CanımsınHahavallah insan insani sevince aklina geliyor böyle seyler
Yok kız öyle az değil, ekmek tok tutuyorben bu menüyü yapsam açlıktan bayılırdım :)hele sabah meyve asla yiyemem
yazarken yiyordum meyveyi:)Başarılar dilerim canım
Inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın
Bende yarın yoğurt günü yapacağım, zaten rakibem aldı başını gidiyor en azından yerimde pineklemeyeyim
Ben melezlere bayılıyorum, o kıvır kıvır saçlarıRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Bence gayet iyi olmuş canım. Öyle çok fazla da değil, hem ekmekte yok. Akşamdan sonra ki ara öğünün saat kaçtaydı? Çok geç vakitte meyve yememek gerekiyormuş şekerden dolayı.
Eliptik çok iyi onunla sporunu 'biraz'dan biraz daha fazlaya çıkar
ben okadar yemek yiyorum ekmekte yiyorum yine zor doyuyorum,bugün ilk defa 1 dilim yedim aştım kendimi.Canımsın
Yok kız öyle az değil, ekmek tok tutuyoraç kalmaya dayanamam, asabileşirim
Gece uykusunun çok önemli olduğunu biliyorum da senin durumunda ne oluyor onu bilemedim?Arkadaslar simdi internetden okudum insan uyuyncada kalori yakiyormus gecelerii.. ama ben geceleri calistigim icin sabah 9 10 arasi uyudugum icin.. o uykuda kalori yakmiyormuyum hahah :)) hani haksizlk olur yoksa hhaha
Bence sen şimdi bir 10 dakikalığına eliptiğinle ilgilenyazarken yiyordum meyveyi:)
Zamanla alışırsın canım, önce bir midenin küçülmesi lazımben okadar yemek yiyorum ekmekte yiyorum yine zor doyuyorum,bugün ilk defa 1 dilim yedim aştım kendimi.
eliptik ses çıkarıyor akşam akşam yaparsam sıkıntı olur .Eki Görüntüle 1541681
Gece uykusunun çok önemli olduğunu biliyorum da senin durumunda ne oluyor onu bilemedim?
Bence sen şimdi bir 10 dakikalığına eliptiğinle ilgilen
Zamanla alışırsın canım, önce bir midenin küçülmesi lazım
yinede azaltmam gerekli biraz,çünkü normalde her öğünde 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum bugün ilk defa böyle oldu .bence okadar fazla degil böyle yazinca cok geldi ama azar azar yiyosun vee Yenilecek seyler yiyosunn ..:))
Hııı anladım o zaman sende mekik çekeliptik ses çıkarıyor akşam akşam yaparsam sıkıntı olur .
Günde 3 dilim ekmek yesen bence çok sorun olmaz, tabi beyaz ekmek olmamak şartıyla. Ekmeği sabah ve öğlen tüket, akşam yememeye çalış.yinede azaltmam gerekli biraz,çünkü normalde her öğünde 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum bugün ilk defa böyle oldu .
Bence güzel olmuş canım.Bugunkü menüm
sabah 7.30 :
bi kase tarhana corbasi
iki tane esmer ekmek en koyusundan aldim sabah 92% kara un 8%i beyaz un
Ara 8.30
karpuz yedim 4 parca falan
Uzun bi uykudan sonraa..
19.30
4 kasik mantar tavuk yemegi
bi isirik esmer ekmek .. oda nasil oldu haha tam bi dilim ekmek aldim isirdim Annem sagolsun ekmek yeme sen kizim karpuz yee dedi bi isirikda kaldi:)) ..
3 parca karpuz ..
1.5 litre icdim iciyorum daha ..
Spor isyerinde cok is vardi fazla calistim bi saat falan .. en az 900 kalori yaktim Kaslarim cok feci agriyor vallah ..
Tabiki canım hoşgeldin.arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum formdaki soruları gördüm de kime yollayacağım anlamadım ?
