Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aman ha sakın bu tatlandırıcılı olan 4-5 gündür tatlandırıcılı bişey yememistim bugün yedim ama iyi geldi hakkatten de yined bitterin yerini tutamaz kesinlikle. Şafak 1 ay en azından arada bitter yiyebilicem :)
Heee bu arada 500 jj tamamlandı çok yorucu ama oldu kimi 50 kimi 75 hatta bi defada 100 yaptım :)

1 fincan yogurt yediysen tamamdir bence:) Zaten spor olarak bol bol kosusturmussundur misafir gelio diye.

1 tl ye benzetme ne bittimmm Alemsin kis sen Sabah yesil cayi begendim, ic gunde 3-4 fincani asmamak sartiyla

Sabah
1 kumru

Öğlen
1 kase ezogelin çorba
1 dilim ekmek

Ara
1 armut

Ara
1 elma tarçınlı activia

Akşam
1parmak sucuk
1kk peynir
1 dilim ekmek

Ara
3kayısı
1 armut
Kumru olmamis tatlim ya, gerisi guzel :) Bide spor olsaydi daha guzel olurdu.

Bugün ki menü m
10 30 1 yumurta 1 dilim peynir yoğurt 2 dilim ekmek
14 30 fırında sebze 2 dilim ekmek
17 30 dondurma
3 litre su
1 saat yürüyüş
Gunesss nerdesin kac zamandir:) Begendim menunu sporunu. Dondurma yiyip aksam ögununu atlaman guzel olmus

Ben bugun hurma aldim bi paket taze sekerli. diger cesittende aldim kuru sekersz sanki o. pek sevmedim onu. Sekerli taze olanini yesem cokmu sekerli olur bayilirim hurmaya :))

Ben begendim canim 500 jj mi wooww

Canlar bende yarim kalan ceza sporumu yaptim. 60 mekik 60 jj yaptim. Suyu 2,5 ictim. Simdide bi fincan yesil cay icicem. Sabah kahvaltida da yesil cay icince wc ye cikiyo direk insan, deneyin derim:)

Haha :)) normalde ben cayi zor iciyorum migdem bi kac gündür bulaniyor .. hani belki iyi gelir diye ictim..:)

Günaydın kızlar, gece uyuyamadım yorucu bir gün olacak :/

Sözün bittiği yer 500 jj tadelle hakikaten işe yaramış işte bana da beni böyle canlandıracak birşey lazım

Hic ümidim yok gibi
Hadi hadi kalk hareketlen bi kere basladinmi gerisi geliyo benide aslında eşim gazladi dün hurmalara bakıyorum napican dedi bikaç gün hurma diyeti yapcam dedim sende doğru yolu bulup sonra birakiyosun dedi o neymiş dedim spor yapmak dedi bende hııı dedim sonra 500 jj yaptım ama hurmayı deniycem mutlaka.

Hurmayi bende deneyecegim de benim sevdigim hurmalar sadece hal de satiliyor, oraya girmek icin de özel bir giris karti lazim, bakalim ayarlarim insallah kisa süre icinde.
JJden sonra ayak bileklerim agiriyor, son zamanlarda yiprandimmi ne

Hurmayi bende deneyecegim de benim sevdigim hurmalar sadece hal de satiliyor, oraya girmek icin de özel bir giris karti lazim, bakalim ayarlarim insallah kisa süre icinde.
Benimde bazen ağrıyor çok yuklenmemek lazım.

Yok canım gayet iyiyim bu gün çok şükür :))
Dün nedense garip bir gündü :))

Aslında yazıyor galiba hangi hurmadan yenmesi gerektiğini ama ben çeşidine göre değil doyumuna göre yenmesi gerektiğini düşünüyorum.. kim hangi hurmayla doyuyorsa ondan yemeli bana göre, zaten hurma dışında bişey yok, o da doydurmayınca bayılırsın zaten

Canım şekersiz zaten doydurmaz seni.. benim dün yediğim az şekerliydi akşam mecbur sayıyı artırdım çünkü acıkmıştım..

Istedigini yiyebilirmissin

Hangi hurmayı alalım ?
Hangi hurmayı alacağınıza bütçeniz ve damak tadınız karar versin ancak lütfen dikkat Kudüs hurması adıyla satılan hurmadan kesinlikle uzak duralım. Filistin’de bizzat şahit olduğum durum şu ki; Eriha haricinde herhangi bir yerden satın alacağımız Kudüs hurması isimli hurmanın kardeşlerimize katkısı yoktur, siyonist İsrail’e destek olur.
Acve Hurması, Peygamberimizin sav mübarek elleriyle diktikleri, Medine ve çevresinde yetişen kutsal ve mucizeye konu olmuş en özel hurmadır. Şifa sırrı vardır, çekirdeği dahi dövülüp yutulur, o yüzden tercihimiz bu olabilir.
Benim genelde tercihim, bir alışkanlık olarak, hurma çeşitleri arasında lezzeti ve fiyatıyla orta karar olan Medine hurmasından yana oluyor.

Ben bu 2 çeşitten aldım. Bilmiyorum ki Medine hurması mı :) Üstte olanın tadı çok güzel. Alttaki hem sert hem tatsz sanki.
Sabah bir toplantım vardı. İşe de 3 te başlayıp akşam 9 da çıkıyorum. Kahvaltımı ancak az önce yiyebildim:/ Arada gelirim yine:)

Afiyet olsun canim, medine hurmasi mi bende hic bilmiyorum :) Kuru olunca yemesi zor oluyor, artik paketi bitirene kadar idare edeceksin sonrada almazsin bir daha :) Basliyormusun yoksa bugün hurma diyetine?

Bunlarda benim sevdiklerim

Kolay gelsin canim görüsürüz

Dunku menum
Sabah kuru meyvelerden yedim
Oglen bir yumurta ve 3 lokma kaymakli cokokremli tam bugday esim yapti yedim ben de yerine 30 dk tempolu yuruyus yaptim
Ara 1 dilim az sekerli yabanmersinli kek
18.30- menemen 2 dilim tam bugday 3 bardak ayran
Su -3 lt
30 dakika daha yurudum bebek arabasiyla bu sefer ve 50 squat
Su mesaji yazmak icin neler cektim yaa :-(

Guzel olmus canim jj ne bereket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…