Cok gecmis olsun canim tabiki kendini psikolojik olarak hazir hissetmek de onemli. Umarim hedefine ulasirsin. Emzirdigin icin bu daha kolay olacak.Alıntı yapamıyorum arkadaşlar biliyorum kiloya bahane olmaz ama bebeğim prematüre doğdu ve kuvezde kaldı üçer ay arayla iki ameliyat geçirdi ne plates yapacak zamanım ne de moralim vardı. Bebeğim toparlamaya başladı daha yeni yeni. Evet çok yedim inanın hiç pişman değilim beraber doğum yaptigim bir kaç arkadaşımın sütü kesildi çünkü doğumdan hemen sonra diyete başladılar. Ben şuan tam zamanı diye düşünüyorum çünkü bebeğim ek gıdaya geçti içim rahat. Listem size fazla gelebilir ama ben normalde çok yiyen biriydim günde neredeyse 3e yakın büyük ekmek yerdim. Diyetimi bozmamak adına bu şekilde başladım umarım beni utandirmaz
Hayirlisi tatlimBakali kuzum 2 yasina kadar yolu var ;-) saol ayrica♥
Sivi detoksu oluyor o canim, vücudunu soklamak icin iyi bir alternatif bence ve 1-2 gün boyunca uygulanabilir diye düsünüyorum.Günaydinnn kizlarr.. :))
yeni isden geldimm kahvaltimi yaptim yatagimdayim Suan tam uuyumaya caliscam aklima bisey geldi..
mesela hani hurmaa günleri yapiyosunuz yada yogurt falan.. meselaa bütün gün sadece corba icsek .. nolur varmi böyle bisey sebze corbasi mesela yada tarhana mercimek neyse artik .. ??? Merak ettim
Mesela hurma yapcaz dayanirmiyim billmiyorum ama corba olsa dayanirimSivi detoksu oluyor o canim, vücudunu soklamak icin iyi bir alternatif bence ve 1-2 gün boyunca uygulanabilir diye düsünüyorum.
Hurmanin yaninda yogurt var ya dayanirsin bence. Yogurt sisiriyor, hurma da tokluk sagliyor. Corbayla basarili olacagini düsünüyorsan dene ablam, denemekten zarar gelmezMesela hurma yapcaz dayanirmiyim billmiyorum ama corba olsa dayanirim
Ekmek olmalı zaten diyette Ben bu ara yemiyorum şeker olduğu için yoksa ekmek şart.Tatlım ben malesef arkadaşlar gibi düşünmüyorum kısmen. Bende 97 kilo başladım diyetisyenim günde 4 5 dilim ekmekle başladı bana. İlk amacı vücudu alıştırmak zaten daha fazla yiyordum. Birde çorba yanında ekmek olmaması makarna pilav varsa o öğünde yağsız ve öncesinden ekmek yenmemesi yağ yakması için mutlaka her yemeğin yanında 3 kaşık yoğurt yenmesi gibi şeyler. Bende bir gün çok az yiyorum bir gün daha fazla belli olmuyor ama sağlıklı ve ara öğünlü yemen önemli. Ara öğün yoksa sağlıklı kilo vermeyi unut derim. Şuan 70 kusurlerdeyim cumaya sakladığım için rakamı söylemiyorum ama ben bu kiloya gelene kadar hep böyle verdim öyle de devAm ediyorum.
Amin canım insallah. Ben bu jj ya baktım da yok yok ben yapamıyorum onu en son denediğim zaman gözüm karardı tövbe ettim 60lara düşmeden yapmam. Vücut ağır ben zıpladıkça yer çekimi inat ediyor balina koşuyor gibi oluyorum
Korku dağları yol edermiş o kadarmi korkuncum yaaGogom, bu gün de cezadan kurtuldum
Gece ne zormuş su içmek, 2 l tamam, bitti ama ben de bittim ya, belki de hayatımda ilk defa uykum olduğu halde su içmek için uyumadımm
Geçmiş olsun canım zor zamanlar geçirmişsin. Ama yediklerin çok değil bence diyetisyenler 1700 le baslatiyolar bence ekmek yemelisin çavdar yulaf tam buğday. Hergün degistirebilirsin mesela. Birakma ekmeği. Benim menulerimde ekmek yok bu ara ama normalde yiyorum şeker intoleransim var ekmegede şeker konduğu için geçici bir süre yemiyorum.Alıntı yapamıyorum arkadaşlar biliyorum kiloya bahane olmaz ama bebeğim prematüre doğdu ve kuvezde kaldı üçer ay arayla iki ameliyat geçirdi ne plates yapacak zamanım ne de moralim vardı. Bebeğim toparlamaya başladı daha yeni yeni. Evet çok yedim inanın hiç pişman değilim beraber doğum yaptigim bir kaç arkadaşımın sütü kesildi çünkü doğumdan hemen sonra diyete başladılar. Ben şuan tam zamanı diye düşünüyorum çünkü bebeğim ek gıdaya geçti içim rahat. Listem size fazla gelebilir ama ben normalde çok yiyen biriydim günde neredeyse 3e yakın büyük ekmek yerdim. Diyetimi bozmamak adına bu şekilde başladım umarım beni utandirmaz
Bence olur karışık sebze çorbası olabilir meselaGünaydinnn kizlarr.. :))
yeni isden geldimm kahvaltimi yaptim yatagimdayim Suan tam uuyumaya caliscam aklima bisey geldi..
