Insallah cooook güzel bir sonuc alirsin gülüm
Bende düsündükce sabirsizlaniyorum
Hay dilimisoksaydi, nerden dedim bilmem ki
Saka bir yana hak ediyorsun kuzum
Benim tansyom hemen bi düser :)) benim bünyem cok zayif.. zaten benom tansyon hep düsük cikiOr ac kalincada tam bi felegim sasiyor haha :)
Yarar inşaAllah canım :)Ben bugün yarın yapıcam ama haftasonu eltimlere gitcez sürpriz oldu orda yapamam muhtemelen sonra pazartesi devam ederim bu iki gün işe yararsa.
3 öğün yapamam canım ya. bugün hafif bir kahvaltı ile başladım bakalım.Niye ? dayanamadın mı canım ?
Canım her hurma yedikten sonra ya da önce yeşilçay içmen iyi olurdu, kahve yerine onu içseydin keşke..
Bir de canım 3 l içmişsin zaten, daha çok içmeni tavsiye etmem..
İyi olmuş :))
ama canım esmer ekmek çekti şimdiii
Aramıza hoşgeldin canım :)Merhaba arkadaslar ben gruptayeniyim 87kiloyum ve 75 kiloya dusmek ilk hedefim.
Sende hoşgeldin canım. 3 pembemiz oldu şimdi takımda:)Kullanıcı Adıempepanter35
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 tane.. 3 yas, 6 aylik
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :158
Kilonuz:58.1
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :dogum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz saglikli zayiflayip fit bi kadin olmak istiyorum
Ben öyle yaptım bugün kahvaltı sonrası 2 öğün hurma yiycem:) Dünde bir öğün normal yedim yinede eksideyimTeşekkür ederim canım inşallah
Ben su hurma diyetini yapamam sanırım aranızda emziren annelerden yapan oldu mu mesela sabah normal kahvaltı yapayim sonra da geri kalan iki öğün de hurma. Olur mu ki
Wooooww çok iyiDün 53.2 - bugün 52.6
mutlu olmamak elde değilll
bugün meyve yanında yoğurt, yada bir çorba yap ye günün geri kalanında. İşte kasların zorlanmış, dinlen ki insin şişliğin. Ben de bugün sadece egzersz yapıcam.Yarin tarti günüü ümidim sifirr. Kahvaltimi yaptim yogurtlamii kapatsam napsam üzerimfe bi sislik gerci hala uyumafim dünden beri ayaktayim onunda etkisi vardir ... benim kaslar oynasiyor bu arada.
3 öğün yapamam canım ya. bugün hafif bir kahvaltı ile başladım bakalım.
Aramıza hoşgeldin canım :)
Sende hoşgeldin canım. 3 pembemiz oldu şimdi takımda:)
Ben öyle yaptım bugün kahvaltı sonrası 2 öğün hurma yiycem:) Dünde bir öğün normal yedim yinede eksideyim
Wooooww çok iyi
bugün meyve yanında yoğurt, yada bir çorba yap ye günün geri kalanında. İşte kasların zorlanmış, dinlen ki insin şişliğin. Ben de bugün sadece egzersz yapıcam.
Aynen. Haftada 1 gün tartılmak en uygun olanı, aç karna ve wc sonrası. Tartıda hep belirli bir yerde duracak düz zemin.Diyet yapan birçok insan neredeyse her gün tartılır.
Bu yanlış kişinin diyeti erken bırakmasına ve hedeflenen kiloyu görememesine neden olabilir.
Halbuki en doğru tartım sıklığı haftada en fazla bir gündür.
Tartımın aynı gün ve saatte, mümkünse sabah aç karnına ve tuvalet sonrası yapılması, aynı tartının kullanılması, zeminin sert ve düz olacak şekilde ayarlanmış olması, kadınların adet dönemleri dışında tartılmaları doğru sonuç almak için çok önemlidir. Yoksa gün içinde sürekli tartılarak kilo dalgalanmaları görüp boş yere moralimizi bozmuş oluruz.
Haklisin canim da iste onu basarabilmekte marifet. Bakalim haftaya gercekten kaldiracagim tartiyi, ortalikta durunca kendimi sabah engellesem bile aksam engelleyemiyorumAynen. Haftada 1 gün tartılmak en uygun olanı, aç karna ve wc sonrası. Tartıda hep belirli bir yerde duracak düz zemin.
