Woooowww cok iyii .. bende hurma diyetine baslicam . Benim bu vicud yine takili kaldi . Sinir oldum okadar kalori yaktigim halde . kilo hala ayniDün 53.2 - bugün 52.6
mutlu olmamak elde değilll
Orucla yapma ablam zaten bütün gün birsey yemiyorsun cok zorlanirsin. Oh ailece hurmaci oldunuz deseneCanım ablam zaten son 2 günüm, sonra oruç tuttucam Allahın izniyle, oruçla yapamam diye düşünüyorum :)
Ama devam etmeyi o kadar çok istiyorum kiiiii, tartımı her gün biraz daha çok seviyorummm bu diyet sayesinde
Bu arada annemi de yoldan çıkardım (babam kadına bişey olucak yetim kalacaksın diyor ama annem halinden gayet memnun) 87.7 kiloyla başladı pazartesi, bugün 83.8 çıkmış kilosu, o da mutlu ben dee
Gömdün beni gömdüüüüün, iyiki bir sen kazan bu hafta dedim. Vur dedik öldürdünDün 53.2 - bugün 52.6
Pazartesi geliyor hurmalarimiz :)Woooowww cok iyii .. bende hurma diyetine baslicam . Benim bu vicud yine takili kaldi . Sinir oldum okadar kalori yaktigim halde . kilo hala ayni
Baslayalimmm:)) denicemm 3 gün dayanirsam 4 günn..Pazartesi geliyor hurmalarimiz :)
Ne kadar dayanirsak artik :)Baslayalimmm:)) denicemm 3 gün dayanirsam 4 günn..
Hoşgeldin canım.Merhaba arkadaslar ben gruptayeniyim 87kiloyum ve 75 kiloya dusmek ilk hedefim.
Inşallah isteğine ulaşırsın canım.aslinda biraz tecrubeliyim gecen yil 93 kilodan 76 ya dusmustum 3 ayda ama 1 yilda 11 kilosu geri geldi. Diyetisyene gitmistim. Ve duzenli 45 dk leslie ile sporumu yapmistim.
Sende hoşgeldin aramıza.Kullanıcı Adıempepanter35
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 tane.. 3 yas, 6 aylik
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :158
Kilonuz:58.1
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz saglikli zayiflayip fit bi kadin olmak istiyorum
Bence emzirirken yapma ama hurmayı ara öğün olarak degerlendirebilirsin lifli ve pek çok faydası var.Teşekkür ederim canım inşallah
Ben su hurma diyetini yapamam sanırım aranızda emziren annelerden yapan oldu mu mesela sabah normal kahvaltı yapayim sonra da geri kalan iki öğün de hurma. Olur mu ki
Bana fazla geldi. Birde menulerimizi akşam saatleriyle ve su ve spor miktariyla birlikte yazıyoruz böyle kopukluk oluyor öğün yazınca.sabah menumle basliyim
1 bardk sut
yarim kk peynir
1 has yumurta
1 domates
kucuk bi salatalik
bes adet zeytin
5 6 adet kabuklu fistik
1 fincan yesilcay
yarim simit
bi cay kasigi surulebilir cikolata
son ikiyi yapmicaktim karatay uygulayicisi olarak izinde olan esimin psikolojik baskisina maruz kaldim..
