Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maşallah ya cok iyi gibi

sütün içine 1 çay kaşığı kahve atıncada tok tutuyor .

Haftaya bomba gibi bekliyorum seni kankican

Güzel olmuş canım dengede tutmuşsun. Yemek te yeseydin çok olurdu birlikte tatlıyla.
Aynen o yüzden yemek yemedim canım

Canım beni öyle açık büfeler çok etkilemiyor fazla, daha çok tatlılar kilomu alt üst ediyor :) her öğünde sütlü tatlıyı götürünce öyle oluyor yani :) kilo aldıysanda fazla almamışsındır diye düşünüyorum ve umuyorum :)
Kilo aldıysan ayrıldığın kiloya düşene kadar listeye giremiyorsun ama Atılma durumu yok :-*

Nesi komik geldi canım? :)

Alttaki balonla baskulun üzerinde ya ona dedim ya :)

Bugünkü menüm

Sabah 09.00: 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin peynir domates salatalık. 1 dilim (25 gr) ekmek

Ara 11.00: bir avuç leblebi

Öğle 13.30: bir parça tavuk pirzola derisiz, salata ayran 1 dilim ekmek

Ara 16.30: bir ısırık Kıymalı patatesli börek

Aksam 18.30: bir kase tarhana çorbası, 1 kase yoğurt salata

Yatarken de bir bardak süt içerim

Spor ev temizliği yaptım dip bucak çok yoruldum. Su henüz 3 litre

Ayyyy çok sevindim kuzum yaa iyi ben eski kiloma dönünce gelirim çünkü kesin almışımdır hani aşırı yemek yemedim hatta akşamları zeytinyağlı ve salatalarla geçiştirdim yağlı ve karbonhidrat hiç yemedim (sabah kahvaltısında patates kızartması hariç ) ama tek fazla yediğim şey tatlıydı malesef kısmadım kendimi çünkü tatlıcıyım bende aynı senin gibi ütlü tatlılara hastayım bide yaş pasta yedim baya.. Neyse son günlerde resmen işkence olmuştu bana nefsim istiyor vicdanım yemeye el vermiyor sonuçta nefsim kazanıyor ama ben mutlu olmuyordum gerçekten çok kötü bi ortam 1 haftadan fazla kalmamalıymışız psikolojim alt üst oldu Benim asıl sorunum (afedersiniz kızlr) kabız olmam ayın 10undan beri doğru dürüst yapamadım büyük abdestimi o çok şişkinlik yaptı bende, zaten bebeklikten beridir var hep öyleyimdir ama bu sefer çok kötü oldu.

Beğendim nefsine hakim olduğun ve börekten bir ısırıkla yetindiğin için ayrıca tebrik ederim tatlım

Yarın bir tartıl bakalım kuzum belki tatlılar seni çok fazla dağıtmamışdır
Kader arkadaşım benim
Ya yoğurt kürü uygula yada hurma detoksu yap, biliyorsun bende aynı senin durumundayım yoğurt kürünün faydasını görmüştüm. Goncayla parfümün demesine göre hurma da kesin çözümmüş kabızlığa - ona da pazartesi başlıyorum inşallah. Hem bağırsaklar düzenlensin hemde kilolar gitsin

bugün menüm
9:00=2dilim tam buğday ekmeği,2yeşil 1siyah zeytin,1kk süzme peynir,1domates,yarım salatalık,maydonoz
11:08=yarım yeşil elma,yarım bardak tarçınlı yoğurt
13:30=4kaşık yeşil fasulye,cacık,salata,1dilim tam buğday ekmeği
16:00=3çilek,1bardak yarım yağlı tarçınlı süt
17:40=2kepçe domates çorbası,3kaşık patetes yemeği,4kaşık yoğurt,salata
akşamda tarçınlı yarım yağlı süt içerim,14 bardak su içtim,2badak yeşil çay 2 bardak siyah çay içtim.eliptik bisiklette 4 set 300er tane yürüyüş.eleştirileri bekliyorum

Teşekkür ederim canım 29 beden olan panolonumu yatak odasının aynasına astım gidip gelip bakıyorum ona girmem lazım kışa kadar inşallah
Bu azimle değil 29, 27 bedenlik fıstık olursun

Benim eleştirecek birşeyim yok Feyzacım, güzel olmuş menün suyu küçük bardakla mı içiyorsun? Eliptiğe yavaş yavaş alışıyorsun, çok güzel

Menü güzel sporda iyi olmuş.
Selam hatın görllerim beni hatırlayanınız var mı?????????
Olmazmı canım hoşgeldin.
Sorun değil canım.
Menünü beğendim dikkat et kendine hastâ falan olma sakın.
Ben neden yokum cevap neyse kabulum.
Geçen hafta bildirim yapmamistin ya canım.
Sen yarın tartil bakalım kacsin. Menü paylaşmaya baslayabilirsin kuzum kilon inince listeye girersin sorun yok.

Güzel olmuş canım menün.
Hurma diyetini öneriyorum hem kilo ver hem kabizliktan kurtul.
Ben elestirecek bişey bulamadım tatlım.

normal su bardağı 2,5lt ye felan denk geliyor .evet alışıyorum :)

Valla canım çocukluğumdan beri denemediğim kalmadı, zeytinyağlar içtim, kuru kayısı yedim, kuru kayısıyı geceden suya koyup sabah suyunu içtim kendisini yedim, aynı şekilde incirle de uğraştım, ilaçlar ameliyat falan bıktım yaa yoğurtla hurmanında işe yarayacağını sanmam ama senin gül hatrın için denerim Allah bilir belki olur.
Teşekkür ederim kaptanım hurma diyeti nasıl nerede yazıyor bakayım ben evde de hazır hurma varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…