Hani konuşmuştuk ya, insan heptartılmalı ki bilsin ne gitmiş ne kalmış ona göre hareket etsin. E gitmemişse bir kere üzüleceğimize, hergün üzüleceğiz:/
Ben haftada bir günden yanayım. Cuma hariç tabii.
meyve gunu olmus sanki cok da guzel olmus sekerimmBugünkü menüm
Sabah 08:00
1 dilim tam tahıllı ekmek arasına 1 haşlanmış yumurta
1 fincan detoks çayı
Ara 10:00
1 muz
1 bardak portakal suyu
Öğlen 12:00
sabah ki öğünüm ile aynı
1 fincan mate çayı
Ara 14:00
1 kivi
Akşam 17:45
Hindi göğüsü ızgara (avuç büyüklüğünde)
1 haşlanmış patates
Yoğurt
1 fincan limonlu yeşil çay
1,5 lt su + 0,5 lt suyun içine dondurulmuş ahududu attım
Spor: 4 km yürüyüş + 50 jj + 50 diz çek
bir hurmaci dahaAy çok şeker buu en sevdiğim renk birde.
Guzel olmuş canım. Su ve spor ?
Parfümün menüsü
9:00
7 hurma 1 fincan kefir
11:00 kahve
14:00
7 hurma 1 f kefir
18:00
2 yumurta 1 labneli wasa
Su 3 lt dahada içmem bugün
Spor 40 dk tempolu yürüyüş 60 jj 60 mekik
Hurma detoxu olayı benlik değil galibaYada normal bir öğün yemem gerek illaki
yaz gelir de karpuz yenmez mi yaa karpuzu da sudan sayiyorum guzel menu kuzumBugunkü menüm
sabah 7.30 :
bi kase tarhana corbasi
iki tane esmer ekmek en koyusundan aldim sabah 92% kara un 8%i beyaz un
Ara 8.30
karpuz yedim 4 parca falan
Uzun bi uykudan sonraa..
19.30
4 kasik mantar tavuk yemegi
bi isirik esmer ekmek .. oda nasil oldu haha tam bi dilim ekmek aldim isirdim Annem sagolsun ekmek yeme sen kizim karpuz yee dedi bi isirikda kaldi:)) ..
3 parca karpuz ..
1.5 litre icdim iciyorum daha ..
Spor isyerinde cok is vardi fazla calistim bi saat falan .. en az 900 kalori yaktim Kaslarim cok feci agriyor vallah ..
cok yememissin canim bence gayet ideal hosgeldin ayricaarkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ,sizin menülerinize baktımda ben bayağı çok yiyormuşum nasıl azaltacağım bilmiyorum :)bugün ki menüm
sabah:1 yumurta,2yeşil 1 siyah zeytin ,1kk light peynir,1domates,1dilim tam buğday ekmeği
ara:yarım yeşil elma,yarım bardak yarım yağlı tarçınlı süt
öğlen:3kaşık nohut,2kaşık yoğurt,1kepçe yoğurt çorbası,salata
ara:5tane fındık
akşam:2kepçe yoğurt çorbası,3kaşık ıspanak,salata
ara:1 yeni dünya ,yarım kivi ,1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt
9 bardak su , eliptik bisiklette de biraz spor
teşekkür ederimcok yememissin canim bence gayet ideal hosgeldin ayrica
Evet en doğrusu bu ama gelde yap bende bu hafta kaldirsammi tartilari acaba iyi olur.Diyet yapan birçok insan neredeyse her gün tartılır.
Bu yanlış kişinin diyeti erken bırakmasına ve hedeflenen kiloyu görememesine neden olabilir.
Tartımın aynı gün ve saatte, mümkünse sabah aç karnına ve tuvalet sonrası yapılması, aynı tartının kullanılması, zeminin sert ve düz olacak şekilde ayarlanmış olması, kadınların adet dönemleri dışında tartılmaları doğru sonuç almak için çok önemlidir. Yoksa gün içinde sürekli tartılarak kilo dalgalanmaları görüp boş yere moralimizi bozmuş oluruz.
Bir hafta deneyelim en azindan... Zaten bu hafta 0,5 den az kilo verdiysem kendime bunu ceza olarak verecegim :)Evet en doğrusu bu ama gelde yap bende bu hafta kaldirsammi tartilari acaba iyi olur.
ben bu pazartesi tartılmıştım karar vermiştim pazartesiden pazartesiye diye buraya katılınca cumadan cumaya tartılcam artık,yarın kaç kg gelicem merak ediyorum :)pazartesi 71.9dum.almamışımdır inşallah.Diyet yapan birçok insan neredeyse her gün tartılır.
Havalardan mıdır nedir, aç mıyım tok muyum, yesem mi yemesem mi bi tuhafim inanBana az yemissin diyonda sende cok az yemissin:)))
Boyle anlarda su ic benceHavalardan mıdır nedir, aç mıyım tok muyum, yesem mi yemesem mi bi tuhafim inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?