Maşallah ya cok iyi gibi***4 . TAKIM 415. ETAP***
LeyL35 (/57.7/ / /%)bildirimde bulunmadı kendi isteğiyle ayrıldı
E-brulim(/ 64.2/ 64.1/ 0.1/%0.16 )
Pembe_dizi (/69.0/69.4 / +0.4/ % -0.58)
gogo2405 (65.9/65.1 / 0.8/ % 1.21)
BiricikS (/ 72.5/72.9 / +0.4/%-0.55 )
Parfym (/ 75.7/ 74.8/ 0.9/ % 1.19)
AKovser ( / 55.5 / 52.6/ 2.9/ %5.23 )
Eliflider ( / 67.0 / / / % ) 3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
_choco _ ( /66.5/ 65.6/ 0.9/ %1.35 )
gunes-86 (/69.9/ 69.4/ 0.5/%0.36 )bir kez bildirimde bulunmadı kilosu 2'ye bölündü
Aurablue(/71.9/ 71.5/ 0.4/% 0.28)bir kez bildirimde bulunmadı kilosu 2'ye bölündü
sura260511 (/78.6 / 76.9/ 1.7/%2.16 )
4.takım ortalaması % 0.90
sütün içine 1 çay kaşığı kahve atıncada tok tutuyor .Yumurtayı çok seviyorum
Salatanın da herçeşidini çok severim. Yalnız salata yiyeceksem büyük bir porsiyon yiyorum, yanında yemek varsa 3-4 çatal yetiyor. Sütlü şekersz bir nescafe içerim belki ilerleyen saatlerde.
Aynen o yüzden yemek yemedim canımHaftaya bomba gibi bekliyorum seni kankican
Güzel olmuş canım dengede tutmuşsun. Yemek te yeseydin çok olurdu birlikte tatlıyla.
Canım beni öyle açık büfeler çok etkilemiyor fazla, daha çok tatlılar kilomu alt üst ediyor :) her öğünde sütlü tatlıyı götürünce öyle oluyor yani :) kilo aldıysanda fazla almamışsındır diye düşünüyorum ve umuyorum :)Canım inan hiç bilmiyorum ama şu var 11 mayısta 5 yıldızlı otele gittik yani açık büfeye10 gün orada kaldık sence kaçımdır? hiç tartılmadım ama burayı 71 ile bıraktım kesinn kilo almışımdır. Alınca da gruptan atılıyorum değil mi?
Nesi komik geldi canım? :)Çok komik ya
Tebrikler
Alttaki balonla baskulun üzerinde ya ona dedim ya :)Aynen o yüzden yemek yemedim canım
Canım beni öyle açık büfeler çok etkilemiyor fazla, daha çok tatlılar kilomu alt üst ediyor :) her öğünde sütlü tatlıyı götürünce öyle oluyor yani :) kilo aldıysanda fazla almamışsındır diye düşünüyorum ve umuyorum :)
Kilo aldıysan ayrıldığın kiloya düşene kadar listeye giremiyorsun ama Atılma durumu yok :-*
Nesi komik geldi canım? :)
Onu görünce biran kendim aklıma geldim :))))Alttaki balonla baskulun üzerinde ya ona dedim ya :)
Ben de kendim aklıma geldim. Baskulun kenarına yavaş yavaş basmakOnu görünce biran kendim aklıma geldim :))))
Ayyyy çok sevindim kuzum yaa iyi ben eski kiloma dönünce gelirim çünkü kesin almışımdır hani aşırı yemek yemedim hatta akşamları zeytinyağlı ve salatalarla geçiştirdim yağlı ve karbonhidrat hiç yemedim (sabah kahvaltısında patates kızartması hariçTebrikler
BeğendimBugünkü menüm
Sabah 09.00: 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin peynir domates salatalık. 1 dilim (25 gr) ekmek
Ara 11.00: bir avuç leblebi
Öğle 13.30: bir parça tavuk pirzola derisiz, salata ayran 1 dilim ekmek
Ara 16.30: bir ısırık Kıymalı patatesli börek
Aksam 18.30: bir kase tarhana çorbası, 1 kase yoğurt salata
Yatarken de bir bardak süt içerim
Spor ev temizliği yaptım dip bucak çok yoruldum. Su henüz 3 litre
E inşallahTeşekkür ederim canım 29 beden olan panolonumu yatak odasının aynasına astım gidip gelip bakıyorum ona girmem lazım kışa kadar inşallah
Yarın bir tartıl bakalım kuzum belki tatlılar seni çok fazla dağıtmamışdırAyyyy çok sevindim kuzum yaa iyi ben eski kiloma dönünce gelirim çünkü kesin almışımdır hani aşırı yemek yemedim hatta akşamları zeytinyağlı ve salatalarla geçiştirdim yağlı ve karbonhidrat hiç yemedim (sabah kahvaltısında patates kızartması hariç) ama tek fazla yediğim şey tatlıydı malesef kısmadım kendimi çünkü tatlıcıyım bende aynı senin gibi ütlü tatlılara hastayım bide yaş pasta yedim baya.. Neyse son günlerde resmen işkence olmuştu bana nefsim istiyor vicdanım yemeye el vermiyor sonuçta nefsim kazanıyor ama ben mutlu olmuyordum gerçekten çok kötü bi ortam 1 haftadan fazla kalmamalıymışız psikolojim alt üst oldu Benim asıl sorunum (afedersiniz kızlr) kabız olmam ayın 10undan beri doğru dürüst yapamadım büyük abdestimi o çok şişkinlik yaptı bende, zaten bebeklikten beridir var hep öyleyimdir ama bu sefer çok kötü oldu.
