millet en az 20 dk yapa biliyor ben 5 dk zor dayanıyorum inşallah artar zamanla.Bencede fazla değil hatta örnek menü olmuş. Eliptik zamanla artar birden yuklenme zaten.
Zamanla artar canım bizde yarım saat yapanda varmillet en az 20 dk yapa biliyor ben 5 dk zor dayanıyorum inşallah artar zamanla.
bu ödemi atmak için mi ?ve diyetisyen listesi mi yoksa kendiniz mi hazırladınız?İyi akşamlar :)
Menüm
14 gibi
7 hurma
1 fincan çay
akşamüstü 1 kase yoğurt
20de
7hurma
1 fincan çay
22de
7 hurma
1 fincan çay
1 fincan yeşilçay
su 2lt geçti
Akşam geç oldu ama acıktım niyeyse yoksa yemeği düşünmüyordum
sabah vaktinde yiyemedim öğlene kadar, sonra da canım istemedi yemek o yüzden bugünlük saçma oldu saatler :)
Sabahta baya geç olmuş ama diyeti bozmamissin.İyi akşamlar :)
Menüm
14 gibi
7 hurma
1 fincan çay
akşamüstü 1 kase yoğurt
20de
7hurma
1 fincan çay
22de
7 hurma
1 fincan çay
1 fincan yeşilçay
su 2lt geçti
sabah vaktinde yiyemedim öğlene kadar, sonra da canım istemedi yemek o yüzden bugünlük saçma oldu saatler :)
Listeye 2 hafta sonra giriceksin canım deneme süresi varya.Acıyı çok seviyorum dayanamadım yedim. Bir fincan sahlep sadece 57 kalori. Zaten normalde çayı vb içecekleri şekersiz icerim sorun yaratacağını sanmıyorum. Ve yarın diyetisyen arkadaşımda tartilacagim
Sanırım bu hafta listede olmayacağım
Turşu tuzlu olduğu için bugün ödem yapabilir. Onun dışında güzel olmuş:)bugünki menüm
sabah 09.00; 1 haslanmış yumurta, bir dilim etimek, domates salatalık
ara 10,30: 1 fincan sahlep
öğle 13.00: bir kase çorba, salata, bir gözlemenin 3te biri, ayran
ara 15.00: bir avuç leblebi
akşam 18.30: bir kase çorba, bir kase yoğurt, 3 tane acı biber turşusu
30 dakika yürüyüş ve şuana kadar 2 litre su
Akşam canım hiç istemedi aslında, ama geç saatte acıkırsam yemeyeyim diye yedim. Mekiği abartttım galiba kaburgamda ağrı var:/ Karnım acayip gitti bu mekik egzersziyle:) Hemen hemen her zaman yapmaya çalışıyorum.Akşam 7 olmamış az gelmedimi. 200 mekik baya iyi olmuş
Güzel olmuş canım menün
Normal bigün için değilde, Perşembe tartı öncesi için biraz fazla olmuş sanki.ben yine bayağı fazla yedim ya ama azaltacağımmm kararlıyım olacak. bugün ki menüm
sabah10:00=1yumurta,1domates,2yeşil 1 siyah zeytin,1dilim tam buğday ekmeği,1kk light peynir
ara12:05=yarım yeşil elma,yarım bardak yarım yağlı tarçınlı süt
öğlen14:10=salata,1dilim tam buğday ekmeği,6kaşık yoğurt,5kaşık ezo gelin çorbası,2kaşık nohut
ara16:10=yarım yağlı yarım bardak tarçınlı süt,1tane ceviz
akşam18:00=2kepçe yoğurt çorbası,salata,3kaşık yeşil fasulye,1kaşık yoğurt
gün içinde 2 bardak siyah çay , 2 bardak yeşil çay ,10 bardak su içtim .akşam 9.30 gibi de tarçınlı 1 barak süt içemeyi düşünüyorum.eliptik bisiklette 6 set 100 er tane yürüdüm .yapamıyorum çabuk yoruluyorum
Seninde bu kervana katılmana az kaldıKıskanıyorum sizi :)))
Sahlep'in kalorisi kaç? :)
Gözleme de var, birde tartı gününden önce turşu :-o gazamız mübarek olsun canım :)
Bence hiçte çok değil, güzel olmuş canım :)
Ben eskiden çok daha uzun süre koşardım bantta. Ama araya uzun zaman girince hamlaştı vucut, bu takıma girdikten sonra 20 dk ile başladım şimdi 30-40 arası yapıyorum. Hızımı da yavaş yavaş yükseltıyorum.millet en az 20 dk yapa biliyor ben 5 dk zor dayanıyorum inşallah artar zamanla.
