Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok gecmis olsun canim tabiki kendini psikolojik olarak hazir hissetmek de onemli. Umarim hedefine ulasirsin. Emzirdigin icin bu daha kolay olacak.

Günaydinnn kizlarr.. :))
yeni isden geldimm kahvaltimi yaptim yatagimdayim Suan tam uuyumaya caliscam aklima bisey geldi..
mesela hani hurmaa günleri yapiyosunuz yada yogurt falan.. meselaa bütün gün sadece corba icsek .. nolur varmi böyle bisey sebze corbasi mesela yada tarhana mercimek neyse artik .. ??? Merak ettim

Çok teşekkür ederim kızlar destekleriniz için bu kadar çabuk gitmesini beklemiyordum tabi daha çok yolum var ama olsun 5 beden küçülmem lazım

Sivi detoksu oluyor o canim, vücudunu soklamak icin iyi bir alternatif bence ve 1-2 gün boyunca uygulanabilir diye düsünüyorum.

Mesela hurma yapcaz dayanirmiyim billmiyorum ama corba olsa dayanirim
Hurmanin yaninda yogurt var ya dayanirsin bence. Yogurt sisiriyor, hurma da tokluk sagliyor. Corbayla basarili olacagini düsünüyorsan dene ablam, denemekten zarar gelmez

Ekmek olmalı zaten diyette Ben bu ara yemiyorum şeker olduğu için yoksa ekmek şart.
Gogom, bu gün de cezadan kurtuldum

Gece ne zormuş su içmek, 2 l tamam, bitti ama ben de bittim ya, belki de hayatımda ilk defa uykum olduğu halde su içmek için uyumadımm
Korku dağları yol edermiş o kadarmi korkuncum yaa
Geçmiş olsun canım zor zamanlar geçirmişsin. Ama yediklerin çok değil bence diyetisyenler 1700 le baslatiyolar bence ekmek yemelisin çavdar yulaf tam buğday. Hergün degistirebilirsin mesela. Birakma ekmeği. Benim menulerimde ekmek yok bu ara ama normalde yiyorum şeker intoleransim var ekmegede şeker konduğu için geçici bir süre yemiyorum.
Bence olur karışık sebze çorbası olabilir mesela

Yok be canım uyutmadı desem yeridir kalk kalk bıktım valla

Anladım canım, bulabilirsem ben de içerim gerçi evde olucaktı ama ne oldu bilmiyorum :))

Ben senden değil cezadan korkuyorumm

şaka maka daha yapmam gereken cezalarım da var ama yapamıyorum, regl bitmek üzere ama en ufak hareketimde ağrı başlıyor, bu ay nedense burtuhaf geçti bitse de kurtulsam diye bekliyorum, çok zorladı beni

Günaydın canım..

Vardı ama tam olarak nasıldı hatırlamıyorum, bakıcam biraz bulursam yazarım :)

Bak canım bu var mesela, benim hoşuma gitti açıkcası ama çorbayla problemim var, benlik bir çorba değil içemem yani

http://bennasilkiloverdim.tumblr.co...yet-sok-diyet-onerisi-1-lahana-corbasi-diyeti

Yok be canım uyutmadı desem yeridir kalk kalk bıktım valla Anladım canım, bulabilirsem ben de içerim gerçi evde olucaktı ama ne oldu bilmiyorum :))
Olsun tarti yüzünü güldürmüs, buna deger
Sevmezsin ki sen mate yi

Yağmurlu puslu bir hava var bugün akşamüstü açar inşallah pazara gitmem gerek en azından yağmur yagmasa bari.

Benim tartı hala 5 li rakamlarda aramız iyi değil kendisiyle üstelik regl zamanida yaklasiyo olabilir tam tarih hatırlamıyorum. Inşallah yarın daha dikkatli davranıp maydanoza basvurursâm biraz iyi olabilir diye umuyorum.

Sporun cok cok guzel olmuss . Makarna ve ekmek olmamis gibi :/

Kankim sendede makarna ekmek var:/ Spor her zamanki gibi guzelll.

yeni tartin hayirli olsun sekerim. Sabah iyi yemissin de sonradan sucluluk mu hissettin naptin

Guzeeeeeeeeeellll ★★★ kahvalticimmm
Aynen de öyle Siyah ta olsa ekmek sonucta cok gibi geldi ondan az oldu sonrasinda.

Evet suyun süt yaptığı doğru ama sütün kalitesi de önemli bence
Peki akşamki ekmek dışında listemde başka bir yanlışlık var mı
Guzel menun:)

Spora yetismedim yazmistim:) Aksam uyumadan cezalari yaptim ama.

Guzel olmus menun ve sporun.

Az olmuşla normal arası, acıkmadıysan sorun yok tabi
Yok yok cok yorgundum aclik hissetmedim cezalari yapip uyudum.

Mesela hurma yapcaz dayanirmiyim billmiyorum ama corba olsa dayanirim
Dene kankim her insanin vucudu farkli. Ben hurma ile basladim gune iyi gidiyor:)

Sevgili tartim (evde degilim ondan netten aldim resmi ama aynisinin tipkisi Ebrucan. En cok oy alan tarti ve en satilan.

Cok tesekkür ederim canim, netten bunu bir arastirayim :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…