- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Bir alıp deneyeyim bakalım, cesaret edemiyorum pek. Benim eşimde senin eşin gibi almışsın içmemişsin der, israf.K
KeFir icmek bana da zor geliyor iki kez aldim hep yarimken zamani doldu esim de almissin bak icememissin yine diyor. Ama bir bardaga yarim kefir yarim su koyarsan light oluyor ve icmek de daha rahat oluyor. Bence yerine activia yogurt da denenebilir tabi bu benim fikrim
Bende iş saatleri haricinde hep telefondan giriyorum zor oluyor gerçekten. Ben face kullanmıyorum kuzum, dolayısıyla diğerlerinden de haberim yok :)Tamam canım akşam paylaşacağım. Ay buraya yazmak telden o kadar zor ki. Biz bir önceki grubumda telden konuşuyorduk bir muddet sonra site zor geliyordu sadece menüleri paylaşıyorduk birde menü yorumlarını ve telefondan haberleşmek istemeyen olursa onlara cevap yazmak için. Siz facede eklestiniz mi kuzular. Garip gelebilir bu dediklerim ama biz öyle yaptığımız için o zamanlar bir bilgi alayim dedim
Şeftaliye ağda yapınca nektarin oluyorAğdalı şeftali ne Ki ya bildiğin şeftali dimi
Bizimlede paylaşırsan seviniriz listelerini:)Lacivert kısmen üstü güpür gibi garip dizde bir elbise canım ama yaklaşık 7 kilo verirsem başka elbiseye de dönebilirim. Ve bunun için 1 ayim var
Ay roka tere hic tanımam pazarda sormaya da utanıyorum o yüzden abi şundan ver şundan da ver adı yok yalnız
Birde tozlu raflarından diyet listelerimi çıkaracağım bu akşam haftada 3 kilo verdiğim sağlıklı listelerime döneceğim goncacim haftaya bomba gibi geliyorum
Ya bişi sorcam keserken yumuşakmı kalıyo lavaş yoksa kıtır kıtır parçalanıyormu?
Diyet Pizza
1-Diyet Pizza
Malzemeler
1) Kepekli lavaş-1 adet
2) 3 yemek kaşığı lor peynir.
3) 1 tatlı kaşığı domates salçası
4) 1 ince dilim light kaşar. (isteğe göre)
Üstü için:
1) 1 adet kırmızı dolmalık biber
2) 1 avuç doğranmış mantar
3) diskler halinde kesilmiş kabak
4) yuvarlak kesilmiş domates
5) sadece renklendirmesi için 1 tatlı kaşığı mısır
Diyet Pizza
Lavaşa, salçayı çoook ince bir tabaka halinde sürüyoruz. Üstüne kabaklar, üstüne lor peynir, onun da üstüne diğer malzemeleri yerleştiriyoruz. Fırına verip, peynirler pişene dek bekliyoruz. Fırın sıcaklığı 200 derece… hazır olduğunda 8’e bölerek tüketiyoruz
Bu çok lezzetli görünüyor. Ayvayı severim üstüne direk tarçın serpip yesem olmazmı :))Ayva tatlısını böyle yiyeceğimi, yerken bir de kilo vereceğimi bilseydim, başka ayva tatlılarına gönül kondurmazdım… Tarif işte şöyle…
*** Bu tariflerin tamamı diyetisyen Taylan Kümeli’ye aittir.
ayva tatlısı
Malzemeler:
1 adet ortaboy ayva
Tarçın
2 tatlı kaşığı light labne
2 tatlı kaşığı toz tatlandırıcı (aspartamsız tatlandırıcı olmasına özen gösteriniz)
Fırın torbası
ayvalar fırında :)
Yapılışı:
Ayvaları 2 parçaya ayırıp göbeklerini hafifçe oyuyoruz
Parçaların üzerine birer tatlı kaşığı tatlandırıcı serpiyoruz
Yine parçaların üzerine toz tarçın serperek fırın torbasına yerleştiriyoruz.
200 derecelik fırında 20 dakika pişen ayvaları fırından alıp göbeklerine 1er tatlı kaşığı light labne ilave ediyoruz.
