Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Az olmuşla normal arası, acıkmadıysan sorun yok tabi

Yemeği hepimiz seviyoruz canım, zaten sevmesek bu hale gelmezdikk
inşaAllah başarırız canım :)

İyi olmuş bence, az ya da çok değil de doğru yemek önemli aslında, hele sen bir de emziriyorsan ayrıca dikkat etmen gerek :)
ama suyu ve sporu da yazman gerek :)

İYİİİİ GECELEEEERRRR...

İyi gecelerr :)

Güzel olmuş rakibemmm :)

Menüm

7+9+7 hurma (şekersiz hurma yüzünden çok yedim öğlen, akşam iyisinden aldırdım sonunda :))

1 kase yoğurt
1 fincan yeşilçay (garip olucak belki ama tarçınlı :))
3 fincan çay

evde olmayınca saçmalıyorum, vaktinde yeyip, içemedim..

su tüm gün sadece 1 bardak içmiştim, o da dışarda olduğum için, wc sorunu yaşamayayım diye..
Gece içmeye başladım, hala içiyorum :)) 2 litreye 4 bardak kaldı ha gayret

Ben hala emziren bir anneyim daha çok kisarsam sütümde azalma olabilir diye korkuyorum zaten prematüre bir anneyim
Tatlım ben malesef arkadaşlar gibi düşünmüyorum kısmen. Bende 97 kilo başladım diyetisyenim günde 4 5 dilim ekmekle başladı bana. İlk amacı vücudu alıştırmak zaten daha fazla yiyordum. Birde çorba yanında ekmek olmaması makarna pilav varsa o öğünde yağsız ve öncesinden ekmek yenmemesi yağ yakması için mutlaka her yemeğin yanında 3 kaşık yoğurt yenmesi gibi şeyler. Bende bir gün çok az yiyorum bir gün daha fazla belli olmuyor ama sağlıklı ve ara öğünlü yemen önemli. Ara öğün yoksa sağlıklı kilo vermeyi unut derim. Şuan 70 kusurlerdeyim cumaya sakladığım için rakamı söylemiyorum ama ben bu kiloya gelene kadar hep böyle verdim öyle de devAm ediyorum.

Tebrik ederim canım, nice mutlu huzurlu yıllara inşaAllah :)
tamam canım, pastayı 100 jj ve 50 squatla gözardı ederizz

Amin canım insallah. Ben bu jj ya baktım da yok yok ben yapamıyorum onu en son denediğim zaman gözüm karardı tövbe ettim 60lara düşmeden yapmam. Vücut ağır ben zıpladıkça yer çekimi inat ediyor balina koşuyor gibi oluyorum

yok canım öyleyse hiç zorlama, daha kötü şeyler olabilir..

Gogom, bu gün de cezadan kurtuldum

Gece ne zormuş su içmek, 2 l tamam, bitti ama ben de bittim ya, belki de hayatımda ilk defa uykum olduğu halde su içmek için uyumadımm

Canım tam olarak ne için içiyorsun mate çayını ? :)

Güzel olmuş canım..

Inşallah isteyen herkese ve bana da tekrar nasip eder.

Okuldayim öğlen. Goturmedigim için nescafeden başka imkanım olmadi

Alıntı yapamıyorum arkadaşlar biliyorum kiloya bahane olmaz ama bebeğim prematüre doğdu ve kuvezde kaldı üçer ay arayla iki ameliyat geçirdi ne plates yapacak zamanım ne de moralim vardı. Bebeğim toparlamaya başladı daha yeni yeni. Evet çok yedim inanın hiç pişman değilim beraber doğum yaptigim bir kaç arkadaşımın sütü kesildi çünkü doğumdan hemen sonra diyete başladılar. Ben şuan tam zamanı diye düşünüyorum çünkü bebeğim ek gıdaya geçti içim rahat. Listem size fazla gelebilir ama ben normalde çok yiyen biriydim günde neredeyse 3e yakın büyük ekmek yerdim. Diyetimi bozmamak adına bu şekilde başladım umarım beni utandirmaz

Günaydin canlarim,
bugün kendimi tartilmamak icin zor tuttum bakalim insallah bende de olumlu bir etki yaratir bu durum

Amaaan artik emzirme donemi bitene kadar ben de icmeyim cay falan napiim. Yesil cay seviyorum ama o da etkili bisey
Ne kadar emzirmeyi düsünüyorsun kanki?
Bencede icme ne olur ne olmaz

Daha iyiyiz ebrusum saol bugun taziyeye gittim
Sükür kuzum, iyi olmaniza cok sevindim

Güzel olmus kaptancim, en cok senin sonucunu merak ediyorum

Kesinnn:)) zaten migdem cok kötüydüü spor yapinca iyi geldi valahh.. bide wvye cika bilsem tam olacak haha
Ay benimde gülüm, yürüyüs kesinlikle iyi geldi. Bugünde cikabiliriz yani

Masallah rakibecim
Gece wc ye kalkmaktan uyuyabildin mi?

Canım tam olarak ne için içiyorsun mate çayını ? :)
Mate cayinin faydalari:
  • Kilo vermeye yardımcı olur
  • Orta ve hafif dereceli depresyon tedavisinde kullanılır
  • Kaygıyı azaltır
  • Sinüsleri açar
  • Alerjilere karşı kullanılır
  • Vitamin bakımından zengindir
  • Antioksidandır
  • Canlılık verir
  • Kalbi güçlendirir
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir
  • İltihap önleyici özelliği vardır
  • Sindirime yardımcı olur
  • İdrar söktürücüdür
  • Zihni açar
  • Konsantrasyonu arttırır
  • Metabolizmayı hızlandırır

Ben kilo vermek icin iciyorum gülüm, ayni zamanda istah kesiyor ve yag yakma özelligine de sahip

Inşallah isteyen herkese ve bana da tekrar nasip eder.
Amin canim

Canim cok gecmis olsun, neyse ki o zor zamanlari geride birakmissiniz cok sükür. Artik geriye degil önünümüze bakalim ve hep beraber, birbirimizi destekleyerek incecik kizlar olalim

Günaydın arkadaşlar 3 hafta önce 102.7 kg ile başladığım diyetime 97.4 kg olarak devam etmekteyim çok mutluyum
Harika tebrik ederim, aynen böyle devam et

Bakali kuzum 2 yasina kadar yolu var ;-) saol ayrica♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…