Bu azimle değil 29, 27 bedenlik fıstık olursunTeşekkür ederim canım 29 beden olan panolonumu yatak odasının aynasına astım gidip gelip bakıyorum ona girmem lazım kışa kadar inşallah
Benim eleştirecek birşeyim yok Feyzacım, güzel olmuş menünbugün menüm
9:00=2dilim tam buğday ekmeği,2yeşil 1siyah zeytin,1kk süzme peynir,1domates,yarım salatalık,maydonoz
11:08=yarım yeşil elma,yarım bardak tarçınlı yoğurt
13:30=4kaşık yeşil fasulye,cacık,salata,1dilim tam buğday ekmeği
16:00=3çilek,1bardak yarım yağlı tarçınlı süt
17:40=2kepçe domates çorbası,3kaşık patetes yemeği,4kaşık yoğurt,salata
akşamda tarçınlı yarım yağlı süt içerim,14 bardak su içtim,2badak yeşil çay 2 bardak siyah çay içtim.eliptik bisiklette 4 set 300er tane yürüyüş.eleştirileri bekliyorum
Menü güzel sporda iyi olmuş.Bugünkü menüm
06:00
500 ml su + 2 hurma
Sabah 08:00
1 fincan mate
1 dilim karışık buğdayı ekmeği
Labne
1 dilim salam
Ara 10:30
Meyveli yoğurt
Öğlen 12:30
1 dilim karışık buğday ekmeği
Labne
1 dilim salam
Domates, salatalık, 1 havuç
Ara 14:00
1 bardak tarçınlı süt
Akşam 16:30
geçen hafta ki ödülümü anca bugün yeme fırsatım oldu, canım çok istediği için akşam yemeğine tercih ettim :)
1 kase vanilyalı puding
2 lt su - biraz daha içerim
Spor: yarım saat yürüyüş
Ceza: 100 ip atlama
Olmazmı canım hoşgeldin.Selam hatın görllerim beni hatırlayanınız var mı?????????
Sorun değil canım.Hoşbulduk canım yaa söylediğim tarihten 4 gün geç oldu kusura bakmayın kızlar balayının dönüşünden bir gün geçmeden tekrar şehir dışına gittik ancak gelebildikee nasılsınız cümleten? Özlemişim beeeeeeeee
Menünü beğendim dikkat et kendine hastâ falan olma sakın.Bugünkü Menüm
9:30
2 haşlanmış yumurta
12:00
4 hurma / 3-4 yk yoğurt
16:30
1 fırında tavuk but (derisiz)
2 yk pilav 4 çatal salata
Su 2 lt + 2 fincan yeşil çay
Spor 30 dk yürüyüş + 80 mekik
(hurmam bitmişti ondan akşam yemeğim böyle)
Halsiz hissediyorum kızlar bugün kalktığımdan beri böyleyim:/
Zar zor spor yaptım biraz.
Geçen hafta bildirim yapmamistin ya canım.Ben neden yokumcevap neyse kabulum.
Sen yarın tartil bakalım kacsin. Menü paylaşmaya baslayabilirsin kuzum kilon inince listeye girersin sorun yok.Canım inan hiç bilmiyorum ama şu var 11 mayısta 5 yıldızlı otele gittik yani açık büfeye10 gün orada kaldık sence kaçımdır? hiç tartılmadım ama burayı 71 ile bıraktım kesinn kilo almışımdır. Alınca da gruptan atılıyorum değil mi?
