- 26 Mayıs 2015
- 62
- 59
- 3
- 36
Haftaya olacak mıMenü güzel sporda iyi olmuş.
Olmazmı canım hoşgeldin.
Sorun değil canım.
Menünü beğendim dikkat et kendine hastâ falan olma sakın.
Geçen hafta bildirim yapmamistin ya canım.
Sen yarın tartil bakalım kacsin. Menü paylaşmaya baslayabilirsin kuzum kilon inince listeye girersin sorun yok.
Güzel olmuş canım menün.
Hurma diyetini öneriyorum hem kilo ver hem kabizliktan kurtul.
Ben elestirecek bişey bulamadım tatlım.
Kuzum biliyorum bu konuyu konuşmuştuk ve seni çok iyi anlıyorum. Bende senin gibi çocukluğumdan beri çekiyordum (dile kolay 26 sene) ve aynı şekilde bir ameliyat geçirdim.Valla canım çocukluğumdan beri denemediğim kalmadı, zeytinyağlar içtim, kuru kayısı yedim, kuru kayısıyı geceden suya koyup sabah suyunu içtim kendisini yedim, aynı şekilde incirle de uğraştım, ilaçlar ameliyat falan bıktım yaa yoğurtla hurmanında işe yarayacağını sanmam ama senin gül hatrın için denerim Allah bilir belki olur.
Teşekkür ederim kaptanımhurma diyeti nasıl nerede yazıyor bakayım ben evde de hazır hurma varken
Günde 3 öğün 7 şer hurma 1 kase yoğurt yada kefir veya süt. Hurma sayısını artirsanda oluyo ben bugün 9 da yedim. Kefir tavsiye ederim kabız olduğun için çünkü barsak florasini yani barsaklarin iç yapısını tamir ediyor kronik kabizliktan düzenli kefir kullanarak kurtulabilirsin. Mutlaka dene derim.Valla canım çocukluğumdan beri denemediğim kalmadı, zeytinyağlar içtim, kuru kayısı yedim, kuru kayısıyı geceden suya koyup sabah suyunu içtim kendisini yedim, aynı şekilde incirle de uğraştım, ilaçlar ameliyat falan bıktım yaa yoğurtla hurmanında işe yarayacağını sanmam ama senin gül hatrın için denerim Allah bilir belki olur.
Teşekkür ederim kaptanımhurma diyeti nasıl nerede yazıyor bakayım ben evde de hazır hurma varken
Peki 29 olsun :)Yok canım 29 beden iyidir bana 65 kg dan daha azı bana yakışmıyor hasta gibi duruyorum
Kuzum biliyorum bu konuyu konuşmuştuk ve seni çok iyi anlıyorum. Bende senin gibi çocukluğumdan beri çekiyordum (dile kolay 26 sene) ve aynı şekilde bir ameliyat geçirdim.
Yoğurt kürünün içinde pul biber var ya o tetikliyor sanırım. Hani geceden kayısıyı ıslatıp hem kendini yedim hem suyunu içtim dedin ya onu hurmayla yapmakta faydalıymış ama bence hurma diyetini dene hem kilo da vermiş olursun. 1 taşla 2 kuş
Son cümle sana değildi kuzumgogo2405 Hurma kürünü anlatıyor canım ona bi bakayım senin yoğurt kürü dediğin nasıl oluyor? Hurmadan snra onu da yapayım yada ilk onu mu yapsam.. Bu arada evde yoğurt yapmaya başladım çok mutluyum yaa o hazır yoğurt adı altında ki şeylerden de kurtuldum kaymaksız süper yoğurt yapabiliyormuşum ben kendimi keşfediyorum yeni yeni
Sadece hurma ve yoğurt mu yeniliyor? Kaç gün böyle? Çok acıkılmaz mı bu şekilde?
Sadece hurma ve yoğurt mu yeniliyor? Kaç gün böyle? Çok acıkılmaz mı bu şekilde?Günde 3 öğün 7 şer hurma 1 kase yoğurt yada kefir veya süt. Hurma sayısını artirsanda oluyo ben bugün 9 da yedim. Kefir tavsiye ederim kabız olduğun için çünkü barsak florasini yani barsaklarin iç yapısını tamir ediyor kronik kabizliktan düzenli kefir kullanarak kurtulabilirsin. Mutlaka dene derim.