mesela hani hurmaa günleri yapiyosunuz yada yogurt falan.. meselaa bütün gün sadece corba icsek .. nolur varmi böyle bisey sebze corbasi mesela yada tarhana mercimek neyse artik .. ??? Merak ettim
Günaydin canlarim,
bugün kendimi tartilmamak icin zor tuttum bakalim insallah bende de olumlu bir etki yaratir bu durum
Ne kadar emzirmeyi düsünüyorsun kanki?
Bencede icme ne olur ne olmaz
Sükür kuzum, iyi olmaniza cok sevindim
Güzel olmus kaptancim, en cok senin sonucunu merak ediyorum
Ay benimde gülüm, yürüyüs kesinlikle iyi geldi. Bugünde cikabiliriz yani
Masallah rakibecim
Gece wc ye kalkmaktan uyuyabildin mi?
Mate cayinin faydalari:
- Kilo vermeye yardımcı olur
- Orta ve hafif dereceli depresyon tedavisinde kullanılır
- Kaygıyı azaltır
- Sinüsleri açar
- Alerjilere karşı kullanılır
- Vitamin bakımından zengindir
- Antioksidandır
- Canlılık verir
- Kalbi güçlendirir
- Bağışıklık sistemini güçlendirir
- İltihap önleyici özelliği vardır
- Sindirime yardımcı olur
- İdrar söktürücüdür
- Zihni açar
- Konsantrasyonu arttırır
Ben kilo vermek icin iciyorum gülüm, ayni zamanda istah kesiyor ve yag yakma özelligine de sahip
- Metabolizmayı hızlandırır
Amin canim
Canim cok gecmis olsun, neyse ki o zor zamanlari geride birakmissiniz cok sükür. Artik geriye degil önünümüze bakalim ve hep beraber, birbirimizi destekleyerek incecik kizlar olalim
Harikatebrik ederim, aynen böyle devam et
Ekmek olmalı zaten diyette Ben bu ara yemiyorum şeker olduğu için yoksa ekmek şart.
Korku dağları yol edermiş o kadarmi korkuncum yaa
Geçmiş olsun canım zor zamanlar geçirmişsin. Ama yediklerin çok değil bence diyetisyenler 1700 le baslatiyolar bence ekmek yemelisin çavdar yulaf tam buğday. Hergün degistirebilirsin mesela. Birakma ekmeği. Benim menulerimde ekmek yok bu ara ama normalde yiyorum şeker intoleransim var ekmegede şeker konduğu için geçici bir süre yemiyorum.
Bence olur karışık sebze çorbası olabilir mesela
Günaydinnn kizlarr.. :))
Günaydinnn kizlarr.. :))
Olsun tarti yüzünü güldürmüs, buna degerYok be canım uyutmadı desem yeridirkalk kalk bıktım valla Anladım canım, bulabilirsem ben de içerim gerçi evde olucaktı ama ne oldu bilmiyorum :))
Olsun tarti yüzünü güldürmüs, buna deger
Sevmezsin ki sen mate yi
Sporun cok cok guzel olmuss . Makarna ve ekmek olmamis gibi :/Bu azimle devam edersen kısa sürede hedefine ulaşırsın. Eşin senin zayıflayıp daha mutlu olduğunu görünce seni desteklemeye başlayacak, bu seni yıldırmasın canım
Gülüm seni tartı ne güzel laf dinliyor öylebende öyle tartı istiyorum, acaba benimkini korkutsam mı bak değiştiririm seni gibilerinden
Canım sana zahmet tartının resmini paylaşırmısın, bende fikir edinmiş olurum? Yağ oranın ne durumda?
Güzel olmuş menün, akşamı hafif geçirmişsin
ALLAH kabul etsin güneşcan, Rabbim oraları bize de görmeyi nasip eder inşallah
Güzel olmuş canım beğendim.