AFİYET OLSUN
** BU TARİFİ “ARAÖĞÜN” OLARAK YEMEKLERDEN 2 SAAT SONRA TÜKETEBİLİRSİNİZ.
Bugünkü menüm
Sabah 09:30
1 muz, 1 elma, 1 ağdalı şeftaliaklıma geldikçe gülüyorum
Öğlen 11:30
2 yk haşlanmış sebze, 3 balık çubuğu
Ara 14:30
3 tam tahıllı bisküvi
Akşam 17:45
1 dilim tam buğday ekmeği
2 kepçe sütlü çorba (şehriyeli)
Ara 19:00
1 fincan zencefilli limonlu çay yapacağım kendime
2 lt su - 500 daha içerim
Spor: yarım saat yürüyüş
Ebrunun yediği şeftaliler ağda yapıp evrim geçiriyorlar nektarin olabilmek için ne yollardan geçtilerAğdalı şeftali ne Ki ya bildiğin şeftali dimi
Zor oluyor ama Napalim hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır ☺
Ayyyyy yaa bende sulu sulu olup iyice olgunlaşmış olanlara diyorsun sandım hey yarabbim ağdalı şeftali he
Bizimlede paylaşırsan seviniriz listelerini:)
Ya bişi sorcam keserken yumuşakmı kalıyo lavaş yoksa kıtır kıtır parçalanıyormu?
Bu çok lezzetli görünüyor. Ayvayı severim üstüne direk tarçın serpip yesem olmazmı :))
haha şeftali tüysüz olduğu için 100 jj
Menün çok güzel olmuş kii
Ebrunun yediği şeftaliler ağda yapıp evrim geçiriyorlar nektarin olabilmek için ne yollardan geçtilerbakımlı şeftali
Vallah öyle yapiyorum zatenn :)) tsk ederimm :)Tatlim sen kendini daha iyi tanirsin tabiki insaniz sonuçta dayanamayan oluyoruz. Ama şu su olayini arttir mutlaka. Al eline şişeyi dik kafayasu onemliii... Bu arada tebrik ederim güzel kilo vermissin
Guzel olmus tatlim bu balik cubuklari dediginiz snitzele benzeyenler mi yoksa farkli mi turkiyr de var mi. Ben polonyadayken o hazir pismis baliklardan cok aliyordum ama burada pek yaygin deil unutup gittim sonraBugünkü menüm
3 tam tahıllı bisküvi
Canim ben daha yapmadim bugun buldum bunlari internett hemen sizinle paylastim ama yaparsam soylerim citir oluyorsa guzel olur benceBizimlede paylaşırsan seviniriz listelerini:)
Bu çok lezzetli görünüyor. Ayvayı severim üstüne direk tarçın serpip yesem olmazmı :))
haha şeftali tüysüz olduğu için 100 jj
Menün çok güzel olmuş kii
Ebrunun yediği şeftaliler ağda yapıp evrim geçiriyorlar nektarin olabilmek için ne yollardan geçtilerbakımlı şeftali
Böyle daha iyi olmuş ben rendeledim kabağı şavaş yumuşadı
Diyet Pizza
1-Diyet Pizza
Malzemeler
1) Kepekli lavaş-1 adet
2) 3 yemek kaşığı lor peynir.
3) 1 tatlı kaşığı domates salçası
4) 1 ince dilim light kaşar. (isteğe göre)
Üstü için:
1) 1 adet kırmızı dolmalık biber
2) 1 avuç doğranmış mantar
3) diskler halinde kesilmiş kabak
4) yuvarlak kesilmiş domates
5) sadece renklendirmesi için 1 tatlı kaşığı mısır
Diyet Pizza
Lavaşa, salçayı çoook ince bir tabaka halinde sürüyoruz. Üstüne kabaklar, üstüne lor peynir, onun da üstüne diğer malzemeleri yerleştiriyoruz. Fırına verip, peynirler pişene dek bekliyoruz. Fırın sıcaklığı 200 derece… hazır olduğunda 8’e bölerek tüketiyoruz
Hahahaa ben tüylüsüne elleyemiyomGüzel olmuş tüysüz şeftalili menün :)))
Enfes gözüküyor, emeğine sağlık gülüm.
Bende hiç denemedim ama bencede yoğurt, ayran, süt olabilir.K
KeFir icmek bana da zor geliyor iki kez aldim hep yarimken zamani doldu esim de almissin bak icememissin yine diyor. Ama bir bardaga yarim kefir yarim su koyarsan light oluyor ve icmek de daha rahat oluyor. Bence yerine activia yogurt da denenebilir tabi bu benim fikrim
Ben heeeeppp tlf. Dan giriyorum ustalaştım artıkTamam canım akşam paylaşacağım. Ay buraya yazmak telden o kadar zor ki. Biz bir önceki grubumda telden konuşuyorduk bir muddet sonra site zor geliyordu sadece menüleri paylaşıyorduk birde menü yorumlarını ve telefondan haberleşmek istemeyen olursa onlara cevap yazmak için. Siz facede eklestiniz mi kuzular. Garip gelebilir bu dediklerim ama biz öyle yaptığımız için o zamanlar bir bilgi alayim dedim
Hiiiii çikolataParfümün menüsü
10:30 1 haşlanmış yumurta, çeri domates, salatalık, kk beyaz peynir / yeşil çay
11:30 1 fincan şekersiz filtre kahve
14:30 Aslında balık pane yapmıştım yanında haşlanmış sebzeyle ama sevmedim balığıo yüzden 3 çatal haşlanmış sebze 1 tane salamlı biberli sandwiç siyah ekmekle. Veeee yarım ortası akışkan karamelli çikolata
17:00 1 küçük tüylü şeftali2 kayısı 1 bardak ta kefir içtim.
