Ayyy sen cokk az yiyosunn .. vallah vitaminsizlikden hasta olursun 200 kalori ne kii bence 1000 kalori kesin yemelisin günde ..
Sanadaa iyi gecelerr cnmIyi geceler tatlı rüyalar fıstıklar.
Çok güzel bir paylaşım ama kafam karıştıhttp://deli-anne.com/?p=28586
Bura hurma diyetiyle ilgili deneyim paylasmis çok hoşuma gitti.
aramıza tatlış bi minnoş gibi girer misin aşk fafataram benimmmmmmAranıza girmem ben banane
yok kızzzz ne unutmasıııı biliyorummmNe düğünü bee manyakkbizim meseleleri bilmiyorsun sankii, sınavlar, askerlik falan da filann
Eltimin düğünü var, elbise aldım dedimmmm yaaaaa
Senin kafa görücülere gitti tabiiiii unuttun beniii
Ben bi öğünde 7 tane anladım sanki bi daha okuyim bariÇok güzel bir paylaşım ama kafam karıştıDahlia_ her öğünde 7 hurma yiyor yoğurtla birşikte, bu bayan 7 hurmayı bütün güne paylaştırmış. Hangisi doğru ki?
Iyi geceler canım, ALLAH rahatlık versin :)
Evet ebrum artik bu hafta yepyeni bir pembe geliyor :)Haklısın pembem hepimiz saldık kendimizi, nerde spor yapan 4. takım? Birşeylerin değişmesi gerektiğini anlamamız da bir başlangıç. Herşey bizim elimizde, istersek yapabileceğimizi gördük :)
Benim soz oldu canim yaklasik 1ay once. Dugun daha konusulmadi ama büyük ihtimal kasim ayinda.Hosbulduk canım olmayacağız yok yok azimli olmak şart senin söz düğün ne zaman nasipse
Kankim guzel olmus menun.menüm
güne 1 kayısı 2 bardak su ile başladım baya faydasını gördüm
9.00 1 yumurta beyazı biraz peynir 2-3 adet zeytin 1 domates
ara- 1 muz 1 kayısı 2 erik 2-3 tane çiğ badem
16.30- 1 kase tarhana corbası- bi tabak etli patlıcan yemeği - 2-3 kaşık domatesli bulgur pilavı ve yoğurt
çayla birlikte yarım halley yedim bugün regl ben geliyorum dedi aklımdan geçmeyen tatlı kalmadızor dayanıyorum. çikolatalar pastalar kurabiyeler başımın etrafında dönüyor sanki
2.5 lt su sabahtan bu saate kadar gecen gün dikkat ettim 24 saat içinde ortalama 3 veya 4 lt su içiyormuşum ben hep sabahtan bildirim saatine kadar sayıyordum
misafirim vardı yine yürüyüşe çıkacaktım ama hiçbir şey yapamadım spor namına akşam çaresine bakmayı planlıyorum veya yarın daha fazla
Vala ebrum tartima artik sinir oluyorum. Bide her ciktigimda farkli bisey gosterdi. Degistiricem ama marka arastirmam gerek.Tartina böyle yap ->
Sonra bak bakalim sabit gösteriyor mu bir daha
Ayni sorun bende de var :) menun guzel olmus kankicim. Biskuvileri gormezden gelicemmenum
sabah bir gun kurusu kayisi iyice aliskanlik yapti walla.
9.00- kahvalti tavada yumurta ile az tereyagi vardi icinde peynir biber domates
13.00-1 tabak yogurt corbasi
17.00- elim buyuklugunde yufka ekmegine peynir iki dilim tavuk salam koyup yedim tek basima yemefge oturmaktan nefret ederim. bi kac tane de sultani biskuvi yedim
su - 2 lt icmeye devam ediyorum su an
spor 3 saat bebek arabasiyla gezdim
regl oldugum icin karnim da sisti
Sporuna bayildimTüm kilo verenleri tebrik ederim.