Akşamları yatmadan yarım saat önce 3 yk yoğurt, 1 çay kaşığı pul biber ve yarım limon karıştırıp yiyorsun, hem bağırsaklarını düzenliyor hemde karında ki yağları yakıyor. Hurmaya bende pazartesi başlıyorum canım, süper kilo verdiriyor onu da tavsiye ederim. Senin içine hangisi daha çok siniyorsa onu dene önce. Vuuu yeni gelin ama pek bir hamarat maşallah :)gogo2405 Hurma kürünü anlatıyor canım ona bi bakayım senin yoğurt kürü dediğin nasıl oluyor? Hurmadan snra onu da yapayım yada ilk onu mu yapsam.. Bu arada evde yoğurt yapmaya başladım çok mutluyum yaa o hazır yoğurt adı altında ki şeylerden de kurtuldum kaymaksız süper yoğurt yapabiliyormuşum ben kendimi keşfediyorum yeni yeni
Sadece hurma ve yoğurt mu yeniliyor? Kaç gün böyle? Çok acıkılmaz mı bu şekilde?
Mutfakta fena değilim kuzum hiç mütevazi olamıcamAkşamları yatmadan yarım saat önce 3 yk yoğurt, 1 çay kaşığı pul biber ve yarım limon karıştırıp yiyorsun, hem bağırsaklarını düzenliyor hemde karında ki yağları yakıyor. Hurmaya bende pazartesi başlıyorum canım, süper kilo verdiriyor onu da tavsiye ederim. Senin içine hangisi daha çok siniyorsa onu dene önce. Vuuu yeni gelin ama pek bir hamarat maşallah :)
Sen mutfak işlerine hallet eşin de evi toplasın mademMutfakta fena değilim kuzum hiç mütevazi olamıcamama aşırı dağınığım yaa sevgili kocişim de aşırı titiz yani iki uçta iki insanız. Çok sinirleniyor benim dağınıklığıma bende kendimi düzeltmeye çalışıyorum ama ona da çok sinir oluyorum yaa masanın üstünde gereksiz hiçbir ey olmayacak herşey her an erli yerinde olacak, ortalıkta dağınıklığın d si bile olmayacak falan offffff 19 günlük evliyim şimdiden içim sıkıldı
Peki kuzum bu dediğin yoğurdu belirli bir süre mi yapıyoruz gerçi kür olduğuna göre öyledir ama sağlıklı olduuna göre ara ara sürekli yapılması hoş olur bence
Sanirim 7 gündü akovser 1 haftadır yapıyor ama 3 gün yapsanda olur bence. Hurma normalde ara öğün olarak yersen de süper olur.Son cümle sana değildi kuzum
Waaoooaa 2. günde neredeyse 1 kiloSen mutfak işlerine hallet eşin de evi toplasın mademzamanla düzene sokarsın canım, henüz herşey çok yeni olduğu için böyle olması normal, sen o tatlı canını sıkma
Yoğurt kürü 2 hafta uygulanıyor normalinde, ben yanlış hatırlamıyorsam 9 gün uyguladım ama 2. günden itibaren sonuç pozitif sonuç almaya başladım (wc), tartı da -800 gösterdi
Peki kaptanım sen hiç denedin mi? Tok tutuyor mu insnaı? Ben bir deSanirim 7 gündü akovser 1 haftadır yapıyor ama 3 gün yapsanda olur bence. Hurma normalde ara öğün olarak yersen de süper olur.
Ha bir de kaptanım kurmanın kalorisi çok değil mi? Şu an şoktayım ben kilo aldırıyor diye hurmaya yanaşmıyorum hiç nasıl sevindim anlatamam resmen hurma diyeti var ve ciddiSanirim 7 gündü akovser 1 haftadır yapıyor ama 3 gün yapsanda olur bence. Hurma normalde ara öğün olarak yersen de süper olur.
