- 26 Mayıs 2015
- 62
- 59
- 3
- 36
Hoşgeldin. Hedefine ulaşman dileğiyle.Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben yemeyi çok seviyorum tabi yemek yapmayı da. Ama bu sefer çok azimliyim. Eşim zayiflamami hiç istemiyor kızıyor diyet yapmama doğal olarak tek kalıyorum burayı hep takip ediyordum kısmet buguneymis. İnşallah hep beraber dünyada fazla yer kaplamaktan kurtuluruz
Hey gidi günler yani :)Resimde henüz bakarım ve 60 kiloyum goz rengim acik kahverengi ama orda lens tabi
Menulerini paylaşmaya başla hep birlikte duzenleme yaparız canımTeşekkür ederim arkadaşlar. Ben yemeyi çok seviyorum tabi yemek yapmayı da. Ama bu sefer çok azimliyim. Eşim zayiflamami hiç istemiyor kızıyor diyet yapmama doğal olarak tek kalıyorum burayı hep takip ediyordum kısmet buguneymis. İnşallah hep beraber dünyada fazla yer kaplamaktan kurtuluruz
Anlattım meseleyi benim tartıya, bir yerde oturup kahve içeceklermiş ikna olması içinSpor ve su iyi, menü biraz tuhaf :) yorumlayamadim
Tatlari da öyle
Evet gercekten öyle, bunlardan yiyince insanin cani tatli istemiyor. Bencede sanki yarin sabahtan baslasan daha iyi olur gibi ama istiyorsan bugünü hurmayla da kapatabilirsin. Öyle de fayda edecegini düsünüyorum :)
Yogurtta tüketirsen doyarsin, süresine gelince kendini zorlamayacak sekilde 1-2 gün denersin, gerisi Allah kerim
Masallahaskiniz daim olsun, hep yüzünü güldürsün tartin
Senin tartiya söyle de benimkine iki cift laf etsin
Hoşgeldin canım aramızaTeşekkür ederim arkadaşlar. Ben yemeyi çok seviyorum tabi yemek yapmayı da. Ama bu sefer çok azimliyim. Eşim zayiflamami hiç istemiyor kızıyor diyet yapmama doğal olarak tek kalıyorum burayı hep takip ediyordum kısmet buguneymis. İnşallah hep beraber dünyada fazla yer kaplamaktan kurtuluruz
Ay ne güzeldir o hurmaları yerinde yemek. hele tazeleri öyle güzelkiBen bu 2 çeşitten aldım. Bilmiyorum ki Medine hurması mı :) Üstte olanın tadı çok güzel. Alttaki hem sert hem tatsz sanki. Eki Görüntüle 1539765 Eki Görüntüle 1539767
Sabah bir toplantım vardı. İşe de 3 te başlayıp akşam 9 da çıkıyorum. Kahvaltımı ancak az önce yiyebildim:/ Arada gelirim yine:)
Menün gayet iyi ama aksamlari bence ekmegi yememen lazim .. sicak ögünlerde..Arkadaşlar günlük yedikleriniz çok az değil mi
Ben bu kadarcik yesem açlıktan ölürüm. Gerçi ben emziriyorum hala ondan olabilir. Benim bugünkü yediklerim
Sabah 9.30
2 dilim etimek, 5 zeytin peynir bir tane haşlanmış yumurta domates salatalık şekersiz cay
Ara
1 avuç tuzsuz leblebi
Öğle
Bir parça tavuk pirzola, salata, ayran, bir dilim etimek
Ara
Bir kase yoğurt
Aksam
6 yemek kaşığı taze fasulye
Ayran 1 dilim ekmek
Yatarken bir bardak süt
Gayet iyiArkadaşlar günlük yedikleriniz çok az değil mi
Ben bu kadarcik yesem açlıktan ölürüm. Gerçi ben emziriyorum hala ondan olabilir. Benim bugünkü yediklerim
Sabah 9.30
2 dilim etimek, 5 zeytin peynir bir tane haşlanmış yumurta domates salatalık şekersiz cay
Ara
1 avuç tuzsuz leblebi
