Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaşlar ben o hurma diyetini pek anlamadım nasıl oluyor o
Diyet değil aslında bir nevi detox. Vucudu arındırıyorsun 2 günlük aslında:) Günde toplam 21 hurma tüketiliyor. Bunları 3 öğüne 7 şer olarak paylaşıyorsun. Yanındada yoğurt veya kefir. Ben yaptım bugün sıktı . Yarın kahvaltı sonra da öğle / akşam hurma düşünüyorum:)

Güzel olmuş canım, suyun eksik onu da söylediler zaten :))

Güzel olmuş canım.
Arkadaşlar ben o hurma diyetini pek anlamadım nasıl oluyor o
Parfym yazmış canım daha çok detoks diyelim. Bende yarın yapicam bakalım.
Bu arada yarın demişken cuma kilo bildirim günümüz canım öğlen 12.00 ye kadar bildirimde bulunuyoruz.

Akşam biraz haşlanmış patates ağır gelebilir ama geri kalan güzell rakibemm :))

Bende yazayım menümü.
Sabah 8.00 yulaf kepeğiyle omlet domates salatalık az peynir az zeytin

Ara 10.00 nescafe

Öğlen 12.00 yarım kepçe çorba 4 kaşık mantı sade hicbiseysiz 4 kaşık yeşil fasulye

Ara 15.00 4 yeni dünya

Akşam 18.00 tavada yumurta zeytinyağlı ekmek pide gibi bişey 1 dilim ekmek kadar ve domates

Ara 19.00 5 hurma
Bakalım yarın napicam hurmayı acayip severim yemeğin üstüne 5 tane götürdüm daha bişey demiyom

Su 2 lt oldu
Spor 30 dk yürüyüş 30 dk pazar gezmesi 300 jj bugünlük bu kadar 30 ar mekik ve squat yapicam birde.

Niye ? dayanamadın mı canım ?
Canım her hurma yedikten sonra ya da önce yeşilçay içmen iyi olurdu, kahve yerine onu içseydin keşke..
Bir de canım 3 l içmişsin zaten, daha çok içmeni tavsiye etmem..

İyi olmuş :))
ama canım esmer ekmek çekti şimdiii

Hoşgeldinnnnn

Evet okuyunca biraz çok gibi geldi ama yeyince çok mu onu bilemedim :))
mesela ben olsam akşam sadece yoğurt çorbası içerdim, zaten tok tutan bir yemek, bütün gün böyle karışık yemişken en azından akşamı hafif tutsan daha iyi olur canım :)

İyi olmuş canım, tatlıya bişey demiyommmm

İyi olmuş canım, akşamki pideyi görmezsekk :))

Hurma detoksu mu var yarınnn :))

Güzel olmus rakibem cuma tarti kime gulcek bakalim

ıspanak yememem gerekirdi . salata yağsız tuzsuz sadece limon ve sirke vardı o pek sorun değil sanırım ,sirkeden dolayı sorun olabilir belki .daha dikkatli olmaya çalışıcam

menün çok fazla karbonhidrat ağırlıklı olmuş bence, protein olarak yumurtayı ve peyniri gördüm .biraz protein katmalısın bence araya

Ben gerekirse bir kere çorbayı yaparım öylesini tadını denemek için, beğenirsem yapabileceklerim arasına girer bu detoks :))
aslinda denemek lazim ki ben lahanayi severim ama corbada nasil olur bilemedim:))

Hahaha :) ama tadi beyaz ekmekden güzel bence böyle eksimsi oluyorr

fazla olmus biraz ama sporla güzel denkliyorsun herzaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…