Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben yemeyi çok seviyorum tabi yemek yapmayı da. Ama bu sefer çok azimliyim. Eşim zayiflamami hiç istemiyor kızıyor diyet yapmama doğal olarak tek kalıyorum burayı hep takip ediyordum kısmet buguneymis. İnşallah hep beraber dünyada fazla yer kaplamaktan kurtuluruz

Hoşgeldin. Hedefine ulaşman dileğiyle.

Menulerini paylaşmaya başla hep birlikte duzenleme yaparız canım

Anlattım meseleyi benim tartıya, bir yerde oturup kahve içeceklermiş ikna olması için Ben o yağ, su kas tartandan aldım Beauer vardı ya bahsetmiştim 2 haftadır onu kullanıyorum seviyoruz laynnnn birbirimizi

Hoşgeldin canım aramıza

Bugünkü Menüm
12:30
1 yeşillikli peynirli sandwiç büyüktü :/ (siyah ekmekle) . Şekersz kahve
14:00
2 hurma
18:00
1 muz 1 kase yoğurt 1 yulaflı kurabiye

Su: 3 lt + 1 fincan yeşilçay
Spor : Cezayı yapıcam biraz dinlendikten sonra, yeni geldim işten. Başka spor yok.
koşuşturdum bol bol .

Ay ne güzeldir o hurmaları yerinde yemek. hele tazeleri öyle güzelki. Geçen yıl umreye gitmiştim, çok şükür nasip oldu.

Menüm
10:00 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, biber, 1 dilim buğday ekmeği
12:00 yeşil çay
15:00 nescafe
18:00 sulu patates et haşlama, 2 dilim buğday ekmeği
19:00 3 erik, yarım elma
2,5 su, 1 saat yürüyüş

Arkadaşlar günlük yedikleriniz çok az değil mi
Ben bu kadarcik yesem açlıktan ölürüm. Gerçi ben emziriyorum hala ondan olabilir. Benim bugünkü yediklerim
Sabah 9.30
2 dilim etimek, 5 zeytin peynir bir tane haşlanmış yumurta domates salatalık şekersiz cay
Ara
1 avuç tuzsuz leblebi
Öğle
Bir parça tavuk pirzola, salata, ayran, bir dilim etimek
Ara
Bir kase yoğurt
Aksam
6 yemek kaşığı taze fasulye
Ayran 1 dilim ekmek
Yatarken bir bardak süt

Menün gayet iyi ama aksamlari bence ekmegi yememen lazim .. sicak ögünlerde..

Gayet iyi

Bu azimle devam edersen kısa sürede hedefine ulaşırsın. Eşin senin zayıflayıp daha mutlu olduğunu görünce seni desteklemeye başlayacak, bu seni yıldırmasın canım

Gülüm seni tartı ne güzel laf dinliyor öyle bende öyle tartı istiyorum, acaba benimkini korkutsam mı bak değiştiririm seni gibilerinden

Canım sana zahmet tartının resmini paylaşırmısın, bende fikir edinmiş olurum? Yağ oranın ne durumda?

Güzel olmuş menün, akşamı hafif geçirmişsin

Ay ne güzeldir o hurmaları yerinde yemek. hele tazeleri öyle güzelki. Geçen yıl umreye gitmiştim, çok şükür nasip oldu.
ALLAH kabul etsin güneşcan, Rabbim oraları bize de görmeyi nasip eder inşallah

Güzel olmuş canım beğendim.

Bugünkü menüm

Sabah 08:00
1 haşlanmış patates
1 fincan mate çayı

Ara 10:00
1 kivi

Öğlen 11:30
Fransız usulü soslu salata (Domates, salatalık, marul, kırmızı biber, havuç)

Ara 13:00
1 bardak süt
5 kepekli bisküvi

Akşam 19:00
6 yk brokkolili tavuklu makarna
1 küçük sarımsaklı ekmek

2,5 lt su
Spor: 10.745 adım gösteriyor uygulamam ama telefon eşimin cebindeydi, ben yemekten sonra koşarken o yavaş yavaş yürüyordu yani bir 11.000 adım rahat yapmışımdır belki de daha fazla.
50 diz çek
50 jj

Başlangıç için çok güzel olmuş

Bugünkü menüm..
sabah 6.30
sandvic aldim disardan . Sebzeli krem vardi icinde ..

Sabah 8.00
bitane yumurta
bitane esmer ekmek

10.00 cikolata krizi
bi isirik bitter cikolata

Aksam 19.00
bi dilim peynir sarimsak ekmek gibi bisey kücüktü
bi portion soslu makarna brokoli bide tavuk parcalari vardi icinde hepsini
yemedim

2 litre su

SPOR:
Isyerinde 600 700 arasi kalori yaktim.. bi saat erken cikmistim ..
aksam .. hem kosu yaptik hem yürüdük hem hizli marathon kosusu yaptik.. sallincakda sallandik ebru eltimle yaptik biseyler bi saat falan heralde ..:)

Bugunki menum
11.00- 1 yumurta beyazi ve 3 zeytin
Ara- 1 bardak sut
14.00- 1 yesil biber
19.30-4 kasik taze fasulye -1-2 kasik bulgur pilavi ve yogurt
Su - 2 lt
Spor- 55 squat 100 jj cezam oglen evde deildim daha fazla spor yapamadim gelince de vebekle ugrastim daha yeni uyudu saat 5 den beri uyanikti :-(

Ben hala emziren bir anneyim daha çok kisarsam sütümde azalma olabilir diye korkuyorum zaten prematüre bir anneyim

Guzrl olmus kankitoom♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…