Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şahnurcum, istedğim bilgi Püskütün takımlar için yaptığı analizle ilgili. neden sınıfta kaldığını açıklayacaksın, birde genel hedef, senin yazdığın ekim sonu hedefi bizim takım içi takiplerimizde geçerli.

Ölçü işide aylık takip için bel, bacak, göbek, kalça

slm kızlar nasılsınız ben iyi başladım haftaya sabah çocukları okula gönderdim yarım simit az peynir 3 zeytin domates biber neskafeyle kahvaltmı yaptım.9 30 da aerobiğe gittim.spor yaparken limonlu su içtim. oda yağları yakıyormuş .şimdi evdeyim çocuklar gelene dek tempolu bir şekilde ve işlerimi yapıcam. dilekcim nasıl gidiyor hadi bakalım devam.. a e olun..

Ortim öğlen ne yiyosun
ben hazır çorbayla türlü getirdim
yanında da yoğurt ve bir dilim kepekli esmer ekmek yiycem

fundacım öglen ıspanak ve yogurt var bende...

senın menude guzelmıs...

kızlar nescafeyı tavsıye etmıyorlar dıyette bende karsı koyamıyorum ne yazıkkı (

selam kızlar
yasemin tebrik ederim canım eniyi kilo verenlerde gördüm seni inşallah bu ay senin kadar olmasada bende vericeğim
şebnem ölçülerimi bende unuttum yarına bildiririm
şahnurum geçmiş olsun
dilek nice yıllara

Şahnurum ramazana gİrmeden yaptım ben 3/4 gÜn 2,5 kİlo verdİm

hasta kuzularımıza geÇmİŞ olsun
canım anlaşılan sadece ödem için yapılabilir gibi bu sanırsam sağlık orucuna benziyor

canısı ben takıma gireli daha 3. hafta olacak bu sınıfta kalmam eskisi ile ilgili yeni kilomla ilgili analiz sanırım daha yapılmamıştır.

ama gene de kilo alışımı yazayım kronik yorgunluk sendromu ile ilgili kullandığım ilaç 1 ayda 7 kilo aldırdı şimdi onu vermeye çalışıyorum hedef kilom 60 en geç aralık ta bu kilo verilmiş olacak

ölçülerimi de en kısa sürede alıp veririm

şahnur elma diyeti yapma bence hızlı verilen kilolar aynı hızla tekrar geliyor yapan arkadaşlarda beni destekler

ortağım dikkat ederim tamam yapmam

öğlen 1 kupa çorba yarım porsiyon kabak yemeği yedim hızlı tempoda (koşu parkurunda) 40 dk yürüyüş, 20 dk normal tempoda yürüyüş yaptım bu hasta halime nazaran sanırım iyi dimi kızlarr

Bende ortimden kopya çektim kara kara ne yiyim diye düşünüyordum bir ara ayvalık mı yesem dedim ama şeytana uymadım. Hazır çorba ile 1 top kepek ekmeği yedim. Öğlen 40 dk. yürüdüm valla çok mutluyum üstümdeki pası silmeye başladım sanırım.

Şimdi 4-5 burçak yedim. Biraz canım tatlı istedi onla bastırayım dedim.

Şahnurcum 1 saat yürüyüş daha ne olsun şekerim. Bende kendi kendime dedim akşam çocukları bırakamıyorum birde karanlık old. için çıkasım gelmiyor. Havalar iyiyken bu öğlen yürüyüş işine asılalım bence. Sende haftada 3 gün yapsan bayaa hareketlenmiş olursun canım.

Funda, destina, derya ve şahnur öğlen yemeklerijniz çok güzel herkes sabaha da iyi başladı bu hafta güzel olacak sanırım.

canım yok tr deyim fitness nasıl daha çok kalori yaktırıyomu ben aerobiğe başlıycam akşam pek kimse olmuyor malesef bende ancak akşama girebiliyorum çalışsam ancak bu kadar yoğun olurdumm kolay gelsin..

canim bende kurslara katiliyorum 45 dk step 45 dk da aerobik yapiyaoz

tesekür ederim canimlarim

canim malesef cok gec yedim gitti bile :) be sabah 1 dilim ekmek yedim krem paynirli sonra spora gittim geldim bir tabak corba 1 dilim ekmek ve salata yedim

hasretım ( ismini bılmıyorum kusura bakma ) sen ne kadar zamanda verdın bu kadar kıloyu cok ıyı vermıssın...

fundacım lısteyı buraya kopyalıyorum..

sabah 1 kase corba , bır dılım ekmek , peynır , domates salatalık

öglen 1 kase corba , bır porsıyon sebze yemegı 1 kasık yağ , 3 kucuk parca et,salata,bır bardak yoğurt

aksam öglenın aynısı..

aralarda bır tane meyve..

ıcebıldıgın kadar su...kahve yasak..makarna pılav yasak...

tam olarak uyarsan cok guzel kılo verıyorsun gayet saglıklı ve corba şart...hazır corba ıcebılırsın mercımek sadece haftada bır serbest...10 gunde bır bonusun var ıstedıgını ye serbest....bu arada ben çıpura cok severım o da ancak bonus gununde serbest...

saat 12 de çorba içtim ya neyse dışarı çıktık LCW ya gittik oğluma ciciler aldım...
saat 2 gibi ellerim titremeye başaladı herhalde şekerim düştü...
6 yemek kaşığı taze fasulye yedim....
saat 5 gibi 4 yemek kaşığı kadar patates salatası yicem....
akşamı atlattım mı bugün süper.......

oooo gule gule gıysın ...afıyet olsun ....canım patates salatası nasıl cektı anlatamamm..:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…