Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

900 küsur canım 200 değil o bir öğünlük tamam tamam anlaşıldı başka çare bulacağım artik böyle paylaşamam anlaşılmıyor ☺

Aranıza girmem ben banane
aramıza tatlış bi minnoş gibi girer misin aşk fafataram benimmmmmm
Ne düğünü bee manyakk bizim meseleleri bilmiyorsun sankii, sınavlar, askerlik falan da filann
Eltimin düğünü var, elbise aldım dedimmmm yaaaaa
Senin kafa görücülere gitti tabiiiii unuttun beniii
yok kızzzz ne unutmasıııı biliyorummm E-brulim senin düğünün sandı ondan

Dunku menum
10.0- kahvalti
16.30- kasik kisir bol yesillik 1 dilim yabanmersinli bademli kek- az sekerli yaptim
Su 2.5 lt
Spor- bebek arabasiyla 20 d yavas tempo kosu
Dun aksam uzucu bi haber aldim internete giremedim o yuzden gec oldu kizlar kusura bakmayin

Haklısın pembem hepimiz saldık kendimizi, nerde spor yapan 4. takım? Birşeylerin değişmesi gerektiğini anlamamız da bir başlangıç. Herşey bizim elimizde, istersek yapabileceğimizi gördük :)
Evet ebrum artik bu hafta yepyeni bir pembe geliyor :)

Hosbulduk canım olmayacağız yok yok azimli olmak şart senin söz düğün ne zaman nasipse
Benim soz oldu canim yaklasik 1ay once. Dugun daha konusulmadi ama büyük ihtimal kasim ayinda.

Kankim guzel olmus menun.

Tartina böyle yap ->
Sonra bak bakalim sabit gösteriyor mu bir daha
Vala ebrum tartima artik sinir oluyorum. Bide her ciktigimda farkli bisey gosterdi. Degistiricem ama marka arastirmam gerek.
Ayni sorun bende de var :) menun guzel olmus kankicim. Biskuvileri gormezden gelicem

Sporuna bayildim menun guzel canim.

Sana toplu ceza gelir canım
Hakettim kuzum gelsin :)

http://deli-anne.com/?p=28586
Bura hurma diyetiyle ilgili deneyim paylasmis çok hoşuma gitti.
Evet ben de burdan okumustum. Cok güzel anlatmis.
Burda yazilan cok zor tatlim. Ve cok dusuk kalori almis oluyoruz. Baska sayfalarda hep Dahlia_ in yaptigi yaziyo. Faydasini gordumu buarada ben okuyamadim.
Kankim uzulme kiyamam. Menun de pek bi tuhaf acikmadinmi

Yabancilar burda recelsiz yemez ama özellikle bu recel. Bende cok sevdim eksik etmiyorum :))

bukadarrr cikolatanin arasinda yesil cay keyfi yapiyoruz ebru eltimlee:) buraya gelince bu masaaa hepp böyleee gözüm kaliyor vallahh :)) ama tabi biz herseferinde sadecw cikolatalarla bakisiyoruzzz:))
Cokonattt mi ooo turunculuu

Ben bi öğünde 7 tane anladım sanki bi daha okuyim bari
Benim bildigim 21 adet hurmayi tum gune paylasiyorsun.

Günaydın kızlar canım hayırdır ne oldu

Yabancilar burda recelsiz yemez ama özellikle bu recel. Bende cok sevdim eksik etmiyorum :))

Cokonattt mi ooo turunculuu

Benim bildigim 21 adet hurmayi tum gune paylasiyorsun.
Turuncu oolan balisto :)) bueno choconut var amaa ordada yok yok yani .. :) yiyemedikden sonra olsa nolur olmasa nolurrr((

900 küsur canım 200 değil o bir öğünlük tamam tamam anlaşıldı başka çare bulacağım artik böyle paylaşamam anlaşılmıyor ☺
Ben yanlis anlamisimmm:)))
pardonn .. bende 1000 1100 civari yiyorum .. ama sporda olunca o yedigin kaloride gidiypr o yüzden eger spor yapiyosan biraz fazla yiye bilirsin bence .

Günaydin kizlarr..

Benim dengem öyle bi bozuk ki anlatamam
daha hala uyumadim.. ordan oraya döndüm resmen bu gecelik insani gercekten maff ediyor en son gece uykusuna nezaman uyufdugumu hatirlamiyorum.. merakta ediyorum aslinda bu düzensizlik kilomada yansiyormu diyee..

http://deli-anne.com/?p=28586
Bura hurma diyetiyle ilgili deneyim paylasmis çok hoşuma gitti.

Okumuştum bunu ve benim de hoşuma gitmişti :)

bukadarrr cikolatanin arasinda yesil cay keyfi yapiyoruz ebru eltimlee:) buraya gelince bu masaaa hepp böyleee gözüm kaliyor vallahh :)) ama tabi biz herseferinde sadecw cikolatalarla bakisiyoruzzz:))

Size iyi bakışmalar
İleri götümeyin ama şu bakışmalarıı
Gerçekten Allah dayanma gücü versinn, manzaraya bakk

Okumuştum bunu ve benim de hoşuma gitmişti :)

Size iyi bakışmalar
İleri götümeyin ama şu bakışmalarıı
Gerçekten Allah dayanma gücü versinn, manzaraya bakk
Canim ben alistim artik her gittigimde bu masa böylee :))) sohbet ederken gözüm kayiyor yani .. ebru ablam yine iyi dayaniyor. Ben evde cikolatalari dolaptan cikarmiyorum cikartirmiyorum masada olunca ister istemez yiyosun cünküü .. yani bende öyleee :))) haha

Valla güne 21 hurmayla tam doyuyorum, az yersem kesin halsizlik falan yaşarım ki buna da dayanıklı değilim hiçç..
hem bunu bir yerde okudum yaptım, bu kadının yazısını sonradan gördüm ama bu benlik değil, o kadar az yemeğe dayanamam diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…