Merhabalarrrrrr
Yine çok ta iyi uyanmadığım bir günde tartı yüzümü güldürdü, darıısı başınızaa
Ay maşallah yaa sen böyle yazdikca hosuma gidiyo içim kıpır kıpır ama inşallah güzel bir sonuç alirim.Dün 53.2 - bugün 52.6
Woooowww cok iyii .. bende hurma diyetine baslicam . Benim bu vicud yine takili kaldi . Sinir oldum okadar kalori yaktigim halde . kilo hala ayni
Orucla yapma ablam zaten bütün gün birsey yemiyorsun cok zorlanirsin. Oh ailece hurmaci oldunuz desene
Bende annemi kandirsam iyi olur
Gömdün beni gömdüüüüün, iyiki bir sen kazan bu hafta dedim. Vur dedik öldürdün
ama sonuc cok iyi tebrik ederim balim
Dahlia_ anlatt biraz hurma diyetini acc kaliyonmuu tok tutuyormu noluyorr.. halsiz hiss ediyomusun kendini.. merak ettim bende pazartesi baslicam acaba ne bekliyor beni :)))
Pazartesi baslayalim bence .. yeni hafta yeni baslangicNe kadar dayanirsak artik :)
Aslinda ben haftasonu da baslardim da iste hurmayi daha önce alacak adam yok
Insallah cooook güzel bir sonuc alirsin gülümEbrum başladım bugün ama geç kalktım kızı okula gonderip uzanmistim uyumuşum. Dün aksamdan sonra yulaf ezmesi ve sütle yedim nöbete gotmeden yerim birda akşam tamam inşallah bikaç gündür 65.7 tartı bakalım yarın ne der.
Hay dilimiAynen ailece hurmaya geçtik, kardeşim de yapayım diyor ama oruç tutuyor diye yapamadı.. :)
Bak gördün müü bana müsade etmemen gerekirmiş demek kiii, kazan dedin gaza geldimm
Baska türlü olmasinin imkani yok zaten kuzumPazartesi baslayalim bence .. yeni hafta yeni baslangic
Benim tansyom hemen bi düser :)) benim bünyem cok zayif.. zaten benom tansyon hep düsük cikiOr ac kalincada tam bi felegim sasiyor haha :)Başla canım, sonuç çok iyi gerçekten, moralim düzeldi resmenn
Aynen ailece hurmaya geçtik, kardeşim de yapayım diyor ama oruç tutuyor diye yapamadı.. :)
Bak gördün müü bana müsade etmemen gerekirmiş demek kiii, kazan dedin gaza geldimm
Sadece şunu diyebilirim yeşilçaysız olmaz, günde 2 fincan şart, hem tansiyonu dengeliyor hem açlık hissi olunca bastırıyor..
Sonra da hurmanın bayaa şekerli olmasına dikkat et alırken, az şekerliyle doymuyorsun maalesef.. sayıyı artırdığım halde aç gibiydim..
suyu da zaten biliyorsun, içmezsen olmazz :)
Hurman iyi olursa aç kalmazsın, yeşilçayla da halsiz olmazsın, korkma yaniama herkesin bünyesi farklı sana nasıl etki eder bilemem tabii :))
Tamamm:) baska yerde hurma yokmu acep?Baska türlü olmasinin imkani yok zaten kuzum
O hurmalar sadece hal de satiliyor canim. Ömerde babamda calisiyorlar...Tamamm:) baska yerde hurma yokmu acep?
Uyusana daha gezmeye gideceksin bugün :)))Yarin tarti günüü ümidim sifirr. Kahvaltimi yaptim yogurtlamii kapatsam napsam üzerimfe bi sislik gerci hala uyumafim dünden beri ayaktayim onunda etkisi vardir ... benim kaslar oynasiyor bu arada.
ben katılmadımYeni gelen arkadaşlar daha önce cuma zayıflama yarışmasına katılan oldumu aranızda.
Hoşgeldin canım.
Inşallah isteğine ulaşırsın canım.
Sende hoşgeldin aramıza.
Bence emzirirken yapma ama hurmayı ara öğün olarak degerlendirebilirsin lifli ve pek çok faydası var.
Bana fazla geldi. Birde menulerimizi akşam saatleriyle ve su ve spor miktariyla birlikte yazıyoruz böyle kopukluk oluyor öğün yazınca.
Ay maşallah yaa sen böyle yazdikca hosuma gidiyo içim kıpır kıpır ama inşallah güzel bir sonuç alirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?