canım anlaşılan sadece ödem için yapılabilir gibi bu sanırsam sağlık orucuna benziyorŞahnurum ramazana gİrmeden yaptım ben 3/4 gÜn 2,5 kİlo verdİm
hasta kuzularımıza geÇmİŞ olsun
canısı ben takıma gireli daha 3. hafta olacak bu sınıfta kalmam eskisi ile ilgili yeni kilomla ilgili analiz sanırım daha yapılmamıştır.Şahnurcum, istedğim bilgi Püskütün takımlar için yaptığı analizle ilgili. neden sınıfta kaldığını açıklayacaksın, birde genel hedef, senin yazdığın ekim sonu hedefi bizim takım içi takiplerimizde geçerli.
Ölçü işide aylık takip için bel, bacak, göbek, kalça
şahnur elma diyeti yapma bence hızlı verilen kilolar aynı hızla tekrar geliyor yapan arkadaşlarda beni destekler
canım yok tr deyim fitness nasıl daha çok kalori yaktırıyomu ben aerobiğe başlıycam akşam pek kimse olmuyor malesef bende ancak akşama girebiliyorum çalışsam ancak bu kadar yoğun olurdumm kolay gelsin..
günaydınlarrr
kızlar nasıl olduğunu anlamadığım bir haftasonu geçt yememeye çalıştıkça yedim faranjiy oldum gözlerim burnum akıyor boğazım için ballı zencefilli ihlamur falan içip duruyom umarım bir an önce toparlanırım acaip bir şişlik var üzerimde anneme dr laar tuzsuz yiyeceksin 10 gün dediler bende onunla beraber yemekleri tussuz yemeye çalışıyom şimdilik bu kadar
yasmin tebrik ederim canım öpüldün
günaydııınnnnnn
şahnurum geçmiş olsun canım
yasenim derya ve destinamı çoook tebrik ediyorum darısı başımıza
hafta sonu ne bulduysam yedim diyebilirim dün saat 6 dan sonra yemedim artık
bugün diyetime başladım hayırlısıyla
inşallah yüzüm kara çıkmaz
dilek kutlarım canım nice yıllara inşallah
hepinizi öpüyorum
GÜNAYDINLAR.
Derya, destina ve yasemini tebrik ediyorum.
Dilekcim evlilik yıldönümün kutlu olsun. Mutlulukla, huzurla nice yıllara.
Bende h. sonu çok sıkmamama rağmen bugün - deyim mutluyum. Sabah da diyete uygun kahvaltımı yaptım.
1 dlm. tahıllı ekmek, az peynir domates, 1 zeytin
Haftasonu oğlum hastaydı,evden çıkmadım gibi bişey onuda arabasına atıp 30 dk yürüyüş yaptım sadece, bu bile açılış için iyidir diye düşünüyorum.
Kızlar ben beğendim masumiyet müzesini, çok sıkıcı toplamda 60-70 sayfasını atladım ama detaylar hoşuma gitti.
Canancım kitavsiye ettiğin kitapları not aldım, gördüğümde alacağım mutlaka.
Hadi kızlar güzel bir hafta olsun hepimize.
Şahnurcum senin sınfta kalmanla ilgili açıklamanı hedef güncellemeni bekliyorum. Annenede geçmiş olsun canım.
Günaydın kızlar ,
Şebnemcim ölçüleri yazmayı bende unuttum, evde mezruda yok ama akşama eşim gelince aldırır ölçüp yazarım şekerim.
Hafta sonum iyi geçti sayılır. zorlayacak bir şeyler yemedim hiç. Yalnız ne yazıkki yürüyüşümü ve sporumu aksattım. Sadece mekiklerimi ihmal etmedim.
Bu sabahta domates salatalık kepek ekmekten oluşan peynirli zeytinli güzel bir kahvaltı yaptım , yanınada bir bardak tek şekerli çay içtim.
Yasemin canım eşim okuduğum kadarıyla sende hadta sonu kızartma yemişsinlmaz:
Şimdi o yediğin kızartmaları nasıl telafi edeceksin bakalım:1shok: Bir sürü kalori hoppa geldi bünyeye. Şekerim 55 kiloyu göremeyiz bu kızartmalar devam ederse umarım fazla yememişsindir. Unutma 55 kilo olup başytan yaratacaz kendimizi opuyorumnanaktan
Bu arada tartıda 500 gr gitmiş :jeyyar:
selam kızlar
yasemin tebrik ederim canım eniyi kilo verenlerde gördüm seni inşallah bu ay senin kadar olmasada bende vericeğim
şebnem ölçülerimi bende unuttum yarına bildiririm
şahnurum geçmiş olsun
dilek nice yıllara
saat 12 de çorba içtim ya neyse dışarı çıktık LCW ya gittik oğluma ciciler aldım...
saat 2 gibi ellerim titremeye başaladı herhalde şekerim düştü...
6 yemek kaşığı taze fasulye yedim....
saat 5 gibi 4 yemek kaşığı kadar patates salatası yicem....
akşamı atlattım mı bugün süper.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?