Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

NQUOTE="AKovser, post: 41117511, member: 472996"]Bugün gerçekten bir garipti, kötü hissetme günüydü galiba

Halsiz, kötü geçirdim günü, galiba hurma diyetinin sonu olucak dedim ondan değilmiş herhalde şimdi iyiyim çünkü :))

Menüm

25 hurma yedim bu gün
akşam 11 tane yedim
Hurmayı kiloyla alamadım, istediğimi bulamadım çünkü, kutuda olanlardan aldırdım, ilk kutu iyiydi de ikinci çok kuru ve şekerssiz gibiydi.. bu gün yeni hurmadan yedim hiç doydurmadı desem yeridirr :)) hiç hurmaya benzemiyor yaa
3 günde galiba ilk defa acıktım bu gün :)) o yüzden akşam halsizliğimi hurmaya attım ve çok yedim :))

2 fincan yeşilçay
3 fincan çay
su 2 litreyi geçti

1 kase yoğurt (canım istemedi yiyemedim)
1 kase yerim belki şimdi[/QUOTE]
Ne gun bitireceksin canim tehlikeli olmasin sonra

mmm senin hurmalar da guzel görunuyor. Sekerli sekerli iyi oluyo ya, tatli ihtiyacini da gideriyor. Bir dilim pastadan yada bir parca cikolatadan iyidir:) Bugun dusunuyordum ama toplantidan cikinca disarda kahvalti yedik hurma yarina kaldi, belli olmaz belki götururum yanimda gunun devami icin:) Yarin sabahtan baslasam daha ii olur gibi:) Doyarmiyim bilmiyorum kac gun surdururum bilemiyorum:/ Ama tarti öncesi guzel bi detox lazim vucuda:) Bu sabah tartimla askimiz depresti yine :))) bakalim cuma ne dicekk.

Daha cok karbonhidrat agirlikli olmamismi ama sporun iyi olmus yakmissindir. Su da iyi.

Bu hurmalar super gorunuyor ozellikle tombik olan
O tombiklerrr sekerpare tadinda Yumusacik lokum gibi Baktim Iran dan geliyor, digeri ise Tunus tan. Cocuklarada verdim dun sifa niyetine

Spor ve su iyi, menü biraz tuhaf :) yorumlayamadim

Bu hurmalar super gorunuyor ozellikle tombik olablar
Tatlari da öyle

Evet gercekten öyle, bunlardan yiyince insanin cani tatli istemiyor. Bencede sanki yarin sabahtan baslasan daha iyi olur gibi ama istiyorsan bugünü hurmayla da kapatabilirsin. Öyle de fayda edecegini düsünüyorum :)
Yogurtta tüketirsen doyarsin, süresine gelince kendini zorlamayacak sekilde 1-2 gün denersin, gerisi Allah kerim
Masallah askiniz daim olsun, hep yüzünü güldürsün tartin
Senin tartiya söyle de benimkine iki cift laf etsin

Bunlar çok güzel görünüyorlar nefiss
Ooo cokokrem kek maşallah 100 jj yap bakiim bacim

Canim geçen hafta sinavlarim vardi, başka başka şeyler. Başımı kasiyicacak zamanım yoktu desem yeridir. Ama geldim artık burdayım.

Ne gun bitireceksin canim tehlikeli olmasin sonra[/QUOTE]

Valla normalde iyi gidiyor bir sorun yok çok şükür..
Bu gün başım çatlıyor ama, su, yeşilçay içmedim alışverişe çıkıcam diye sonra malum wc sorunu yaşıyorum, eve geldim hemen su şimdi de yeşilçay içicem, hurmalarımı da yedim, yavaş yavaş toparlanırım umarım ama yorgunluktan, sıcaktan böyleyim
Zaten regl bitsin oruç tutucam inşaAllah, o zaman bitirmek zorunda kalıcam

