Aman ha sakın bu tatlandırıcılı olan 4-5 gündür tatlandırıcılı bişey yememistim bugün yedim ama iyi geldi hakkatten de yined bitterin yerini tutamaz kesinlikle. Şafak 1 ay en azından arada bitter yiyebilicem :)Hayırlısı canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Acaba hurmaya ara mı versen?
Tadelle depresyonunu giderdiyse bende hemen nutellaya kaşığımı daldırayım :)))
O zaman olur :)
Jumbo olanlar çok lezzetli :)))
1 fincan yogurt yediysen tamamdir bence:) Zaten spor olarak bol bol kosusturmussundur misafir gelio diye.Bugünkü rezil menüm
Sabah 12:00
Yarım dilim labneli salamlı ekmek (tam tahıllı)
Akşam 17:00
1 dilim pasta
1 fincan yeşil çay
Sabah haber geldi misafir gelecekmiş, temizlik falan derken vaktim olmadı birşey yemeye. Şuan tokum acıkırsam yoğurt yiyeceğim.
Su 1,5 lt
Spor: temizlik hariç yok
1 tl ye benzetme ne bittimmmBugünkü menüm
iyi hiss etmedim bütün gün kendimi yattim hep ..
sabah 11.00 yesil cay
13.00 yesil cay
15.00 yesil cay
4 biskuit kücük 1 tl büyüklügünde
19.00
4 kasik pilav üstü tavuk..
yesil salata .
4 parca karpuz
2 kasik yogurt ..
0.5 litre su icdim sadece cok cay icdim o yüzden icemedim .. vugun gece caliscam ama icerim daha bol bol .. uyumadan gidiCem
Spor yok..
Kumru olmamis tatlim ya, gerisi guzel :) Bide spor olsaydi daha guzel olurdu.Sabah
1 kumru
Öğlen
1 kase ezogelin çorba
1 dilim ekmek
Ara
1 armut
Ara
1 elma tarçınlı activia
Akşam
1parmak sucuk
1kk peynir
1 dilim ekmek
Ara
3kayısı
1 armut
Gunesss nerdesin kac zamandir:) Begendim menunu sporunu. Dondurma yiyip aksam ögununu atlaman guzel olmusBugün ki menü m
10 30 1 yumurta 1 dilim peynir yoğurt 2 dilim ekmek
14 30 fırında sebze 2 dilim ekmek
17 30 dondurma
3 litre su
1 saat yürüyüş
Ben bugun hurma aldim bi paket taze sekerli. diger cesittende aldim kuru sekersz sanki o. pek sevmedim onu. Sekerli taze olanini yesem cokmu sekerli olur bayilirim hurmaya :))Bugün gerçekten bir garipti, kötü hissetme günüydü galiba
Halsiz, kötü geçirdim günü, galiba hurma diyetinin sonu olucak dedim ondan değilmiş herhalde şimdi iyiyim çünkü :))
Menüm
25 hurma yedim bu gün
akşam 11 tane yedim
Hurmayı kiloyla alamadım, istediğimi bulamadım çünkü, kutuda olanlardan aldırdım, ilk kutu iyiydi de ikinci çok kuru ve şekerssiz gibiydi.. bu gün yeni hurmadan yedim hiç doydurmadı desem yeridirr :)) hiç hurmaya benzemiyor yaa
3 günde galiba ilk defa acıktım bu gün :)) o yüzden akşam halsizliğimi hurmaya attım ve çok yedim :))
2 fincan yeşilçay
3 fincan çay
su 2 litreyi geçti
1 kase yoğurt (canım istemedi yiyemedim)
1 kase yerim belki şimdi
Ben begendim canim 500 jj mi woowwBenim güzel menüm.
