Yaa yumurtada ekmeksiz gitmiyo canım bugün böyle oldu.İyi olmuş canım, akşamki pideyi görmezsekk :))
Hurma detoksu mu var yarınnn :))
Hepimize gülsün inşallah canım ben illa ekside çıkıcam da 64 gorebilirmiyim diye bi umut bakalım artık.Güzel olmus rakibem cuma tarti kime gulcek bakalim
Dengelemeye çalıştım ama öğlen işyeri yemeginden bunları secebildim :)menün çok fazla karbonhidrat ağırlıklı olmuş bence, protein olarak yumurtayı ve peyniri gördüm .biraz protein katmalısın bence araya
Az daha spor yapsammi diye düşünüyorum ama yatıcam artık ama sporda olsa bugün fazla kaçtı biraz.fazla olmus biraz ama sporla güzel denkliyorsun herzaman :)
Hahah sen ama cok nadir kacamak yapiyosun o yüzden bikerelikden bisey olmaz hem esinle gitmissinn .. yine buna ragmen az yemissin:))Az daha spor yapsammi diye düşünüyorum ama yatıcam artık ama sporda olsa bugün fazla kaçtı biraz.
Akşamüstü ucuz yirttim aslında pazar yaptık eşimle yeni kır pidesi dükkanı açılmış hadi gel yiyelim dedi kiramadim hadi yiyelim peynirli yerim dedim ama pode kalmamış iyi oldu yoksa yağlı yağlı goturcektim pideyi
ıspanak yememem gerekirdi . salata yağsız tuzsuz sadece limon ve sirke vardı o pek sorun değil sanırım ,sirkeden dolayı sorun olabilir belki .daha dikkatli olmaya çalışıcam
aslinda denemek lazim ki ben lahanayi severim ama corbada nasil olur bilemedim:))
Hahaha :) ama tadi beyaz ekmekden güzel bence böyle eksimsi oluyorr
Sen bu isi sökmüssün vallah :) kac gün yapicaksin daha bunu .. ?
Yaa yumurtada ekmeksiz gitmiyo canım bugün böyle oldu.
Hurmalari aldım yarın ve cuma evdeyim nöbet öncesi sonrası en uygun zaman bakalım nasıl olur.
Hepimize gülsün inşallah canım ben illa ekside çıkıcam da 64 gorebilirmiyim diye bi umut bakalım artık.
Dengelemeye çalıştım ama öğlen işyeri yemeginden bunları secebildim :)
Havalardan dir havalardan.Nedense hep uyumak istiyorum ya kac gundur:-/
Cok güzel olmuş yalnız içtiğin suyu bide yaptığın sporu yazmamissin baby.Merhaba arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah: bir dilim etimek bir tane haşlanmış yumurta zeytin peynir domates salatalık.
Ara: ---
Öğle: bir biftek ızgara salata ayran
Ara:1 kase yoğurt
Aksam: 2 kepçe çorba 4 yemek kaşığı bulgur pilavı salata ayran
Ama çok az yemissin ki.Bugunkü menüm
sabah 7.30 :
bi kase tarhana corbasi
iki tane esmer ekmek en koyusundan aldim sabah 92% kara un 8%i beyaz un
Ara 8.30
karpuz yedim 4 parca falan
Uzun bi uykudan sonraa..
19.30
4 kasik mantar tavuk yemegi
bi isirik esmer ekmek .. oda nasil oldu haha tam bi dilim ekmek aldim isirdim Annem sagolsun ekmek yeme sen kizim karpuz yee dedi bi isirikda kaldi:)) ..
3 parca karpuz ..
1.5 litre icdim iciyorum daha ..
Spor isyerinde cok is vardi fazla calistim bi saat falan .. en az 900 kalori yaktim Kaslarim cok feci agriyor vallah ..
Ben çok olmamış. Gayet iyi. Sadece saatlerini yazarsan iyi olur. Bide su da azıcık artsa.arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ,sizin menülerinize baktımda ben bayağı çok yiyormuşum nasıl azaltacağım bilmiyorum :)bugün ki menüm
sabah:1 yumurta,2yeşil 1 siyah zeytin ,1kk light peynir,1domates,1dilim tam buğday ekmeği
ara:yarım yeşil elma,yarım bardak yarım yağlı tarçınlı süt
öğlen:3kaşık nohut,2kaşık yoğurt,1kepçe yoğurt çorbası,salata
ara:5tane fındık
akşam:2kepçe yoğurt çorbası,3kaşık ıspanak,salata
ara:1 yeni dünya ,yarım kivi ,1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt
9 bardak su , eliptik bisiklette de biraz spor
Öyle canım, sana yokArkadaslar simdi internetden okudum insan uyuyncada kalori yakiyormus gecelerii.. ama ben geceleri calistigim icin sabah 9 10 arasi uyudugum icin.. o uykuda kalori yakmiyormuyum hahah :)) hani haksizlk olur yoksa hhaha
GuzelllMenum
9.00- peynir-koy biberi-3zeytin bi tatli kasigi tereyagi ve avcum kadar yufka ekmek
Ara -2 hurma
16.00- 2 tavada yumurta ve domates
ara-2 kasik sutlu tatli
19.30- 2 kasik sebze yemegi 1 kasik haslanmis et ve yogurt avcum kadar yufka
su-2 lt
Spor -60 squat yarim saat tempolu yuruyus
Bende yazayım menümü.
Sabah 8.00 yulaf kepeğiyle omlet domates salatalık az peynir az zeytin
Ara 10.00 nescafe
Öğlen 12.00 yarım kepçe çorba 4 kaşık mantı sade hicbiseysiz 4 kaşık yeşil fasulye
Ara 15.00 4 yeni dünya
Akşam 18.00 tavada yumurta zeytinyağlı ekmek pide gibi bişey 1 dilim ekmek kadar ve domates
Ara 19.00 5 hurma
Bakalım yarın napicam hurmayı acayip severim yemeğin üstüne 5 tane götürdüm daha bişey demiyom
Su 2 lt oldu
Spor 30 dk yürüyüş 30 dk pazar gezmesi 300 jj bugünlük bu kadar 30 ar mekik ve squat yapicam birde.
Ayyy Acıktım böyle görünceMenümm
21 hurma
3 kase yoğurt
1 fincan yeşilçay
3 fincan çay
su 2 litreyi geçti
Inşallah görürsünYaa yumurtada ekmeksiz gitmiyo canım bugün böyle oldu.
Hurmalari aldım yarın ve cuma evdeyim nöbet öncesi sonrası en uygun zaman bakalım nasıl olur.
Hepimize gülsün inşallah canım ben illa ekside çıkıcam da 64 gorebilirmiyim diye bi umut bakalım artık.
Dengelemeye çalıştım ama öğlen işyeri yemeginden bunları secebildim :)
Spor biraz daha olsa kurtarirmis kek ve böreği neyseki sabahtan olmuş. 100 jumping jack 30 squat gelsin iyidirMenü denebilirse menüm! ;
12 00 küçük 1 dilim kek ve börek
15 00 Türk Kahvesi
18 00 zeytinyaginda yumurta 2 dilim peynir domates salatalık
2 litre su en az
yarım saat yürüyüşçok mu kötü.
Emredersiniz KomutanımSpor biraz dahaolsa kurtarirmis kek ve böreği neyseki sabahtan olmuş. 100 jumping jack 30 squat gelsin iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?