30 yarim mekik
30ar yan mekik
Kiyamam ya gecmis olsun. Zorlama fazla canim, kendini iyi hissedince yaparsin.Bilmiyorum canım ya.. Bu günden başlayayım dedim sabah 3 tane hurma yedim daha da yiyemedim, regl olunca midem de kötü oluyor, pek bişey kaldırmıyor, o yüzden yiyemedim, ama yarın inşaAllah başlicam :)
Hala halsizim, hatta kötüyüm ya.. uyuyarak geçirdim günü nerdeyse
Bugün toparlarsin, önce bir kendini toparla iyi hissetBen de menümü yazayım, tabi menü denilebilirsee
Sabah
3 hurma
2 fincan çay
ara
1 topkek
Öglen
4-5 yaprak sarma
1 dilim ekmek
salatalık
Akşam
3-4 dilim salam
1 dilim kadar ekmek
1 litre kadar su içtim
Tamamdir canim ebru sallinin videolarina bir bakarim, sagolasinresim aradim ama bulamadim canim malesef ebru salli yapiyor etkili baya
biricik
Canim senin herkesten daha cok dikkatt etmen lazim hatta sifir kacamak olmali bak 5 ayin kalmis yakinda gelinlik alicam diosun. Ama bi gun kaynanadan bi gun dogumgununden bi gun nisablina yemekten falan hep biseyler bozuluyor. Mesela suyu bol bol icmen lazim zayiflamaya cok faydali firsatini buldugunda bol bol ic. Dondurma biskuvi bunlari bi sure gormezdeN gelmelisin , küsmelisin hatta ;-)
Hihim nektarin oluyorMenuleriniz guzel kizlar
Ps; tuysuz seftali nektarin olmasin
Gülüm seni geride birakip ilerleyenlere inat kos sende peslerinden, yetis onlarahaha kendi düğününe gelmeyen gelin skandalll !
Sık biraz dişini canım_choco_ nun dediği gibi reddet sana sunulan ikramlıkları, yemiycem de. Yoksa sporun çok güzel. Kaçamaksız hafif öğünler yersen bide sporunu şimdiki gibi yaparsan vucudun illaki cvp verir. Mesela benim hedefim bu ay 7 lerden kurtulmaktı ama baksana çok ağır ilerledim, ama şimdi inat ettim hırs yaptım her hafta eksi görmeliyim kışa kadar 64-65 olsam da yeter. Benimle başlayan kuzenlerim inceldi bile ben takmadım pek diyeti başta ve geri kaldım Şimdiii inşallahh vericem.
Keşke sen yeseydin erken akşam yemeğini. Vucut uzun süre aç kalınca emdiği vitaminleri yağ olarak depoluyo vucuda, geç yenmesi de cabası. Metobolizma yavaşladığı için kalıyo öyle vucutta.
Menün saçma değil ki topkek dışında. 2 fincanda yeşil çay içseydin suyunu da tamamlamış olurdun.
Benim yediğim klasik tüylü şeftaliydiEbrunun şeftalisi ağda yapmış kendine nektarin olmuş
Tebrikler kaptancim, bu da bir basariGünaydınlar. Ben sabit çıktım.
Tebrik ederim canim ama 2,3 degil 1,3 vermissinKiloo bildirimim gelsin
gecen hafta 74.1
bu hafta 72.8
fark 2 Kilo 300 Gram
mesaj sayim 57
hahahah caktirmaaaa .. cok yoruldum beynim calismiyorr valaahh .. stressiz bi hafta gecirdimm tartilmadann kafama hic takmadan.. :)))Günaydin hanimlar, hayirli bereketli bol kazancli az kilolu cumalar dilerim
Bu menünün güzelligi tartina da yansir insallah
Kiyamam ya gecmis olsun. Zorlama fazla canim, kendini iyi hissedince yaparsin.
Bugün toparlarsin, önce bir kendini toparla iyi hisset
Tamamdir canim ebru sallinin videolarina bir bakarim, sagolasin
Hihim nektarin oluyor
Gülüm seni geride birakip ilerleyenlere inat kos sende peslerinden, yetis onlara#parfümdireniste
Agdali seftaliyi okuyunca patlattim kahkahayi is arcok süpermis bu yaaa
Tebrikler kaptancim, bu da bir basari
Tebrik ederim canim ama 2,3 degil 1,3 vermissin
Sonunda 72 yi gördün, demek ki tartisiz kalmak yariyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?