Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Orucla yapma ablam zaten bütün gün birsey yemiyorsun cok zorlanirsin. Oh ailece hurmaci oldunuz desene
Bende annemi kandirsam iyi olur

Dün 53.2 - bugün 52.6

mutlu olmamak elde değilll
Gömdün beni gömdüüüüün, iyiki bir sen kazan bu hafta dedim. Vur dedik öldürdün

ama sonuc cok iyi tebrik ederim balim

Merhaba arkadaslar ben gruptayeniyim 87kiloyum ve 75 kiloya dusmek ilk hedefim.
Hoşgeldin canım.
aslinda biraz tecrubeliyim gecen yil 93 kilodan 76 ya dusmustum 3 ayda ama 1 yilda 11 kilosu geri geldi. Diyetisyene gitmistim. Ve duzenli 45 dk leslie ile sporumu yapmistim.
Inşallah isteğine ulaşırsın canım.
Sende hoşgeldin aramıza.
Teşekkür ederim canım inşallah

Ben su hurma diyetini yapamam sanırım aranızda emziren annelerden yapan oldu mu mesela sabah normal kahvaltı yapayim sonra da geri kalan iki öğün de hurma. Olur mu ki
Bence emzirirken yapma ama hurmayı ara öğün olarak degerlendirebilirsin lifli ve pek çok faydası var.
Bana fazla geldi. Birde menulerimizi akşam saatleriyle ve su ve spor miktariyla birlikte yazıyoruz böyle kopukluk oluyor öğün yazınca.
Merhabalarrrrrr

Yine çok ta iyi uyanmadığım bir günde tartı yüzümü güldürdü, darıısı başınızaa

Dün 53.2 - bugün 52.6

mutlu olmamak elde değilll
Ay maşallah yaa sen böyle yazdikca hosuma gidiyo içim kıpır kıpır ama inşallah güzel bir sonuç alirim.

Ebrum başladım bugün ama geç kalktım kızı okula gonderip uzanmistim uyumuşum. Dün aksamdan sonra yulaf ezmesi ve sütle yedim nöbete gotmeden yerim birda akşam tamam inşallah bikaç gündür 65.7 tartı bakalım yarın ne der.

Woooowww cok iyii .. bende hurma diyetine baslicam . Benim bu vicud yine takili kaldi . Sinir oldum okadar kalori yaktigim halde . kilo hala ayni

Başla canım, sonuç çok iyi gerçekten, moralim düzeldi resmenn

Aynen ailece hurmaya geçtik, kardeşim de yapayım diyor ama oruç tutuyor diye yapamadı.. :)
Bak gördün müü bana müsade etmemen gerekirmiş demek kiii, kazan dedin gaza geldimm

Dahlia_ anlatt biraz hurma diyetini acc kaliyonmuu tok tutuyormu noluyorr.. halsiz hiss ediyomusun kendini.. merak ettim bende pazartesi baslicam acaba ne bekliyor beni :)))

Sadece şunu diyebilirim yeşilçaysız olmaz, günde 2 fincan şart, hem tansiyonu dengeliyor hem açlık hissi olunca bastırıyor..
Sonra da hurmanın bayaa şekerli olmasına dikkat et alırken, az şekerliyle doymuyorsun maalesef.. sayıyı artırdığım halde aç gibiydim..
suyu da zaten biliyorsun, içmezsen olmazz :)

Hurman iyi olursa aç kalmazsın, yeşilçayla da halsiz olmazsın, korkma yani ama herkesin bünyesi farklı sana nasıl etki eder bilemem tabii :))

Yeni gelen arkadaşlar daha önce cuma zayıflama yarışmasına katılan oldumu aranızda.

Insallah cooook güzel bir sonuc alirsin gülüm
Bende düsündükce sabirsizlaniyorum

Aynen ailece hurmaya geçtik, kardeşim de yapayım diyor ama oruç tutuyor diye yapamadı.. :)
Bak gördün müü bana müsade etmemen gerekirmiş demek kiii, kazan dedin gaza geldimm
Hay dilimi
soksaydi, nerden dedim bilmem ki
Saka bir yana hak ediyorsun kuzum

Benim tansyom hemen bi düser :)) benim bünyem cok zayif.. zaten benom tansyon hep düsük cikiOr ac kalincada tam bi felegim sasiyor haha :)

Yarin tarti günüü ümidim sifirr. Kahvaltimi yaptim yogurtlamii kapatsam napsam üzerimfe bi sislik gerci hala uyumafim dünden beri ayaktayim onunda etkisi vardir ... benim kaslar oynasiyor bu arada.

Yarin tarti günüü ümidim sifirr. Kahvaltimi yaptim yogurtlamii kapatsam napsam üzerimfe bi sislik gerci hala uyumafim dünden beri ayaktayim onunda etkisi vardir ... benim kaslar oynasiyor bu arada.
Uyusana daha gezmeye gideceksin bugün :)))
Aksam sadece yogurt ye, icine meyve olabilir ve yesil cay

Başla sen de canım :)
annemin sonuçu beni daha da mutlu etti, kilosu çok fazla diye daha hızlı gidiyor onunki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…