Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi olmuş canım, akşamki pideyi görmezsekk :))

Hurma detoksu mu var yarınnn :))
Yaa yumurtada ekmeksiz gitmiyo canım bugün böyle oldu.
Hurmalari aldım yarın ve cuma evdeyim nöbet öncesi sonrası en uygun zaman bakalım nasıl olur.
Güzel olmus rakibem cuma tarti kime gulcek bakalim
Hepimize gülsün inşallah canım ben illa ekside çıkıcam da 64 gorebilirmiyim diye bi umut bakalım artık.
menün çok fazla karbonhidrat ağırlıklı olmuş bence, protein olarak yumurtayı ve peyniri gördüm .biraz protein katmalısın bence araya
Dengelemeye çalıştım ama öğlen işyeri yemeginden bunları secebildim :)

fazla olmus biraz ama sporla güzel denkliyorsun herzaman :)
Az daha spor yapsammi diye düşünüyorum ama yatıcam artık ama sporda olsa bugün fazla kaçtı biraz.
Akşamüstü ucuz yirttim aslında pazar yaptık eşimle yeni kır pidesi dükkanı açılmış hadi gel yiyelim dedi kiramadim hadi yiyelim peynirli yerim dedim ama pode kalmamış iyi oldu yoksa yağlı yağlı goturcektim pideyi

Hahah sen ama cok nadir kacamak yapiyosun o yüzden bikerelikden bisey olmaz hem esinle gitmissinn .. yine buna ragmen az yemissin:))

ıspanak yememem gerekirdi . salata yağsız tuzsuz sadece limon ve sirke vardı o pek sorun değil sanırım ,sirkeden dolayı sorun olabilir belki .daha dikkatli olmaya çalışıcam

Aynen canım, zaten dikkatli olmazsan hiçbiryere varamazsın :) kolay gelsin :)

aslinda denemek lazim ki ben lahanayi severim ama corbada nasil olur bilemedim:))

evet canım denemek lazım da ben pek sevmem lahanayı. sarmanın içini yerim lahanaları ayırır anneme veririm
karışık sebze yemeyi var çoğu lahana onu yerim bir tek, bazen onu bile yemem bak turşusunu severimm

Hahaha :) ama tadi beyaz ekmekden güzel bence böyle eksimsi oluyorr

Ben hiç yememiştim 1-2 sene önceye kadar babam yemeğe başladı o da mecbur ben uzaktan bakıp asla yiyemem dediğim bir ekmekti sonra geldi diyetler az yemelerr ben de alıştım ama ben kızartmasını seviyorum

Sen bu isi sökmüssün vallah :) kac gün yapicaksin daha bunu .. ?

Alıştım diyemem çünkü baştan beri zorlamadı beni ve hala zorlamıyor çok şükür :) sadece yemek kokusu, hazır sofra görünce iyi olmuyor akşam sofraya baktımmmm sevdiğim yemekler falannn aldım hurma kutusunu koydum önüme çayı da yanına yedim kendime geldim ama şöyle bişey var bazen hurma yiyerken bile doyuyorsun, 7 çok bile geliyor ama bazen 10-15 dakika beklemek gerek, sabır yaniii sonra birden tıka basa yemişsin gibi oluyorsunn

son 2 gün sanırım, sonra oruç tutmak istiyorum Allah izin verirse.

Hadi sen 2 gün dayan barii kolay gelsin, umarım yapabilirsin ve işe yarar :)

Co
Cok güzel olmuş yalnız içtiğin suyu bide yaptığın sporu yazmamissin baby.

Ama çok az yemissin ki.

Ben çok olmamış. Gayet iyi. Sadece saatlerini yazarsan iyi olur. Bide su da azıcık artsa.

O
Arkadaslar simdi internetden okudum insan uyuyncada kalori yakiyormus gecelerii.. ama ben geceleri calistigim icin sabah 9 10 arasi uyudugum icin.. o uykuda kalori yakmiyormuyum hahah :)) hani haksizlk olur yoksa hhaha
Öyle canım, sana yok. Şaka bir yanada gunun kosturmasindan sonra vücut dinlenmeye geçince yakmaya devam ediyordur. Yani sanada var

Guzelll

Inşallah görürsün

Menü denebilirse menüm! ;
12 00 küçük 1 dilim kek ve börek
15 00 Türk Kahvesi
18 00 zeytinyaginda yumurta 2 dilim peynir domates salatalık
2 litre su en az
yarım saat yürüyüş çok mu kötü.

Menü denebilirse menüm! ;
12 00 küçük 1 dilim kek ve börek
15 00 Türk Kahvesi
18 00 zeytinyaginda yumurta 2 dilim peynir domates salatalık
2 litre su en az
yarım saat yürüyüş çok mu kötü.
Spor biraz daha olsa kurtarirmis kek ve böreği neyseki sabahtan olmuş. 100 jumping jack 30 squat gelsin iyidir

aslinda biraz tecrubeliyim gecen yil 93 kilodan 76 ya dusmustum 3 ayda ama 1 yilda 11 kilosu geri geldi. Diyetisyene gitmistim. Ve duzenli 45 dk leslie ile sporumu yapmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…