Goncam çok güzel yazmışsın, burda herkes kendinden mesul ve ne yapıyorsa kendi için yapıyor. Özel hayatta nasıl telefonu eline alıp arkadaşına/eşine/dostuna mesaj atılabiliyorsa buraya da iki dakikalığına girip mesaj atılabilir. Illa paylaşıma olmak zorunda değil özel mesajdan da olabilir bu, yeterki takımda olan herhangi biri haberdar edilsin.Rakip eşleşmesi
Sura ve sekerseker02
BiricikS ve Parfym
Choco ve gogo ve ebrulim
AKovser ve pembepanter
Pembe_dizi ve gunes
Aura ve Feyza
Yanlızca rakip eşleşmesi yaptım çünkü takıma fazla gelmeyenler var. Herkes kendisi için bu yarışlarda ve ne ben ne ebru ne zeynep kimsenin peşinden koşmak zorunda değiliz. Kimsenin bireysel olarak üstüne alınmasını istemem genel olarak yazdım. Kimseyi suclamakta değil amacım yaza az kaldı motive olmak amacıyla burdayiz hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Bu hafta herkes birbirine kanki olsun.
Bilmiyorum anlatabildimmi ve son olarak lütfen gelemiycek olan tek bir mesaj yazıp bildirsin zamansizlik iş güç okul özel sebepler ne olursa olsun ortam sanalda olsa gerçek insanlarız ve birbirimize karşı sorumluluk tasidigimizi düşünüyorum.
Cerenim limonlu dene eğer yiyemiyecek olursan limonsuz devam edersin :) benim mide faliyetime zararı olmadı. Sen o mükemmel yoğurduna şimdilik çikolata katma onu kendine ödül olarak yaparsın :)))Waaoooaa 2. günde neredeyse 1 kilosüpermiş canım benim ben limonsuz denemiştim beğenmiştim, annem de denedi onu limon sıkınca işin rengi değişti ama midesi bulanmıştı, limonlu yiyebilir miyim ki acaba?? denerim ama inşallah hele ki benim mükemmel yoğurduma çikolata katsam bile olur herhalde
Peki kaptanım sen hiç denedin mi? Tok tutuyor mu insnaı? Ben bir deDahlia_ 'e sorayım nasıl gidiyormuş bakalım. Bu arada ben tartılıcam en yakın zamanda kilo almışımdır muhtemelen, eski kiloma gelene kadar buraya sohbete gelmemin sakıncası var mı?
Sadece hurmayla yoğurt olduğu için sıkıntı yaratacağını sanmıyorum kuzum, hattaHa bir de kaptanım kurmanın kalorisi çok değil mi? Şu an şoktayım ben kilo aldırıyor diye hurmaya yanaşmıyorum hiç nasıl sevindim anlatamam resmen hurma diyeti var ve ciddi
Benim acilenGoncam çok güzel yazmışsın, burda herkes kendinden mesul ve ne yapıyorsa kendi için yapıyor. Özel hayatta nasıl telefonu eline alıp arkadaşına/eşine/dostuna mesaj atılabiliyorsa buraya da iki dakikalığına girip mesaj atılabilir. Illa paylaşıma olmak zorunda değil özel mesajdan da olabilir bu, yeterki takımda olan herhangi biri haberdar edilsin.
Cerenim limonlu dene eğer yiyemiyecek olursan limonsuz devam edersin :) benim mide faliyetime zararı olmadı. Sen o mükemmel yoğurduna şimdilik çikolata katma onu kendine ödül olarak yaparsın :)))
Bundan böyle aramızdasın yupppiiii
Sadece hurmayla yoğurt olduğu için sıkıntı yaratacağını sanmıyorum kuzum, hattaDahlia_ şekerli olan hurmayı tavsiye etti, daha doyurucu olduğu için
Benim acilenDahlia_ ile konuşmam lazım tamam canım çok teşekkür ederim bilgiler için yoğurda bu gece hurmaya da yarın başlıyorum inşallah, gelişmeleri yazarım
Ayyyyyy evet I'm back
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?