Güzel olmuş canım menün.Bugünkü menüm
Sabah 09.00: 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin peynir domates salatalık. 1 dilim (25 gr) ekmek
Ara 11.00: bir avuç leblebi
Öğle 13.30: bir parça tavuk pirzola derisiz, salata ayran 1 dilim ekmek
Ara 16.30: bir ısırık Kıymalı patatesli börek
Aksam 18.30: bir kase tarhana çorbası, 1 kase yoğurt salata
Yatarken de bir bardak süt içerim
Spor ev temizliği yaptım dip bucak çok yoruldum. Su henüz 3 litre
Hurma diyetini öneriyorum hem kilo ver hem kabizliktan kurtul.Ayyyy çok sevindim kuzum yaa iyi ben eski kiloma dönünce gelirim çünkü kesin almışımdır hani aşırı yemek yemedim hatta akşamları zeytinyağlı ve salatalarla geçiştirdim yağlı ve karbonhidrat hiç yemedim (sabah kahvaltısında patates kızartması hariç) ama tek fazla yediğim şey tatlıydı malesef kısmadım kendimi çünkü tatlıcıyım bende aynı senin gibi ütlü tatlılara hastayım bide yaş pasta yedim baya.. Neyse son günlerde resmen işkence olmuştu bana nefsim istiyor vicdanım yemeye el vermiyor sonuçta nefsim kazanıyor ama ben mutlu olmuyordum gerçekten çok kötü bi ortam 1 haftadan fazla kalmamalıymışız psikolojim alt üst oldu Benim asıl sorunum (afedersiniz kızlr) kabız olmam ayın 10undan beri doğru dürüst yapamadım büyük abdestimi o çok şişkinlik yaptı bende, zaten bebeklikten beridir var hep öyleyimdir ama bu sefer çok kötü oldu.
Ben elestirecek bişey bulamadım tatlım.bugün menüm
9:00=2dilim tam buğday ekmeği,2yeşil 1siyah zeytin,1kk süzme peynir,1domates,yarım salatalık,maydonoz
11:08=yarım yeşil elma,yarım bardak tarçınlı yoğurt
13:30=4kaşık yeşil fasulye,cacık,salata,1dilim tam buğday ekmeği
16:00=3çilek,1bardak yarım yağlı tarçınlı süt
17:40=2kepçe domates çorbası,3kaşık patetes yemeği,4kaşık yoğurt,salata
akşamda tarçınlı yarım yağlı süt içerim,14 bardak su içtim,2badak yeşil çay 2 bardak siyah çay içtim.eliptik bisiklette 4 set 300er tane yürüyüş.eleştirileri bekliyorum
Bu azimle değil 29, 27 bedenlik fıstık olursun
Benim eleştirecek birşeyim yok Feyzacım, güzel olmuş menünsuyu küçük bardakla mı içiyorsun? Eliptiğe yavaş yavaş alışıyorsun, çok güzel
normal su bardağı 2,5lt ye felan denk geliyor .evet alışıyorum :)Bu azimle değil 29, 27 bedenlik fıstık olursun
Benim eleştirecek birşeyim yok Feyzacım, güzel olmuş menünsuyu küçük bardakla mı içiyorsun? Eliptiğe yavaş yavaş alışıyorsun, çok güzel
2,5 lt harikanormal su bardağı 2,5lt ye felan denk geliyor .evet alışıyorum :)
Valla canım çocukluğumdan beri denemediğim kalmadı, zeytinyağlar içtim, kuru kayısı yedim, kuru kayısıyı geceden suya koyup sabah suyunu içtim kendisini yedim, aynı şekilde incirle de uğraştım, ilaçlar ameliyat falan bıktım yaa yoğurtla hurmanında işe yarayacağını sanmam ama senin gül hatrın için denerim Allah bilir belki olur.Yarın bir tartıl bakalım kuzum belki tatlılar seni çok fazla dağıtmamışdır
Kader arkadaşım benim
Ya yoğurt kürü uygula yada hurma detoksu yap, biliyorsun bende aynı senin durumundayım yoğurt kürünün faydasını görmüştüm. Goncayla parfümün demesine göre hurma da kesin çözümmüş kabızlığa - ona da pazartesi başlıyorum inşallah. Hem bağırsaklar düzenlensin hemde kilolar gitsin
Teşekkür ederim kaptanımMenü güzel sporda iyi olmuş.
Olmazmı canım hoşgeldin.
Sorun değil canım.
Menünü beğendim dikkat et kendine hastâ falan olma sakın.
Geçen hafta bildirim yapmamistin ya canım.
Sen yarın tartil bakalım kacsin. Menü paylaşmaya baslayabilirsin kuzum kilon inince listeye girersin sorun yok.
Güzel olmuş canım menün.
Hurma diyetini öneriyorum hem kilo ver hem kabizliktan kurtul.
Ben elestirecek bişey bulamadım tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?