Su 2 lt / 500 ml daha içerim,
Spor 50 dk koşu bandında yürüyüş 4,5 km/h da. 100 yarım mekik.
Guzel olmus tatlim bu balik cubuklari dediginiz snitzele benzeyenler mi yoksa farkli mi turkiyr de var mi. Ben polonyadayken o hazir pismis baliklardan cok aliyordum ama burada pek yaygin deil unutup gittim sonra
Rezilliğin daniskasıHadi hayırlı olsun sonuncu olmusuz
Geçmiş olsun canımBugün
10:00
1 dlm ekmek
2 dlm peynir
2 zeytin
2lokma ekmeği yağa batırdım(kabızlık varda)
Domates, salatalık
Ara yeşilçay
3 çilek
3 erik
14:00
1/2 köfte
3 yk makarna
1/2 kase yoğurt
Ara
2 yeni dünya
5 erik
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]
20:00
2 tane kavrulmuş biber
2 yk pilav
1,5 kepçe Fırında patlıcan oturtma
2-3 yk Yoğurt
4 yk Salata
Su 2 lt
Spor 30' yürüyüş[/COLOR]
Huylanıyormusun o tüylü şeyden? Ismini yazmıyorum bilerek belki o da seni fena yapıyordurBöyle daha iyi olmuş ben rendeledim kabağı şavaş yumuşadı
Hahahaa ben tüylüsüne elleyemiyom
Bende hiç denemedim ama bencede yoğurt, ayran, süt olabilir.
Diyetisyen bana 1 avuç leblebi ye ardından meyve ye dediydi bir zamanlar
Ben heeeeppp tlf. Dan giriyorum ustalaştım artık
Bu balik en sewdigimm bol limonla ohh miss, bugunku aldigim balik filetoyu hic sevmedim tadsiz biseydi:/Hiiiii çikolata50 diz çek
Bakımsız şeftali yemiş
Güzel olmuş gerisi tatlım
Kuzum balık çubukları işte bunlar
Eki Görüntüle 1536474
Türkiye'de yok mu bunlardan?
Aaa sen Polonya'da da mı kaldın? Ne kadar peki? Onların dilini de biliyormusun?
Rezilliğin daniskası
Önce birinci ol ondan sonra ipin ucunu kaçır, hatta sonuncu ololacak iş değil gerçekten. Ne yapsak kaptanım?
Geçmiş olsun canım
Dolu dolu bir menü olmuş
Huylanıyormusun o tüylü şeyden? Ismini yazmıyorum bilerek belki o da seni fena yapıyordur
Ayy tanistinmi çocukla begendinmi anlastinmi ee anlat biraz. Hakkında hayırlısı canım şaka bi yanakızlarrr duyun bakın en yakın kankam beni gruptan kovuyooooo
yok kız ne ayrılması ne gitmesi mezun olcam ama burda dostluga sohbete devammm
bu arada ben yine yemeden içmeden kesildim yine bi evlilik görüşmesi yine bir dünürr olayı
Birazmi bayaa düştük 1.likten sonunculugaKilo veren herkesi kutluyorum bu arada yalniz biraz formdan düştük sanki genel olarak. Yoksa bana mi öyle geldi
Ayda 7 kilo zor ama hadi bakalım hayırlısıLacivert kısmen üstü güpür gibi garip dizde bir elbise canım ama yaklaşık 7 kilo verirsem başka elbiseye de dönebilirim. Ve bunun için 1 ayim var
Ay roka tere hic tanımam pazarda sormaya da utanıyorum o yüzden abi şundan ver şundan da ver adı yok yalnız
Birde tozlu raflarından diyet listelerimi çıkaracağım bu akşam haftada 3 kilo verdiğim sağlıklı listelerime döneceğim goncacim haftaya bomba gibi geliyorum
Güzel olmuş canımmenum
sabah bir gun kurusu kayisi iyice aliskanlik yapti walla.
9.00- kahvalti tavada yumurta ile az tereyagi vardi icinde peynir biber domates
13.00-1 tabak yogurt corbasi
17.00- elim buyuklugunde yufka ekmegine peynir iki dilim tavuk salam koyup yedim tek basima yemefge oturmaktan nefret ederim. bi kac tane de sultani biskuvi yedim
su - 2 lt icmeye devam ediyorum su an
spor 3 saat bebek arabasiyla gezdim
regl oldugum icin karnim da sisti
Güzel ama suyu artir birazTüm kilo verenleri tebrik ederim.