Sabah 8.30 yulaf ezmesi 4 kuru kayısı sütle
Ara 10.30 şekersiz tadelle 87 kalori tam depresyona girdim giriyom derken dolaptan sürpriz çıktı unutmuşum köşede
Öğlen 12.30 yarım kepçe çorba 4 kaşık et sote 2 kaşık bulgur pilavı salata
Ara 15.00 nescafe
Akşam 19.00 bol salata 4 minik köfte yarım lahmacun maden suyu
Ara 21.00 az yer fıstığı
Su 2 lt oldu
Spor 30 dk yürüyüş 150 jj yaptım 500 e tamamlamak istiyorum 30 ceza mekiği
Haha :)) normalde ben cayi zor iciyorum migdem bi kac gündür bulaniyor .. hani belki iyi gelir diye ictim..:)1 fincan yogurt yediysen tamamdir bence:) Zaten spor olarak bol bol kosusturmussundur misafir gelio diye.
1 tl ye benzetme ne bittimmmAlemsin kis sen Sabah yesil cayi begendim, ic gunde 3-4 fincani asmamak sartiyla
Kumru olmamis tatlim ya, gerisi guzel :) Bide spor olsaydi daha guzel olurdu.
Gunesss nerdesin kac zamandir:) Begendim menunu sporunu. Dondurma yiyip aksam ögununu atlaman guzel olmus
Ben bugun hurma aldim bi paket taze sekerli. diger cesittende aldim kuru sekersz sanki o. pek sevmedim onu. Sekerli taze olanini yesem cokmu sekerli olur bayilirim hurmaya :))
Ben begendim canim 500 jj mi wooww
Canlar bende yarim kalan ceza sporumu yaptim. 60 mekik 60 jj yaptim. Suyu 2,5 ictim. Simdide bi fincan yesil cay icicem. Sabah kahvaltida da yesil cay icince wc ye cikiyo direk insan, deneyin derim:)
Ama sporunn cokk güzell googocumm:)) ..Hee dayanamadım yedim o yüzden jj yukleniyorum bugün.
Sözün bittiği yer 500 jjAman ha sakın bu tatlandırıcılı olan 4-5 gündür tatlandırıcılı bişey yememistim bugün yedim ama iyi geldi hakkatten de yined bitterin yerini tutamaz kesinlikle. Şafak 1 ay en azından arada bitter yiyebilicem :)
Heee bu arada 500 jj tamamlandı çok yorucu ama oldu kimi 50 kimi 75 hatta bi defada 100 yaptım :)
Günaydın canım. Eğer canlancaksan nutellaya biraz izin verelim bariGünaydın kızlar, gece uyuyamadım yorucu bir gün olacak :/
Sözün bittiği yer 500 jjtadelle hakikaten işe yaramış işte bana da beni böyle canlandıracak birşey lazım
Hic ümidim yok gibiGünaydın canım. Eğer canlancaksan nutellaya biraz izin verelim bari
Hadi hadi kalk hareketlen bi kere basladinmi gerisi geliyo benide aslında eşim gazladi dün hurmalara bakıyorum napican dedi bikaç gün hurma diyeti yapcam dedim sende doğru yolu bulup sonra birakiyosun dedi o neymiş dedim spor yapmak dedi bende hııı dedim sonra 500 jj yaptım ama hurmayı deniycem mutlaka.Hic ümidim yok gibi
Hurmayi bende deneyecegim de benim sevdigim hurmalar sadece hal de satiliyor, oraya girmek icin de özel bir giris karti lazim, bakalim ayarlarim insallah kisa süre icinde.Hadi hadi kalk hareketlen bi kere basladinmi gerisi geliyo benide aslında eşim gazladi dün hurmalara bakıyorum napican dedi bikaç gün hurma diyeti yapcam dedim sende doğru yolu bulup sonra birakiyosun dedi o neymiş dedim spor yapmak dedi bende hııı dedim sonra 500 jj yaptım ama hurmayı deniycem mutlaka.
Benimde bazen ağrıyor çok yuklenmemek lazım.Hurmayi bende deneyecegim de benim sevdigim hurmalar sadece hal de satiliyor, oraya girmek icin de özel bir giris karti lazim, bakalim ayarlarim insallah kisa süre icinde.
