Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ama bugunki menumu ornek alma. Son gunlerde istahsizim moralsizim o yuzden boyle. Senin menun gayet iyi zaten. Ama ekmegi azaltmalisin. Etimek yemissin sanirim onun yerine tam bugday tercih et bence

yeni tartin hayirli olsun sekerim. Sabah iyi yemissin de sonradan sucluluk mu hissettin naptin

Guzeeeeeeeeeellll ★★★ kahvalticimmm

Evet suyun süt yaptığı doğru ama sütün kalitesi de önemli bence
Peki akşamki ekmek dışında listemde başka bir yanlışlık var mı

Ma
MatE ile aran nasil kuzum ya ben de icmeyi dusunuyorum. Yesil caya gore tadi iyi mi

Evet suyun süt yaptığı doğru ama sütün kalitesi de önemli bence
Peki akşamki ekmek dışında listemde başka bir yanlışlık var mı
Simdi sana soyle soyleyim. Doktorun dedigine gore nazar degmesin bebisin yasina gore kilosu boyu en ust seviyede gayet iyi dedi. Sutum baya yaradi yani. Sen sut kaliteli olacak diye onu bunu yemene gerek yok sut kalitesini en iyi sut arttirir. Zateb aksam sutunu icmisssin ;-)

Menü iyi spor az olmuş bugün.
Öğlen meyve falan yeseydin iyi olurdu aslında.
Gayet güzel zaten emziriyosannpek kismadan da verirsin kilocuklarini ama su miktarı ve yaptığın spor yok onlarida eklersen iyi olur birde saatlerini. Biraz fazla mı istekte bulundum neyse bikaç güne duzene girer :)

Iki elti geldi meydaneee ikiside birbirinden merdaneee birlikte olduğunuz çok belli birbirinize sahip cikmisiniz aferin
Sabah az olmuş canım akşam iyi ama.
Ben hala emziren bir anneyim daha çok kisarsam sütümde azalma olabilir diye korkuyorum zaten prematüre bir anneyim
Normalnyiyip suyu çok icersen birazda hareket doğum kilosu olduğu için çabucak verirsin balım.

Etimek sevmediğim ve ekmeği tamamen kesmek için onu yiyorum. Paketi yariladim zaten yaklaşık 3 haftadır böyle bir diyet uyguluyorum yarın tartilacagim umarım vermişimdir

Yaklaşık bir 5000 adım atmışızdır koşuda :)

Menün güzel olmuş kankim. Spor da yeterli :) bu arada nasıl oldun? Toparlandın mı biraz? Ufaklık nasıl?

Ben hala emziren bir anneyim daha çok kisarsam sütümde azalma olabilir diye korkuyorum zaten prematüre bir anneyim
Canım en önemlisi bebeğin, kısmadan sağlıklı beslenerek zayıflaman daha iyi. Bak burda emziren anneler sana tavsiyelerde bulunurlar, sıkma canını :-*

MatE ile aran nasil kuzum ya ben de icmeyi dusunuyorum. Yesil caya gore tadi iyi mi
Gülüm yeşil çay mateye göre daha iyi, matenin tadı bana çok demli şekersiz siyah çay gibi geliyor. Içilmeyecek gibi değil de işte acımsı bir tadı var. Belki içine limon sıksam daha içilir bir hale getirebilirim belki?

Güreşci eltiler gibi olduk
haydeee bre pehlivan

Henüz bir spor yapmıyorum Sezeryan dogum yaptığım için sadece yürüyüş yapıyorum
Yürüyüş çok iyi canım, al bebeğini çık temiz havaya ohhh mis gibi

İnşallah veririm dolabimdaki hiç bir şey e giremiyorum çok üzülüyorum ömrümde hiç bu kadar kilo almamistim
İnancını yitirme yeter, önümüzde ki haftalarda kiloların gittiğini görünce motivasyonun da artacak o zaman kendini daha iyi hissetmeye başlayacaksın. Kendine inan

Henüz bir spor yapmıyorum Sezeryan dogum yaptığım için sadece yürüyüş yapıyorum
Canim kizma ama spor yapabilirsin ben de sezeryan oldum 3. Ayda pilatese basladim her turlu sporumu da yapiyorum walla . Bu arada bebisim 8 aylik aramizda 1.5 ay var. Bi sey daha sutun kaliteli olmasa da artik ek gidaya gecebilirsin ve gecmelisin zaten. Ekmegi hayatindan cikar yagi ve tatliyi azalt. Sonra benim bugun yasadigim gibi eski pantolonun beline bol gelsin. ;-) zayif olmanin tadini cikart

Amaaan artik emzirme donemi bitene kadar ben de icmeyim cay falan napiim. Yesil cay seviyorum ama o da etkili bisey

Benim menüm şöyle.
Sabah 8.00 yulaf ezmesi sütle 10 kuru üzümlü

Ara 10.00 nescafe yarım dilimden az kek tatlandırıcılı tabii

Öğlen 12.00 1 tavuk baget 4 kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık pilav salata

Ara 15.00 4 yeni dünya

Akşam 19.00 ızgara tavuk ve et birer parça 4 kaşık közlenmiş patlıcan salatası Yeşil salata

Ara 21.00 3-4 badem ve 2 ceviz çayla

Su 2 lt anca oldu mate yeşilçay ve 10 lu çay içtim
Spor 30 + 30 dakika yürüyüş 30 dk eşimle kızımla basketbol oynadik. 100 jj bugünlük.

Kesinnn:)) zaten migdem cok kötüydüü spor yapinca iyi geldi valahh.. bide wvye cika bilsem tam olacak haha

Cok ggüzell menün suyun sporunn:)))

Tebrik ederim canım, nice mutlu huzurlu yıllara inşaAllah :)
tamam canım, pastayı 100 jj ve 50 squatla gözardı ederizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…