mmm senin hurmalar da guzel görunuyor. Sekerli sekerli iyi oluyo ya, tatli ihtiyacini da gideriyor. Bir dilim pastadan yada bir parca cikolatadan iyidir:) Bugun dusunuyordum ama toplantidan cikinca disarda kahvalti yedik hurma yarina kaldi, belli olmaz belki götururum yanimda gunun devami icin:) Yarin sabahtan baslasam daha ii olur gibi:) Doyarmiyim bilmiyorum kac gun surdururum bilemiyorum:/ Ama tarti öncesi guzel bi detox lazim vucuda:) Bu sabah tartimla askimiz depresti yine :))) bakalim cuma ne dicekk.Afiyet olsun canim, medine hurmasi mi bende hic bilmiyorum :) Kuru olunca yemesi zor oluyor, artik paketi bitirene kadar idare edeceksin sonrada almazsin bir daha :) Basliyormusun yoksa bugün hurma diyetine?
Bunlarda benim sevdiklerim
Kolay gelsin canim görüsürüz
Daha cok karbonhidrat agirlikli olmamismi ama sporun iyi olmus yakmissindir. Su da iyi.Dunku menum
Sabah kuru meyvelerden yedim
Oglen bir yumurta ve 3 lokma kaymakli cokokremli tam bugday esim yapti yedim ben de yerine 30 dk tempolu yuruyus yaptim
Ara 1 dilim az sekerli yabanmersinli kek
18.30- menemen 2 dilim tam bugday 3 bardak ayran
Su -3 lt
30 dakika daha yurudum bebek arabasiyla bu sefer ve 50 squat
Su mesaji yazmak icin neler cektim yaa :-(
O tombiklerrr sekerpare tadindaBu hurmalar super gorunuyor ozellikle tombik olan
Spor ve su iyi, menü biraz tuhaf :) yorumlayamadimDunku menum
Oglen bir yumurta ve 3 lokma kaymakli cokokremli tam bugday esim yapti yedim ben de yerine 30 dk tempolu yuruyus yaptim
Su -3 lt
Tatlari da öyleBu hurmalar super gorunuyor ozellikle tombik olablar
Evet gercekten öyle, bunlardan yiyince insanin cani tatli istemiyor. Bencede sanki yarin sabahtan baslasan daha iyi olur gibi ama istiyorsan bugünü hurmayla da kapatabilirsin. Öyle de fayda edecegini düsünüyorum :)mmm senin hurmalar da guzel görunuyor. Sekerli sekerli iyi oluyo ya, tatli ihtiyacini da gideriyor. Bir dilim pastadan yada bir parca cikolatadan iyidir:) Bugun dusunuyordum ama toplantidan cikinca disarda kahvalti yedik hurma yarina kaldi, belli olmaz belki götururum yanimda gunun devami icin:) Yarin sabahtan baslasam daha ii olur gibi:) Doyarmiyim bilmiyorum kac gun surdururum bilemiyorum:/ Ama tarti öncesi guzel bi detox lazim vucuda:) Bu sabah tartimla askimiz depresti yine :))) bakalim cuma ne dicekk.
Bunlar çok güzel görünüyorlar nefissAfiyet olsun canim, medine hurmasi mi bende hic bilmiyorum :) Kuru olunca yemesi zor oluyor, artik paketi bitirene kadar idare edeceksin sonrada almazsin bir daha :) Basliyormusun yoksa bugün hurma diyetine?
Bunlarda benim sevdiklerim
Kolay gelsin canim görüsürüz
Ooo cokokrem kek maşallah 100 jj yap bakiim bacimDunku menum
Su -3 lt
Canim geçen hafta sinavlarim vardi, başka başka şeyler. Başımı kasiyicacak zamanım yoktu desem yeridir. Ama geldim artık burdayım.1 fincan yogurt yediysen tamamdir bence:) Zaten spor olarak bol bol kosusturmussundur misafir gelio diye.
1 tl ye benzetme ne bittimmmAlemsin kis sen Sabah yesil cayi begendim, ic gunde 3-4 fincani asmamak sartiyla
Kumru olmamis tatlim ya, gerisi guzel :) Bide spor olsaydi daha guzel olurdu.