Dünki menüm
9:00
1 kase yoğurt içine 1 tk lor peyniri
Ara yeşilçay
13:00
1 dilim pizza lavaşta kabak ve b. peynirli
1/2 bardak vişne suyu
Ara
3-4 erik
1 küçük nejtarin
1 kase yoğurt
Su 1,5 lt
Spor- 2 saat ütü
Bazilarimizin face instagram var bazilarimizin yok canım genelde burdan iletişim kuruyoruz yada özel msj la.Tamam canım akşam paylaşacağım. Ay buraya yazmak telden o kadar zor ki. Biz bir önceki grubumda telden konuşuyorduk bir muddet sonra site zor geliyordu sadece menüleri paylaşıyorduk birde menü yorumlarını ve telefondan haberleşmek istemeyen olursa onlara cevap yazmak için. Siz facede eklestiniz mi kuzular. Garip gelebilir bu dediklerim ama biz öyle yaptığımız için o zamanlar bir bilgi alayim dedim
Sppr azmi sanki birazBugünkü menüm
3 tam tahıllı bisküvi
Spor iyi yakmisindir o cikoyu senParfümün menüsü
10:30 1 haşlanmış yumurta, çeri domates, salatalık, kk beyaz peynir / yeşil çay
11:30 1 fincan şekersiz filtre kahve
14:30 Aslında balık pane yapmıştım yanında haşlanmış sebzeyle ama sevmedim balığıo yüzden 3 çatal haşlanmış sebze 1 tane salamlı biberli sandwiç siyah ekmekle. Veeee yarım ortası akışkan karamelli çikolata
17:00 1 küçük tüylü şeftali2 kayısı 1 bardak ta kefir içtim.
Su 2 lt / 500 ml daha içerim,
Spor 50 dk koşu bandında yürüyüş 4,5 km/h da. 100 yarım mekik.
Sporu artirsakmiBugün
10:00
1 dlm ekmek
2 dlm peynir
2 zeytin
2lokma ekmeği yağa batırdım(kabızlık varda)
Domates, salatalık
Ara yeşilçay
3 çilek
3 erik
14:00
1/2 köfte
3 yk makarna
1/2 kase yoğurt
Ara
2 yeni dünya
5 erik
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]
2 tane kavrulmuş biber
2 yk pilav
1,5 kepçe Fırında patlıcan oturtma
2-3 yk Yoğurt
4 yk Salata
Su 2 lt
Spor 30' yürüyüş[/COLOR]
Cezaları artiralim benceHiiiii çikolata50 diz çek
Bakımsız şeftali yemiş
Güzel olmuş gerisi tatlım
Kuzum balık çubukları işte bunlar
Eki Görüntüle 1536474
Türkiye'de yok mu bunlardan?
Aaa sen Polonya'da da mı kaldın? Ne kadar peki? Onların dilini de biliyormusun?
Rezilliğin daniskası
Önce birinci ol ondan sonra ipin ucunu kaçır, hatta sonuncu ololacak iş değil gerçekten. Ne yapsak kaptanım?
Geçmiş olsun canım
Dolu dolu bir menü olmuş
Huylanıyormusun o tüylü şeyden? Ismini yazmıyorum bilerek belki o da seni fena yapıyordur
kızlarrr duyun bakın en yakın kankam beni gruptan kovuyooooo
yok kız ne ayrılması ne gitmesi mezun olcam ama burda dostluga sohbete devammm
bu arada ben yine yemeden içmeden kesildim yine bi evlilik görüşmesi yine bir dünürr olayı
Biz daha çoook düşünürüz buralardaMillet ayda 4 kilo verir ben 4 ayda 4 kilo veriyorum
Tamaaaamm menü süper pazar görüşürüzşimdiden iyi eğlenceler ve ellerine sağlık gülüm. Muffin ve cheesecake'den fazla kaçırma
Vuhuuuuuu
menum
sabah bir gun kurusu kayisi iyice aliskanlik yapti walla.
9.00- kahvalti tavada yumurta ile az tereyagi vardi icinde peynir biber domates
13.00-1 tabak yogurt corbasi
17.00- elim buyuklugunde yufka ekmegine peynir iki dilim tavuk salam koyup yedim tek basima yemefge oturmaktan nefret ederim. bi kac tane de sultani biskuvi yedim
su - 2 lt icmeye devam ediyorum su an
spor 3 saat bebek arabasiyla gezdim
regl oldugum icin karnim da sisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?