Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaslar simdi internetden okudum insan uyuyncada kalori yakiyormus gecelerii.. ama ben geceleri calistigim icin sabah 9 10 arasi uyudugum icin.. o uykuda kalori yakmiyormuyum hahah :)) hani haksizlk olur yoksa hhaha

yazarken yiyordum meyveyi:)

Arkadaslar simdi internetden okudum insan uyuyncada kalori yakiyormus gecelerii.. ama ben geceleri calistigim icin sabah 9 10 arasi uyudugum icin.. o uykuda kalori yakmiyormuyum hahah :)) hani haksizlk olur yoksa hhaha
Gece uykusunun çok önemli olduğunu biliyorum da senin durumunda ne oluyor onu bilemedim?

yazarken yiyordum meyveyi:)
Bence sen şimdi bir 10 dakikalığına eliptiğinle ilgilen

ben okadar yemek yiyorum ekmekte yiyorum yine zor doyuyorum,bugün ilk defa 1 dilim yedim aştım kendimi.
Zamanla alışırsın canım, önce bir midenin küçülmesi lazım

eliptik ses çıkarıyor akşam akşam yaparsam sıkıntı olur .
Hııı anladım o zaman sende mekik çek

yinede azaltmam gerekli biraz,çünkü normalde her öğünde 1 dilim tam buğday ekmeği yiyorum bugün ilk defa böyle oldu .
Günde 3 dilim ekmek yesen bence çok sorun olmaz, tabi beyaz ekmek olmamak şartıyla. Ekmeği sabah ve öğlen tüket, akşam yememeye çalış.

Bence güzel olmuş canım.
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum formdaki soruları gördüm de kime yollayacağım anlamadım ?
Tabiki canım hoşgeldin.

Aslında güzel olmuş canım ebrununda dediği gibi eliptikle muhabbetini artir iyi olur.
Menünü bizimkiler gibi alt alta ve saatleriyle yazarsan seviniriz canım.

Bence güzel olmuş canım.

Tabiki canım hoşgeldin.

Aslında güzel olmuş canım ebrununda dediği gibi eliptikle muhabbetini artir iyi olur.
Menünü bizimkiler gibi alt alta ve saatleriyle yazarsan seviniriz canım.
saatler hiç dikkatimi çekmemişti :)bir daha öyle yaparım .

Menum
9.00- peynir-koy biberi-3zeytin bi tatli kasigi tereyagi ve avcum kadar yufka ekmek
Ara -2 hurma
16.00- 2 tavada yumurta ve domates
ara-2 kasik sutlu tatli
19.30- 2 kasik sebze yemegi 1 kasik haslanmis et ve yogurt avcum kadar yufka
su-2 lt
Spor -60 squat yarim saat tempolu yuruyus

Sütlü tatlı tatlı gördükçe çıldırıyorummm

Öncelikle hosgeldin canim:)
Menun guzel , keşke saatlerini yazsaydın, ve suyu litre olarak sporunu da dakika veya saat olarak , daha kolay yorumlayabiliriz öyle olursa:))

aynennn
Ağırlık taşıman konusunda haklı olabilirsin canım. Çok sıvı tüketmeye çalış.

Hahahah koptum konuudan konuya atlamak buna derimm:))
Alakaya maydanoz gibi oldu sankim

Kankimin hakkını kim aldıysa söylesinnn.
Benim kendi küçük çaplı araştırmalarım sonucu insanın sabahtan öğle sonrasına kadar acayip kalori yaktığı, akşam ve gecede en az yaktığı zaman dilimiymiş. Ben akşam hem rahat uyumak adına hem metobolizmayı uyanık tutma adına büyük bir kupa yeşil çayiçer öyle uyurum:) Yoksada limonlu ılık su. Yada yatakta yarım mekik çek uyumadan.

Bir hurmacı daha Guzel olmuş tatlıda az zaten yakmışsındır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…