Selam kızlar. Ben yine bi ugrayayim dedim. Berbat bir hafta geçirdim çok hastaydim bugün iyi çok şükür..bi ara geldim birşeyler yazdım ama simdi mesajlarıma bakınca göremedim..neyse...ebru ve gonca kızlar benim gelebileceğim yok sanki tam olarak..bu ara taşınma izin yeni yere yerleşme falan zor. E kilo da gitmiyor yerinde sayıyor..düşündüm ki artik sonbaharda takıma gelmek benim için en doğrusu..kilo verirsem mezun olmaya gelirim veremezsem uzun sureli izin diye girerim artik listeye...hepinizi sevgiyle kucakliyor, keyifli kilo vermeler diliyorum..
Bugün ki menü m
10 30 1 yumurta 1 dilim peynir yoğurt 2 dilim ekmek
14 30 fırında sebze 2 dilim ekmek
17 30 dondurma
3 litre su
1 saat yürüyüş
Su az onun haricinde bence güzel olmuş canım.Bugünkü menüm
iyi hiss etmedim bütün gün kendimi yattim hep ..
sabah 11.00 yesil cay
13.00 yesil cay
15.00 yesil cay
4 biskuit kücük 1 tl büyüklügünde
19.00
4 kasik pilav üstü tavuk..
yesil salata .
4 parca karpuz
2 kasik yogurt ..
0.5 litre su icdim sadece cok cay icdim o yüzden icemedim .. vugun gece caliscam ama icerim daha bol bol .. uyumadan gidiCem
Spor yok..
Evet ya saçma sapan oldu, bu saate kadar yemedim bu saatten sonra da yemem artık :)hmm cok az olmuss .. ekmek bile yiye bilirsin bence acikirsan :)
Kumru deyince benim gözümde hep kocaman ekmek arası canlanıyor, öylemiydi senin ki de?Sabah
1 kumru
Öğlen
1 kase ezogelin çorba
1 dilim ekmek
Ara
1 armut
Ara
1 elma tarçınlı activia
Akşam
1parmak sucuk
1kk peynir
1 dilim ekmek
Ara
3kayısı
1 armut
Hoşgeldin canım atlattın mı sınavlarını?Slm canlar.Nasilsiniz.? Biraz mesajlara baktım herkes kötü sanki. Bende nedensiz yere kendimi kötü hissettim bütün gün. Bugün de mi bir negatif vardı ne. Inşallah bundan sonraki vaktiniz hep güzel olur.
Akşam yemek olmadığı için dondurmanın oluru var, güzel olmuş.Bugün ki menü m
17 30 dondurma
3 litre su
1 saat yürüyüş
Çok düzenli olmuş, çok beğendim canım.Menüm
9:00
2 labneli wasa 1 haşlanmış yumurta
11:00
şekersz kahve
16:00
1 tabak dana kebap yanında salata 2 ısırık pide
19:00
3 hurma
Su 1,5 lt (500 ml daha içerim).
Spor 30 dk 4.6 hızda yürüyüş 100 zıplama
(haftalık cezayı birazdan yapıcam) yetişemedimişten geç çıktım..
Geçmişi sonra girip okurum canlar çocukları uyuttuktan sonra gelirim yine:)
Bende dondurma var diye bilemedim zaten. Yemek bogazimdan geçmedi.Az olmuş gibi, akşam yemek yok çünkü ama dondurma var diye bilemedim kii :)
Evet canım çok şükür bitti. Kötü geçti ama sanki uzerimden 1 ton yük kalktı. Artık sonuçları bekleyeceğimSu az onun haricinde bence güzel olmuş canım.
Evet ya saçma sapan oldu, bu saate kadar yemedim bu saatten sonra da yemem artık :)
Kumru deyince benim gözümde hep kocaman ekmek arası canlanıyor, öylemiydi senin ki de?
Hoşgeldin canım atlattın mı sınavlarını?
Akşam yemek olmadığı için dondurmanın oluru var, güzel olmuş.
Çok düzenli olmuş, çok beğendim canım.
Menüm
şekersz kahve
3 hurma
Bende dondurma var diye bilemedim zaten. Yemek bogazimdan geçmedi.
Sabah
1 kumru
Öğlen
1 kase ezogelin çorba
1 dilim ekmek
Ara
1 armut
Ara
1 elma tarçınlı activia
Akşam
1parmak sucuk
1kk peynir
1 dilim ekmek
Ara
3kayısı
1 armut
Herkese katılıyorum kumru ekmek arasiysa fazla olmuş.Sabah
1 kumru
Öğlen
1 kase ezogelin çorba
1 dilim ekmek
Ara
1 armut
Ara
1 elma tarçınlı activia
Akşam
1parmak sucuk
1kk peynir
1 dilim ekmek
Ara
3kayısı
1 armut
Akşam yemeğini dondurmayla gecirmissin.Bugün ki menü m
17 30 dondurma
3 litre su
1 saat yürüyüş
Güzel olmuş canım menün.Menüm
şekersz kahve
3 hurma
Kilosu 45 civarı iyisinin almadım bende yarın aktara bakıcam. Eğer halsizlik hurma dansa bi gün ara ver istersen canım.Bugün gerçekten bir garipti, kötü hissetme günüydü galiba
Halsiz, kötü geçirdim günü, galiba hurma diyetinin sonu olucak dedim ondan değilmiş herhalde şimdi iyiyim çünkü :))
Menüm
25 hurma yedim bu gün
akşam 11 tane yedim
Hurmayı kiloyla alamadım, istediğimi bulamadım çünkü, kutuda olanlardan aldırdım, ilk kutu iyiydi de ikinci çok kuru ve şekerssiz gibiydi.. bu gün yeni hurmadan yedim hiç doydurmadı desem yeridirr :)) hiç hurmaya benzemiyor yaa
3 günde galiba ilk defa acıktım bu gün :)) o yüzden akşam halsizliğimi hurmaya attım ve çok yedim :))
2 fincan yeşilçay
3 fincan çay
su 2 litreyi geçti
1 kase yoğurt (canım istemedi yiyemedim)
1 kase yerim belki şimdi
Benim güzel menüm.