Güzel olmuş canım, bende bu akşam canım istemediği halde yedim tokluk hissi verdi öğleyin yediğim. Şu anda bile acayip tokumİyi akşamlar :)
Menüm
14 gibi
7 hurma
1 fincan çay
akşamüstü 1 kase yoğurt
20de
7hurma
1 fincan çay
22de
7 hurma
1 fincan çay
1 fincan yeşilçay
su 2lt geçti
bu ödemi atmak için mi ?ve diyetisyen listesi mi yoksa kendiniz mi hazırladınız?
Sabahta baya geç olmuş ama diyeti bozmamissin.
Listeye 2 hafta sonra giriceksin canım deneme süresi varya.
Turşu tuzlu olduğu için bugün ödem yapabilir. Onun dışında güzel olmuş:)
Akşam canım hiç istemedi aslında, ama geç saatte acıkırsam yemeyeyim diye yedim. Mekiği abartttım galiba kaburgamda ağrı var:/ Karnım acayip gitti bu mekik egzersziyle:) Hemen hemen her zaman yapmaya çalışıyorum.
Normal bigün için değilde, Perşembe tartı öncesi için biraz fazla olmuş sanki.
Seninde bu kervana katılmana az kaldı
Ben eskiden çok daha uzun süre koşardım bantta. Ama araya uzun zaman girince hamlaştı vucut, bu takıma girdikten sonra 20 dk ile başladım şimdi 30-40 arası yapıyorum. Hızımı da yavaş yavaş yükseltıyorum.
Güzel olmuş canım, bende bu akşam canım istemediği halde yedim tokluk hissi verdi öğleyin yediğim. Şu anda bile acayip tokum
bende patates kızartması ,sucuklu yumurta varsa mutfaktan kaçıyorumKardeşlerim cips yiyordu kaçtım resmen odadann
ekmeği tamamen bırakmak zararlı demişti ayça kaya bir programda bende bırakmıştım da geri başladım onu dinleyince .bence ideal menü bende azaltmaya çalışıyorum senin gibi daha başaramadım ama :)Menum:
10.00- 1 yumurta beyazi
11.30- yarim coban boregi
ara-3 cig badem-1 gun kurusu kayisi
16.00- 1 kase tarhana corbasi
20.00- 1er parca kizarmis tavuk ve kirmizi et
2 lt su
Spor yapamadim bebek pesinde kosturuyorum surekli bu aralar yurumeye calisiyor koltuga sehpaya tutunuyor hep dusmesin diye cok ugrasiyorum firsat buldukca dinleniyorum
Bu arada coban boregi bilmeyenler icin;
Yufka ekmegi
bugunku menum: kahvaltida actifryde patetes
10 tane zeytin
1 kirbit kutusu buyuklugunde peynir
1 bardak portakal suyu
ara : kahve
ekmek yemedim genelde kalori dengelemeye calusiyorum daha ogle ve aksami yemedim burda daha oglen.gece sizler uykudayken yazarim.
Bütün ogunleri birlikte yaz canım yazdığın saat önemli değil bizde burda sabah olunca yorum yaparız.bugunku menum: kahvaltida actifryde patetes
10 tane zeytin
1 kirbit kutusu buyuklugunde peynir
1 bardak portakal suyu
ara : kahve
ekmek yemedim genelde kalori dengelemeye calusiyorum daha ogle ve aksami yemedim burda daha oglen.gece sizler uykudayken yazarim.
Bence iyi olmuş menün canım.Menum:
10.00- 1 yumurta beyazi
11.30- yarim coban boregi
ara-3 cig badem-1 gun kurusu kayisi
16.00- 1 kase tarhana corbasi
20.00- 1er parca kizarmis tavuk ve kirmizi et
2 lt su
Spor yapamadim bebek pesinde kosturuyorum surekli bu aralar yurumeye calisiyor koltuga sehpaya tutunuyor hep dusmesin diye cok ugrasiyorum firsat buldukca dinleniyorum
Bu arada coban boregi bilmeyenler icin;
Yufka ekmegi
bende patates kızartması ,sucuklu yumurta varsa mutfaktan kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?