Aslında güzel olmuş canım ebrununda dediği gibi eliptikle muhabbetini artir iyi olur.arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ,sizin menülerinize baktımda ben bayağı çok yiyormuşum nasıl azaltacağım bilmiyorum :)bugün ki menüm
sabah:1 yumurta,2yeşil 1 siyah zeytin ,1kk light peynir,1domates,1dilim tam buğday ekmeği
ara:yarım yeşil elma,yarım bardak yarım yağlı tarçınlı süt
öğlen:3kaşık nohut,2kaşık yoğurt,1kepçe yoğurt çorbası,salata
ara:5tane fındık
akşam:2kepçe yoğurt çorbası,3kaşık ıspanak,salata
ara:1 yeni dünya ,yarım kivi ,1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt
9 bardak su , eliptik bisiklette de biraz spor
saatler hiç dikkatimi çekmemişti :)bir daha öyle yaparım .Bence güzel olmuş canım.
Tabiki canım hoşgeldin.
Aslında güzel olmuş canım ebrununda dediği gibi eliptikle muhabbetini artir iyi olur.
Menünü bizimkiler gibi alt alta ve saatleriyle yazarsan seviniriz canım.
benimde aklımdan mekik geçti yatarken çekerim :)ekmeği tam buğday yiyorum .Hııı anladım o zaman sende mekik çek
Günde 3 dilim ekmek yesen bence çok sorun olmaz, tabi beyaz ekmek olmamak şartıyla. Ekmeği sabah ve öğlen tüket, akşam yememeye çalış.
Süperbenimde aklımdan mekik geçti yatarken çekerim :)ekmeği tam buğday yiyorum .
Sütlü tatlıMenum
9.00- peynir-koy biberi-3zeytin bi tatli kasigi tereyagi ve avcum kadar yufka ekmek
Ara -2 hurma
16.00- 2 tavada yumurta ve domates
ara-2 kasik sutlu tatli
19.30- 2 kasik sebze yemegi 1 kasik haslanmis et ve yogurt avcum kadar yufka
su-2 lt
Spor -60 squat yarim saat tempolu yuruyus
bende patates kızartması gördükçe çıldırıyorumSütlü tatlıtatlı gördükçe çıldırıyorummm
Ikiside hiç masum can çekintileri değilbende patates kızartması gördükçe çıldırıyorum
Böyle olmasi iyi olms canim ekmek olsaymis cok olurmusyinede azaltmam gerekli biraz,çünkü normalde her öğünde 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum bugün ilk defa böyle oldu .
Öncelikle hosgeldin canim:)arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ,sizin menülerinize baktımda ben bayağı çok yiyormuşum nasıl azaltacağım bilmiyorum :)bugün ki menüm
sabah:1 yumurta,2yeşil 1 siyah zeytin ,1kk light peynir,1domates,1dilim tam buğday ekmeği
ara:yarım yeşil elma,yarım bardak yarım yağlı tarçınlı süt
öğlen:3kaşık nohut,2kaşık yoğurt,1kepçe yoğurt çorbası,salata
ara:5tane fındık
akşam:2kepçe yoğurt çorbası,3kaşık ıspanak,salata
ara:1 yeni dünya ,yarım kivi ,1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt
9 bardak su , eliptik bisiklette de biraz spor
Hahah biz daha neler bulacazz bu gidisle :))
Canim ben bugun spor yapmadimki .. isyerim benim cok agir is bildigin kan ter icinde kaliyorum yetisdircwm diye .. 4 saat calisiyorum ama bitiyorum.. kasalari kaldirmaktan falan kaslarim agridi bacaklarimm cok kötü .. Hatta dün düsündüm belki bu is yuzunden ben az kilo veriyorum cünkü kas yapiyorum.. kollarim biraz sarkiyordu zayiflayinca simdi yavas yavas toparlanmaya basladi is sayesinde ..
Hahahah koptum konuudan konuya atlamak buna derimm:))
Kankimin hakkını kim aldıysa söylesinnn.Arkadaslar simdi internetden okudum insan uyuyncada kalori yakiyormus gecelerii.. ama ben geceleri calistigim icin sabah 9 10 arasi uyudugum icin.. o uykuda kalori yakmiyormuyum hahah :)) hani haksizlk olur yoksa hhaha
Bir hurmacı dahaMenum
9.00- peynir-koy biberi-3zeytin bi tatli kasigi tereyagi ve avcum kadar yufka ekmek
Ara -2 hurma
16.00- 2 tavada yumurta ve domates
ara-2 kasik sutlu tatli
19.30- 2 kasik sebze yemegi 1 kasik haslanmis et ve yogurt avcum kadar yufka
su-2 lt
Spor -60 squat yarim saat tempolu yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?