Öğle
Ara
Bir kase yoğurt
Aksam
Ayran 1 dilim ekmek
Yatarken bir bardak süt
Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben yemeyi çok seviyorum tabi yemek yapmayı da. Ama bu sefer çok azimliyim. Eşim zayiflamami hiç istemiyor kızıyor diyet yapmama doğal olarak tek kalıyorum burayı hep takip ediyordum kısmet buguneymis. İnşallah hep beraber dünyada fazla yer kaplamaktan kurtuluruz
Gülüm seni tartı ne güzel laf dinliyor öyleAnlattım meseleyi benim tartıya, bir yerde oturup kahve içeceklermiş ikna olması içinBen o yağ, su kas tartandan aldım Beauer vardı ya bahsetmiştim 2 haftadır onu kullanıyorum seviyoruz laynnnn birbirimizi
Hoşgeldin canım aramıza
Bugünkü Menüm
12:30
1 yeşillikli peynirli sandwiç büyüktü :/ (siyah ekmekle) . Şekersz kahve
14:00
2 hurma
18:00
1 muz 1 kase yoğurt 1 yulaflı kurabiye
Su: 3 lt + 1 fincan yeşilçay
Spor : Cezayı yapıcam biraz dinlendikten sonra, yeni geldim işten. Başka spor yok.
koşuşturdum bol bol .
ALLAH kabul etsin güneşcan, Rabbim oraları bize de görmeyi nasip eder inşallahAy ne güzeldir o hurmaları yerinde yemek. hele tazeleri öyle güzelki. Geçen yıl umreye gitmiştim, çok şükür nasip oldu.
Menüm
10:00 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, biber, 1 dilim buğday ekmeği
12:00 yeşil çay
15:00 nescafe
18:00 sulu patates et haşlama, 2 dilim buğday ekmeği
19:00 3 erik, yarım elma
2,5 su, 1 saat yürüyüş
Başlangıç için çok güzel olmuşArkadaşlar günlük yedikleriniz çok az değil mi
Sabah 9.30
Ara
1 avuç tuzsuz leblebi
Öğle
Ara
Bir kase yoğurt
Aksam
Ayran 1 dilim ekmek
Yatarken bir bardak süt
Guzrl olmus kankitoom♥Bu azimle devam edersen kısa sürede hedefine ulaşırsın. Eşin senin zayıflayıp daha mutlu olduğunu görünce seni desteklemeye başlayacak, bu seni yıldırmasın canım
Gülüm seni tartı ne güzel laf dinliyor öylebende öyle tartı istiyorum, acaba benimkini korkutsam mı bak değiştiririm seni gibilerinden
Canım sana zahmet tartının resmini paylaşırmısın, bende fikir edinmiş olurum? Yağ oranın ne durumda?
Güzel olmuş menün, akşamı hafif geçirmişsin
ALLAH kabul etsin güneşcan, Rabbim oraları bize de görmeyi nasip eder inşallah
Güzel olmuş canım beğendim.
Bugünkü menüm
Sabah 08:00
1 haşlanmış patates
1 fincan mate çayı
Ara 10:00
1 kivi
Öğlen 11:30
Fransız usulü soslu salata (Domates, salatalık, marul, kırmızı biber, havuç)
Ara 13:00
1 bardak süt
5 kepekli bisküvi
Akşam 19:00
6 yk brokkolili tavuklu makarna
1 küçük sarımsaklı ekmek
2,5 lt su
Spor: 10.745 adım gösteriyor uygulamam ama telefon eşimin cebindeydi, ben yemekten sonra koşarken o yavaş yavaş yürüyordu yani bir 11.000 adım rahat yapmışımdır belki de daha fazla.
50 diz çek
50 jj
Ben de emziriyorum canim. Ve 10 kilo verdim 5 ayda. Bebegimi de hep emzirdim. Gunluk 3-4 lt su icersen bol bol sutun olur.Ben hala emziren bir anneyim daha çok kisarsam sütümde azalma olabilir diye korkuyorum zaten prematüre bir anneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?