Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Perşembeye yakışır şekilde olmuş gülüm

Ayıptır söylemesi pek iyi gitti balık, sende ye yarın canın çekmesin kıyamam. Evet nektarin oluyor tüysüz şeftali

sebasstiiiiaaaaann yaktinnn bizii sebastiaaannnnn haha :))))

Duyuru:

Öncelikle geç kalınmış bir duyuru olduğunu belirtmek istiyorum.
Sevgili Sweetdimple arkadaşımız, beni kırmamış ve yardımcım olmayı kabul etmiştir.
Bu sıfatıyla da, zaman zaman sizlere bildirim listelerinizdeki hatalara yönelik olarak uyarı ve önerilerde bulunmaktadır.
Yardımcım olmasını istememdeki en önemli gerekçem, insan ilişkilerinde gösterdiği tutumdur.

Yaptığı uyarıları bu bilgilendirme ışığında değerlendirmenizi önemle rica ederim.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Çok güzel bir haber her ikiniz içinde hayırlı olacağını düşünüyorum :))

haha kız ne güldümmm Sebastiyann bari şu düğün dernek geçene kadar
Yaa benim çıta gibi olmam lazım kuzenimin düğününe sebastiyan
Gitmem yoksa
Aynenn bende kendi dügünüme gitmem dermisimm haha :) insallah veririm ozaman kadar zaman daraliyor ben hala 7lerdeyimmm . ! (*(

Menum
Sabah 1 gun kurusu kayisi ve su
12.00- 1 yumurta biraz peynir zeytin domates
Ara-yarim muz-5 badem- 1 dilim balli tam bugday
20.00- 1 kase yogury corbasi -2-3 kasik sebze yemegi- 2 kasik eriste- 2 dolim kavun esim gec geldi butun gun karnim ac onu bekledim yemek icin
Su 2 lt
30jj
30squat
30 yarim mekik
30ar yan mekik

Bilmiyorum canım ya.. Bu günden başlayayım dedim sabah 3 tane hurma yedim daha da yiyemedim, regl olunca midem de kötü oluyor, pek bişey kaldırmıyor, o yüzden yiyemedim, ama yarın inşaAllah başlicam :)
Hala halsizim, hatta kötüyüm ya.. uyuyarak geçirdim günü nerdeyse

Ben de menümü yazayım, tabi menü denilebilirsee

Sabah
3 hurma
2 fincan çay

ara
1 topkek

Öglen
4-5 yaprak sarma
1 kaşık kadar patlıcan dolma
1 dilim ekmek
salatalık

Akşam
3-4 dilim salam
1 dilim kadar ekmek

1 litre kadar su içtim

Menü saçma, su az biliyorum..
Sabahtan öğlene kadar evde değildim, Öğleden sonra uyudum akşama kadar, bir kaç saattir uyandım ama gözlerim kapanıyor yine halsizlikten... su içecek vaktim de olmadı yani

Menünü ve sporunu beğendim canım
Evet bi garip olmuş bakalım yarın tartı ne diycek

Resim olsa çok şahane olur ama böyle de anladım galiba :))
resim aradim ama bulamadim canim malesef ebru salli yapiyor etkili baya

biricik
Canim senin herkesten daha cok dikkatt etmen lazim hatta sifir kacamak olmali bak 5 ayin kalmis yakinda gelinlik alicam diosun. Ama bi gun kaynanadan bi gun dogumgununden bi gun nisablina yemekten falan hep biseyler bozuluyor. Mesela suyu bol bol icmen lazim zayiflamaya cok faydali firsatini buldugunda bol bol ic. Dondurma biskuvi bunlari bi sure gormezdeN gelmelisin , küsmelisin hatta ;-)

Menuleriniz guzel kizlar
Ps; tuysuz seftali nektarin olmasin

Aynenn bende kendi dügünüme gitmem dermisimm haha :) insallah veririm ozaman kadar zaman daraliyor ben hala 7lerdeyimmm . ! (*(
haha kendi düğününe gelmeyen gelin skandalll !
Sık biraz dişini canım _choco_ nun dediği gibi reddet sana sunulan ikramlıkları, yemiycem de. Yoksa sporun çok güzel. Kaçamaksız hafif öğünler yersen bide sporunu şimdiki gibi yaparsan vucudun illaki cvp verir. Mesela benim hedefim bu ay 7 lerden kurtulmaktı ama baksana çok ağır ilerledim, ama şimdi inat ettim hırs yaptım her hafta eksi görmeliyim kışa kadar 64-65 olsam da yeter. Benimle başlayan kuzenlerim inceldi bile ben takmadım pek diyeti başta ve geri kaldım Şimdiii inşallahh vericem.

Keşke sen yeseydin erken akşam yemeğini. Vucut uzun süre aç kalınca emdiği vitaminleri yağ olarak depoluyo vucuda, geç yenmesi de cabası. Metobolizma yavaşladığı için kalıyo öyle vucutta.

Menün saçma değil ki topkek dışında. 2 fincanda yeşil çay içseydin suyunu da tamamlamış olurdun.

Menuleriniz guzel kizlar
Benim yediğim klasik tüylü şeftaliydi Ebrunun şeftalisi ağda yapmış kendine nektarin olmuş

Haklisin ama istee..

hedefim 65 ama suanki hedefim 69.9 :)) ve cok az kaldii 6 i görsem devami gelecek vi göremedim 3 aydir .. ama gerci 2 bucuk ayda 10 kilo verdim tamm bence iyii yani kötü degil :)

Günaydin hanimlar, hayirli bereketli bol kazancli az kilolu cumalar dilerim

Bu menünün güzelligi tartina da yansir insallah

Kiyamam ya gecmis olsun. Zorlama fazla canim, kendini iyi hissedince yaparsin.

Bugün toparlarsin, önce bir kendini toparla iyi hisset

Tamamdir canim ebru sallinin videolarina bir bakarim, sagolasin

Menuleriniz guzel kizlar
Hihim nektarin oluyor

Gülüm seni geride birakip ilerleyenlere inat kos sende peslerinden, yetis onlara #parfümdireniste

Agdali seftaliyi okuyunca patlattim kahkahayi is ar cok süpermis bu yaaa

Günaydınlar. Ben sabit çıktım.
Tebrikler kaptancim, bu da bir basari

Kiloo bildirimim gelsin
gecen hafta 74.1
bu hafta 72.8
fark 2 Kilo 300 Gram
mesaj sayim 57
Tebrik ederim canim ama 2,3 degil 1,3 vermissin
Sonunda 72 yi gördün, demek ki tartisiz kalmak yariyor sana

hahahah caktirmaaaa .. cok yoruldum beynim calismiyorr valaahh .. stressiz bi hafta gecirdimm tartilmadann kafama hic takmadan.. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…