Dünki menüm
9:00
1 kase yoğurt içine 1 tk lor peyniri
Ara yeşilçay
13:00
1 dilim pizza lavaşta kabak ve b. peynirli
1/2 bardak vişne suyu
Ara
3-4 erik
1 küçük nejtarin
20:00
1 kase yoğurt
Su 1,5 lt
Spor- 2 saat ütü
Hakettim kuzum gelsin :)Sana toplu ceza gelir canım
Evet ben de burdan okumustum. Cok güzel anlatmis.http://deli-anne.com/?p=28586
Burda yazilan cok zor tatlim. Ve cok dusuk kalori almis oluyoruz. Baska sayfalarda hepÇok güzel bir paylaşım ama kafam karıştıDahlia_ her öğünde 7 hurma yiyor yoğurtla birşikte, bu bayan 7 hurmayı bütün güne paylaştırmış. Hangisi doğru ki?
Kankim uzulme kiyamam. Menun de pek bi tuhaf acikmadinmiDunku menum
10.0- kahvalti
16.30- kasik kisir bol yesillik 1 dilim yabanmersinli bademli kek- az sekerli yaptim
Su 2.5 lt
Spor- bebek arabasiyla 20 d yavas tempo kosu
Dun aksam uzucu bi haber aldim internete giremedim o yuzden gec oldu kizlar kusura bakmayin
Yabancilar burda recelsiz yemez ama özellikle bu recel. Bende cok sevdim eksik etmiyorum :))Arkadaşların da dediği gibi haber verseydin iyi olurdu, neyse sağlık olsun. Sınavında başarılar dilerim, ALLAH yardımcın olsun canım.
Cezamı yarın yerine getireceğim, teşekkür ederim canım :)
Köfteyle reçel de pek bir uyumlu olmuş :)))
Bizde seni özledik kuzu :)
Cokonattt mi ooo turunculuubukadarrr cikolatanin arasinda yesil cay keyfi yapiyoruz ebru eltimlee:) buraya gelince bu masaaa hepp böyleee gözüm kaliyor vallahh :)) ama tabi biz herseferinde sadecw cikolatalarla bakisiyoruzzz:))
Benim bildigim 21 adet hurmayi tum gune paylasiyorsun.Ben bi öğünde 7 tane anladım sanki bi daha okuyim bari
Dunku menum
10.0- kahvalti
16.30- kasik kisir bol yesillik 1 dilim yabanmersinli bademli kek- az sekerli yaptim
Su 2.5 lt
Spor- bebek arabasiyla 20 d yavas tempo kosu
Dun aksam uzucu bi haber aldim internete giremedim o yuzden gec oldu kizlar kusura bakmayin
Turuncu oolan balisto :)) bueno choconut var amaa ordada yok yok yani .. :) yiyemedikden sonra olsa nolur olmasa nolurrrYabancilar burda recelsiz yemez ama özellikle bu recel. Bende cok sevdim eksik etmiyorum :))
Cokonattt mi ooo turunculuu
Benim bildigim 21 adet hurmayi tum gune paylasiyorsun.
Ben yanlis anlamisimmm:)))900 küsur canım 200 değil o bir öğünlük tamam tamam anlaşıldı başka çare bulacağım artik böyle paylaşamam anlaşılmıyor ☺
http://deli-anne.com/?p=28586
bukadarrr cikolatanin arasinda yesil cay keyfi yapiyoruz ebru eltimlee:) buraya gelince bu masaaa hepp böyleee gözüm kaliyor vallahh :)) ama tabi biz herseferinde sadecw cikolatalarla bakisiyoruzzz:))
Canim ben alistim artik her gittigimde bu masa böylee :))) sohbet ederken gözüm kayiyor yani .. ebru ablam yine iyi dayaniyor. Ben evde cikolatalari dolaptan cikarmiyorum cikartirmiyorum masada olunca ister istemez yiyosun cünküü .. yani bende öyleee :))) hahaOkumuştum bunu ve benim de hoşuma gitmişti :)
Size iyi bakışmalar
İleri götümeyin ama şu bakışmalarıı
Gerçekten Allah dayanma gücü versinn, manzaraya bakk
Çok güzel bir paylaşım ama kafam karıştıDahlia_ her öğünde 7 hurma yiyor yoğurtla birşikte, bu bayan 7 hurmayı bütün güne paylaştırmış. Hangisi doğru ki?
Günaydın kızlar
Tıka basa yiyip kilo almayanları kıskanıyorum
Su içsem yarıyor bana
Eki Görüntüle 1537539
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?