Tarçına nefret ediyorum, yeşilçayı burnumu tutarak içiyorum genelde, şimdi yeşil çay demleyip içine tarçın attım, bayılmazsam kokusundan içicem
Tarçın yemek istiyorum faydalı falan ama hiç midem kaldırmıyor o yüzden çaya atıp su gibi içmeyi deneyeyim bu sefer dedim

Tarcin sevmiyorsan zorlama bence limon sık tadi degisir

Tarcin sevmiyorsan zorlama bence limon sık tadi degisir

Yaptım artık içicem mecbur
Hem bana regl zamanı tarçın iyi geliyordu, sevmiyorum doğru ama bir ara elma, limon karabiberli tarçınlı bir karışım var ya ondan içiyordum iyi geliyordu, o yüzden yine azıcık ta olsa yemek istiyorum, hem öğlen hurmamı geç yedim diye biraz açlık ta var onu da yatıştırır..

Ben dün güya seninle squata başlıyacaktım, sen maşaAllah yapmışsınn :)
Ben biraz sorunlu geçirdim bu ay regli, hala ağrım oluyor, reglin halsizliği üzerimde, neden böyle oldum bilmiyorum, üstüne bir de hastalandım tam oldu, ilaç aldım diye regl iyice saçmaladı bitse de kurtulsam, bakıcam artık bu gün yapabilirsem yapıcam squatı, olmazsa bitmesini bekleyeceğim..

Benim de regl devam. Dun en yogun gunuydu hatta. Bugun de massallahi var sen de bugun basla

Benim de regl devam. Dun en yogun gunuydu hatta. Bugun de massallahi var sen de bugun basla
Canım regl ağrısına en iyi gelen şey adaçayı demle iç bir bardak. Hatta gününü tahmin edebiliyorsan bundan sonra olmadan bir hafta önce başla her gün bir bardak ic. Bir pcoslu olarak benim de ağrım oluyor bunun faydasını gördüm.

Canım activianin elmalı tarçınlı probiyotik yoğurtları var onda tarçın kokusu falan yok gerçi ben çok severim ondan almıyor da olabilirim ☺ Bir de ben Yeşil cayi doğadan markanın acaili olanını kullanıyorum yaklaşık 3 senedir de memnunum.

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum malum doğum kiloları. Boyum 1.70 3 hafta önce 102.7 kiloydum. 3 haftadır dikkat ediyorum yarın tartilayim net kilomu da yazacağım
Aramıza hoşgeldin sarı şeker
Ilk sayfada kurallarımız var onları kabul edersen başlayabiliriz. Birde senin tanımamız için katılım formunu doldurmanı rica edeceğim

Sabahtan beri akşama ne pişirsem diye düşünüyorum hala birşey bulamadım. Yemek derdi yüzünden saçlarım ağıracak

Canım, ben doğadan, arifoğlu ve s. çoğunu denedim, genel olarak sevmiyorum işte :))
son zamanlarda limon sıkıp içiyordum, burnumu tutmama bile gerek kalmıyordu açımdır belki de ondann
Ben zaten yararlı olan ne varsa sevmiyorum galiba çocukluğumdan beri ağzıma koyamam o yoğurtları, hep bakardım babam çok alırdı kardeşlerim seviyor diye, meveli, çikolatalı hepsini canım çekiyor gel ki dilime dokunduramam..

Selam kızlar.alıntı yapmıyorum böyle yazayım..ebrum zaten gekebildigim yok baksana en iyisi boyle olması bence..goncam sen daha öncede sormuştur nasılsın diye bende cevap yazmıştım ama gitmemiş..boynun iyi agir bi grip geçirdim bu hafta. Tukruk bezlerim iltihaplandi daha önce hic duydunmu bilmiyorum..( ben duymadım da) kabakulak gibi geziyorum..tayinlerin aaçıklanması ertelendi haziran 10 da belli olacak ama yeri belli olmasa da tayinciyiz sonuçta evi toplamam lazim..bende durumlar boyle yani opuldunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…