Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum malum doğum kiloları. Boyum 1.70 3 hafta önce 102.7 kiloydum. 3 haftadır dikkat ediyorum yarın tartilayim net kilomu da yazacağım
Hoşgeldinizzzz :))
Keyifli kilo vermeler dilerimmmm :)

Bu arada resimdeki sensen hiç te 102 kilo gibi görünmüyorsun, eski resim ya da.
Bir de göz renginizi merak ettimm, biraz meraklıyım da güzel görünüyor o yüzden

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum malum doğum kiloları. Boyum 1.70 3 hafta önce 102.7 kiloydum. 3 haftadır dikkat ediyorum yarın tartilayim net kilomu da yazacağım

Hoşgeldin canım telden giriyorsan kopyala yapıştır yap. Ben şura geçen hafta geldim bende. Düğün arifesi verilecek kilolar benimki de. Hadi bakalim inşallah başaracağız hep birlikte

Sabahtan beri akşama ne pişirsem diye düşünüyorum hala birşey bulamadım. Yemek derdi yüzünden saçlarım ağıracak

Benim hayalim eşimle birlikte pazara gitmeden önce o haftanın yemek listesini yapmak yoksa işin içinden çıkılmıyor. Annem bir ara babama sorardı ne yapsam diye. Birşey bulamayınca kahvaltılık yapardık inan düşünmekten gına geliyor aynı sende olduğu gibi erkek arkadaşım yemeğe geleceği zaman bile düşünüyorum ne yapsam diye kırk yılın başı olmasına rağmen.

Ay aynı benim sebze olayım gibi seninki de. Rokayi aldım hala dolapta beni bekliyor yenmek üzere ☺

Formu gördüm ama telefon dan girdiğim için dolduramiyorum
Ben formu kopyalasam mesajımdan alıntı yapıp doldurabilirmisin canım?

Zaten yararlı şeyleri sevseydik bu hallere gelirmiydik kuzum :)))

Geçmiş olsun danesim. Hakkınızda hayırlısı olsun :-*
Resimde henüz bakarım ve 60 kiloyum goz rengim acik kahverengi ama orda lens tabi
Maşallah :) o günlere tez zamanda dönmeni dilerim, tabi senin de isteğin buysa :)
Valla günün en kazık sorusu buuu hele evde oruç tutan varsa annem düşün düşün birhal oluyor
Benim en sevmediğim soruların arasında geliyor bu soru. Büyük bir dert :)

Aynen canım çok haklısın, bazen şıp diye evet bugün bunu yapayım diyorum bazen de işin içinden çıkamıyorum :)
Bu birde kendimize, misafir gelince 1 hafta önceden düşünmeye başlıyorum :))) birde ben çok kararsız bir insanım, daha da zor oluyor :)

1 haftalık liste yapabilirsen ne ala, bence zor çünkü arada canı başka şeyler istiyor insanın.

Kız hala yemedin mi rokayı :)

4.TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?

Mesaj at istersen canım bir de öyle deneyeyim bu arada ben icli köfte yaptım size bir fikir olsun
Mesajın sağ alt köşesinde cevapla ya tıkla sonrada boşlukları doldurabilirsin canım. Ooo ellerine sağlık, içli köfte hamarat hanımların işi, ben o kadar becerikli değilim :)))

Hayır canım birbirimizi sevmedigimize karar verdik. Ayrı dünyaların insanıyız biz
Birde sevdicekle bugün yildonumumuz bugün akşam yemeğim çok sakat idare edin kızlar beni. Pasta yaptım azcik yiyeceğim iste

Ama şimdi rokaya haksızlık ediyorsun, o bana seni çok sevdiğini söyledi. Duymasın bak çok üzülür

Tebrik ederim canım, nice mutlu huzurlu senelere inşallah

Kullanıcı Adı: sekersekerp

Hiç konuşma yaaa biz bu yüzden kilo veremiyoruz, geç veriyoruz, yememiz gerekenleri yiyemediğimiz içinn

Yok ablam gelmezdikkk

Hoşgeldin canım.
Formu gördüm ama telefon dan girdiğim için dolduramiyorum
Cevapla butonuna basınca alıntı yapılıyor telefondan zmanla alisirsin bende sürekli telefon kullanıyorum.
Evet bazen oluyo gönderdim sanıyosun gitmiyo cevap. Hayırlısı canım bende koli toplamaya başladım yavaştan topliyim eşyaları diyorum. Tukruk bezlerimi cok ilginç bend duymadım hiç. Neyse en azından boynun iyiymiş. Listeye girmesende gel arada.
Inşallah hayalindeki gibi olur canım o kadar düzenli olmak bana göre değil eskiden sabahtan baslardim düşünmeye eve gelip karar verdigimin tersine bişey yapardım artık düşünmüyorum doğaçlama yapıyorum
Kullanıcı Adı: sekersekerp

Şimdi kayıt alındı mı arkadaşlar
Evet kayıt işlemi tamam kuralları okuduysan 2 hafta deneme suremiz var Yarın kilonu bildirirsin başlangıç olur sonraki cuma ve daha sonraki cuma kilonu bildiriyosun 3. Cuma listeye alıyoruz. Hergün menü su ve spprumuzu yazip birbirimize yorum yapıyoruz. Zamanla kaynasiriz.
Bende gonca şimdilik takım kaptaniyim 2 senedir takimdayim ama inşallah yakında mezun olucam

Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben yemeyi çok seviyorum tabi yemek yapmayı da. Ama bu sefer çok azimliyim. Eşim zayiflamami hiç istemiyor kızıyor diyet yapmama doğal olarak tek kalıyorum burayı hep takip ediyordum kısmet buguneymis. İnşallah hep beraber dünyada fazla yer kaplamaktan kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…