Gunesss nerdesin kac zamandir:) Begendim menunu sporunu. Dondurma yiyip aksam ögununu atlaman guzel olmus
Ben bugun hurma aldim bi paket taze sekerli. diger cesittende aldim kuru sekersz sanki o. pek sevmedim onu. Sekerli taze olanini yesem cokmu sekerli olur bayilirim hurmaya :))
Ben begendim canim 500 jj mi wooww
Canlar bende yarim kalan ceza sporumu yaptim. 60 mekik 60 jj yaptim. Suyu 2,5 ictim. Simdide bi fincan yesil cay icicem. Sabah kahvaltida da yesil cay icince wc ye cikiyo direk insan, deneyin derim:)
Ben bu 2 çeşitten aldım. Bilmiyorum ki Medine hurması mı :) Üstte olanın tadı çok güzel. Alttaki hem sert hem tatsz sanki. Eki Görüntüle 1539765 Eki Görüntüle 1539767
Sabah bir toplantım vardı. İşe de 3 te başlayıp akşam 9 da çıkıyorum. Kahvaltımı ancak az önce yiyebildim:/ Arada gelirim yine:)
Ne gun bitireceksin canim tehlikeli olmasin sonra[/QUOTE]NQUOTE="AKovser, post: 41117511, member: 472996"]Bugün gerçekten bir garipti, kötü hissetme günüydü galiba
Halsiz, kötü geçirdim günü, galiba hurma diyetinin sonu olucak dedim ondan değilmiş herhalde şimdi iyiyim çünkü :))
Menüm
25 hurma yedim bu gün
akşam 11 tane yedim
Hurmayı kiloyla alamadım, istediğimi bulamadım çünkü, kutuda olanlardan aldırdım, ilk kutu iyiydi de ikinci çok kuru ve şekerssiz gibiydi.. bu gün yeni hurmadan yedim hiç doydurmadı desem yeridirr :)) hiç hurmaya benzemiyor yaa
3 günde galiba ilk defa acıktım bu gün :)) o yüzden akşam halsizliğimi hurmaya attım ve çok yedim :))
2 fincan yeşilçay
3 fincan çay
su 2 litreyi geçti
1 kase yoğurt (canım istemedi yiyemedim)
1 kase yerim belki şimdi
Tamamdir cabim. Bugun 55 squatimi da yaptim wallaBunlar çok güzel görünüyorlar nefiss
Ooo cokokrem kek maşallah 100 jj yap bakiim bacim
Tarcin sevmiyorsan zorlama bence limon sık tadi degisirTarçına nefret ediyorum, yeşilçayı burnumu tutarak içiyorum genelde, şimdi yeşil çay demleyip içine tarçın attım, bayılmazsam kokusundan içicem
Tarçın yemek istiyorum faydalı falan ama hiç midem kaldırmıyor o yüzden çaya atıp su gibi içmeyi deneyeyim bu sefer dedim
Tarcin sevmiyorsan zorlama bence limon sık tadi degisir
Benim de regl devam. Dun en yogun gunuydu hatta. Bugun de massallahi varYaptım artık içicem mecbur
Hem bana regl zamanı tarçın iyi geliyordu, sevmiyorum doğru ama bir ara elma, limon karabiberli tarçınlı bir karışım var ya ondan içiyordum iyi geliyordu, o yüzden yine azıcık ta olsa yemek istiyorum, hem öğlen hurmamı geç yedim diye biraz açlık ta var onu da yatıştırır..
Ben dün güya seninle squata başlıyacaktım, sen maşaAllah yapmışsınn :)
Ben biraz sorunlu geçirdim bu ay regli, hala ağrım oluyor, reglin halsizliği üzerimde, neden böyle oldum bilmiyorum, üstüne bir de hastalandım tam oldu, ilaç aldım diye regl iyice saçmaladıbitse de kurtulsam, bakıcam artık bu gün yapabilirsem yapıcam squatı, olmazsa bitmesini bekleyeceğim..
Canım regl ağrısına en iyi gelen şey adaçayı demle iç bir bardak. Hatta gününü tahmin edebiliyorsan bundan sonra olmadan bir hafta önce başla her gün bir bardak ic. Bir pcoslu olarak benim de ağrım oluyor bunun faydasını gördüm.Benim de regl devam. Dun en yogun gunuydu hatta. Bugun de massallahi varsen de bugun basla
Tarçına nefret ediyorum, yeşilçayı burnumu tutarak içiyorum genelde, şimdi yeşil çay demleyip içine tarçın attım, bayılmazsam kokusundan içicem
Tarçın yemek istiyorum faydalı falan ama hiç midem kaldırmıyor o yüzden çaya atıp su gibi içmeyi deneyeyim bu sefer dedim
Aramıza hoşgeldin sarı şekerMerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum malum doğum kiloları. Boyum 1.70 3 hafta önce 102.7 kiloydum. 3 haftadır dikkat ediyorum yarın tartilayim net kilomu da yazacağım
Benim de regl devam. Dun en yogun gunuydu hatta. Bugun de massallahi varsen de bugun basla
Canım regl ağrısına en iyi gelen şey adaçayı demle iç bir bardak. Hatta gününü tahmin edebiliyorsan bundan sonra olmadan bir hafta önce başla her gün bir bardak ic. Bir pcoslu olarak benim de ağrım oluyor bunun faydasını gördüm.
Canım activianin elmalı tarçınlı probiyotik yoğurtları var onda tarçın kokusu falan yok gerçi ben çok severim ondan almıyor da olabilirim ☺ Bir de ben Yeşil cayi doğadan markanın acaili olanını kullanıyorum yaklaşık 3 senedir de memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?