Bu haftayi da ben öyle yapmayi planliyorum, takildim kaldim artiksukurtulmakistedigimaltmisdörttehahahah caktirmaaaa .. cok yoruldum beynim calismiyorr valaahh .. stressiz bi hafta gecirdimm tartilmadann kafama hic takmadan.. :)))
O spn yazdigini 6 kere okudum desem Anca anladim hahah :) haftaya kesin kurtulcaksin bide senin reglmi vardiBu haftayi da ben öyle yapmayi planliyorum, takildim kaldim artiksukurtulmakistedigimaltmisdörtte
Artida olmaktan iyidir öyle düsünn :))Günaydınlar. Ben sabit çıktım.
Kafa karistirmayi severimO spn yazdigini 6 kere okudum desem Anca anladim hahah :) haftaya kesin kurtulcaksin bide senin reglmi vardi
Haftaya 73 kesinn ozamann :))Kafa karistirmayi severim
Insallah ablamevet reglim bitmedi henüz.
Iyiki bir aldin tartini, 1 gün icerisinde o 1 haftanin acisini cikaracaksin. Dakika basi tartilma be gülümkilo bildirimde bulundum ama .. yine tartildim simdi 300 gramm daha az gösterdlm yani suanki kilom 72.5
Git ya kiz, yorgunluktan sayilari karistiriyorsunHaftaya 73 kesinn ozamann :))
Iyimisin wembam ya, hersey yolunda mi? Merak ediyoruz seni...Kizlar gunaydin ..
hic katilimim olmuuo artik o yuzden bugun de bildirim yapim dedim insallah su donemleri atlatip tekrar katilcam araniza .. kilim sabit 65.5 hic fark yok.
hedef kiloma ulastim simdilik sayenizdebni mezun yazar misiniz? Opuyorum
Hahaaa Ana 73 demisim noluyor bana yaa neyse ben en iyisi yatiyimmm :)))Iyiki bir aldin tartini, 1 gün icerisinde o 1 haftanin acisini cikaracaksin. Dakika basi tartilma be gülüm
Psikolojin bozulacak... Bak tartini alirim yine
Git ya kiz, yorgunluktan sayilari karistiriyorsun
Iyimisin wembam ya, hersey yolunda mi? Merak ediyoruz seni...
Hadi gözün aydin, mezuniyetini kutlayabiliriz o zaman
Tebrikler canım tartisizlik yaramis bak sen geri ver ebruyaKiloo bildirimim gelsin
gecen hafta 74.1
bu hafta 72.8
fark 2 Kilo 300 Gram
mesaj sayim 57
Süper haftaya görürsün 63 üKilo bildirimim
Gecen hafta: 64,4
Bu hafta: 64,2
Fark: -0,200
Ortalama: 0,31%
Mesaj sayim: 70
Haklisin canim iste simdi belir birzdn gelir derken o saat oldu persembe laneti var bende hep boyle oluyorhaha kendi düğününe gelmeyen gelin skandalll !
Sık biraz dişini canım_choco_ nun dediği gibi reddet sana sunulan ikramlıkları, yemiycem de. Yoksa sporun çok güzel. Kaçamaksız hafif öğünler yersen bide sporunu şimdiki gibi yaparsan vucudun illaki cvp verir. Mesela benim hedefim bu ay 7 lerden kurtulmaktı ama baksana çok ağır ilerledim, ama şimdi inat ettim hırs yaptım her hafta eksi görmeliyim kışa kadar 64-65 olsam da yeter. Benimle başlayan kuzenlerim inceldi bile ben takmadım pek diyeti başta ve geri kaldım Şimdiii inşallahh vericem.
Keşke sen yeseydin erken akşam yemeğini. Vucut uzun süre aç kalınca emdiği vitaminleri yağ olarak depoluyo vucuda, geç yenmesi de cabası. Metobolizma yavaşladığı için kalıyo öyle vucutta.
Menün saçma değil ki topkek dışında. 2 fincanda yeşil çay içseydin suyunu da tamamlamış olurdun.
Benim yediğim klasik tüylü şeftaliydiEbrunun şeftalisi ağda yapmış kendine nektarin olmuş
Iyi uykularHahaaa Ana 73 demisim noluyor bana yaa neyse ben en iyisi yatiyimmm :)))
Tartiyi zorla alacagim bu gidisleTebrikler canım tartisizlik yaramis bak sen geri ver ebruya
Süper haftaya görürsün 63 ü
Calisiyorum malesef ama yinefe cika biliriz ama söz vermeyeyimIyi uykularAksam calismiyorsan yürüyüse cik benimle
Tartiyi zorla alacagim bu gidisle
Tesekkür ederim insallah görürüm canim.
Saglik olsun canim, haftaya insallahGunaydinnn
Hayirli cumalar :)
Bildirim
Gecen hafta - 55.0
Bu hafta - 55.5
Fark + 500
Ortalama - 0.90%
Mesaj sayisi - 60
Sen bir yat dinlende bakarizCalisiyorum malesef ama yinefe cika biliriz ama söz vermeyeyim
Tartina böyle yap ->Kilo bildirimim
Gecen hafta 69.0kg
Bu hafta : sabit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?