Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrikler kuzum.. Ayrılıyor musun takımdan :)

Şu 7 kiloyu verirsem var yaaa
Var yaa dan sonrasını bilmiyorum şimdilikk

57-yle katıldım, kaç aydır burdayım yerimde sayıyorum resmenn, ayıp ya ayıp utanayım barii

Yok altın günü değilde arada sırada böyle toplanırız. Halen kafamda bir menü yok ama frambuazlı muffin, cheesecake, kısır, sarma ve makarna salatası düşünüyorum. Buzlukta poğaça fln var. Kısırı özellikle kendim için sıkıştırıcam araya

Tebrikler kuzum.. Ayrılıyor musun takımdan :)
kızlarrr duyun bakın en yakın kankam beni gruptan kovuyooooo
yok kız ne ayrılması ne gitmesi mezun olcam ama burda dostluga sohbete devammm
bu arada ben yine yemeden içmeden kesildim yine bi evlilik görüşmesi yine bir dünürr olayı

Şu 7 kiloyu verirsem var yaaa
Var yaa dan sonrasını bilmiyorum şimdilikk

57-yle katıldım, kaç aydır burdayım yerimde sayıyorum resmenn, ayıp ya ayıp utanayım barii
Biz daha çoook düşünürüz buralarda Millet ayda 4 kilo verir ben 4 ayda 4 kilo veriyorum

Tamaaaamm menü süper pazar görüşürüz şimdiden iyi eğlenceler ve ellerine sağlık gülüm. Muffin ve cheesecake'den fazla kaçırma

Bende akşam cikaracaktim o listeleri afiyet olsun şimdiden.
Vuhuuuuuu

Tatlim sen kendini daha iyi tanirsin tabiki insaniz sonuçta dayanamayan oluyoruz. Ama şu su olayini arttir mutlaka. Al eline şişeyi dik kafaya su onemliii... Bu arada tebrik ederim güzel kilo vermissin

Telefonum bu sayfada hep hata veriyor o yüzden sabah doğru düzgün yazamadim sindirim bozuldu. 7-8 kere kapandi ben yazana kadar simdfi de tableti kullanıyorum bu telefon değişecek galibaaa eşimin ilk hediyesi olduğu için kiyamiyorum ama seviyorum kendisini

Lüzum ayda en fazla 2 kilo vermek idealmis canini sıkma

Kaç zamandır kullanıyorsun ki bu telefonu? Ilkler hep özel oluyor

Lüzum ayda en fazla 2 kilo vermek idealmis canini sıkma
Gülüm gitsin yeter ki yavaş olması önemli değil aslında

Kuzum yazacagima lüzum yazmisim
Kuzum kelimesini lügatımda lüzum olarak değiştiriyorum

Bende senin gibi hic sevmezdim canim, ilk basta kendini biraz zorlarsan sevmeye basliyorsun. Sana roka tavsiye ederim, ben eskiden hic yemezdim simdide hic eksik etmiyorum Elbisen nasil birsey

Lacivert kısmen üstü güpür gibi garip dizde bir elbise canım ama yaklaşık 7 kilo verirsem başka elbiseye de dönebilirim. Ve bunun için 1 ayim var
Ay roka tere hic tanımam pazarda sormaya da utanıyorum o yüzden abi şundan ver şundan da ver adı yok yalnız
Birde tozlu raflarından diyet listelerimi çıkaracağım bu akşam haftada 3 kilo verdiğim sağlıklı listelerime döneceğim goncacim haftaya bomba gibi geliyorum

Bence her kahvaltiya limonlu maydonoz ve dereotu eklersen harikaaa olur

Bence her kahvaltiya limonlu maydonoz ve dereotu eklersen harikaaa olur
Limonlu maydonoz ve dereotu muuuu
Iyyy yok yok o kadarını da yapamam sanırım midem rahatsız oluyor
Salatalık yiyemiyorum mesela
Sanırım kısmi reflu var bende
Cacık içinde bile salatalığa tahammulum olmuyor
Ki cacığı da pek severim. Ama kabakla deneyin çiğ kabakta rendeleyince güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…