Bugünkü menüm
Sabah 08:00
1 haşlanmış patates
1 fincan mate çayı
Ara 10:00
1 kivi
Öğlen 11:30
Fransız usulü soslu salata (Domates, salatalık, marul, kırmızı biber, havuç)
Ara 13:00
1 bardak süt
5 kepekli bisküvi
Akşam 19:00
6 yk brokkolili tavuklu makarna
1 küçük sarımsaklı ekmek
2,5 lt su
Spor: 10.745 adım gösteriyor uygulamam ama telefon eşimin cebindeydi, ben yemekten sonra koşarken o yavaş yavaş yürüyordu yani bir 11.000 adım rahat yapmışımdır belki de daha fazla.
50 diz çek
50 jj
Kankim sendede makarna ekmek var:/ Spor her zamanki gibi guzelll.Bugünkü menüm..
sabah 6.30
sandvic aldim disardan . Sebzeli krem vardi icinde ..
Sabah 8.00
bitane yumurta
bitane esmer ekmek
10.00 cikolata krizi
bi isirik bitter cikolata
Aksam 19.00
bi dilim peynir sarimsak ekmek gibi bisey kücüktü
bi portion soslu makarna brokoli bide tavuk parcalari vardi icinde hepsini
yemedim
2 litre su
SPOR:
Isyerinde 600 700 arasi kalori yaktim.. bi saat erken cikmistim ..
aksam .. hem kosu yaptik hem yürüdük hem hizli marathon kosusu yaptik.. sallincakda sallandik ebru eltimle yaptik biseyler bi saat falan heralde ..:)
Aynen de öyleyeni tartin hayirli olsun sekerim. Sabah iyi yemissin de sonradan sucluluk mu hissettin naptin
Guzeeeeeeeeeellll ★★★ kahvalticimmm
Guzel menun:)Evet suyun süt yaptığı doğru ama sütün kalitesi de önemli bence
Peki akşamki ekmek dışında listemde başka bir yanlışlık var mı
Spora yetismedim yazmistim:) Aksam uyumadan cezalari yaptim ama.Menü iyi spor az olmuş bugün.
Öğlen meyve falan yeseydin iyi olurdu aslında.
Gayet güzel zaten emziriyosannpek kismadan da verirsin kilocuklarini ama su miktarı ve yaptığın spor yok onlarida eklersen iyi olur birde saatlerini. Biraz fazla mı istekte bulundum neyse bikaç güne duzene girer :)
Iki elti geldi meydaneee ikiside birbirinden merdaneee birlikte olduğunuz çok belli birbirinize sahip cikmisiniz aferin
Sabah az olmuş canım akşam iyi ama.
Normalnyiyip suyu çok icersen birazda hareket doğum kilosu olduğu için çabucak verirsin balım.
Guzel olmus menun ve sporun.Benim menüm şöyle.
Sabah 8.00 yulaf ezmesi sütle 10 kuru üzümlü
Ara 10.00 nescafe yarım dilimden az kek tatlandırıcılı tabii
Öğlen 12.00 1 tavuk baget 4 kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık pilav salata
Ara 15.00 4 yeni dünya
Akşam 19.00 ızgara tavuk ve et birer parça 4 kaşık közlenmiş patlıcan salatası Yeşil salata
Ara 21.00 3-4 badem ve 2 ceviz çayla
Su 2 lt anca oldu mate yeşilçay ve 10 lu çay içtim
Spor 30 + 30 dakika yürüyüş 30 dk eşimle kızımla basketbol oynadik. 100 jj bugünlük.
Yok yok cok yorgundum aclik hissetmedim cezalari yapip uyudum.Az olmuşla normal arası, acıkmadıysan sorun yok tabi
Dene kankim her insanin vucudu farkli. Ben hurma ile basladim gune iyi gidiyor:)Mesela hurma yapcaz dayanirmiyim billmiyorum ama corba olsa dayanirim
Sporun cok cok guzel olmuss . Makarna ve ekmek olmamis gibi :/
Kankim sendede makarna ekmek var:/ Spor her zamanki gibi guzelll.
Aynen de öyleSiyah ta olsa ekmek sonucta cok gibi geldi ondan az oldu sonrasinda.
Guzel menun:)
Spora yetismedim yazmistim:) Aksam uyumadan cezalari yaptim ama.
Guzel olmus menun ve sporun.
Yok yok cok yorgundum aclik hissetmedim cezalari yapip uyudum.
Dene kankim her insanin vucudu farkli. Ben hurma ile basladim gune iyi gidiyor:)
Sevgili tartim(evde degilim ondan netten aldim resmi ama aynisinin tipkisi Ebrucan. En cok oy alan tarti ve en satilan. Eki Görüntüle 1540970
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?