Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hahahah caktirmaaaa .. cok yoruldum beynim calismiyorr valaahh .. stressiz bi hafta gecirdimm tartilmadann kafama hic takmadan.. :)))
Bu haftayi da ben öyle yapmayi planliyorum, takildim kaldim artiksukurtulmakistedigimaltmisdörtte

Kahvalti yapiptami uyusamm yoksa uyuyptaami yapsammm.. hmmmm

kilo bildirimde bulundum ama .. yine tartildim simdi 300 gramm daha az gösterdlm yani suanki kilom 72.5

Kizlar gunaydin ..
hic katilimim olmuuo artik o yuzden bugun de bildirim yapim dedim insallah su donemleri atlatip tekrar katilcam araniza .. kilim sabit 65.5 hic fark yok.
hedef kiloma ulastim simdilik sayenizde bni mezun yazar misiniz? Opuyorum

kilo bildirimde bulundum ama .. yine tartildim simdi 300 gramm daha az gösterdlm yani suanki kilom 72.5
Iyiki bir aldin tartini, 1 gün icerisinde o 1 haftanin acisini cikaracaksin. Dakika basi tartilma be gülüm
Psikolojin bozulacak... Bak tartini alirim yine

Haftaya 73 kesinn ozamann :))
Git ya kiz, yorgunluktan sayilari karistiriyorsun

Kizlar gunaydin ..
hic katilimim olmuuo artik o yuzden bugun de bildirim yapim dedim insallah su donemleri atlatip tekrar katilcam araniza .. kilim sabit 65.5 hic fark yok.
hedef kiloma ulastim simdilik sayenizde bni mezun yazar misiniz? Opuyorum
Iyimisin wembam ya, hersey yolunda mi? Merak ediyoruz seni...
Hadi gözün aydin, mezuniyetini kutlayabiliriz o zaman

Hahaaa Ana 73 demisim noluyor bana yaa neyse ben en iyisi yatiyimmm :)))

Haklisin canim iste simdi belir birzdn gelir derken o saat oldu persembe laneti var bende hep boyle oluyor

***4 . TAKIM 414. ETAP***

LeyL35 (/57.7/ / /%)
E-brulim(/ 64.4 /64.2 /0.2 /% 0.31)
dilviin (/ 51.4/ / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü mezun olmak istiyor
Pembe_dizi (/69.0/ / / % )

wemba (/65.6/ 65.5/ 0.1/%0.15)mezun olmak istiyor
gogo2405 (65.9/ 65.9/0 / % 0)kilosu sabit
BiricikS (/74.1/ 72.5/1.6 /% 2.16)
Parfym (/76.5/ / / % )
AKovser ( / 55.0 / / / % )
Eliflider ( / 67.0 / / / % )
1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
_choco _ ( /66.6/ / / % )

gunes-86 (/69.9/ / /% )
Aurablue(/71.9/ / /% )
sura260511 (/86.1 / / /% )322. Etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 93 e bölündü hedef kilosu 65

4.takım ortalaması %

Gunaydinnn
Hayirli cumalar :)

Bildirim
Gecen hafta - 55.0

Bu hafta - 55.5

Fark + 500

Ortalama - 0.90%

Mesaj sayisi - 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…