Sabah 8.30 yulaf ezmesi 4 kuru kayısı sütle
Ara 10.30 şekersiz tadelle 87 kalori tam depresyona girdim giriyom derken dolaptan sürpriz çıktı unutmuşum köşede
Öğlen 12.30 yarım kepçe çorba 4 kaşık et sote 2 kaşık bulgur pilavı salata
Ara 15.00 nescafe
Akşam 19.00 bol salata 4 minik köfte yarım lahmacun maden suyu
Ara 21.00 az yer fıstığı
Su 2 lt oldu
Spor 30 dk yürüyüş 150 jj yaptım 500 e tamamlamak istiyorum 30 ceza mekiği
Yok canım avuç içinden birazcık daha büyük ☺ benimki daha insani boyutlarda ☺Su az onun haricinde bence güzel olmuş canım.
Evet ya saçma sapan oldu, bu saate kadar yemedim bu saatten sonra da yemem artık :)
Kumru deyince benim gözümde hep kocaman ekmek arası canlanıyor, öylemiydi senin ki de?
Hoşgeldin canım atlattın mı sınavlarını?
Akşam yemek olmadığı için dondurmanın oluru var, güzel olmuş.
Çok düzenli olmuş, çok beğendim canım.
Kilosu 45 civarı iyisinin almadım bende yarın aktara bakıcam. Eğer halsizlik hurma dansa bi gün ara ver istersen canım.
O gördüğünüz salam sosisli olansa değil. Küçük kumru ekmeği arasında peynir domates biber. İki dilim ekmek gibi düşünün en fazla o kadarİyi de sabahkı kumru fazla olmuş :))
bilmiyorum ne olduğunu da internette baktım ekmekarası bişey dimi kumruu :)))
Hee dayanamadım yedim o yüzden jj yukleniyorum bugün.Çok şükür yemeğe dönmüşsünn :))
akşam lahmacun çok olmuş gibii...
O gördüğünüz salam sosisli olansa değil. Küçük kumru ekmeği arasında peynir domates biber. İki dilim ekmek gibi düşünün en fazla o kadar
Hee dayanamadım yedim o yüzden jj yukleniyorum bugün.
Hayırlısı canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın.Evet canım çok şükür bitti. Kötü geçti ama sanki uzerimden 1 ton yük kalktı. Artık sonuçları bekleyeceğim
Acaba hurmaya ara mı versen?Bugün gerçekten bir garipti, kötü hissetme günüydü galiba
Halsiz, kötü geçirdim günü, galiba hurma diyetinin sonu olucak dedim ondan değilmiş herhalde şimdi iyiyim çünkü :))
Menüm
25 hurma yedim bu gün
akşam 11 tane yedim
Hurmayı kiloyla alamadım, istediğimi bulamadım çünkü, kutuda olanlardan aldırdım, ilk kutu iyiydi de ikinci çok kuru ve şekerssiz gibiydi.. bu gün yeni hurmadan yedim hiç doydurmadı desem yeridirr :)) hiç hurmaya benzemiyor yaa
3 günde galiba ilk defa acıktım bu gün :)) o yüzden akşam halsizliğimi hurmaya attım ve çok yedim :))
2 fincan yeşilçay
3 fincan çay
su 2 litreyi geçti
1 kase yoğurt (canım istemedi yiyemedim)
1 kase yerim belki şimdi
Tadelle depresyonunu giderdiyse bende hemen nutellaya kaşığımı daldırayım :)))Benim güzel menüm.
Sabah 8.30 yulaf ezmesi 4 kuru kayısı sütle
Ara 10.30 şekersiz tadelle 87 kalori tam depresyona girdim giriyom derken dolaptan sürpriz çıktı unutmuşum köşede
Öğlen 12.30 yarım kepçe çorba 4 kaşık et sote 2 kaşık bulgur pilavı salata
Ara 15.00 nescafe
Akşam 19.00 bol salata 4 minik köfte yarım lahmacun maden suyu
Ara 21.00 az yer fıstığı
Su 2 lt oldu
Spor 30 dk yürüyüş 150 jj yaptım 500 e tamamlamak istiyorum 30 ceza mekiği
O zaman olur :)Yok canım avuç içinden birazcık daha büyük ☺ benimki daha insani boyutlarda ☺
Jumbo olanlar çok lezzetli :)))Medine hurması seviyorum ben, onu da bulamadım.. kilosu da bayaa pahalı aslında :))
Onu yarın bilicem canım, eğer hurmadan olursa ara vericem, zorlamak akılsızlık olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?