JJden sonra ayak bileklerim agiriyor, son zamanlarda yiprandimmi ne
Hayırlısı canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Acaba hurmaya ara mı versen?
Tadelle depresyonunu giderdiyse bende hemen nutellaya kaşığımı daldırayım :)))
O zaman olur :)
Jumbo olanlar çok lezzetli :)))
1 fincan yogurt yediysen tamamdir bence:) Zaten spor olarak bol bol kosusturmussundur misafir gelio diye.
1 tl ye benzetme ne bittimmmAlemsin kis sen Sabah yesil cayi begendim, ic gunde 3-4 fincani asmamak sartiyla
Kumru olmamis tatlim ya, gerisi guzel :) Bide spor olsaydi daha guzel olurdu.
Gunesss nerdesin kac zamandir:) Begendim menunu sporunu. Dondurma yiyip aksam ögununu atlaman guzel olmus
Ben bugun hurma aldim bi paket taze sekerli. diger cesittende aldim kuru sekersz sanki o. pek sevmedim onu. Sekerli taze olanini yesem cokmu sekerli olur bayilirim hurmaya :))
Ben begendim canim 500 jj mi wooww
Canlar bende yarim kalan ceza sporumu yaptim. 60 mekik 60 jj yaptim. Suyu 2,5 ictim. Simdide bi fincan yesil cay icicem. Sabah kahvaltida da yesil cay icince wc ye cikiyo direk insan, deneyin derim:)
Yok canım gayet iyiyim bu gün çok şükür :))
Dün nedense garip bir gündü :))
Aslında yazıyor galiba hangi hurmadan yenmesi gerektiğini ama ben çeşidine göre değil doyumuna göre yenmesi gerektiğini düşünüyorum.. kim hangi hurmayla doyuyorsa ondan yemeli bana göre, zaten hurma dışında bişey yok, o da doydurmayınca bayılırsın zaten
Ben bu 2 çeşitten aldım. Bilmiyorum ki Medine hurması mı :) Üstte olanın tadı çok güzel. Alttaki hem sert hem tatsz sanki.Hurmayi bende deneyecegim de benim sevdigim hurmalar sadece hal de satiliyor, oraya girmek icin de özel bir giris karti lazim, bakalim ayarlarim insallah kisa süre icinde.
JJden sonra ayak bileklerim agiriyor, son zamanlarda yiprandimmi ne
Afiyet olsun canim, medine hurmasi mi bende hic bilmiyorum :) Kuru olunca yemesi zor oluyor, artik paketi bitirene kadar idare edeceksin sonrada almazsin bir daha :) Basliyormusun yoksa bugün hurma diyetine?Ben bu 2 çeşitten aldım. Bilmiyorum ki Medine hurması mı :) Üstte olanın tadı çok güzel. Alttaki hem sert hem tatsz sanki. Eki Görüntüle 1539765 Eki Görüntüle 1539767
Sabah bir toplantım vardı. İşe de 3 te başlayıp akşam 9 da çıkıyorum. Kahvaltımı ancak az önce yiyebildim:/ Arada gelirim yine:)
Guzel olmus canim jj ne bereketBenim güzel menüm.
Sabah 8.30 yulaf ezmesi 4 kuru kayısı sütle
Ara 10.30 şekersiz tadelle 87 kalori tam depresyona girdim giriyom derken dolaptan sürpriz çıktı unutmuşum köşede
Öğlen 12.30 yarım kepçe çorba 4 kaşık et sote 2 kaşık bulgur pilavı salata
Ara 15.00 nescafe
Akşam 19.00 bol salata 4 minik köfte yarım lahmacun maden suyu
Ara 21.00 az yer fıstığı
Su 2 lt oldu
Spor 30 dk yürüyüş 150 jj yaptım 500 e tamamlamak istiyorum 30 ceza mekiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?