Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Birde tercüme edeydin :)))

Kalori yakamamak bahane, herşey şahane :)
Bahaneler kalori yakmaz unutma diyor canım

Tatlım akşamı ben beğenmedim sırf karbonhidrat olmuş çorba yiyorsan yanına sebze koy pilav ve çorba karbonhidrat çünkü diğerleri mükemmel olmuş ☺

Güzel olmus canim su miktarini da vere bilirsen daha iyi olur:)
Süperr olmuss eltiican
kankiiimm sendemi hurmayaa basladinn..
nasil gidiyor?? Ben sanki yapamicam gibime geliyor tok tutuyormuu??

Güzel olmuş canım menün sporun.
Güzel olmuş canım. Neden begenmedin hurma diyetini tartidan dolayimi acaba

Bugunkü menüm
sabah 7.30 :
bi kase tarhana corbasi
iki tane esmer ekmek en koyusundan aldim sabah 92% kara un 8%i beyaz un

Ara 8.30
karpuz yedim 4 parca falan

Uzun bi uykudan sonraa..

19.30
4 kasik mantar tavuk yemegi
bi isirik esmer ekmek .. oda nasil oldu haha tam bi dilim ekmek aldim isirdim Annem sagolsun ekmek yeme sen kizim karpuz yee dedi bi isirikda kaldi:)) ..

3 parca karpuz ..

1.5 litre icdim iciyorum daha ..
Spor isyerinde cok is vardi fazla calistim bi saat falan .. en az 900 kalori yaktim Kaslarim cok feci agriyor vallah ..

Sabah çok iyi gitti, öğleden sonraya kadar ama sıkıcı geldi:/ Pişman oldum kahvaltıyla başlamadığıma. Yarın da öyle denerim

Güzel olmus canim su miktarini da vere bilirsen daha iyi olur:)

Süperr olmuss eltiican

kankiiimm sendemi hurmayaa basladinn..
nasil gidiyor?? Ben sanki yapamicam gibime geliyor tok tutuyormuu??
Tokluk açlık komusunda sıkıntı çekmedim canım. Ama bayağı sıkıcı geldi sonradan, bilmiyorum:/

Güzel olmuş canım menün sporun.

Güzel olmuş canım. Neden begenmedin hurma diyetini tartidan dolayimi acaba
Sabah tartılmıştım yemeden, gün içinde tartılmıyorum yarın belli olur ancak aç karna. Ama bayağı sıkıcı oldu sonradan. Kahvaltı edip 2 öğünü hurma denerim yarın da:) Bütün gün hurma/yoğurt olacak gibi değil

Inanirim.. Bugun ilk günmüydü ??

Kankim güzel olmuş menün. Esmer ekmek beyaz tenli ekmek Şeftali olayına çevircez galiba bunu da
Tatlım spor yaparken dikkat et fazlasıda kaslarını zedeler. Okudum nette arada bir dinlenmekte lazımmış. Çok yapıyorsun sporu dinlen arada bence. Kesin kilon gitmiştir bu hafta

Su henüz 2 litre spor da tvden müzik açıp oynadım sadece
Yarım saat dans 150 kalori

Güzel olmuş eltican (bu eltican'ı da pek sevdim )

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum formdaki soruları gördüm de kime yollayacağım anlamadım ?
Aramıza hoşgeldin canım, katılım formunu burada mesaj olarak paylaşacaksın (seni tanımamız amaçlı), birde ilk sayfada ki kuralları okuyup kabul ediyorsan gitsiiiiinnn kilolar

İnşallah faydasını görürsün
Bakalım yarın tartı ne diyecek?

Ay ne güldüm BiricikS 'in ekmekleri zenci

Beğendim canım güzel olmuş sporda öyle
Inanirim.. Bugun ilk günmüydü ??
Evet canım.

İnşallah :)
Geçen hafta protein ağırlıklı beslendim kilomda hareketlenme başladı

Ay ne güldüm BiricikS 'in ekmekleri zenci
Haha
Bende siyah ekmek diyorum zenci dedin de,
Ben küçük bebek zenci çocukları çok tatlı buluyorum, yolda görünce oyyyş ne tatlı kakaolu büsküvi derim. illaki durur severim , Dudaklarıda tombik tombik küpelilerde oyşşşş.

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ,sizin menülerinize baktımda ben bayağı çok yiyormuşum nasıl azaltacağım bilmiyorum :)bugün ki menüm
sabah:1 yumurta,2yeşil 1 siyah zeytin ,1kk light peynir,1domates,1dilim tam buğday ekmeği
ara:yarım yeşil elma,yarım bardak yarım yağlı tarçınlı süt
öğlen:3kaşık nohut,2kaşık yoğurt,1kepçe yoğurt çorbası,salata
ara:5tane fındık
akşam:2kepçe yoğurt çorbası,3kaşık ıspanak,salata
ara:1 yeni dünya ,yarım kivi ,1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt
9 bardak su , eliptik bisiklette de biraz spor

Hahah biz daha neler bulacazz bu gidisle :))
Canim ben bugun spor yapmadimki .. isyerim benim cok agir is bildigin kan ter icinde kaliyorum yetisdircwm diye .. 4 saat calisiyorum ama bitiyorum.. kasalari kaldirmaktan falan kaslarim agridi bacaklarimm cok kötü .. Hatta dün düsündüm belki bu is yuzunden ben az kilo veriyorum cünkü kas yapiyorum.. kollarim biraz sarkiyordu zayiflayinca simdi yavas yavas toparlanmaya basladi is sayesinde ..

Haha vallah insan insani sevince aklina geliyor böyle seyler

Hahahah koptum konuudan konuya atlamak buna derimm:))

ben bu menüyü yapsam açlıktan bayılırdım :)hele sabah meyve asla yiyemem

Başarılar dilerim canım
Inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın

Bende yarın yoğurt günü yapacağım, zaten rakibem aldı başını gidiyor en azından yerimde pineklemeyeyim

Ben melezlere bayılıyorum, o kıvır kıvır saçları Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bence gayet iyi olmuş canım. Öyle çok fazla da değil, hem ekmekte yok. Akşamdan sonra ki ara öğünün saat kaçtaydı? Çok geç vakitte meyve yememek gerekiyormuş şekerden dolayı.
Eliptik çok iyi onunla sporunu 'biraz'dan biraz daha fazlaya çıkar

bence okadar fazla degil böyle yazinca cok geldi ama azar azar yiyosun vee Yenilecek seyler yiyosunn ..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…