Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben bugün yarın yapıcam ama haftasonu eltimlere gitcez sürpriz oldu orda yapamam muhtemelen sonra pazartesi devam ederim bu iki gün işe yararsa.

Insallah cooook güzel bir sonuc alirsin gülüm
Bende düsündükce sabirsizlaniyorum

Hay dilimi
soksaydi, nerden dedim bilmem ki
Saka bir yana hak ediyorsun kuzum

Sağol canım ablammmmm

Benim tansyom hemen bi düser :)) benim bünyem cok zayif.. zaten benom tansyon hep düsük cikiOr ac kalincada tam bi felegim sasiyor haha :)

Aynen senin gibiyim
hiç dayanamam diye düşünüyordum ama çok şükür Allaha gayet iyiyim

3 öğün yapamam canım ya. bugün hafif bir kahvaltı ile başladım bakalım.

Merhaba arkadaslar ben gruptayeniyim 87kiloyum ve 75 kiloya dusmek ilk hedefim.
Aramıza hoşgeldin canım :)

Sende hoşgeldin canım. 3 pembemiz oldu şimdi takımda:)

Teşekkür ederim canım inşallah

Ben su hurma diyetini yapamam sanırım aranızda emziren annelerden yapan oldu mu mesela sabah normal kahvaltı yapayim sonra da geri kalan iki öğün de hurma. Olur mu ki
Ben öyle yaptım bugün kahvaltı sonrası 2 öğün hurma yiycem:) Dünde bir öğün normal yedim yinede eksideyim

Dün 53.2 - bugün 52.6

mutlu olmamak elde değilll
Wooooww çok iyi

Yarin tarti günüü ümidim sifirr. Kahvaltimi yaptim yogurtlamii kapatsam napsam üzerimfe bi sislik gerci hala uyumafim dünden beri ayaktayim onunda etkisi vardir ... benim kaslar oynasiyor bu arada.
bugün meyve yanında yoğurt, yada bir çorba yap ye günün geri kalanında. İşte kasların zorlanmış, dinlen ki insin şişliğin. Ben de bugün sadece egzersz yapıcam.

Dayanamam diyorsan sabah çok güçlü bir kahvaltı yap, güçlü dediysem yağlı ballı değil yanii
Sonra 2 öğün hurma, yoğurt yersin

Diyet yapan birçok insan neredeyse her gün tartılır.

Bu yanlış kişinin diyeti erken bırakmasına ve hedeflenen kiloyu görememesine neden olabilir.

Halbuki en doğru tartım sıklığı haftada en fazla bir gündür.
Tartımın aynı gün ve saatte, mümkünse sabah aç karnına ve tuvalet sonrası yapılması, aynı tartının kullanılması, zeminin sert ve düz olacak şekilde ayarlanmış olması, kadınların adet dönemleri dışında tartılmaları doğru sonuç almak için çok önemlidir. Yoksa gün içinde sürekli tartılarak kilo dalgalanmaları görüp boş yere moralimizi bozmuş oluruz.

Aynen. Haftada 1 gün tartılmak en uygun olanı, aç karna ve wc sonrası. Tartıda hep belirli bir yerde duracak düz zemin.
Hani konuşmuştuk ya, insan heptartılmalı ki bilsin ne gitmiş ne kalmış ona göre hareket etsin. E gitmemişse bir kere üzüleceğimize, hergün üzüleceğiz:/
Ben haftada bir günden yanayım. Cuma hariç tabii.

Haklisin canim da iste onu basarabilmekte marifet. Bakalim haftaya gercekten kaldiracagim tartiyi, ortalikta durunca kendimi sabah engellesem bile aksam engelleyemiyorum Aaa cuma tabi zaruri, onun sayesinde iki kere tartilma sansina sahip olacagiz

meyve gunu olmus sanki cok da guzel olmus sekerimm

bir hurmaci daha

yaz gelir de karpuz yenmez mi yaa karpuzu da sudan sayiyorum guzel menu kuzum

cok yememissin canim bence gayet ideal hosgeldin ayrica

Evet en doğrusu bu ama gelde yap bende bu hafta kaldirsammi tartilari acaba iyi olur.

ben bu pazartesi tartılmıştım karar vermiştim pazartesiden pazartesiye diye buraya katılınca cumadan cumaya tartılcam artık,yarın kaç kg gelicem merak ediyorum :)pazartesi 71.9dum.almamışımdır inşallah.

***4 . TAKIM 415. ETAP***

LeyL35 (/57.7/ / /%)bildirimde bulunmadı kendi isteğiyle ayrıldı
E-brulim(/ 64.2/ / /% )
Pembe_dizi (/69.0/ / / % )

gogo2405 (65.9/ / / % )
BiricikS (/ 72.5/ / /% )
Parfym (/ 75.7/ / / % )
AKovser ( / 55.5 / / / % )
Eliflider ( / 67.0 / / / % )
2.kez bildirimde bulunmadı
_choco _ ( /66.5/ / / % )

gunes-86 (/69.9/ / /% )bildirimde bulunmadı
Aurablue(/71.9/ / /% )bildirimde bulunmadı
sura260511 (/78.6 / / /% )

4.takım ortalaması %

Arkadaşlar ben geçen hafta yazmamistim belki sonuç değişir diye ama değişmedi.
Leyla bazı özel sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldı. Belki ilerde tekrar üyelik alıp gelir ama şimdilik durum bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…