Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar :)

Menüm

14 gibi
7 hurma
1 fincan çay

akşamüstü 1 kase yoğurt

20de
7hurma
1 fincan çay

22de
7 hurma
1 fincan çay

1 fincan yeşilçay
su 2lt geçti

Akşam geç oldu ama acıktım niyeyse yoksa yemeği düşünmüyordum
sabah vaktinde yiyemedim öğlene kadar, sonra da canım istemedi yemek o yüzden bugünlük saçma oldu saatler :)

bu ödemi atmak için mi ?ve diyetisyen listesi mi yoksa kendiniz mi hazırladınız?

Acıyı çok seviyorum dayanamadım yedim. Bir fincan sahlep sadece 57 kalori. Zaten normalde çayı vb içecekleri şekersiz icerim sorun yaratacağını sanmıyorum. Ve yarın diyetisyen arkadaşımda tartilacagim

Sanırım bu hafta listede olmayacağım

Sabahta baya geç olmuş ama diyeti bozmamissin.
Listeye 2 hafta sonra giriceksin canım deneme süresi varya.

Turşu tuzlu olduğu için bugün ödem yapabilir. Onun dışında güzel olmuş:)

Akşam 7 olmamış az gelmedimi. 200 mekik baya iyi olmuş

Güzel olmuş canım menün
Akşam canım hiç istemedi aslında, ama geç saatte acıkırsam yemeyeyim diye yedim. Mekiği abartttım galiba kaburgamda ağrı var:/ Karnım acayip gitti bu mekik egzersziyle:) Hemen hemen her zaman yapmaya çalışıyorum.

Normal bigün için değilde, Perşembe tartı öncesi için biraz fazla olmuş sanki.

Kıskanıyorum sizi :)))

Sahlep'in kalorisi kaç? :)
Gözleme de var, birde tartı gününden önce turşu :-o gazamız mübarek olsun canım :)

Bence hiçte çok değil, güzel olmuş canım :)
Seninde bu kervana katılmana az kaldı

millet en az 20 dk yapa biliyor ben 5 dk zor dayanıyorum inşallah artar zamanla.
Ben eskiden çok daha uzun süre koşardım bantta. Ama araya uzun zaman girince hamlaştı vucut, bu takıma girdikten sonra 20 dk ile başladım şimdi 30-40 arası yapıyorum. Hızımı da yavaş yavaş yükseltıyorum.

Güzel olmuş canım, bende bu akşam canım istemediği halde yedim tokluk hissi verdi öğleyin yediğim. Şu anda bile acayip tokum

bu ödemi atmak için mi ?ve diyetisyen listesi mi yoksa kendiniz mi hazırladınız?

Aslında galiba Ender Saraçın diyeti bu, tam bilmiyorum yalan olmasın.. 21 günlük bir diyet programı, hurma diyeti diye geçiyor.. istersen internette araştıra bilirsin canım :)

Sabahta baya geç olmuş ama diyeti bozmamissin.

Listeye 2 hafta sonra giriceksin canım deneme süresi varya.

Aynen canım, çok geç oldu hiç canım da istemedi açıkcası, bu gün bir tuhaf geçti, yiyeyim diyorum sofradan yeni kalkmış gibi tokluk vardı, bütün gün böyle geçti, geldi akşam acıktım, sofrayı gördüm galiba ondann

Kolay gelsin canım sana da :)
kaç gün yapmayı düşünüyorsun ?

ben bütün gün istemedim akşam acıktım

bugunku menum: kahvaltida actifryde patetes
10 tane zeytin
1 kirbit kutusu buyuklugunde peynir
1 bardak portakal suyu
ara : kahve

ekmek yemedim genelde kalori dengelemeye calusiyorum daha ogle ve aksami yemedim burda daha oglen.gece sizler uykudayken yazarim.

Menum:
10.00- 1 yumurta beyazi
11.30- yarim coban boregi
ara-3 cig badem-1 gun kurusu kayisi
16.00- 1 kase tarhana corbasi
20.00- 1er parca kizarmis tavuk ve kirmizi et
2 lt su
Spor yapamadim bebek pesinde kosturuyorum surekli bu aralar yurumeye calisiyor koltuga sehpaya tutunuyor hep dusmesin diye cok ugrasiyorum firsat buldukca dinleniyorum
Bu arada coban boregi bilmeyenler icin;
Yufka ekmegi

Menum:
10.00- 1 yumurta beyazi
11.30- yarim coban boregi
ara-3 cig badem-1 gun kurusu kayisi
16.00- 1 kase tarhana corbasi
20.00- 1er parca kizarmis tavuk ve kirmizi et
2 lt su
Spor yapamadim bebek pesinde kosturuyorum surekli bu aralar yurumeye calisiyor koltuga sehpaya tutunuyor hep dusmesin diye cok ugrasiyorum firsat buldukca dinleniyorum
Bu arada coban boregi bilmeyenler icin;
Yufka ekmegi biraz tereyagi ve cecil peyniri kullandim sadece

ekmeği tamamen bırakmak zararlı demişti ayça kaya bir programda bende bırakmıştım da geri başladım onu dinleyince .bence ideal menü bende azaltmaya çalışıyorum senin gibi daha başaramadım ama :)

Bütün gününü aynı anda yazarsan iyi olur canım, yani kaçta olursa olsun ama hepsi bir yerde olsun :)

Bütün ogunleri birlikte yaz canım yazdığın saat önemli değil bizde burda sabah olunca yorum yaparız.
Bence iyi olmuş menün canım.

bende patates kızartması ,sucuklu yumurta varsa mutfaktan kaçıyorum

Kaç gündür hurma diyeti yapıyorum hiç canım öyle çok bişey çekmedi, bu akşam yemeği ben yaptım ve de 2 gündür buzdolabını açmak istemiyorum rus salatası var, akşam bir de bunları sofrada gördüm derinden bir nefes aldım, koydum önüme hurma kutusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…